Chaintech fanok ide, Chaintech alaplap FAQ!!!
Elküldve: 2003. 05. 25. 16:10
[ 2003. május 25.: Parasite szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 25. 18:27
idézet:
Ezt írta Parasite:
Valaki tudja, hogy a chaintech alaplapokat lehet-e vdd mod-olni?
[ 2003. május 25.: Parasite szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Én nézegettem a neten, hátha csinált már valaki ilyet de nem találtam...![]()
Elküldve: 2003. 05. 25. 20:38
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Én nézegettem a neten, hátha csinált már valaki ilyet de nem találtam...[/quote]
Francoskrumpli![]()
Elküldve: 2003. 05. 25. 21:55
idézet:
Ezt írta Parasite:
Ha találsz valamit azért szólj légyszi! Én is szörcsölök...[/quote]
Nanáci![]()
Elküldve: 2003. 05. 26. 14:33
Elküldve: 2003. 05. 26. 15:51
idézet:
Ezt írta Bazijoe:
Ideiglenesen csatasorba állítottam egy abit nf7-s lapot, mert szegény 7njs elhalálozott (R.I.P.)Hogy mely okból, azt sűrű homály fedi. Mindenesetre eddig 2 dolgot vettem észre. Az abit soundstormos kütyüje mérföldekkel szebben szól mint a 7njs hangkeltője. Ellenben - szokásához híven - az abitban aggasztóan össze-vissza ugrálnak a feszültségszintek, legalábbis a chaintech-hez képest. És bár az abit topicban aggasztóan sok rendellenességet tapasztaltak a kollégák, nekem egyhez sem volt szerencsém. Szóval pöpecül megy. Sőt, az abit, furcsamód be tud állítani az 1700+ procinak 13, 13.5 és 14-es szorzókat is. Ez mindenképp jópont. Csak aztán el tudjam dönteni, hogy melyik maradjon, ha visszajön a chaintech......[/quote]
A 7NJS/7NJL1 az új biosszal képes a 12x-nél magasabb szorzók beállítására, kiprószáltam, 16x-ig néztem, mind működött. Úgyhogy ne ez döntsön
[ 2003. május 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 26. 15:57
Elküldve: 2003. 05. 26. 16:46
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
A 7NJS/7NJL1 az új biosszal képes a 12x-nél magasabb szorzók beállítására, kiprószáltam, 16x-ig néztem, mind működött. Úgyhogy ne ez döntsön
[ 2003. május 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nna akkor ez kipipálva![]()
Elküldve: 2003. 05. 26. 22:53
Üdv.
Elküldve: 2003. 05. 27. 00:15
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Van aki esetleg lecserélte a chipset hűtését? Ha igen, van valamilyen passzív hűtés, ami normálisan hűti? Így a lehalkított gépben elég hangos ez a hűtő.
Üdv.[/quote]
Azt hiszem én is ki fogom cserélni a chipset hűtőt, csak még azt nem tudom mire
[ 2003. május 27.: Parasite szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 29. 01:26
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Van aki esetleg lecserélte a chipset hűtését? Ha igen, van valamilyen passzív hűtés, ami normálisan hűti? Így a lehalkított gépben elég hangos ez a hűtő.
Üdv.[/quote]
Sziasztok
Az uj bios ota megy a 200-as fsb De ha fel ora utan ujrainditom már nem indul el? tulmelegszik?
Zalman chipset hutot erdemesmegvenni vagy eleg a paszta csere?
Elküldve: 2003. 05. 30. 13:17
idézet:
Ezt írta magnosz:
Zalman chipset hutot erdemesmegvenni vagy eleg a paszta csere?[/quote]
Nemt'om az a Zalman mennyit hűt úgy passive-an. Sok helyen istenítik, dehát nincs rajta venti, az tény.
Elküldve: 2003. 06. 01. 19:25
Íme, a Nascar autóm festése:
Remélem tetszik. És bocs az off-ért.
[ 2003. június 04.: petesilver szerkesztette a hozzászólást ]
-Te hülye vagy? a Kutyád nevét adtad meg root jelszónak? -Miért, mi bajod azzal, hogy "kcpw435Qstr 9567 ghl_#8765 gzheA" ?
Elküldve: 2003. 06. 03. 23:50
idézet:
Ezt írta magnosz:
Sziasztok
Az uj bios ota megy a 200-as fsb De ha fel ora utan ujrainditom már nem indul el? tulmelegszik?
Zalman chipset hutot erdemesmegvenni vagy eleg a paszta csere?[/quote]
Nézd! Én ezt néztem ki magamnak:
[url="http://"http://www.thermaltake.com/products/chipset/tiger.htm"]http://www.thermalta...ipset/tiger.htm[/url]
[ 2003. június 04.: Parasite szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 03. 23:53
idézet:
Ezt írta Parasite:
Nézd! Én ezt néztem ki magamnak:
[url="http://"http://www.thermaltake.com/products/chipset/tiger.htm"]http://www.thermalta...ipset/tiger.htm[/url]
[/quote]
Aha...néztem volna...ha nem intel chipsethez lenne volna![]()
Elküldve: 2003. 06. 04. 17:49
Ma vettem agy 7NJS Zenitet, szeretnélek Benneteket untatni néhány kérdéssel.
