HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#2111 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:12

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 20:03

Megkaptam!

Akkor csak böbe kavart :) na mindegy, ha megvan szólj és rohanok érte!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2112 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:32

.......?

#2113 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:37

:D

#2114 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:42

Idézet: freeone - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 21:12

Akkor csak böbe kavart :) na mindegy, ha megvan szólj és rohanok érte!

Azt várom ,hogy valaki még rendeljen mert másik helyekről már bőven van megrendelés de az 1a-coolingtól még csak Te szóltál ,hogy kellene valami! Annak meg sok értelme nincs ,hogy rendelsz kb. 2-3 ezer forint értékben és 1-1,5 K-t meg a póstára kidobjunk...

#2115 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:48

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 20:42

Azt várom ,hogy valaki még rendeljen mert másik helyekről már bőven van megrendelés de az 1a-coolingtól még csak Te szóltál ,hogy kellene valami! Annak meg sok értelme nincs ,hogy rendelsz kb. 2-3 ezer forint értékben és 1-1,5 K-t meg a póstára kidobjunk...

Valszeg kell nekem is egy x800-as blokk az már jó a pci-es karikra is. De még nem néztem utána :D

#2116 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 23:37

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 21:42

Nekem valszeg kelleni fog 1 BlackLord240 radi. De még +nézem, hogy mi jöhet számításba.

#2117 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 11:06

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 19:01

A csonkok nekem is fontosak lennének. Nekem is Laingom van, de a 8mm alá már nem akarok menni átmérőben.

Mennyire hangos ez a Laing pumpa?

#2118 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 11:22

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 12:06

Mennyire hangos ez a Laing pumpa?

12 voltról hajtva nagyon, de a teljesítménye is iszonyat. Halkgépen nem való csak leszabáyozva.
U.i.: Olvastam, hogy szemezel a "mini vizes blokkokkal", meghogy az ellenállásuk miatt másik pumpát is akarsz a rendszerbe. Ettől sokkal jobb megldás a Laing szvsz, mert nem érzékeny annyira a rendszer ellenállására. (Nem kezd el zörögni, nem esik vissza drasztikusan a vízhozama)
Ja az 1a cooligoscuccokkal kapcs.: Mikor lenne esedékes a rendelés? Mert 10-én kapok fizut.

#2119 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 12:00

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 12:22

12 voltról hajtva nagyon, de a teljesítménye is iszonyat. Halkgépen nem való csak leszabáyozva.
U.i.: Olvastam, hogy szemezel a "mini vizes blokkokkal", meghogy az ellenállásuk miatt másik pumpát is akarsz a rendszerbe. Ettől sokkal jobb megldás a Laing szvsz, mert nem érzékeny annyira a rendszer ellenállására. (Nem kezd el zörögni, nem esik vissza drasztikusan a vízhozama)
Ja az 1a cooligoscuccokkal kapcs.: Mikor lenne esedékes a rendelés? Mert 10-én kapok fizut.

Igen láttam ,hogy rohadt erős kis pumpa csak hát én is ezt olvastam ,hogy emellett nagyon hangos is tud lenni 12 volton...Az meg nekem nem jó ha hangos :( Leszabályozni meg nem akarom mert akkor inkább teszek be 2 olyan pumpát ami alapból halk és együtt erősebb mint a laing 12 volton...Bár kétségtelen ,hogy ez nem olcsó megoldás de a csend és nagy vízhozam érdekében talán az egyetlen járható út...2 darab Innovatek HPPS-re gondoltam és auto módozatban használnám őket!

Jövő hónap eleje felé gondoltam én is a rendelést, valszeg én is tőlük rendelek akkor 2 HPPS pumpát!

Lufinyul: A HPPS-hez jár alapból átalakító csatlakozó,hogy közvetlen a csövet fogadni tudja kiegyenlítő nélkül vagy azt külön vetted meg hozzá? Másrészt próbáld már ki lécci ,hogy auto módban mennyivel hangosabb mint normál módban!

#2120 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 12:15

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 13:00

Igen láttam ,hogy rohadt erős kis pumpa csak hát én is ezt olvastam ,hogy emellett nagyon hangos is tud lenni 12 volton...Az meg nekem nem jó ha hangos :( Leszabályozni meg nem akarom mert akkor inkább teszek be 2 olyan pumpát ami alapból halk és együtt erősebb mint a laing 12 volton...Bár kétségtelen ,hogy ez nem olcsó megoldás de a csend és nagy vízhozam érdekében talán az egyetlen járható út...2 darab Innovatek HPPS-re gondoltam és auto módozatban használnám őket!

