HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 telepítési "zsákutca" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 telepítési "zsákutca" Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 07. 14. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 14. 12:22

De az alaplap nem feküdt meg, az, hogy egy software fércmunka - mint minden MS """"fejlesztés""""- nem úgy működik rajta, mint ahogy a reklámokban állítják, semmit nem jelent fizikailag, hiszen a kiforrott XP és egyéb HW tesztek eredményei mind jók.

Nem azért fércmunka, mert hülyék dolgoznak a Microsoft jól fizető helyein, hanem mert van költégvetés, profitszámítás és határidő. Vastag bőrrel kiadják a piacra, mert nem éri meg tovább dolgozni rajta. Vagyis ami Windows és egyéb, semmi relevanciával nem bír a problémák megítélésekor, na ettől lett a szokásosnál is erkölcstelenebb ez az elegáns színekben virító gagyiipar.

De az új böngésző már nem megy föl XP-re, persze lehet vadászni, hogy ez meg az, meg innen meg onnan megszerezve - de akkor ugyanide jutunk vissza és rendszeresen.

Egy ilyen konfigurációnak a fizikai mutatói, paraméterei jók (be lehetne tenni még memóriát persze, és kell is majd)... épeszű műszaki és software ember nem mondhatja, hogy ez "lassú és gyenge", mert nem az. Az üzletpolitika és a progapanda-szaktanácsadás az egy más dolog, ki-ki ízlése szerint viszonyuljon hozzá.

Ez a fércmunka gépek millióin hiba nélkül települ Gondold ezt át. :-)

Böngésző: Ne az IE-ből indulj ki. Firefox, Opera, Chrome mind telepíthető XP-re-miről beszélünk akkor, hogy nem lehet?

A géped lassú és gyenge-Windows 7-hez. XP-hez viszont nem. De a lassú és gyenge szubjektív fogalmak, nem műszakiak. Én foglalkozok optimalizálással rendszerszinten, sokkal többet, mint mások s mégis azt mondom neked, hogy ezt ne erőltesd. De majd meglátod.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#62 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 14. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 14. 12:58

Mert van egy csúnya baki a Win7 telepítése közben, azt kellene éles elmével, szakszerű gondolkodással, fogalomértéssel és érett tapasztalati szemlélettel megfogni ... nem számokkal és szokásklisékkel dobálózni csak

probléma ? :)

Ezt távolról hidd el, nem igazán lehet..
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#63 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 14. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 14. 13:25

Eddig látva két dologgal érdemes fogalkozni, ahhoz várok olyat tisztelettel, aki ért is hozzájuk:

1. A crashdump lista értelmezése (a fényképen), azon belül is:

az atikmdag.sys és a BIOS beállítások viszonya

2. a classpnp.sys szerepe

A chrashdumpot senki nem fogja neked értelmezni-van róla fogalmad, mekkora fájl az? :-) Ezeket az illesztőprogramot szállító, fejlesztő cég tudná érdemben megszólítani, mert hiába van benne, hogy a tördelés pillanatában az AX regiszterbe 02h íródott, ezzel semmit se tudunk kezdeni, mert nem tudjuk, mi az elvárt érték, mi a jelentősége a 02h-nak, és vajon mi olvassa.
Az ATIKMdag és a BIOS között nincs semmilyen viszony, ti. nem férhet hozzá már eleve a PNP miatt. A BIOS nem ezért lényeges, hanem mert a kártya egyes üzemi állapotaiért felelős, és amennyiben a kártya nem megfelelő környezetben van, az őt közvetlen meghajtó illesztőprogram el fog hasalni rajta. Következésképpen, a hiba egyáltalán nem biztos, hogy az eszközillesztő meghajtójában van, de adott üzemi állapot lekezelése abban is lehet orvosolt akár. A Classpnp-ről ugyanezeket tudom elmondani, röviden, hagyjuk ezt a témát, hidd el, semmit sem fogunk megtudni erről, és nem visz előrébb.. Amiket írtam tanácsokat, azokkal mi a helyzet?

#64 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 07. 14. 20:20

Nem is tudom, látom a sok jó tanácsot, de szerintem NForce2 (se 3) támogatás nem volt már Vistához SEM (ezt NVidian lehet számon kérni), miért is kéne jól mennie a W7-nek a gépen?
Arról nem beszélve, hogy a jó öreg Asus A7N8X-X alaplapokon még selejtes NForce2 chipset is jutott, egyik felében nem volt dual chanel (jobbik eset), a másik felében gázos volt AGP vezérlő, amitől kb. semmilyen Radeon nem ment vele normálisan.

