idézet:
Ezt írta arn:
manapsag gyakorlatilag ketfele futatrendszert hasznalnak kartyakon. kizart, hogy ne lehessen ratenni.[/quote]
Akkor jó, megnyugodtam
Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?
Elküldve: 2003. 08. 26. 10:32
Elküldve: 2003. 08. 26. 10:34
idézet:
Ezt írta arn:
ez hibas elkepzeles... ugyan a bordak altal termelt meleg levego nem ide kerul (nagyon sokat szamit!), de a prociventi kiszedesevel a ramok es a stabilizatorok hutese kiesik. a stabkockakat illik huteni... nagyon tudnak melegedni.[/quote]
Akkor annyira nem is lesz csendes a gép.Csak jobban hűt.
Elküldve: 2003. 08. 26. 10:35
idézet:
Ezt írta bicska:
Hello
A vinyókat is kell hűteni! Vagyis elszállítani a termelt hőt.
/ hű dejó vége az off-nak/
Bicska[/quote]
A vinyókat is vízzel akarom hűteni.
Elküldve: 2003. 08. 26. 11:26
idézet:
Ezt írta Atlantis:
A vinyókat is vízzel akarom hűteni.[/quote]
No akkor tuti nem jössz ki 80k-ból...![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 08. 26. 11:49
idézet:
Ezt írta Fym:
No akkor tuti nem jössz ki 80k-ból...[/quote]
Hát igen, sajnos erre én is rájöttem.Majd valahol még szorítok ki egy kis pénzt.
Elküldve: 2003. 08. 26. 11:56
mert a csendesseget leghutessel is meg lehet azert oldani.
Elküldve: 2003. 08. 26. 15:20
idézet:
Ezt írta arn:
hat nemtom, ennyit sose adnek ez vizhutesert... kiserletezgetni meg csak erdekes. de par szazalek teljesitmenynovekedesert ilyen sok penzt.
mert a csendesseget leghutessel is meg lehet azert oldani.[/quote]
Én se a tuningért csinálnám. Csendet léghűtéssel hogyan oldanád meg?
Elküldve: 2003. 08. 27. 16:32
idézet:
Ezt írta arn:
hat nemtom, ennyit sose adnek ez vizhutesert... kiserletezgetni meg csak erdekes. de par szazalek teljesitmenynovekedesert ilyen sok penzt.
mert a csendesseget leghutessel is meg lehet azert oldani.[/quote]
Viszont szerintem nem mindenki akar barkácsolni és esetleg eluztatni a gépét és mégi csúcs teljesítmény kell neki és a pénz nem számít mert megteheti...Ilyenkor pedig a gyári a nyerő...
Elküldve: 2003. 08. 27. 17:21
idézet:
Ezt írta Zollka:
Viszont szerintem nem mindenki akar barkácsolni és esetleg eluztatni a gépét és mégi csúcs teljesítmény kell neki és a pénz nem számít mert megteheti...Ilyenkor pedig a gyári a nyerő...[/quote]
Pénz nem számít?????? :confused:
Én egyáltalán nem mondhatom el magamról ezt, és mégis a gyári mellett döntöttem. Hogy miért?
-akkor még nem lehetett itthon normális vízhűtést kapni (esztétika+minőség+teljesítmény hármast értem a normális alatt)
-sajátot barkácsolni sem szerszámom, sem ügyességem, sem időm és sem kedvem nem volt
-kb. fél évig kuporgattam rá a zsetont, a szívem szakadt meg mikor ki kellett fizetni a cucc árát...![]()
![]()
![]()
DE!
Ha ma vennék vízhűtést, már tudnék itthon is választani normális rendszert, olcsóbban és egyszerűbben mint azt anno tettem a külföldről való rendelésnél. Ergo nem hiszem hogy újra Németországból rendelnék Innovatek cuccokat, bár persze elégedett vagyok velük meg minden, de pl. az OCPortal (ha végre elindul) kínálatából full extrás szettet tudnék összeállítani, mely eleget tesz az első pontban vázolt hármas kritériumrendszernek és még az ára is rendben van...
[ 2003. augusztus 27.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 27. 19:47
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Pénz nem számít?????? :confused:
Én egyáltalán nem mondhatom el magamról ezt, és mégis a gyári mellett döntöttem. Hogy miért?
-akkor még nem lehetett itthon normális vízhűtést kapni (esztétika+minőség+teljesítmény hármast értem a normális alatt)
-sajátot barkácsolni sem szerszámom, sem ügyességem, sem időm és sem kedvem nem volt
-kb. fél évig kuporgattam rá a zsetont, a szívem szakadt meg mikor ki kellett fizetni a cucc árát...![]()
![]()
![]()
DE!
Ha ma vennék vízhűtést, már tudnék itthon is választani normális rendszert, olcsóbban és egyszerűbben mint azt anno tettem a külföldről való rendelésnél. Ergo nem hiszem hogy újra Németországból rendelnék Innovatek cuccokat, bár persze elégedett vagyok velük meg minden, de pl. az OCPortal (ha végre elindul) kínálatából full extrás szettet tudnék összeállítani, mely eleget tesz az első pontban vázolt hármas kritériumrendszernek és még az ára is rendben van...
