Idézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 14. 09:39
Az A7N8X-X -en a -X aggaszt valóban, mert a memóriavezérlés valamilyen egyszerűsített módjára utal, nem duál, hanem mittomén hozzáférés, dehát annak idején ezt adták a gépben. A netes fórumokon úgy tűnik, futtatnak Win7-et rajta, de lehet, hogy csak az -X nélküli változaton.
Az Upgrade Advisor a TELEPÍTÉSHEZ szót használja a 16 GB-ra hivatkozáskor, szerintem ez sem bonyolult.
Én nem értek pár dolgot.
-Minek újrarakosgatni passziószerűen a gépet? Nekem 10 éves rendszer van a munkavason, tehát nem tűnik jó érvnek a "mert szükséges".
-Azért, mert az infotech rovatok azt írják, hogy milyen jó a W7, még lehet neked saját véleményed, tapasztalatod. Azt hiszem, az eddigiek alapján nem lehet pozitív
-Továbbá, Zsivágó elvtárs azért teszi fel neked a kérdést-jogosan, mert a közölt konfiguráción a W7 használata hogy is fogalmazzak, nem lesz valami élménydús. A minimum konfiguráció ugyan adott, de kérdés, hogy az ezen a gépen fair teljesítménnyel eldöcögő XP-t érdemes-e lecserélni (amivel máris több időt rontottál el, mint amit érdemes) egy olyan, frissebb rendszerre, ami ugyan hoz némi használati előnyt, de azon az áron, hogy lomhább lesz a gép, esetleg zavaróan. Tudomásul kell venni, hogy bár a minimum konfig adott, a W7 nem ilyen gépekre ideális. Nem szereti a régi, lassú HDD-t, a kevés RAM gond neki, főleg azért, mert egy böngésző pár füllel, és egy skype együtt megfekteti 1G RAM-on a remek memóriakezelését, s ekkor a lassú HDD sokkal vérszegényebb lesz megint, és mert a processzornak is ad bőven feladatot. De majd ezeket mind meg fogod látni, mi inkább meg szeretnénk kímélni tőle, tapasztalatunkra hagyatkozva. Ki lehet csontozni persze, kérdés megint, hogy miért jó ez, és vajon te magad látsz-e hátrányt az XP-ben, ami miatt annak használatát mellőznéd, vagy csak gondolkodás nélkül hiszel az IT-tech oldalaknak..

Súgó
A téma zárva.