Szerkesztette: Inquisitor 2013. 07. 14. 20:23 -kor

.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#65 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 07. 14. 22:27

Az A7N8X-X -ben az "-X" végződés a dual channel hiányára utal. VGA vezérő nincs ezen, itt van előttem a gyári kézikönyve, meg hát maga az alaplap, szó sincs ilyesmiről.

bréking:

probléma megoldva, ma délután felment a Win 7. A HD 4650 hibás azonosítása HD 4670-ként okozta az egészet. Annak a driverét tölti be a telepítés végén, és jön a kékhalál, Úgy derült ki, hogy 9600 XT-t tettem be (korábban szó volt erről itt), és a Win 7 CSONT NÉLKÜL FÖLTELEPÜLT !!!

Utána vissza a HD 4650, ekkor szintén jön a hibás azonosítás és driver kiválasztás, Arra kellett vigyázni, hogy ne vegye használatba, mert akkor kékhalál és a recovery mód sem segít, egyszerűen nem lehet lerázni, nekem nem sikerült. Tehát nem engedni újrabootolni, hanem le kell futtatni a 4650 telepítőjét, le is megy, és utána reboot, ahogy szokás. Tökéletesen működik a tövábbiakban.

A telepítéshez semmi extra nem kellett: bármivel lehet előtte partícionálni, nem muszáj a Win 7-re bízni. Két elsődlegesem van, az 1-en Win 7, a 2-őn Xp. Még a Masterbootert is föléjük lehetett rendelni, mint külső bootmanagert, hogy a logikai meghajtón lévő UHU-Linux is megjelenhessen az indítómenüben. Itt oda kell figyelni egy dologra most nem taglalnám, majd ...

Eddig minden tisztán működik, egymástól függetlenül indíthatók a rendszerek.

Az egész Win 7 feltelepítés 16 GB méretű partíción történt, semmiféle extra méretre nincs szükség, a logikai meghajtókat sem kellett "elfelejteni", az adatköteteim szépen átvészelték az egészet, látszanak mindhárom oprendszerből.

Eddgii benyomásom szerint a Win 7 szépen pörög a kéz alatt, lomhaságot nem érzek rajta, sőt.

#66 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 14. 22:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 14. 23:27

Az A7N8X-X -ben az "-X" végződés a dual channel hiányára utal. VGA vezérő nincs ezen, itt van előttem a gyári kézikönyve, meg hát maga az alaplap, szó sincs ilyesmiről.

bréking:

probléma megoldva, ma délután felment a Win 7. A HD 4650 hibás azonosítása HD 4670-ként okozta az egészet. Annak a driverét tölti be a telepítés végén, és jön a kékhalál, Úgy derült ki, hogy 9600 XT-t tettem be (korábban szó volt erről itt), és a Win 7 CSONT NÉLKÜL FÖLTELEPÜLT !!!

Utána vissza a HD 4650, ekkor szintén jön a hibás azonosítás és driver kiválasztás, Arra kellett vigyázni, hogy ne vegye használatba, mert akkor kékhalál és a recovery mód sem segít, egyszerűen nem lehet lerázni, nekem nem sikerült. Tehát nem engedni újrabootolni, hanem le kell futtatni a 4650 telepítőjét, le is megy, és utána reboot, ahogy szokás. Tökéletesen működik a tövábbiakban.

A telepítéshez semmi extra nem kellett: bármivel lehet előtte partícionálni, nem muszáj a Win 7-re bízni. Két elsődlegesem van, az 1-en Win 7, a 2-őn Xp. Még a Masterbootert is föléjük lehetett rendelni, mint külső bootmanagert, hogy a logikai meghajtón lévő UHU-Linux is megjelenhessen az indítómenüben. Itt oda kell figyelni egy dologra most nem taglalnám, majd ...

Az egész Win 7 feltelepítés 16 GB méretű partíción történt, semmiféle extra méretre nincs szükség, a logikai meghajtókat sem kellett "elfelejteni", az adatköteteim szépen átvészelték az egészet, látszanak mindhárom oprendszerből.

Eddgii benyomásom szerint a Win 7 szépen pörög a kéz alatt, lomhaságot nem érzek rajta, sőt.

