HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#881 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 30. 09:21

kivancsi lennek, hogy egy ilyen furdoszobaradir mennyivel szarabb passzivon - a romantik is van mar eloxalva, modularisan felepitheto szabvanyelemekkel, tobb meretben, olcso.

#882 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:21

Nah...
+rendeltem a HOC 2.0-át.
Yvorl mondta, h máj 10.e kör érk.
Majd küldök képeket...

:)
:respect:

#883 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 20:36

Na meglett a cucc. Hat ez valami baromi jopofa dolog. A video alapzaja elnyomja a gep hangjat, valami ilyesmit szerettem volna  :D

Szeretnek koszonetet mondani mindenkinek, aki segitett, kulonos tekintettel Brian63, es freeone-nak.

:up: :respect:  :up:

#884 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 23:21

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 19:36

Na meglett a cucc. Hat ez valami baromi jopofa dolog. A video alapzaja elnyomja a gep hangjat, valami ilyesmit szerettem volna  :D

Szeretnek koszonetet mondani mindenkinek, aki segitett, kulonos tekintettel Brian63, es freeone-nak.

:up:   :respect:  :up:

Végülis milyen cuccod lett? :)

#885 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 05:49

Vegulis szinte az jott ossze, amit elkepzeltem.

CPU blokk :  CF1

VGA blokk : Innovatek Cool Matic ATI

Chipset blokk : made by Brian63

Pumpa : Eheim 1048

HDD huto : HDD Box Silentstar Single (meg uton van)

Radiator : itt van :cool:

Aki azt mondja, hogy az eheim az hangos, az lop, csal, hazudik :) Az a lenyege, hogy nem a gep aljara kell tenni kozvetlenul, akarhogy, akarmilyen gumis csavarral rogzited, at fogja venni a haz a rezgeset, es mely, bugo hangot ad. Vagy fel kell logatni valamivel, vagy pedig, en pl. raallitottam ket rugalmas szilikoncsore. Igy ha nem hajolok oda mello 2-3 centire, a hangja NEM hallhato.

#886 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 09:17

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 6:49

Radiator : itt van   :cool:

Ezzel a radiátorral nagyon jól jártál  :cool:
SPM fokozat pajti!!!

#887 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 10:33

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 21:36

:up:   :respect:  :up:

Jah, én meg észrevettem,hogy a monitorom zúg :)
Majd ha megjön a Silenstar akkor még dúrvább lesz a helyzet mert ott a vinyót azt hiszed ,hogy kipurcant :) Semmi hang még egy legdurvább vinyóteszt közben sem! Idegesítő  :D
Gratula a cucchoz!Üdv a vizesek táborában :D

Egyébként még múltkor akartam kérdezni ,hogy a Zalmant miképp kötötted volna be a rendszerbe ha amellett döntöttél volna? Ugyanis abból a pumpát nem lehet eltávolítani ,nem? És az picit fura ,hogy egy másik pumpa hajtja át rajta a vizet :/

Amúgy próbálok képeket felrakni de nincs digi fényképezőm és ez a kölcsönkérősdi nem egyszerű...
Pedig csinálni akarok részletes leírást mert sok embernek segítene tudom aki a jövőben komplett rendszert akar összerakni,de ezek a rohadt fényképek nem akarnak eddig összejönni...

Szerkesztette: Zollka 2004. 05. 02. 10:34 -kor

#888 Felhasználó inaktív   Borely 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 02. 13:41

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 4:49

Aki azt mondja, hogy az eheim az hangos, az lop, csal, hazudik :) Az a lenyege, hogy nem a gep aljara kell tenni kozvetlenul, akarhogy, akarmilyen gumis csavarral rogzited, at fogja venni a haz a rezgeset, es mely, bugo hangot ad. Vagy fel kell logatni valamivel, vagy pedig, en pl. raallitottam ket rugalmas szilikoncsore. Igy ha nem hajolok oda mello 2-3 centire, a hangja NEM hallhato.

A silentstart honnan rendelted? És mennyiért (postaktsg-vel együtt) ? Teljesen sárga vagyok...

#889 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 15:30

Idézet: Borely - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 14:41

A silentstart honnan rendelted? És mennyiért (postaktsg-vel együtt) ? Teljesen sárga vagyok...

Ha nem gond egy kis utazás akkor itt is megveheted:

www.watercool.at

(Nekem is innen van dual változat, de egyébként póstán is küldenek bármit de ezt nem próbáltam mert személyesen voltam ott a cuccokért)

#890 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 17:22

Idézet: Borely - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 14:41

watercooling.de Haver batyja melozik nemetben, O hozza, mint a blokkokat. Arrafele nagyon komolytalan a postakoltseg. egy akkora doboznyi cuccot, mint 2 video egymason, elkuldtek 2.85 euroert . :OOO
Magyar Posta meg egy eheim pumpat pestig (140 km) elvitt nekem 1586 ft-ert (utanvettel)  :reklamacio: 

Ez van, mindjart europaba erunk  :think:

#891 Felhasználó inaktív   Borely 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 03. 12:27

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 16:22

watercooling.de Haver batyja melozik nemetben, O hozza, mint a blokkokat. Arrafele nagyon komolytalan a postakoltseg. egy akkora doboznyi cuccot, mint 2 video egymason, elkuldtek 2.85 euroert . :OOO
Magyar Posta meg egy eheim pumpat pestig (140 km) elvitt nekem 1586 ft-ert (utanvettel)  :reklamacio: 

Ez van, mindjart europaba erunk  :think:

Zollka, UnConnecteD : köszönöm az infot. 

