HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#2141 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:55

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:47

Rendben. Mail megy 1 héten belül. Kb  25ezer HUF lesz a cuccom, átutalás számlaszámra nekem tökéletes megoldás.

Ok!  :respect:

#2142 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 06. 13:56

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 12:08

Egyébként ajánlanám figyelmetekbe az 1a-coolingnál lévő csöveket ami szerintem rohadt jó cucc! Szal 11mm-es külső átmérővel rendelkezik és 8-as belsővel ,így használható a konvencionális 10/8-as rendszerekhez azonban a 10/8-as csövekhez képest jóval formaállóbb!

Ez miben kulonbozik a Praktikerben kaphato 8/11-es csotol? (Azon kivul, hogy dragabb es kulfoldrol kell megrendelni)? :think:
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#2143 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 14:03

Idézet: HookR - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:56

Ez miben kulonbozik a Praktikerben kaphato 8/11-es csotol? (Azon kivul, hogy dragabb es kulfoldrol kell megrendelni)? :think:

Nem láttam még a praktikerben kaphatót :) De nem is tudtam ,hogy ott is van!

#2144 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 14:29

Zollka rendes srác valóban! Igazolni tudom! ;)

#2145 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 14:36

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 15:29

Zollka rendes srác valóban! Igazolni tudom! ;)

:respect: :)

#2146 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 19:12

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 15:03

Nem láttam még a praktikerben kaphatót :) De nem is tudtam ,hogy ott is van!

Praktikerben szerintem tuti nem kapsz ilyet..

#2147 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 19:38

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 12:08

Na szóval! Úgy néz ki lesz rendelnivalóm a cool-cases-től is és az Alphacool-tól is
....

Örülök! Akkor nem maradok leszorító nélkül:)

Ha megjön a cucc szólj, mert ugyan vidéki vagyok de pesti átvételt meg tudom oldani.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2148 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 00:01

Idézet: csosz - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 19:12

Praktikerben szerintem tuti nem kapsz ilyet..

Nah, akkor te bizonyara tudod mi a kulonbseg.

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#2149 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 00:12

Idézet: HookR - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 0:01

Nah, akkor te bizonyara tudod mi a kulonbseg.

Nekem volt szerencsém egy sok helyütt kapható átlagos csőhöz, és az innovához. Más a sima! Előbb "törik", kevésbé rugalmas szal nem ugyanaz..... De persze egetverő különbség nincs szal a célnak mindkettő tökéletesen megfelel! :)

Szerkesztette: Lufinyul 2005. 02. 07. 00:13 -kor

#2150 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 00:20

Hamarosan kész leszek az új vízhűtésemmel kb. 1 hónap még! Azt hiszem ebben benne lesz már minden ami számomra fontos és kissé fel is lesz dobva a látvány :)
Ezzel be is fejeztem ez irányú fejlesztéseimet mivel már nem nagyon tudnék rajta mit fejleszteni és felesleges is lesz! :) Hasonlóan Zollkához a passzív vízhűtésből én is kihoztam a maxot :)

Ez is egy kissé ördögi kör volt különben. Először megismerkedtem a vízhűtéssel idegenkedtem tőle, aztán kipróbáltam és azon agyaltam hogy lehetne még és mégjobb..... időm nem volt barkácsolni bár szeretek! Ezért maradtak a kész vagy félig kész cuccok. Egymás után jönnek a dolgok hogy mi kellene még hozzá és az ember már nem is meri összeszámolni mennyit szórt ki rá.... Szal egy kissé rá lehet szokni, mint a drogra :D
Sztem ezzel leginkább Zollka ért egyet :D

Kép

Szerkesztette: Lufinyul 2005. 02. 07. 00:21 -kor

#2151 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 10:21

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 0:12

Nekem volt szerencsém egy sok helyütt kapható átlagos csőhöz, és az innovához. Más a sima! Előbb "törik", kevésbé rugalmas szal nem ugyanaz..... De persze egetverő különbség nincs szal a célnak mindkettő tökéletesen megfelel! :)

Bizonyara igy van, de most az 1A-Cooling-nal is kaphato 8/11-es PVC cso kerult szoba, marpedig ilyet nem lattam az Innovatek oldalan. :think:

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#2152 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 12:53

Idézet: HookR - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 10:21

Bizonyara igy van, de most az 1A-Cooling-nal is kaphato 8/11-es PVC cso kerult szoba, marpedig ilyet nem lattam az Innovatek oldalan. :think:

Jah elnéztem sorry :)

#2153 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 15:15

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 1:20

Hamarosan kész leszek az új vízhűtésemmel kb. 1 hónap még! Azt hiszem ebben benne lesz már minden ami számomra fontos és kissé fel is lesz dobva a látvány :)
Ezzel be is fejeztem ez irányú fejlesztéseimet mivel már nem nagyon tudnék rajta mit fejleszteni és felesleges is lesz! :) Hasonlóan Zollkához a passzív vízhűtésből én is kihoztam a maxot :)