Granulálok neked. Most van egy fos géped 3 választható oprencerrel. Kevés ember lehet erre büszke rajtad kívül. :-D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#67 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Inquisitor - Dátum: 2013. 07. 14. 21:20

Nem is tudom, látom a sok jó tanácsot, de szerintem NForce2 (se 3) támogatás nem volt már Vistához SEM (ezt NVidian lehet számon kérni), miért is kéne jól mennie a W7-nek a gépen?

Dehonnem volt, kezeli rendesen mindkettő újabb. Az, hogy az NV nem tesz elérhetővé letöltéseket hozzá, egy dolog, de ettől még az oprendszer beépítve tartalmazza, ami kell hozzá. Raktunk fel pár ilyesmi gépre, semmi baja sincs.

#68 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 07:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 14. 23:27

bréking:

Inquisitor nem is VGA vezérlőt említett, hanem AGP vezérlőt. A kettő nem ugyanaz. Utóbbi meg van a tiéden, hiszen a videokártyát ki kell szolgálni foglalatügyileg.

Partícionálni bármivel lehet, ha az szabványos partíciót készít, akkor minden működni fog.

16GB-os partíción hamar el fog hízni csak a Windows könyvtár annyira, hogy megteljen a kötet, aztán gondolom, telepítesz programokat is, lesznek a felhasználói fiókban még további adatok, átmeneti fájlok, gyorsítótárak.

Felhasználói élmény egy frissen telepített rendszernél mindig jó, aztán majd belakod, felraksz rá mindent, amit használni szeretnél és más lesz.

#69 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2013. 07. 15. 08:25

Inquisitor nem is VGA vezérlőt említett, hanem AGP vezérlőt. A kettő nem ugyanaz. Utóbbi meg van a tiéden, hiszen a videokártyát ki kell szolgálni foglalatügyileg.

Ja tényleg, AGP, ezer bocs, ezt benéztem. Erre csak azt tudom mondani,hogy a 2003-as beszerzés óta csak ATI Radeon 9600 (XT) videókártyák voltak benne, semmi dolgom nem volt velük, illetve egy-két éve ez a HD 4650-es (4600 sorozet). Pedig, ha mással nem, a 3DMark, PCMark tesztekkel gyötörtem őket rendesen, néha puszta passzióból, nem álltak le soha közben és máskor sem.

Hogy mennyire telik be, az egy kérdés, a Win 7-re itt azért van szükség, hogy platformot biztosítson az Xp-ben meghaladott dolgoknak. Arra biztos jó lesz, de megmondom, csodálkoznék, ha lefáradna ezen a konfiguráción.

Mint ahogy páran hamar lefáradtak itt is a tudástáruk sablonjaival, mindjárt az elején.

Emellett köszönöm a segítő és alaposabb hozzászólásokat, azzal együtt, hogy szerintem én oldottam meg, dehát sehol nem látszott ez előre :)

Szerkesztette: Pápaszemes 2013. 07. 15. 08:11 -kor

#70 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 15. 00:27

probléma megoldva, ma délután felment a Win 7. A HD 4650 hibás azonosítása HD 4670-ként okozta az egészet..

Tessék? A Win7-nek sincsenek beépített ATI-drájverei, ahogyan a Vistának se. Tudom, mert egyszer erre a P4-re felraktam, próbából mindkettőt.3650-es. és 4670-es ATI-val is. Egyiket se ismerte fel se jól, se hibásan. Mindegyiket utána kellett telepíteni. Megjegyzem, a Vistá-val is ez volt a helyzet. Amúgy a kékhalálos fotódon is valami ATI-fájl szerepel, ez való igaz! De hogy azt honnét szedhette a Win7? Kép

Az egyedüli amit el tudok képzelni, hogy ez valami Jobbantudom Béla Windows-edisön lehet a Vér István 5.0 drájverpakkal felturbózva, jah! Mi meg itt szopjuk szét az agyunk, tök feleslegesen... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 15. 09:27 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#71 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 07. 15. 10:18

Tessék? A Win7-nek sincsenek beépített ATI-drájverei, ahogyan a Vistának se. Tudom, mert egyszer erre a P4-re felraktam, próbából mindkettőt.3650-es. és 4670-es ATI-val is. Egyiket se ismerte fel se jól, se hibásan. Mindegyiket utána kellett telepíteni. Megjegyzem, a Vistá-val is ez volt a helyzet. Amúgy a kékhalálos fotódon is valami ATI-fájl szerepel, ez való igaz! De hogy azt honnét szedhette a Win7? Kép

Az egyedüli amit el tudok képzelni, hogy ez valami Jobbantudom Béla Windows-edisön lehet a Vér István 5.0 drájverpakkal felturbózva, jah! Mi meg itt szopjuk szét az agyunk, tök feleslegesen... Kép

Ezt ugye nem gondolod komolyan?

