idézet:
Ezt írta Fym:
...
Jah és el ne feletsem, 16k volt a 3 Vantec 12 cm-s ventilátor, meg a vezérlés hozzájuk...[/quote]
És egy ASC Nekem jön.![]()
![]()
Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?
Elküldve: 2003. 08. 24. 01:12
Elküldve: 2003. 08. 24. 09:25
idézet:
Ezt írta Fym:
Naja... Csak a Computer4You asszem már nem forgalmaz Innovateket...
Jah és el ne feletsem, 16k volt a 3 Vantec 12 cm-s ventilátor, meg a vezérlés hozzájuk...[/quote]
A Te radiátorod sem innovatekAkkor meg kit érdekel mit forgalmaz a computer-4you...Az Airplex Evo radiátorok is csatlakoztathatók az innovatek rendszerhez ,a blokkjaim meg már megvannak és két dualradim mellé el fog férni az Airplex EVO 360
![]()
Elküldve: 2003. 08. 24. 10:25
idézet:
Ezt írta Zollka:
A Te radiátorod sem innovatekAkkor meg kit érdekel mit forgalmaz a computer-4you...Az Airplex Evo radiátorok is csatlakoztathatók az innovatek rendszerhez ,a blokkjaim meg már megvannak és két dualradim mellé el fog férni az Airplex EVO 360
[/quote]
Ebben igazad van...De az Innovateknek nincs tripleradija...
Szal szeintem yoo lesz ez...
![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 08. 25. 17:24
idézet:
Ezt írta Fym:
Vám számtech cuccra elvben nincs, de az áfát (25%) azt rá kell számolni... Viszont a Mwst-t vissza lehet igényelni (majd megtudom hogyan kell), az a bruttó összeg 16%-a[/quote]
Pontosítok:
-vám igenis van a számítógépalkatrészekre, emlékeim szerint olyan 8% körüli (ennyi volt nekem).
-MWST-t (=forgalmi adó) nem kell kifizetned (legalábbis a watercooling.de-nél nekem nem kellett), már a végső számla sem tartalmazta a 16%-os német adót. És a computer4-you.at-nál is olyan számlát állíttak ki nekem, ami már nem tartalmazta az osztrák MWST-t.
Elküldve: 2003. 08. 25. 17:25
idézet:
Ezt írta kisbetu:
5 sor idezet
1 sor valasz
10 sor alairas
engem meg moderalyatok ki[/quote]
Jogos. (És itt nem a kimoderálásra gondolok!)
[ 2003. augusztus 25.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 25. 19:57
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Pontosítok:
-vám igenis van a számítógépalkatrészekre, emlékeim szerint olyan 8% körüli (ennyi volt nekem).
-MWST-t (=forgalmi adó) nem kell kifizetned (legalábbis a watercooling.de-nél nekem nem kellett), már a végső számla sem tartalmazta a 16%-os német adót. És a computer4-you.at-nál is olyan számlát állíttak ki nekem, ami már nem tartalmazta az osztrák MWST-t.[/quote]
Na akkor bazira megkönnyebbültem, nekem is valami 450€-ról jött a számla, akkor rendben van...Viszont akkor csak a számítógépekre törölték el a vámot??? Mert volt valami ilyesmi dolog... :confused:
[ 2003. augusztus 25.: Fym szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 25. 20:03
idézet:
Ezt írta Fym:
Na akkor bazira megkönnyebbültem, nekem is valami 450€-ról jött a számla, akkor rendben van...Viszont akkor csak a számítógépekre törölték el a vámot??? Mert volt valami ilyesmi dolog... :confused:
[/quote]
Mikor én rendeltem, akkor a vámnál azt mondták (az Orczy térnél) hogy csak komplett konfigurációk vámmentesek, alkatrészek nem.![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 25. 20:18
idézet:
Mikor én rendeltem, akkor a vámnál azt mondták (az Orczy térnél) hogy csak komplett konfigurációk vámmentesek, alkatrészek nem.![]()
![]()
[/quote]
Na vazze...![]()
Mondjuk, még inkább a vám, mint az áfa...