[ 2003. augusztus 27.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Naja... Ugyan ezek az indokok, csak hál istennek, nekem nem kellet annyira kuporgatni... (nem önfény) Szal itthon még nem láttam olyan rendszert ami tetszett volna, kivéve OCPortal, de sajnos az a hűtés olyan, mint a kutya vacsorája... Szal semmi kedvem esetleg hónapokat várni rá... Nekem meg ráadásul fontos, hogy csendes legyen a gép... Ezt a csendet semmilyen léghűtéssel nem lehet szvsz megvalósítani... Mellesleg a teljesítmény növekedés sem megvetendő...
Elküldve: 2003. 08. 27. 20:01
idézet:
Ezt írta Fym:
...Szal itthon még nem láttam olyan rendszert ami tetszett volna, kivéve OCPortal, de sajnos az a hűtés olyan, mint a kutya vacsorája... Szal semmi kedvem esetleg hónapokat várni rá...[/quote]
Ezt el is felejtettem megemlíteni, igazad van. Az OCPortal egyelőre kérdéses. És tényleg az az egyetlen ami korrekt, de ezt már írtam![]()
[ 2003. augusztus 27.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 29. 11:58
Atlantis:
Ha sikerül kiválasztani a vízhűtő rendszered, majd mutasd meg az ahhoz tartozó radiátort, nagyon kíváncs leszek...

Bicska
Elküldve: 2003. 08. 29. 13:32
idézet:
Ezt írta bicska:
Hello
Atlantis:
Ha sikerül kiválasztani a vízhűtő rendszered, majd mutasd meg az ahhoz tartozó radiátort, nagyon kíváncs leszek.... Brutál lehet, ha ennyi mindent tud hűteni..
Bicska[/quote]
Innovaradi Dual-t gondoltam beletenni.
Egyébként nem valószínű, hogy összejön. Körülményes beszerezni, meg az asszony sem lelkesedik érte(minek az, ráadásul ilyen drágán?).
Kár,hogy Mo.-n nem kapható,azért papíron összerakok egyet.
Elküldve: 2003. 08. 30. 00:22
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Innovaradi Dual-t gondoltam beletenni.
Egyébként nem valószínű, hogy összejön. Körülményes beszerezni, meg az asszony sem lelkesedik érte(minek az, ráadásul ilyen drágán?).
Kár,hogy Mo.-n nem kapható,azért papíron összerakok egyet.[/quote]
Az a dual Innovatek kevés lesz... Ezért lesz nekem is tripleradi...
Elküldve: 2003. 08. 30. 13:09
idézet:
Ezt írta Fym:
Az a dual Innovatek kevés lesz... Ezért lesz nekem is tripleradi...[/quote]
Nem kötekedésképp írom de ha egy erős proci,GPU,vinyó,NB-vel megterheled a triple radiátorod akkor bizony nálad is szépen szobahőmérséklet fölé fog menni a vízhőmérséklet...Feltéve ha nem akarod 12 volton járatni a 12 centis ventiket...Ha csak 5 Volton járatod ,hogy csendes legyen akkor számíts rá ,hogy kb. 4-5 fokkal lesz szobahőmérséklet felett a vized... Ezért akarok én is még pluszba egy tripla radiátort...Úgy majd 7 darab 12 centis venti akár 5 Volton is megteszi majd a hatásátMajd ha meglesz akkor végre én is összerakom a házat mert már a radiátorok felfogatása megvan csak míg nincs ez a tripla radiátor meg addig nem szerelem össze... Majd mennek a házas topicba a képek
Szerintem nagyon monstrum lesz
Nem az a LAN party kategória
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 30. 13:40
idézet:
Ezt írta jordan6:
mikor már???![]()
[/quote]
Azt yoo lenne tudni...![]()
Elküldve: 2003. 08. 30. 14:03
idézet:
Ezt írta Zollka:
Nem kötekedésképp írom de ha egy erős proci,GPU,vinyó,NB-vel megterheled a triple radiátorod akkor bizony nálad is szépen szobahőmérséklet fölé fog menni a vízhőmérséklet...Feltéve ha nem akarod 12 volton járatni a 12 centis ventiket...Ha csak 5 Volton járatod ,hogy csendes legyen akkor számíts rá ,hogy kb. 4-5 fokkal lesz szobahőmérséklet felett a vized... Ezért akarok én is még pluszba egy tripla radiátort...Úgy majd 7 darab 12 centis venti akár 5 Volton is megteszi majd a hatásátMajd ha meglesz akkor végre én is összerakom a házat mert már a radiátorok felfogatása megvan csak míg nincs ez a tripla radiátor meg addig nem szerelem össze... Majd mennek a házas topicba a képek
Szerintem nagyon monstrum lesz
Nem az a LAN party kategória
[/quote]
Ezt a radiátor-mániát azért már túlzásnak érzem... Ennyire (legalábbis nekem) nem számít hogy most 4-5 vagy 0 fokkal van szobahőmérséklet felett a víz hőfoka... :confused:
Egyszer csak azon kapod magad hogy a 6V-ról járatott tömérdek 12cm-es venti felrepíti a gépedet. Mondjuk helikopternek jó lesz...![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 30. 14:06
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Ezt a radiátor-mániát azért már túlzásnak érzem... Ennyire (legalábbis nekem) nem számít hogy most 4-5 vagy 0 fokkal van szobahőmérséklet felett a víz hőfoka... :confused: [/quote]
Én is hülyeségnek tartom, nekem az számit hogy halk legyen és elhütse rendesen a szarráhuzott cuccaimat. Az hogy mi hány fokos annyira nem izgat