Nézd már meg, hogy mennyi driver van benne alapból, többek közt 3600 series, 4650 és 4670 is van benne.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#72 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: VKP - Dátum: 2013. 07. 15. 12:16

Ezt ugye nem gondolod komolyan?

Nézd már meg, hogy mennyi driver van benne alapból, többek közt 3600 series, 4650 és 4670 is van benne.

Itt most AGP-s gépekről van szó, és az én P4-em is AGP-s. Elnézést, ha félreérthető voltam. Ezeknek a kártyáknak az AGP-s verziója alapból simán nem fog felmenni, mert a Windows egyszerűen nem érzékeli. AGP-s ATI-knál ezért az AGP Holfix játszik, általában. Bár ami erre utolsóként felment, az a 9.12-es, az attól újabbak már erre se.

Pápaszemes lapját illetően pedig utánazéztem Asus oldalán: hivatalosan a Windows 2003 az utolsó támogatott oprendszer, a részükről legalábbis.

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 15. 10:33 -kor

#73 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 18:24

A topicnyitóban írtam, hogy ez a Win 7 telepítő a Microsoft hivatalos oktatási verziója, letölthető, de biztos ami biztos, egy postázott "Microsoft gyártmányú" DVD-vel is próbálkoztam, ugyanarra vezetett mindkettő: a HD 4650-et tévesen HD 4670-nek azonosítja be, és ez okozott minden bajt. (Ha a gépemben netán a korábbi ATI 9600XT kártyám lett volna a telepítési kísérletnél, akkor most nincs ez a topic.)

Pont az ideiglenes kártya mutatta ki: miután rendben és elsőre felment a Win 7 a 9600XT-vel, a kártyacsere után a HD 4650-re azt írta ki, hogy HD 4670, és hogy rebootolják hozzá, ahogy szokás. Na ott kell megállni, és elindítani a letöltött Win 7 telepítőt, és csak utána rebootolni.

Ez a driver: http://support.amd.c...2-Bit%20Edition

Catalyst Software Suite 13.1

Az alaplapból valóban maradtak kérdőjeles elemek a hardware-kezelőben (audio, SM busz) ezekkel még nem tudom mi lesz, a hangvezérlőről olvastam valahol, hogy van Win 7 drivere a Realteknél. De a gép meggyőzően működik így elsőre, ha az álmosító ablak nyitás-zárás animációkat ki lehet valahol kapcsolni, akkor meg kifejezetten fürge lesz, csak meg kell találni, hol.

Szerkesztette: Pápaszemes 2013. 07. 15. 18:28 -kor

#74 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 15. 20:24

A topicnyitóban írtam,...

Emlékszem, mit írtál a topiknyitóban... Kép

Én az MSDN-verziókkal próbálkoztam (úgy Vista, mint Win7 esetén). Nálam az volt az eredmény, amit fentebb írtam.

Hogy mások se értették? Van ilyen! És hogy mi volt más? Az alaplapi chipset (nálam 865PE). Én aztán végül ráuntam a cumira és vettem egy új gépet, 300+ ezerért... Kép

Most erre mit lehetne még mondani, szerinted? Talán azt, mint Zsivi: véssél be magadnak nyugodt szívvel egy nagy pirospontot, mert baromira ügyes vagy! Remélem, hogy ez így oké... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 15. 18:43 -kor

#75 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 19:00

Nem oké, mert ráment egy hetem :)

Viszolyog az ember a világcégek parasztvakításától: csináltam a telepítést XP alól is, hogy legyen közben netkapcsolat, a Win7 telepítő frissítette is magát rendesen és főleg látványosan kb. 1 Mb-tal , mielőtt nekifogott a telepítésnek (a másik partícióba), csodás ... csak éppen nem volt látszatja, persze az is lehet, hogy az ő óriási és bizonyára nagyon-nagyon szuperprofi support divíziójukhoz nem jutnak el ezek a hétköznapi esetek.

