idézet:
Ezt írta Chrys the origi:
Athlon 2200+ hoz érdemes egyáltalán vízhűtést alkalmazni??
miért? mihez kell? Mi pörgeti annyira, ha venti nem elég?
Tényleg! okositson már fel valaki!!
Előre is TEX![/quote]
Na akkor ha komoly ,hogy miért is érdemes vízhűtést alkalmazni:
-halkabb mint a léghűtés, egy jó rendszer hangtalan
-hűtési hatékonysága felülmúlja a léghűtését, tehát nem elég hogy csendes de még tunigra is nagyobb lehetőségeket kínál
Hát nagyjából ennyi.
Meg jó, azért is érdemes vele vacakolni![]()
Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?
Elküldve: 2003. 08. 05. 11:34
Elküldve: 2003. 08. 05. 11:57

idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Na akkor ha komoly ,hogy miért is érdemes vízhűtést alkalmazni:
-halkabb mint a léghűtés, egy jó rendszer hangtalan
-hűtési hatékonysága felülmúlja a léghűtését, tehát nem elég hogy csendes de még tunigra is nagyobb lehetőségeket kínál
Hát nagyjából ennyi.
Meg jó, azért is érdemes vele vacakolni[/quote]
- Az élet olyan mint egy kismadár: mielőtt megfoghatnád, huss tovaröppen...
Elküldve: 2003. 08. 05. 13:58
idézet:
Köszike, de tényleg! Végül is csak maga a hang hogy csndesebb, az számomra még kevés lenne, mert az nem érdekel! az h hatékony na az már egy komolyabb indok, bár Én, nem nagyon tuningolom a procit, max biosbol, máshoz ugy se értek..![]()
[/quote]
Mi is biosból tuningolunk, hogyan máshogy?
Azért jó egyébként a vízhűtés tuningra, mert magasabb feszt lehet adni a procinak (=jobban melegszik)=> amivel még megbírkózik a vízhűtés, a léghűtés esetleg itt már nem lenne elég=>mivel nagyobb feszültséget kap a proci, jobban tuningolható (általában)=>ergo magasabb fesz, nagyobb órajel, jobb stabilitás a vízhűtés eredménye.
Na ezt a témát körüljártuk![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 06. 09:37
Na megvan a HOC hűtőrendszer

Nagyon király , cpu full terhelésnél 1 óra után 48 fok (1.65V+29fokos szoba)normal használatnál 42 fok ,és teljesen zajtalan.
A vga blokk is király (eddig nagyon szemetelt 440 felett, most semmi) viszont ha 456 fölé viszem kifagy, szerintem Vmod kéne a kártyára. Egyenlőre csak 1db szupercsendes venti van a full réz radiátoron , szerintem még 1-2 darab és még hatékonyabb lesz a rendszer.
A procit 3.4Ghz fölé vittem ,ott is simán ment ,de csak 3/2 ram osztókkal,ugyhogy inkább visszálltam 3.3-ra /275fsb-220 CL2-6-2-2 memó, 5/4 osztó)
Ma jön meg az enermax tápom, és felrakom vele a i-re a pontot

Elküldve: 2003. 08. 06. 10:48
Persze, kenik vágják a dolgokat, nem amatőrök..

idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Mi is biosból tuningolunk, hogyan máshogy?
Azért jó egyébként a vízhűtés tuningra, mert magasabb feszt lehet adni a procinak (=jobban melegszik)=> amivel még megbírkózik a vízhűtés, a léghűtés esetleg itt már nem lenne elég=>mivel nagyobb feszültséget kap a proci, jobban tuningolható (általában)=>ergo magasabb fesz, nagyobb órajel, jobb stabilitás a vízhűtés eredménye.
Na ezt a témát körüljártuk![]()
[/quote]
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 06. 10:50

Elküldve: 2003. 08. 06. 10:51
Esetleg képet is tudsz késziteni Róla..?
Kiváncsi lennék, h h néz ki..

