HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#2181 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 12. 15:55

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 16:29

Akkor elnéztem. Biztos a fricc nyelvezet az oka. Gondolkodom erősen egy 1a-sl2 proci blokkon, hogy azt vegyem, vagy HunFrostot? A postaköltségről nagyvonlakban tudsz valamit?

Nem akarom leszólni a Hunfrostot de ez azért szerintem komolyabb blokk és nincs köztük igazából árkülönbség...Egyébként pedig más oldalakon is nézhetsz blokkokat! Ajánlom figyelmedbe az alphacool és a cool-cases oldalait is! Itt is vannak ilyen árban kiváló blokkok!És azért az alphacool blokkonak nincs jelenleg vetélytársuk!

Szerkesztette: Zollka 2005. 02. 12. 15:57 -kor

#2182 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 16:16

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 16:55

Nem akarom leszólni a Hunfrostot de ez azért szerintem komolyabb blokk és nincs köztük igazából árkülönbség...Egyébként pedig más oldalakon is nézhetsz blokkokat! Ajánlom figyelmedbe az alphacool és a cool-cases oldalait is! Itt is vannak ilyen árban kiváló blokkok!És azért az alphacool blokkonak nincs jelenleg vetélytársuk!

Rendben, szétnézek még, máshol is. A CPU blokk kérdését meg átgondolom. Az a gáz, hogy a Hunfrostot később is megvhetem, mert olyan sok lóvém azért nem lesz, hogy töménytelen mennyiségben rendeljek. Jó lenne azt is tudi, hogy mikor esedékes a cuccok fizetése. Mert 10-én lesz fizetés ugyebár.

#2183 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 16:25

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 17:16

Rendben, szétnézek még, máshol is. A CPU blokk kérdését meg átgondolom. Az a gáz, hogy a Hunfrostot később is megvhetem, mert olyan sok lóvém azért nem lesz, hogy töménytelen mennyiségben rendeljek. Jó lenne azt is tudi, hogy mikor esedékes a cuccok fizetése. Mert 10-én lesz fizetés ugyebár.

Egy blokkon ne szarozzál azt megveszem addig és úgyis mikor megérkezik a cucc az legalább 1 hét és mikor átadom a cuccot akkor fizeted a blokkot!

#2184 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 16:29

Egyébként az 1a-cooling-tól tudok legolcsóbban bármit is megszerezni mert ott nem kell átutalni előre pénzt! Szal ha az 1 blokkot nézed akkor szimplán számolhatod át 250-tel és annyi...Alphacool és egyéb helyek valamivel drágábbra jön ki...De egy 1A-SL2 az még bőven belefér nekem a költségvetésembe ha nem tudod egyszerre fizetni hanem csak 10-e után :)

#2185 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 16:55

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 17:29

Egyébként az 1a-cooling-tól tudok legolcsóbban bármit is megszerezni mert ott nem kell átutalni előre pénzt! Szal ha az 1 blokkot nézed akkor szimplán számolhatod át 250-tel és annyi...Alphacool és egyéb helyek valamivel drágábbra jön ki...De egy 1A-SL2 az még bőven belefér nekem a költségvetésembe ha nem tudod egyszerre fizetni hanem csak 10-e után :)

Őszintén köszönöm szépen! :respect:
Akkor már írom is a mailt, mert az 1aa-sl2 nagyon jónak tűnik, ára viszont alacsony.
Ja és leszorítót hol találok hozzá? Mert akkor azt is bele kell kalkullni az árba.

Szerkesztette: Lojá 2005. 02. 12. 17:00 -kor

#2186 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 17:16

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 17:55

Őszintén köszönöm szépen! :respect:
Akkor már írom is a mailt, mert az 1aa-sl2 nagyon jónak tűnik, ára viszont alacsony.
Ja és leszorítót hol találok hozzá? Mert akkor azt is bele kell kalkullni az árba.

A lefogató benne van az árában, csak csatlakozót kell külön venni az plusz 3 v. 4 euro...Ennyi! :)

#2187 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 17:25

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 18:16

A lefogató benne van az árában, csak csatlakozót kell külön venni az plusz 3 v. 4 euro...Ennyi! :)

Az jó, ha benne van. Csatikat meg itthon is lehet kapni.

#2188 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 17:34

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 18:25

Az jó, ha benne van. Csatikat meg itthon is lehet kapni.

csak kinnt még az is olcsóbb :D

#2189 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 17:41

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 18:34

csak kinnt még az is olcsóbb :D

Akkor az is onnan lesz. A hétvége folyamán küldöm a mailt a rendelésről.

#2190 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 18:28

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 15:55

Itt is vannak ilyen árban kiváló blokkok!És azért az alphacool blokkonak nincs jelenleg vetélytársuk!