Rengeteget olvasgattam e topicot, ám nem világos előttem néhány dolog.
Nem biztos, hogy azért, mert hülye vagy lusta vagyok, lehet, hogy csak azért, mert én máshoz értek? Megpróbáltam én kihámozni a dolgokat az írásaitokból, de számomra sok volt a bába, és elveszett a gyerek...A sok rövidítéseiteket sem értem mindig, ezért egy kis türelmességet is kérek a kérdéseimhez:
( Most teszek be a gépbe mindent, minden szűz. S-ATA HDD-n lesz a rendszer.)
- WinXP magyar megy fel, az XP install után rögtön menjen a SP1, vagy előbb valamilyen driver?
(Gondolom az XP fel fog tenni valamilyen hangot, meg IDE-t is...ezeket le kell szedni? Ha igen, akkor az gáz, mert kéri az újraindítást, akkor meg megint megtalálja a hardvert, és megint felrakja a saját meghajtóit. Vagy tévedek?)
- A laphoz adott CD-t használjam, vagy az új Nvidia 2.41-es mindenre elég (amit Etele oldaláról szedtem le, köszi érte!)?
- Mi legyen a sorrend a drivereknél? A 2.41 előtt kell valami a gyári CD-ről?
- Mikor menjen a video driver?
Tudom, hogy itt Guru kérdez Gurutól, és a kezdőknek nem sok babér terem, de hátha Valaki megszán...
Hirtelen ennyi. Köszi annak, aki leírja, bocs attól, aki átugorja. üdv!
Elküldve: 2003. 06. 04. 19:54
idézet:
Ezt írta necol:
Sziasztok!
Ma vettem agy 7NJS Zenitet, szeretnélek Benneteket untatni néhány kérdéssel.
Rengeteget olvasgattam e topicot, ám nem világos előttem néhány dolog.
Nem biztos, hogy azért, mert hülye vagy lusta vagyok, lehet, hogy csak azért, mert én máshoz értek? Megpróbáltam én kihámozni a dolgokat az írásaitokból, de számomra sok volt a bába, és elveszett a gyerek...A sok rövidítéseiteket sem értem mindig, ezért egy kis türelmességet is kérek a kérdéseimhez:
( Most teszek be a gépbe mindent, minden szűz. S-ATA HDD-n lesz a rendszer.)
- WinXP magyar megy fel, az XP install után rögtön menjen a SP1, vagy előbb valamilyen driver?
(Gondolom az XP fel fog tenni valamilyen hangot, meg IDE-t is...ezeket le kell szedni? Ha igen, akkor az gáz, mert kéri az újraindítást, akkor meg megint megtalálja a hardvert, és megint felrakja a saját meghajtóit. Vagy tévedek?)
- A laphoz adott CD-t használjam, vagy az új Nvidia 2.41-es mindenre elég (amit Etele oldaláról szedtem le, köszi érte!)?
- Mi legyen a sorrend a drivereknél? A 2.41 előtt kell valami a gyári CD-ről?
- Mikor menjen a video driver?
Tudom, hogy itt Guru kérdez Gurutól, és a kezdőknek nem sok babér terem, de hátha Valaki megszán...
Hirtelen ennyi. Köszi annak, aki leírja, bocs attól, aki átugorja. üdv![/quote]
-én rögtön felraknám a SP1-et, és csak utána a drivereket...
-az XP felrakja a saját drivereit, de ha te a 2.41-et felrakod, akkor már nem akarja többet a sajátjait forszírozni. A SavageGamers oldaláról leszedett driverről anniyt, hogy sokaknak nem tetszik a vinyókattogás (nekem mondjuk semmi bajom vele...), így ha ezt a drivercsomagot teszed fel akkor esetleg az IDE drivert nem muszáj feltenned (rá is kérdez, ha itt No-t nyomsz attól még felrakja a chipset, USB, etc. drivereket).
Videokártyadrivert csak az NVidia drivercsomag telepítése után tegyél fel.
-ne vacakolj a gyári CD-vel, a C-Media zajongóhoz használd a Windows XP saját driverfrissítési adatbázisát, ugyanis a legújabb meghajtót csak így találod meg. (tudod, az interneten kerestess driverfrissítést...: Help and Support Center, Windows Update, és ott meg fogja találni a C-Media drivert)
Mint Gurunak a Gurutólfogadd szeretettel a tanácsokat.
[ 2003. június 04.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 05. 09:52
-Te hülye vagy? a Kutyád nevét adtad meg root jelszónak? -Miért, mi bajod azzal, hogy "kcpw435Qstr 9567 ghl_#8765 gzheA" ?
Elküldve: 2003. 06. 05. 10:33

Súgó
A téma zárva.