idézet:
Srácok!
Ki tud nekem segiteni chipsethűtő blokkot csinálni-csináltatni? Vagy vennék ha van valakinek.
Üdv
Adept [/quote]
szolgálatra jelentkezem!
[ 2004. március 22.: Vizi naplopó szerkesztette a hozzászólást ]
Vízhűtés és rejtelmei # V.
Elküldve: 2004. 03. 22. 21:42
Elküldve: 2004. 03. 22. 21:56
idézet:
Ezt írta PeppeR:
A ketkomponensu femragasztot kotes/szaradas utan oldja az alkoholos viz vagy fagyallos viz kevereke?[/quote]
Jaj, el ne tunj, te szamomra rejtelyes es fontos kerdes!![]()
Elküldve: 2004. 03. 22. 21:58
Az alkohol szvsz nem bántja.
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:16
36 watt az a háztartási folyóvíz fertőtlenítéséhez kell. Ha ezt összeveted a mi rendszerünk vízhozamával, akkor kb kapsz 6 wattot, ami akkor kéne ha a víz csak egyszer haladna át az UV lámpák előtt. De mivel ez állandóan, ezért ennek is a töredéke kell a megfelelő dózis eléréséhez. De majd bemegyek a laborba megkérdezem. Ennek az intenzitásnak meg épp annyi hatása van hogy az egysejtűekben lévő dns állományt megrongálja. Kétlem, hogy a vízre számottevő hatása lenne, azért az ívfénytől messze vagyunk. Időnként meg amúgy is cseréled a vizet és meg van oldva.
bicska:
most a víz csírátlanításán fáradozom. nem értem hogy jön ide a korrózióvédelem. bár végül is jön: a kehető legjobb megoldás ha tiszta vizet használsz és nincs benne semmi vegyszer. nem old ki semmit sehonnan. amúgy meg az a kis korrózió engem nem érdekel amit a vízben oldott oxigén okoz. rézcsöves radiátort fogok venni, úgyhogy a fellépő 0 elektropotenciál-különbség nem túlzottan érdekel, helyi elem képződésének esélye csekély
Ha már blokkészítésnél tartunk: még mindíg szükségem lenne egy jó budapesti marósra, vagy cncsre. Valaki esetleg?
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:27
idézet:
Ezt írta Vizi naplopó:
A fagyálló sokmindent kikezd.Meg kellene próbálni.
Az alkohol szvsz nem bántja.[/quote]
Koszonom! A probat hogyan gondoltad? Engem gyors, de biztos proba erdekelne!![]()
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:31
Mit akarsz ragasztani ahol érintkezne a kettő?
ui:ja és ha kicsit málni kezd a ragasztó pár nap múlva akkor oldja.
[ 2004. március 22.: Vizi naplopó szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:43
idézet:
Ezt írta Vizi naplopó:
szolgálatra jelentkezem!
[ 2004. március 22.: Vizi naplopó szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Privi ment!!!
Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:48
idézet:
Ezt írta Vizi naplopó:
Egy kis darabot összekeversz a ragasztóból és ha megszáradt beledobod a fagyállóba.Talán gyorsít valamit ha töményebb oldatot használsz.
Mit akarsz ragasztani ahol érintkezne a kettő?
ui:ja és ha kicsit málni kezd a ragasztó pár nap múlva akkor oldja.
[ 2004. március 22.: Vizi naplopó szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Az alu blokkot akarom bedugozni. Rezet meg mindig nem sikerult elfogadhato aron szereznem a kornyeken. Valoszinuleg ontes lesz belole. Mar megvan hozza minden kellek. Alig birok magammal...
Elküldve: 2004. 03. 22. 22:53
Az öntés engem is érdekel.Esetleg értekezhetnénk emilben.
Elküldve: 2004. 03. 22. 23:22
Elküldve: 2004. 03. 23. 00:12
Elküldve: 2004. 03. 23. 09:12
Én is veszprémi vagyok, és vettem már rezet itt.
Ha érdekel, kint a Házgyárin van egy bolt, most meg nem mondom, mi a neve pontosan, de a Házgyári elején van. Természetesen a Jutasi felől, balra. Valami nagy raktár egyik oldala.
Ott vettem 1000Ft körüli összegért 2 tömböt. Igaz, csak kerek rúd volt nekik.
Egyébként nekem is kellene egy új blokk, csak nem volt még időm foglalkozni vele.
Egy maróst is találtam már, akit szerintem meg lehet fűzni, hogy csinálja meg.