Mert akkor itt is ugyanolyan szépnek látnánk a világot, mint egy héttel ezelőtt ... ezt értse mindenki úgy, ahogy akarja :D

Szerkesztette: Pápaszemes 2013. 07. 15. 19:02 -kor

#76 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 15. 21:00

Nem oké, mert ráment egy hetem :)

Frászt! Rosszul nézed a dolgokat. Abból indulj ki, amit magam is írtam fentebb, viszont úgy tűnik, hogy elsikkadt valamiért... Kép

Tehát, Asus-pajti hivatalosan Win2003-ig támogatta ezt az ipari hulladékot egyszeri és megismételhetetlen, Pápaszemes becses tulajdonában lévő ALAP-lapot, ugye? Kép

Ehhez képest mégis csak kicsiholtad, hogy fusson rajta a Win7. Erre sajnáltál egy hetet, zsenikém? Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 15. 19:17 -kor

#77 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 15. 21:00

...és bizonyára nagyon-nagyon szuperprofi support divíziójukhoz nem jutnak el ezek a hétköznapi esetek.

Tisztázzunk valamit, haver! A Te eseted nem 'hétköznapi', hanem simán elmebeteg... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 15. 19:43 -kor

#78 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 20:07

Pedig ez nagyon is hétköznapi eset volt, driverillesztési hiba, anomália a Windows-tól.

EZ VOLNA ÚJ NEKTEK ??? :D (tisztelet a kivételnek(

hétköznapi a megoldási módot illetően is: cserélje ki a gyanús kártyát, és próbálja másikkal stb. stb.

na ebben valóban kényelmes voltam, hogy eleinte nem akartam lemászni a géphez, mint Józsi a Trabant alá :D

Talán elkerülte a figyelmedet, utaltam rá, hogy a neten sokan panaszkodnak pont a Win 7 felimerési problémáira a HD 4650-tel kapcsolatban. Nem tízéves gépeken kísérleteztek, légy erős :)

Aztán, hogy egy ilyen hibára hogyan reagál a rendszer (még a kékhalál is halálba ment), függhet attól, hogy mi más van alatta. De amíg az alapprobéma megoldatlan, értelmetlenség lamentálni azon, hogy jajistenem, milyen régi ez meg az, valahogy nem hangzik szak- és célszerűnek.

Például itt, ha a manuálisan feltett ATI driverre is behal a rendszer, akkor már megvan a határ, hogy eddig érdemes volt, tovább már nem, lehet menni a bótba pénzt költeni. (de mint mondtanm, ez nem csak anyagi kérdés, nagyon kár lenne - és az is - ha a mai műszaki generáció csak ezzel tudna reagálni a kihívásokra, hogy "dobd ki a francba", ebben valahogy nem sok virtus van)

és még ők osztogatnának piros pontokat .. ajjajjajjajjajj ... :D

#79 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 15. 22:07

...és még ők osztogatnának piros pontokat .. ajjajjajjajjajj ... :D

Mutass nekem EGY(1) hardvergyártót, aki drájver-szinten szupportál még 10+ éves ócskavasakat hardvert? Van fogalmad arról, mi hány gépet is látunk naponta? Oké, jogos! Ne menjünk át személyeskedésbe, kár... Kép

Jah, a Te becses figyelmedet meg talán ez kerülte el:

http://www.tomshardw...ady-motherboard

A fórum öregjeinek volt igaza: egy szájbanyomott bill.-leütést is kár vesztegetni Rád! Kép

A zizi maximálisan én, hogy ezidáig is itt szórakoztam veled... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 15. 20:26 -kor

#80 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 20:41

Szabványok vannak. Ezek változnak, fejlődnek persze, de amikor a "műszaki kultúra" kifejezés még tartalommal is bírt, ez azt jelentette, hogy minden új felülről kompatibilis a korábbiakkal, specifikáción belül. Vagyis amíg AGP csatoló van az alaplapon, és a kártyán is, és mindegyik úgy van specifikálva, hogy teszem azt 8X, vagy up to 16x, az azt kell hogy jelentse, hogy ezek egymássel együttműködnek. (nem pedig azt, hogy ha innen rugdosod, akkor működik, ha onnan, akkor lefagy, mint valami botcsinálta tehenész, ahogy tejelésre ösztökéli az állatot.)

persze egy francot, mert üzlet is van a világon, ezt értem a szakma prostituálódása alatt

lehet hozzá sokféleképpen jóképet vágni, de attól még az, ami

Szerkesztette: Pápaszemes 2013. 07. 15. 20:42 -kor

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »