HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#2131 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:02

Idézet: böbe - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 0:38

A bagószaggal csak nem rám céloztatok?(az illetékesek tudják,hogy miröl van szó) Amúgy megvagy vele elégedve?

Arra célzott ,hogy nagyon erősen átvették a füstszagot valahol a cuccok...Valaki a cucc környezetében nagyon keményen dohányozhatott csak erről volt szó...Egyébként a cucc teljesen korrekt,semmi gond nincs vele! :respect:

#2132 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:13

A bagós az nemis tudom,hogy ki lehetett.......,de ürülök,hogy minden fasza.

#2133 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:17

Idézet: böbe - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 23:38

A bagószaggal csak nem rám céloztatok?(az illetékesek tudják,hogy miröl van szó) Amúgy megvagy vele elégedve?

Semmi rosszindulat, csak én nem dohányzom és messziről megérzem a füstöt! :)
Meg vagyok vele elégedve! :)

#2134 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:47

Idézet: ByB - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 0:37

Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy keresem az igazit és majd utána sírom el magam az ára miatt!!! A lényeg hogy lehűtse a PIV 3.0@3.6 + X800Pro@XT-PE... és ráadásul mindezt néma csendbe tegye!!! Kedvezménynek annyit engedek a cumó számára, hogy nem kell annyira nagyon hűvös!!! Ja és komplett legyen a szett, jól bevállt kis konfig... Any ötlet?

BBence

www.1a-cooling.de
www.innovatek.de
www.alphacool.de
Nézz körül ezeken a helyeken és mond el mi olyat láttál ami tetszik és adunk tanácsot ,hogy jó-e vagy sem az neked :)

#2135 Felhasználó inaktív   ByB 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 06. 00:59

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 1:47

www.1a-cooling.de
www.innovatek.de
www.alphacool.de
Nézz körül ezeken a helyeken és mond el mi olyat láttál ami tetszik és adunk tanácsot ,hogy jó-e vagy sem az neked :)

THX nézelődök!!!
''Az élet nem az, amit az ember átélt. Hanem amire emlékszik és ahogyan emlékszik, amikor el akarja mesélni.''

#2136 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 09:38

Idézet: ByB - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 0:59

THX nézelődök!!!

Nézd meg az aláírásomban a gépem képeit! Ilyesmi kellene neked is! ;) Ez garantáltan halk! :D

#2137 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 12:08

Na szóval! Úgy néz ki lesz rendelnivalóm a cool-cases-től is és az Alphacool-tól is! Szal mindenkit megkérnék akinek innen van esetleg rendelnivalója akkor az még e hónapban szóljon! Ezekről a helyekről én sem tudok kedvezményes póstával rendelni szal ne számítson rá senki ,hogy ha valami kisebb cuccot rendel akkor az túlzottan meg fogja érni! Szóval állapodjunk meg abban ,hogy innen a min. rendelés 10K HUF-tól indul! Magyarán 40 euro...Már csak azért is mert nincs kedvem és időm minden egyes kis hülyeséggel bejárni Pestet :) A watercool.at és az 1a-coolingtól mehet bármi,akár 1 db csati is :) Ezt ki tudom kompenzálni az alacsony póstaköltség miatt ,hogy mindenkinek megérje!

Egyébként ajánlanám figyelmetekbe az 1a-coolingnál lévő csöveket ami szerintem rohadt jó cucc! Szal 11mm-es külső átmérővel rendelkezik és 8-as belsővel ,így használható a konvencionális 10/8-as rendszerekhez azonban a 10/8-as csövekhez képest jóval formaállóbb!

Amit még el akartam mondani ,hogy az 1a-cooling termékekre 2 év garit ad a gyártó!

#2138 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:23

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 13:08

Na szóval! Úgy néz ki lesz rendelnivalóm a cool-cases-től is és az Alphacool-tól is! Szal mindenkit megkérnék akinek innen van esetleg rendelnivalója akkor az még e hónapban szóljon! Ezekről a helyekről én sem tudok kedvezményes póstával rendelni szal ne számítson rá senki ,hogy ha valami kisebb cuccot rendel akkor az túlzottan meg fogja érni! Szóval állapodjunk meg abban ,hogy innen a min. rendelés 10K HUF-tól indul! Magyarán 40 euro...Már csak azért is mert nincs kedvem és időm minden egyes kis hülyeséggel bejárni Pestet :) A watercool.at és az 1a-coolingtól mehet bármi,akár 1 db csati is :) Ezt ki tudom kompenzálni az alacsony póstaköltség miatt ,hogy mindenkinek megérje!

Egyébként ajánlanám figyelmetekbe az 1a-coolingnál lévő csöveket ami szerintem rohadt jó cucc! Szal 11mm-es külső átmérővel rendelkezik és 8-as belsővel ,így használható a konvencionális 10/8-as rendszerekhez azonban a 10/8-as csövekhez képest jóval formaállóbb!

Amit még el akartam mondani ,hogy az 1a-cooling termékekre 2 év garit ad a gyártó!

Húú de jó. Én vidéki vagyok, de Pesten megtudunk talit beszélni, ha majd jönnek cuccok. Így jó lesz neked?