idézet:
Ezt írta Deo:
Hali!
Na megvan a HOC hűtőrendszer![]()
![]()
Nagyon király , cpu full terhelésnél 1 óra után 48 fok (1.65V+29fokos szoba)normal használatnál 42 fok ,és teljesen zajtalan.
A vga blokk is király (eddig nagyon szemetelt 440 felett, most semmi) viszont ha 456 fölé viszem kifagy, szerintem Vmod kéne a kártyára. Egyenlőre csak 1db szupercsendes venti van a full réz radiátoron , szerintem még 1-2 darab és még hatékonyabb lesz a rendszer.
A procit 3.4Ghz fölé vittem ,ott is simán ment ,de csak 3/2 ram osztókkal,ugyhogy inkább visszálltam 3.3-ra /275fsb-220 CL2-6-2-2 memó, 5/4 osztó)
Ma jön meg az enermax tápom, és felrakom vele a i-re a pontot[/quote]
![]()
Elküldve: 2003. 08. 06. 11:02
idézet:
Ezt írta arn:
ezek itt teljesen uj dolgok, mi ilyet sose csinalnank[/quote]
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 06. 11:23
idézet:
Szia!
Esetleg képet is tudsz késziteni Róla..?
Kiváncsi lennék, h h néz ki..
[/quote]
Persze ,csak kapjam vissza a fényképezőm![]()
Elküldve: 2003. 08. 16. 13:55
Coolriver komplett vízhűtést szeretnék venni, de sehol sem találtam árlisták között. Hol, mennyiért lehet kapni?
Ha használ valaki ilyet megoszthatná tapasztalait.
Elküldve: 2003. 08. 16. 14:16
idézet:
Ezt írta Insane:
hi!
Coolriver komplett vízhűtést szeretnék venni, de sehol sem találtam árlisták között. Hol, mennyiért lehet kapni?
Ha használ valaki ilyet megoszthatná tapasztalait.[/quote]
Itt egy link,kiskerrel is foglalkoznak:
[url="http://"http://www.wentiltech.hu"]wentiltech[/url]
Elküldve: 2003. 08. 16. 14:19
idézet:
Ezt írta Insane:
hi!
Ha használ valaki ilyet megoszthatná tapasztalait.[/quote]
Egetrengető hűtési teljesítményre ne számíts, olyan közepes a vízhűtések között. De ennyiért ez a teljesítmény korrektnek mondható.![]()
Elküldve: 2003. 08. 17. 21:58
Vizhutesen gondolkodom a gepembe (P4 2.4, Ati9500Pro), talan halkabb meg stabilabb lesz. Hova/kihez erdemes fordulni? Azt hiszem ezt mar nem en barkacsolnam ossze.
Kosz
Attila
Elküldve: 2003. 08. 18. 00:50

Vagy ha komplett kell, akkor coolriver, az meg awentilltech-ben van
Elküldve: 2003. 08. 19. 07:32
idézet:
Ezt írta Deo:
Hali!
Na megvan a HOC hűtőrendszer![]()
![]()
Ma jön meg az enermax tápom, és felrakom vele a i-re a pontot[/quote]
En is egy ilyen rendszeren gondolkozom,es lenne par kerdesem.Mindenbol akkorat kertel amekkora a cikkben volt?Csak mert arrol irtak hogy pl nagyobb radiatort is be tudnak rakni.Brutto 40 k volt?
Elküldve: 2003. 08. 19. 08:15
idézet:
Ezt írta 20Joe20:
En is egy ilyen rendszeren gondolkozom,es lenne par kerdesem.Mindenbol akkorat kertel amekkora a cikkben volt?Csak mert arrol irtak hogy pl nagyobb radiatort is be tudnak rakni.Brutto 40 k volt?[/quote]
Nettó 40 és azt kérsz bele amit akarsz + segítünk beszerelni. Az új verzióban megnövelt processzorblokk található, stb. Ha érdekel írj egy kérdést ide: yvorl@hardwareoc.hu
Roadside
Far Cry, Splinter Cell, Half-Life 2, Doom 3, stb.
Letöltés: HOCBench
-= Nem a szegénység a legnagyobb gond a világon =-
Elküldve: 2003. 08. 19. 16:41
igy aztan jelenleg is 48x48x10es blokkot hasznalok.
Elküldve: 2003. 08. 19. 21:06
idézet:
Ezt írta roadside:
Nettó 40 és azt kérsz bele amit akarsz + segítünk beszerelni. Az új verzióban megnövelt processzorblokk található, stb. Ha érdekel írj egy kérdést ide: yvorl@hardwareoc.hu
Roadside[/quote]
OK.THX.Majd meg irok akkor....![]()
Elküldve: 2003. 08. 22. 19:56
Vannak róla képek?Linket PLS!
THX
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2003. 08. 22. 21:46