HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#2121 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 05. 12:30

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 13:15

A jövő hónap eleje az március akar lenni?

Lehet ezt máshogy érteni?:)
Szal jövő hónap eleje v. ez a hónap végén lesz becuccolás :D

#2122 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 12:33

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 13:30

Lehet ezt máshogy érteni?:)
Szal jövő hónap eleje v. ez a hónap végén lesz becuccolás :D

Rendben, akkor addig gyüjtögetek.

#2123 Felhasználó inaktív   ByB 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 05. 21:16

Üdv!!!

Én is komplett vízhűtést keresnék PIV 3.0@3.6+ X800Pro@XT-PE -re... A lényeg a csend és nem az extrahideg! Körberöhöghettek, de én Reseratorra gondoltam, felejtsem el? Szeretem Zalmant, most 7000B-Cu, van fenn és dupla heatpipe-os VGA hűtő, ventivel... Csak ugye a csend, még lehetne mit javítani!!! ;)
''Az élet nem az, amit az ember átélt. Hanem amire emlékszik és ahogyan emlékszik, amikor el akarja mesélni.''

#2124 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 21:41

Idézet: ByB - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 22:16

Üdv!!!

Én is komplett vízhűtést keresnék PIV 3.0@3.6+ X800Pro@XT-PE -re... A lényeg a csend és nem az extrahideg! Körberöhöghettek, de én Reseratorra gondoltam, felejtsem el? Szeretem Zalmant, most 7000B-Cu, van fenn és dupla heatpipe-os VGA hűtő, ventivel... Csak ugye a csend, még lehetne mit javítani!!! ;)

Jól gondolod :) A Reserator már a P4-ed is csak köhögve bírná... Mennyi pénzt szánsz rá?

#2125 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 21:52

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 12:00

Lufinyul: A HPPS-hez jár alapból átalakító csatlakozó,hogy közvetlen a csövet fogadni tudja kiegyenlítő nélkül vagy azt külön vetted meg hozzá? Másrészt próbáld már ki lécci ,hogy auto módban mennyivel hangosabb mint normál módban!

Nem jár hozzá, külön kell venned! Akkor tom csak kipróbálni ha végre megjönnek a radik és beüzemelem a cuccot! Épp ma szereltem be a másik vízhűtést a kisebb gépbe! 4 gigán megy vele a procó! :D

#2126 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 22:01

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 22:52

Nem jár hozzá, külön kell venned! Akkor tom csak kipróbálni ha végre megjönnek a radik és beüzemelem a cuccot! Épp ma szereltem be a másik vízhűtést a kisebb gépbe! 4 gigán megy vele a procó! :D

Ráér! :) Tudod hogy kell átálítani ugye? Örülök ,hogy jól megy a cucc :D

#2127 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 22:13

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 22:01

Ráér! :) Tudod hogy kell átálítani ugye? Örülök ,hogy jól megy a cucc :D

Persze tom még olvastam anno hogy jumperrel lehet variálni ha jól emlékszem :D . Igazad volt árad belőle a bagószag... brrrrr ez az egyetlen negatívuma! :)

#2128 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 22:36

Nem tudom, kinek milyen Laing pumpája van, nekem a rev5.7-es, de első hallásra halkabb mint a Hydor volt! Van belőle rev3-as is, az vékonyabb, de asszem hangosabb is ...

Bár most eléggé hangos a gépem, nemsokára meglesz a Stacker, és majd abban meglátom mennyire hangos ...
"Live Fast! Die Young!"

#2129 Felhasználó inaktív   ByB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 23:37

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 22:41

Jól gondolod :) A Reserator már a P4-ed is csak köhögve bírná... Mennyi pénzt szánsz rá?

Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy keresem az igazit és majd utána sírom el magam az ára miatt!!! A lényeg hogy lehűtse a PIV 3.0@3.6 + X800Pro@XT-PE... és ráadásul mindezt néma csendbe tegye!!! Kedvezménynek annyit engedek a cumó számára, hogy nem kell annyira nagyon hűvös!!! Ja és komplett legyen a szett, jól bevállt kis konfig... Any ötlet?

BBence
''Az élet nem az, amit az ember átélt. Hanem amire emlékszik és ahogyan emlékszik, amikor el akarja mesélni.''

#2130 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 23:38

A bagószaggal csak nem rám céloztatok?(az illetékesek tudják,hogy miröl van szó) Amúgy megvagy vele elégedve?

#2131 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:02

Idézet: böbe - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 0:38

A bagószaggal csak nem rám céloztatok?(az illetékesek tudják,hogy miröl van szó) Amúgy megvagy vele elégedve?

Arra célzott ,hogy nagyon erősen átvették a füstszagot valahol a cuccok...Valaki a cucc környezetében nagyon keményen dohányozhatott csak erről volt szó...Egyébként a cucc teljesen korrekt,semmi gond nincs vele! :respect:

#2132 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:13

A bagós az nemis tudom,hogy ki lehetett.......,de ürülök,hogy minden fasza.

#2133 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:17

Idézet: böbe - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 23:38

Semmi rosszindulat, csak én nem dohányzom és messziről megérzem a füstöt! :)
Meg vagyok vele elégedve! :)

#2134 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:47

Idézet: ByB - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 0:37

Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy keresem az igazit és majd utána sírom el magam az ára miatt!!! A lényeg hogy lehűtse a PIV 3.0@3.6 + X800Pro@XT-PE... és ráadásul mindezt néma csendbe tegye!!! Kedvezménynek annyit engedek a cumó számára, hogy nem kell annyira nagyon hűvös!!! Ja és komplett legyen a szett, jól bevállt kis konfig... Any ötlet?