#2139 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:36

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:23

Húú de jó. Én vidéki vagyok, de Pesten megtudunk talit beszélni, ha majd jönnek cuccok. Így jó lesz neked?

Aham! Viszont egyet kérek,ha valaki komolyabb cuccot rendel akkor előre kérem a fizetést v. előleget ,bankszámlára utalás is megoldható szal nem muszáj ezért talizni! Csak azért mert nem szertném ha 30-40K-s cuccok rajtam maradnának...Lufinyul tudja bizonyítani ,hogy nem vágok át senkit,de azt sem szeretném ha engem vágna át valaki és rajtam maradna egy nagyobb értékű cucc!

Ha van valami egyéb fejlemény az ügyben akkor jelzek! Addig mindenki gondolkodjon mit is rendelne :) Jah és mailben jelezzétek a cuccokat amiket rendelni akartok! Teljesen pontos árat mindenre akkor tudok mondani ha mindenki leadta a rendelését!

#2140 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:47

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:36

Aham! Viszont egyet kérek,ha valaki komolyabb cuccot rendel akkor előre kérem a fizetést v. előleget ,bankszámlára utalás is megoldható szal nem muszáj ezért talizni! Csak azért mert nem szertném ha 30-40K-s cuccok rajtam maradnának...Lufinyul tudja bizonyítani ,hogy nem vágok át senkit,de azt sem szeretném ha engem vágna át valaki és rajtam maradna egy nagyobb értékű cucc!

Ha van valami egyéb fejlemény az ügyben akkor jelzek! Addig mindenki gondolkodjon mit is rendelne :) Jah és mailben jelezzétek a cuccokat amiket rendelni akartok! Teljesen pontos árat mindenre akkor tudok mondani ha mindenki leadta a rendelését!

Rendben. Mail megy 1 héten belül. Kb  25ezer HUF lesz a cuccom, átutalás számlaszámra nekem tökéletes megoldás.

#2141 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:55

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:47

Rendben. Mail megy 1 héten belül. Kb  25ezer HUF lesz a cuccom, átutalás számlaszámra nekem tökéletes megoldás.

Ok!  :respect:

#2142 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 06. 13:56

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 12:08

Ez miben kulonbozik a Praktikerben kaphato 8/11-es csotol? (Azon kivul, hogy dragabb es kulfoldrol kell megrendelni)? :think:
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#2143 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 14:03

Idézet: HookR - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:56

Ez miben kulonbozik a Praktikerben kaphato 8/11-es csotol? (Azon kivul, hogy dragabb es kulfoldrol kell megrendelni)? :think:

Nem láttam még a praktikerben kaphatót :) De nem is tudtam ,hogy ott is van!

#2144 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 14:29

Zollka rendes srác valóban! Igazolni tudom! ;)

#2145 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 14:36

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 15:29

Zollka rendes srác valóban! Igazolni tudom! ;)

:respect: :)

#2146 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 19:12

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 15:03

Nem láttam még a praktikerben kaphatót :) De nem is tudtam ,hogy ott is van!

Praktikerben szerintem tuti nem kapsz ilyet..

#2147 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 19:38

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 12:08

Na szóval! Úgy néz ki lesz rendelnivalóm a cool-cases-től is és az Alphacool-tól is
....

Örülök! Akkor nem maradok leszorító nélkül:)

Ha megjön a cucc szólj, mert ugyan vidéki vagyok de pesti átvételt meg tudom oldani.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2148 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 00:01

Idézet: csosz - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 19:12

Praktikerben szerintem tuti nem kapsz ilyet..

Nah, akkor te bizonyara tudod mi a kulonbseg.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#2149 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 00:12

Idézet: HookR - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 0:01

Nah, akkor te bizonyara tudod mi a kulonbseg.

Nekem volt szerencsém egy sok helyütt kapható átlagos csőhöz, és az innovához. Más a sima! Előbb "törik", kevésbé rugalmas szal nem ugyanaz..... De persze egetverő különbség nincs szal a célnak mindkettő tökéletesen megfelel! :)

Szerkesztette: Lufinyul 2005. 02. 07. 00:13 -kor

#2150 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 00:20

Hamarosan kész leszek az új vízhűtésemmel kb. 1 hónap még! Azt hiszem ebben benne lesz már minden ami számomra fontos és kissé fel is lesz dobva a látvány :)
Ezzel be is fejeztem ez irányú fejlesztéseimet mivel már nem nagyon tudnék rajta mit fejleszteni és felesleges is lesz! :) Hasonlóan Zollkához a passzív vízhűtésből én is kihoztam a maxot :)

Ez is egy kissé ördögi kör volt különben. Először megismerkedtem a vízhűtéssel idegenkedtem tőle, aztán kipróbáltam és azon agyaltam hogy lehetne még és mégjobb..... időm nem volt barkácsolni bár szeretek! Ezért maradtak a kész vagy félig kész cuccok. Egymás után jönnek a dolgok hogy mi kellene még hozzá és az ember már nem is meri összeszámolni mennyit szórt ki rá.... Szal egy kissé rá lehet szokni, mint a drogra :D
Sztem ezzel leginkább Zollka ért egyet :D

Kép

Szerkesztette: Lufinyul 2005. 02. 07. 00:21 -kor

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110