Ez is egy kissé ördögi kör volt különben. Először megismerkedtem a vízhűtéssel idegenkedtem tőle, aztán kipróbáltam és azon agyaltam hogy lehetne még és mégjobb..... időm nem volt barkácsolni bár szeretek! Ezért maradtak a kész vagy félig kész cuccok. Egymás után jönnek a dolgok hogy mi kellene még hozzá és az ember már nem is meri összeszámolni mennyit szórt ki rá.... Szal egy kissé rá lehet szokni, mint a drogra :D
Sztem ezzel leginkább Zollka ért egyet :D

Kép

Hát ja :D Nem ócccsó mutatvány :D
Én is mindig befejezem a fejlesztést aztán meglátok valami újat és rámjön a "must have" feeling :D Szal nem eccerű dolog ,nagyon bele lehet lendülni aztán nagyon nehéz leállni!

#2154 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 15:26

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 15:15

Hát ja :D Nem ócccsó mutatvány :D
Én is mindig befejezem a fejlesztést aztán meglátok valami újat és rámjön a "must have" feeling :D Szal nem eccerű dolog ,nagyon bele lehet lendülni aztán nagyon nehéz leállni!

Zollka, ma reggel fél 9-kor megjött az Alphacool-os csomagom! Ahogy elnéztem minden benne van a te cuccod is majd elküldöm holnap ha adsz priviben egy címet! :) Szal a hét végén lehet összerakom! :D

#2155 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 15:43

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 16:26

Zollka, ma reggel fél 9-kor megjött az Alphacool-os csomagom! Ahogy elnéztem minden benne van a te cuccod is majd elküldöm holnap ha adsz priviben egy címet! :) Szal a hét végén lehet összerakom! :D

Hi!

Nem sürgős a cucc! NEm jössz valamikor Pest felé? Nekem 1 hónap múlva is ráér mert nem most rakom össze a másik rendszert! :) CSak mert a pósta lehet több lesz mint maga a cucc :D Mind1 majd megdumáljuk még :)

Egyébként kiváncsi leszek a cuccodra ,majd csinálj róla képeket! :) Én még minndig nem tudtam rávenni magam arra ,hogy beszereljem a radikat :) Igaz mondjuk ,hogy most veszem meg az új alaplapot meg procit stb. és majd azokkal együtt átépítem a cuccot!

#2156 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 18:33

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 15:43

Hi!

Nem sürgős a cucc! NEm jössz valamikor Pest felé? Nekem 1 hónap múlva is ráér mert nem most rakom össze a másik rendszert! :) CSak mert a pósta lehet több lesz mint maga a cucc :D Mind1 majd megdumáljuk még :)

Egyébként kiváncsi leszek a cuccodra ,majd csinálj róla képeket! :) Én még minndig nem tudtam rávenni magam arra ,hogy beszereljem a radikat :) Igaz mondjuk ,hogy most veszem meg az új alaplapot meg procit stb. és majd azokkal együtt átépítem a cuccot!

Oke sztem addig valszeg megyek Pestre. Szal majd megbeszéljük :) Most összeraktam az egyik felét (9db-ól áll) 45*43-as, és ebből ugye 2. Brutális hőleadó felülete lesz ennek :D Azt hiszem ez mindenre elég lesz ami nekem kell. :) Ahogy számolgattam még a SLI-t is elvinné csak magasabb vízhőfokkal!
Gyönyörűen néz ki igényes munka azt látni rajta. Nagyon jól megy a házhoz!
Viszont láttam hogy csak 1 csavarhely van a darabokon én asszem úgy fogatom fel hogy mindegyiket külön 2 csavarral a ház oldalához.
Nagyon aprólékos munka lesz és sokat kell vele vackolni de megéri! ;)

Kb. 2 nap lesz ahogy elnéztem... szal a hétvégén nem állok neki mert nem érek rá.

#2157 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 18:40

Viszont amit adtak hozzá csövet, amikkel a radikat össze kell kötni az nagyon puha. Van az innovának az uv reagens cucca az sokkal keményebb mint a sima és inkább azt fogom felhasználni erre a célra! Jobb a tartása és ide az kell!

#2158 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:52

Zollka! Ezekről tudsz vmit?

NEXUS H2O-2000 - CPU Water Cooling Block

Kép

NEXUS H2O-6000 - GPU Water Cooling Block

Kép

#2159 Felhasználó inaktív   cecko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:40

vizhutes.com-on már lehet kapni szerintem ki..sz drága a cpu blokk 19 rugó

#2160 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 00:02

Idézet: cecko - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:40

vizhutes.com-on már lehet kapni szerintem ki..sz drága a cpu blokk 19 rugó

Ez oke, de vmit a hatásfokukról szeretnék tudni vmi teszt vagy hasonló....

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.