Ha gondolod, beszélhetünk még róla, ellenben egy CPU-blokk mindenképp kellene nekem is.
Öcsi
Elküldve: 2004. 03. 23. 14:54
De majd a tombosites...
Elküldve: 2004. 03. 23. 15:35
idézet:
Ezt írta Ocsi:
Szia Pepper!
Én is veszprémi vagyok, és vettem már rezet itt.
Ha érdekel, kint a Házgyárin van egy bolt, most meg nem mondom, mi a neve pontosan, de a Házgyári elején van. Természetesen a Jutasi felől, balra. Valami nagy raktár egyik oldala.
Ott vettem 1000Ft körüli összegért 2 tömböt. Igaz, csak kerek rúd volt nekik.
Egyébként nekem is kellene egy új blokk, csak nem volt még időm foglalkozni vele.
Egy maróst is találtam már, akit szerintem meg lehet fűzni, hogy csinálja meg.
Ha gondolod, beszélhetünk még róla, ellenben egy CPU-blokk mindenképp kellene nekem is.
Öcsi[/quote]
Az elobbi is Neked szolt! Milyen kialakitas mellett dontottel?
Elküldve: 2004. 03. 23. 15:35
Akkor holnap megkérdezem még, mert ajánlottak nekem több helyet is, csak nem tudom már fejből, melyik is az...
De én az elsőnél megálltam.
Majd megnézem holnap őket.
Elküldve: 2004. 03. 23. 16:55
idézet:
Ezt írta HookR:
Ismerkedem az Inventorral. Egesz jo latvanyterveket lehet vele kesziteni...
[url="http://"http://www.ocportal.hu/atmeneti/Ice-Floe.jpg"][/url]
(Klikk a kepre a nagyobb verzioert)[/quote]
ez az a64, p4, socketa lyukas plexi tuti elfer mindenhova? anno direkt nem mertem igy radobalni mindent. pedig sokkal egyszerubb megoldasmar csak a gyarthatosag miatt is: ot fele leszorito helyett csak harom lenne.
Elküldve: 2004. 03. 23. 18:05
idézet:
Ezt írta arn:
ez az a64, p4, socketa lyukas plexi tuti elfer mindenhova?[/quote]
Nem, a SocketA-s lapok tobbsegen biztos nem ferne el. Am a fenti kep eseteben nem is a gyarthatosag volt a lenyeg, hanem hogy 'otthonos terepen' ismerkedjem a program hasznalataval, kepessegeivel, felkeszulve a komplexebb strukturakra...
Es mivel a kep szegrol-vegrol a temaba illik, gondoltam beszurom![]()
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció
Elküldve: 2004. 03. 23. 19:01
idézet:
Ezt írta orbano:
boho:
36 watt az a háztartási folyóvíz fertőtlenítéséhez kell. Ha ezt összeveted a mi rendszerünk vízhozamával, akkor kb kapsz 6 wattot, ami akkor kéne ha a víz csak egyszer haladna át az UV lámpák előtt. De mivel ez állandóan, ezért ennek is a töredéke kell a megfelelő dózis eléréséhez. De majd bemegyek a laborba megkérdezem. Ennek az intenzitásnak meg épp annyi hatása van hogy az egysejtűekben lévő dns állományt megrongálja. Kétlem, hogy a vízre számottevő hatása lenne, azért az ívfénytől messze vagyunk. Időnként meg amúgy is cseréled a vizet és meg van oldva.
bicska:
most a víz csírátlanításán fáradozom. nem értem hogy jön ide a korrózióvédelem. bár végül is jön: a kehető legjobb megoldás ha tiszta vizet használsz és nincs benne semmi vegyszer. nem old ki semmit sehonnan. amúgy meg az a kis korrózió engem nem érdekel amit a vízben oldott oxigén okoz. rézcsöves radiátort fogok venni, úgyhogy a fellépő 0 elektropotenciál-különbség nem túlzottan érdekel, helyi elem képződésének esélye csekély
Ha már blokkészítésnél tartunk: még mindíg szükségem lenne egy jó budapesti marósra, vagy cncsre. Valaki esetleg?[/quote]
OK, te tudod....
PeppeR :
A fagyálló oldja az összes, de legalábbis 8-ból 8 epoxit.
Bicska
Elküldve: 2004. 03. 23. 20:53
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció
Elküldve: 2004. 03. 23. 21:04
idézet:
Ezt írta HookR:
[ 2004. március 23.: HookR szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ebben egyetértünk!![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

Súgó
A téma zárva.

[/url]