#892 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 17:03

szerintetek igy maj 1 utan pl. nemeto-bol rendelt cuccos az Orczy ter-be a vamhivatalba erkezik vagy hazhoz?

#893 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 04. 15:25

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 6:49

Uhh!

nekem picit nagynak tűnik az a radi... :eek:
De gondolom a lényeg,h csend legyen!Ugye?
Hogy lesz az felfogatva a ház oldalára?
Ha vinni kell a gépet??
1ébk. aranyos lesz.
:respect:
ában kb hol tartasz, ha szabad érdeklődni?
üdv.:

carr

UI:Képeket dobhatnál föl, hogy mégis milyen lett!
Eléggé kíváncsi vagyok/vagyunk(?)...(remélhetőleg én is hamarosan csatlakozom hozzátok, vizesekhez)

Szerkesztette: carr 2004. 05. 04. 15:36 -kor

#894 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 18:18

Igen, az a lenyeg, + pici tuning is.

Ez nem az en gondom volt, bar szerintem a kepen latszik.

NEM kell vinni ezt soha

Majd osszeszamolom, ha meglesz minden, kevesebb, mint amennyire szamitottam.  ;)

#895 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 20:11

Szerintetetk egy inno cpu blokkot problema nelkul at lehet alakitani gyors (azaz Festo-s) csatikra? Nekem sokkal szimpatikusabb a gyors csatis meg mar osszeallitottam ezzel a megoldassal egy leereszto csapot, ezt kene valahogy beillesztenem a rendszerbe.

#896 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 21:07

Idézet: csosz - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 21:11

Szerintetetk egy inno cpu blokkot problema nelkul at lehet alakitani gyors (azaz Festo-s) csatikra? Nekem sokkal szimpatikusabb a gyors csatis meg mar osszeallitottam ezzel a megoldassal egy leereszto csapot, ezt kene valahogy beillesztenem a rendszerbe.

Mivel tobbnyire gazmenetes pneumatikus csatlakozokat hasznalnak, ezert konnyen talalhatsz bele illeszkedo push-in (talan 'szoritogyurus' a magyar megfeleloje, bar ebben nem vagyok biztos) kivitelu gyorscsatlakozot (az eredeti, azaz a szoritoanyas is gyorscsatlakozo). Amire ugyelj, hogy a menetes resz magassaga egyezzen meg, de legalabbis ne legyen nagyobb a lecsereltnel, valamint a tomites modja is legyen kompatibilis a furt menettel, ti. szamos variacioban kaphatoak.

Egyebkent megfelelo csatlakozo es a cso megfelelo falvastagsaga eseten akar ilyet is, olyat is rakhatsz egy rendszerbe. Ezt ugyan meg nem probaltam, de nem latom akadalyat.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#897 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 21:25

Idézet: HookR - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 22:07

Mivel tobbnyire gazmenetes pneumatikus csatlakozokat hasznalnak, ezert konnyen talalhatsz bele illeszkedo push-in (talan 'szoritogyurus' a magyar megfeleloje, bar ebben nem vagyok biztos) kivitelu gyorscsatlakozot (az eredeti, azaz a szoritoanyas is gyorscsatlakozo). Amire ugyelj, hogy a menetes resz magassaga egyezzen meg, de legalabbis ne legyen nagyobb a lecsereltnel, valamint a tomites modja is legyen kompatibilis a furt menettel, ti. szamos variacioban kaphatoak.

Egyebkent megfelelo csatlakozo es a cso megfelelo falvastagsaga eseten akar ilyet is, olyat is rakhatsz egy rendszerbe. Ezt ugyan meg nem probaltam, de nem latom akadalyat.

Hol lehet ilyen csatlakozokat kapni? Esetleg ha tudnal mondani milyen Kft forgalmaz ilyet, vagy boltcimet, jo lenne.

#898 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 21:38

Idézet: csosz - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 22:25

Hol lehet ilyen csatlakozokat kapni? Esetleg ha tudnal mondani milyen Kft forgalmaz ilyet, vagy boltcimet, jo lenne.

- BoschRexroth
- Festo
- Camozzi

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#899 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 10. 14:27

Idézet: HookR - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 22:38

- Norgren

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#900 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 10:16

Mivel már nagyon zavarja az éjszakai PC-s munkavégzésem az egyszobás bérleményben velem együtt elé kis családomat régóta vágyam egy halk (hangtalan) PC. Mostanában egyre több megoldás adódna, de az igazán jó és talán elérhető az a ventillátorok nélküli vízhűtés. Mivel sem idő, sem kedv nincs saját kivitelű rendszer megtervezéséhez és megépítéséhez néztem az interneten fellelhető megoldásokat. Megakadt a figyelmem a Zalman Reserator 1-en, emlyet itt a HWSW-n is csodálnak néhányan. Rákesertem hol lehetne beszerezni. A Pixel honlapjára >>> katt <<< vetődtem, ahol kissé megtévesztőnek érzem az ajánlati leírást, mely szerint: "teljesen passzív komplett vízhűtés."
Számomra a teljesen passzív azt jelenti, hogy nem aktív, azaz nem található benne aktív elem. Ebben azonban van egy "hangtalan" pumpa, ami ugye valójában - pontosabb fordításban - keringető szivattyú és cseppet sem lehet passzívnak becézni.
A másik: a komplett rendszerrel szemben támasztott elvárás: a CPU, a GPU és a chipset egy rendszerben történő hűtése, valamint esetleg a HDD(k) hűtése. Talán ez már komplettnek tekinthető. De, hogy komplettnek mernek nevezni egy olyan rendszert amihez csak egy CPU blokkot adnak az szerintem erős túlzás. Vagy tévednék?

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.