BBence

www.1a-cooling.de
www.innovatek.de
www.alphacool.de
Nézz körül ezeken a helyeken és mond el mi olyat láttál ami tetszik és adunk tanácsot ,hogy jó-e vagy sem az neked :)

#2135 Felhasználó inaktív   ByB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:59

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 1:47

www.1a-cooling.de
www.innovatek.de
www.alphacool.de
Nézz körül ezeken a helyeken és mond el mi olyat láttál ami tetszik és adunk tanácsot ,hogy jó-e vagy sem az neked :)

THX nézelődök!!!

#2136 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 09:38

Idézet: ByB - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 0:59

THX nézelődök!!!

Nézd meg az aláírásomban a gépem képeit! Ilyesmi kellene neked is! ;) Ez garantáltan halk! :D

#2137 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 12:08

Na szóval! Úgy néz ki lesz rendelnivalóm a cool-cases-től is és az Alphacool-tól is! Szal mindenkit megkérnék akinek innen van esetleg rendelnivalója akkor az még e hónapban szóljon! Ezekről a helyekről én sem tudok kedvezményes póstával rendelni szal ne számítson rá senki ,hogy ha valami kisebb cuccot rendel akkor az túlzottan meg fogja érni! Szóval állapodjunk meg abban ,hogy innen a min. rendelés 10K HUF-tól indul! Magyarán 40 euro...Már csak azért is mert nincs kedvem és időm minden egyes kis hülyeséggel bejárni Pestet :) A watercool.at és az 1a-coolingtól mehet bármi,akár 1 db csati is :) Ezt ki tudom kompenzálni az alacsony póstaköltség miatt ,hogy mindenkinek megérje!

Egyébként ajánlanám figyelmetekbe az 1a-coolingnál lévő csöveket ami szerintem rohadt jó cucc! Szal 11mm-es külső átmérővel rendelkezik és 8-as belsővel ,így használható a konvencionális 10/8-as rendszerekhez azonban a 10/8-as csövekhez képest jóval formaállóbb!

Amit még el akartam mondani ,hogy az 1a-cooling termékekre 2 év garit ad a gyártó!

#2138 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:23

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 13:08

Na szóval! Úgy néz ki lesz rendelnivalóm a cool-cases-től is és az Alphacool-tól is! Szal mindenkit megkérnék akinek innen van esetleg rendelnivalója akkor az még e hónapban szóljon! Ezekről a helyekről én sem tudok kedvezményes póstával rendelni szal ne számítson rá senki ,hogy ha valami kisebb cuccot rendel akkor az túlzottan meg fogja érni! Szóval állapodjunk meg abban ,hogy innen a min. rendelés 10K HUF-tól indul! Magyarán 40 euro...Már csak azért is mert nincs kedvem és időm minden egyes kis hülyeséggel bejárni Pestet :) A watercool.at és az 1a-coolingtól mehet bármi,akár 1 db csati is :) Ezt ki tudom kompenzálni az alacsony póstaköltség miatt ,hogy mindenkinek megérje!

Egyébként ajánlanám figyelmetekbe az 1a-coolingnál lévő csöveket ami szerintem rohadt jó cucc! Szal 11mm-es külső átmérővel rendelkezik és 8-as belsővel ,így használható a konvencionális 10/8-as rendszerekhez azonban a 10/8-as csövekhez képest jóval formaállóbb!

Amit még el akartam mondani ,hogy az 1a-cooling termékekre 2 év garit ad a gyártó!

Húú de jó. Én vidéki vagyok, de Pesten megtudunk talit beszélni, ha majd jönnek cuccok. Így jó lesz neked?

#2139 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:36

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:23

Húú de jó. Én vidéki vagyok, de Pesten megtudunk talit beszélni, ha majd jönnek cuccok. Így jó lesz neked?

Aham! Viszont egyet kérek,ha valaki komolyabb cuccot rendel akkor előre kérem a fizetést v. előleget ,bankszámlára utalás is megoldható szal nem muszáj ezért talizni! Csak azért mert nem szertném ha 30-40K-s cuccok rajtam maradnának...Lufinyul tudja bizonyítani ,hogy nem vágok át senkit,de azt sem szeretném ha engem vágna át valaki és rajtam maradna egy nagyobb értékű cucc!

Ha van valami egyéb fejlemény az ügyben akkor jelzek! Addig mindenki gondolkodjon mit is rendelne :) Jah és mailben jelezzétek a cuccokat amiket rendelni akartok! Teljesen pontos árat mindenre akkor tudok mondani ha mindenki leadta a rendelését!

#2140 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:47

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:36

Aham! Viszont egyet kérek,ha valaki komolyabb cuccot rendel akkor előre kérem a fizetést v. előleget ,bankszámlára utalás is megoldható szal nem muszáj ezért talizni! Csak azért mert nem szertném ha 30-40K-s cuccok rajtam maradnának...Lufinyul tudja bizonyítani ,hogy nem vágok át senkit,de azt sem szeretném ha engem vágna át valaki és rajtam maradna egy nagyobb értékű cucc!

Ha van valami egyéb fejlemény az ügyben akkor jelzek! Addig mindenki gondolkodjon mit is rendelne :) Jah és mailben jelezzétek a cuccokat amiket rendelni akartok! Teljesen pontos árat mindenre akkor tudok mondani ha mindenki leadta a rendelését!

Rendben. Mail megy 1 héten belül. Kb  25ezer HUF lesz a cuccom, átutalás számlaszámra nekem tökéletes megoldás.

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.