Jövő hónap eleje felé gondoltam én is a rendelést, valszeg én is tőlük rendelek akkor 2 HPPS pumpát!

Lufinyul: A HPPS-hez jár alapból átalakító csatlakozó,hogy közvetlen a csövet fogadni tudja kiegyenlítő nélkül vagy azt külön vetted meg hozzá? Másrészt próbáld már ki lécci ,hogy auto módban mennyivel hangosabb mint normál módban!

A jövő hónap eleje az március akar lenni?

#2121 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 12:30

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 13:15

A jövő hónap eleje az március akar lenni?

Lehet ezt máshogy érteni?:)
Szal jövő hónap eleje v. ez a hónap végén lesz becuccolás :D

#2122 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 12:33

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 13:30

Lehet ezt máshogy érteni?:)
Szal jövő hónap eleje v. ez a hónap végén lesz becuccolás :D

Rendben, akkor addig gyüjtögetek.

#2123 Felhasználó inaktív   ByB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 21:16

Üdv!!!

Én is komplett vízhűtést keresnék PIV 3.0@3.6+ X800Pro@XT-PE -re... A lényeg a csend és nem az extrahideg! Körberöhöghettek, de én Reseratorra gondoltam, felejtsem el? Szeretem Zalmant, most 7000B-Cu, van fenn és dupla heatpipe-os VGA hűtő, ventivel... Csak ugye a csend, még lehetne mit javítani!!! ;)
''Az élet nem az, amit az ember átélt. Hanem amire emlékszik és ahogyan emlékszik, amikor el akarja mesélni.''

#2124 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 21:41

Idézet: ByB - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 22:16

Üdv!!!

Én is komplett vízhűtést keresnék PIV 3.0@3.6+ X800Pro@XT-PE -re... A lényeg a csend és nem az extrahideg! Körberöhöghettek, de én Reseratorra gondoltam, felejtsem el? Szeretem Zalmant, most 7000B-Cu, van fenn és dupla heatpipe-os VGA hűtő, ventivel... Csak ugye a csend, még lehetne mit javítani!!! ;)

Jól gondolod :) A Reserator már a P4-ed is csak köhögve bírná... Mennyi pénzt szánsz rá?

#2125 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 21:52

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 12:00

Nem jár hozzá, külön kell venned! Akkor tom csak kipróbálni ha végre megjönnek a radik és beüzemelem a cuccot! Épp ma szereltem be a másik vízhűtést a kisebb gépbe! 4 gigán megy vele a procó! :D

#2126 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 22:01

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 22:52

Nem jár hozzá, külön kell venned! Akkor tom csak kipróbálni ha végre megjönnek a radik és beüzemelem a cuccot! Épp ma szereltem be a másik vízhűtést a kisebb gépbe! 4 gigán megy vele a procó! :D

Ráér! :) Tudod hogy kell átálítani ugye? Örülök ,hogy jól megy a cucc :D

#2127 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 22:13

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 22:01

Ráér! :) Tudod hogy kell átálítani ugye? Örülök ,hogy jól megy a cucc :D

Persze tom még olvastam anno hogy jumperrel lehet variálni ha jól emlékszem :D . Igazad volt árad belőle a bagószag... brrrrr ez az egyetlen negatívuma! :)

#2128 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 22:36

Nem tudom, kinek milyen Laing pumpája van, nekem a rev5.7-es, de első hallásra halkabb mint a Hydor volt! Van belőle rev3-as is, az vékonyabb, de asszem hangosabb is ...

Bár most eléggé hangos a gépem, nemsokára meglesz a Stacker, és majd abban meglátom mennyire hangos ...
"Live Fast! Die Young!"

#2129 Felhasználó inaktív   ByB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 23:37

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 22:41

Jól gondolod :) A Reserator már a P4-ed is csak köhögve bírná... Mennyi pénzt szánsz rá?

Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy keresem az igazit és majd utána sírom el magam az ára miatt!!! A lényeg hogy lehűtse a PIV 3.0@3.6 + X800Pro@XT-PE... és ráadásul mindezt néma csendbe tegye!!! Kedvezménynek annyit engedek a cumó számára, hogy nem kell annyira nagyon hűvös!!! Ja és komplett legyen a szett, jól bevállt kis konfig... Any ötlet?

BBence
''Az élet nem az, amit az ember átélt. Hanem amire emlékszik és ahogyan emlékszik, amikor el akarja mesélni.''

#2130 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 23:38

A bagószaggal csak nem rám céloztatok?(az illetékesek tudják,hogy miröl van szó) Amúgy megvagy vele elégedve?

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.