Üdv népek.
2 dolog foglalkoztat most víz témában.
Egyik: 2400on@1,85V max terheléssel 50°körül van (48-51 szobahő 22-26°)
Ez mennyire OK? Lehet hogy gyorsan megy a víz és az is okozhatja a szerintem nem túl jó eredményt? HUNFrost rev2, csak proci, kamaz fűtőtest(kb mint a zsukké), 2 12cmes 2/3on.
A szerencsétlen ventik alig tudják átfújni, úgy lenne az igazi, ha 2 fújná, kettő szívná, és egy burkolatba lenne a cucc, de az még pénz és a burkolatot elég nehéz megoldani, mert nekem kinyitható a radiátor(ház mögött van egy kereten, mint az ordasié, csak nagyobb)
Másik: tápom azt hiszi melege van, és toronymagasan a leghangosabb cucc a gépben

. Van rá 2 év garancia, de le kéne halkítani vhogy. Hátulról akartam hozni neki hideg levegőt légcsövön, de nem jó, mert onnen szívnak a 12cmesek, és hát nem sok levegő jönne be. Oldalsó ventiről nem megoldható, a nagy helyeim teli vannak. AZon gondolkoztam, hogy matricát enm látok rajta, és ha külső hőmérője van, tehát csak oda van ragasztva a bordára, akkor jóval közelebb teszem a ventihez, de nem akarom addig szétszedni, mert iszonyatosan be van építve, és arra van a tartályom is rögzítve.
Szóval ez a hőfok mennyire gáz, és tápot hogy halkíthatom szerintettek nondestruktív módon? //Amúgy a proc jó lapban stabil lenne 2500on, de ebben nem az, pár óra prime után hibázik. 2600on bármeddig tesztelgethetek, még 2700on is lemennek a rövidebb proci tesztek, mást nem próbáltam még. Tehát relatív jól hűt, de a hőfokkal nem vagyok kibékülva.