![]()
Elküldve: 2003. 08. 25. 20:32
idézet:
Ezt írta Fym:
Na vazze...![]()
Mondjuk, még inkább a vám, mint az áfa...
[/quote]
Na ja. A vám+ÁFA kombinációból az utóbbi az igazán durva...Így olyan 33% jön rá a végösszegre, ami
pofátlanság!
Elküldve: 2003. 08. 25. 20:51
idézet:
Na ja. A vám+ÁFA kombinációból az utóbbi az igazán durva...Így olyan 33% jön rá a végösszegre, ami
pofátlanság![/quote]
No ezzel nem is mondtál el igazán mindent...Nem írom le, hogy mit gondolok, mert leesne a monitorról, és ráadásul a fórummotor is magába fordulna...
Csak mert keveset mondtál, mert sajnos a vámmal megnövelt értékre számolják az áfát, és így az egész több, mint 33%...
![]()
Elküldve: 2003. 08. 25. 21:54
idézet:
Ezt írta Fym:
No ezzel nem is mondtál el igazán mindent...Nem írom le, hogy mit gondolok, mert leesne a monitorról, és ráadásul a fórummotor is magába fordulna...
Csak mert keveset mondtál, mert sajnos a vámmal megnövelt értékre számolják az áfát, és így az egész több, mint 33%...
[/quote]
Jogos, a 33%-nál többet pumpolnak le rólad/rólunk.
Mentségemre legyen mondva, hogy azt írtam, "olyan 33%", tehát ez a menekülési útvonal megmaradt.![]()
Elküldve: 2003. 08. 25. 22:05
idézet:
Jogos, a 33%-nál többet pumpolnak le rólad/rólunk.
Mentségemre legyen mondva, hogy azt írtam, "olyan 33%", tehát ez a menekülési útvonal megmaradt.[/quote]
Jogos, ott a pont...![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 25. 22:15
idézet:
Na ezt a topikot is offoltuk egy kicsit, sebaj![]()
[/quote]
Végül is ezek a dolgok is hozzátartoznak a vízhűtés megvalósításához Magyaroszágon (hozzá kell tennem, hogy sajnos)...
Elküldve: 2003. 08. 26. 01:53
Ennyi pénzért (vám+áfa) már megéri kimenni.....
Télleg.... A watercooling.de mögött van valamilyen bolt(én nem találtam erre utaló nyomokat), vagy csak netes kereskedéssel foglalkozik?
[ 2003. augusztus 26.: Mobius szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 26. 07:28
Hál'Isten, közel lakok Ausztriához, inkább majd kimegyek. Tud valaki konkrét boltot kint,ahol be lehet szerezni a cuccokat?(Graz környékén, az van hozzám legközelebb)?
Más: a vízhőmérsékletet lehet mérni valamivel?
Elküldve: 2003. 08. 26. 07:48
Elküldve: 2003. 08. 26. 09:03
idézet:
Ezt írta Atlantis:
A rosseb egye meg. Akkor lehet, hogy a VGA-t kihagyom. Amúgy is tartok tőle, hogy nem tudom rátenni a blokkot.
Amilyen szerencsém van, nem lennének meg a furatok, vagy rossz blokkot vennék, ami nem tudok rátenni.[/quote]
manapsag gyakorlatilag ketfele futatrendszert hasznalnak kartyakon. kizart, hogy ne lehessen ratenni.
Elküldve: 2003. 08. 26. 09:06
Elküldve: 2003. 08. 26. 09:14
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Még egy kérdés: ha vízhűtés van(ami hűt mindent), akkor nem kell semmiféle házhűtő ventilátort járatni, igaz? Csak a radiátor előttit+a tápét.[/quote]
Hello
A vinyókat is kell hűteni! Vagyis elszállítani a termelt hőt.
/ hű dejó vége az off-nak/
Bicska

Súgó
A téma zárva.