Lojá  -  ezt ez is bizonyitja alphacool - cool-cases rulz  :up: 

#2191 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 18:39

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 19:28

Viszont jobban meg is kérik az árát és onnan nekem is több rendelni :) Neki pedig a pénz fontos szempont :)

#2192 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 18:50

Lufinyul: Na lehet még ma nekiállok és felrakom a KOM Maxik mellé az Alphacool passzív radiját :) Végülis nekem csak 8 darab lyukat kell furnom :D Már teljesen Heavy Metal a gépem 2 okból is: 1. iszonyat a súlya 2.másrészt a fekete szín mindent beterít :D

Neked mennyi víz megy bele a rendszeredbe? Nekem ezzel a picike kiegyenlítővel is közel 2 liter! Mi lesz ha még ezeket is felrakom és még veszek pár cuccot hozzá...Illetve arról a TT kiegyenlítőről sem tettem le :D

Amúgy még mindig nem sikerült sehol sem fekete stackert találnom csak külföldön...Pedig jó ötleteim lennének azzal a házzal kapcsolatban...Azzal indítanék ,hogy az alsó táp helyén kivágnám a házat, megemelném a ház talpazatát és úgy tenném alulra a tápot ,hogy kinntről szívja a hideget és azt egyből nyomja is hátul ki! Amilyen kerekeken állt nálad azok is megteszik ,hogy legyen honnan beszívnia a tápnak! Nem magamtól jött az ötlet egyébként hanem a Lian-li házakban így van megoldva a táp:) Node hát a lian-li az  :respect:

#2193 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 18:56

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 19:28

Köszi a linket. Meggyőző. Azonban Zollkanak igaza van, az ár sem mindegy, 2-3 fok meg teljesen elhanyagolható számomra.

#2194 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 13:44

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 19:39

Viszont jobban meg is kérik az árát és onnan nekem is több rendelni :) Neki pedig a pénz fontos szempont :)

Megkaptad a mailt a rendelésről? Hányan vagyunk eddig?

#2195 Felhasználó inaktív   Monkey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:05

Van nekem egy Eheim 1048-am, ami 1-1,5 éven keresztül ment minden probléma nélkül. Kb. 1 hónappal ezelőtt nekiállt iszonyatosan zörögni. Körbenéztem a neten, találtam is egy leírást. Megcsináltam az itt leírtakat. Egy darabig jó is volt a pumpa, majd pár hét múlva megint elkezdett zörögni. Sem időm, sem kedvem, sem pedig türelmem nem volt ezzel tökölni, úgyhogy vettem a pumpába egy  ilyen okosságot. Elvileg éppen a zajok eltüntetésére való. Hazamentem, összeraktam a pumpát, és tovább zörgött...  :reklamacio: Most az jön, hogy elkérem egy haverom szinte zsír új pumpáját, és átdobom a belsejét (tengely, mágnes ill. zárókupakok) a sajátomba. Ha abbahagyja a morgást, akkor rendelek egy ilyen szettet a pumpába.

Ha nem jön be, akkor meg veszek egy új pumpát. A baj csak az, hogy Eheimhez való kiegyenlítő tartályom van... :( Így vagy Eheimet veszek, vagy valami másfélét tartályostul. :(

Ergo vagy egy HPPS vagy valamelyik Alphacool.

Mi erről a véleményetek?

#2196 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:07

Idézet: Monkey - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:05

Van nekem egy Eheim 1048-am, ami 1-1,5 éven keresztül ment minden probléma nélkül. Kb. 1 hónappal ezelőtt nekiállt iszonyatosan zörögni. Körbenéztem a neten, találtam is egy leírást. Megcsináltam az itt leírtakat. Egy darabig jó is volt a pumpa, majd pár hét múlva megint elkezdett zörögni. Sem időm, sem kedvem, sem pedig türelmem nem volt ezzel tökölni, úgyhogy vettem a pumpába egy  ilyen okosságot. Elvileg éppen a zajok eltüntetésére való. Hazamentem, összeraktam a pumpát, és tovább zörgött...  :reklamacio: Most az jön, hogy elkérem egy haverom szinte zsír új pumpáját, és átdobom a belsejét (tengely, mágnes ill. zárókupakok) a sajátomba. Ha abbahagyja a morgást, akkor rendelek egy ilyen szettet a pumpába.

Ha nem jön be, akkor meg veszek egy új pumpát. A baj csak az, hogy Eheimhez való kiegyenlítő tartályom van... :( Így vagy Eheimet veszek, vagy valami másfélét tartályostul. :(

Ergo vagy egy HPPS vagy valamelyik Alphacool.

Mi erről a véleményetek?

Rotort kell cserelni.

Itt lehet rendelni pl. http://www.akvarium.hu/ kb 4e Ft.
En is eljatszottam egyszer ezt mar Eheim el.

Az Eheim eredeti (nem  a HPPS) pumpa nem teljesen ilyen celra lett kitalalva, igy a rotorral egy ido utan ilyen jellegu problemak lehetnek. Ja es szarazon meg rovid ideig se jarasd.

#2197 Felhasználó inaktív   Monkey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:06

Egy pillanatot sem járt szárazon soha életében. Fent egyébként leírtam, hogy a rotorcserén már túlvagyok!  :)

#2198 Felhasználó inaktív   Monkey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:09

Megnéztem a képeidet. Látom, túl vagy a pumpacserén... Miért cserélted le?

#2199 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:43

Idézet: Monkey - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:09

Megnéztem a képeidet. Látom, túl vagy a pumpacserén... Miért cserélted le?

Az Eheimben aktualis lett volna egy rotorcsere, igy hogy ezt mar sokadszora elkeruljem tobb cucc mellett egy Alphacool pumpa van most. A mostani Alphacool hasonloan a HPPS pumpahoz vizhuteshez van tervezve, remelhetoleg nem fog zorogni.

#2200 Felhasználó inaktív   Monkey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 19:26

Klassz pumpának tűnik, én is gondolkozom rajta.  Az érdekelne még, hogy mennyi lehet a HPPS 'élettartama'! Ha tudnám, hogy nem adja meg magát, mint a 1048, akkor megvenném. (leginkább a kiegyenlítő tartályom miatt) De így nem merem...

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.