idézet:
Ezt írta KennyMcCormick:
Sziasztok!
Hetvegen en is beruhaztam egy 7NJL1 Apogee nevu gyonyorusegbe
Vegigolvastam a topicot (az elozmenyeket is), es ezuton szeretnem megkoszonni nektek a sok-sok infot.
Voltak kerdeseim, de mindenre megkaptam a valaszt
1 (eleg lenyegelen) dolog van csak amit nem tudok:
Ha a cbox-ba bedugom a fulhallgatot, akkor szepen kikapcsolja a 2 front hangfalat, viszont nekem 5.1-es hangfalszettem van es a tobbi hangfal szol tovabb vidaman
Megoldhato vajon az, hogy kikapcsolja a masik 2 kimenetet is?[/quote]
Hello! Én is most készülök pont ilyen alaplapot venni, és az érdekelne, hogy a CBOX-ot alapból adják hozzá? És ha igen, akkor a dobozban van, vagy külön? Mert nekem egy boltban azt mondták, hogy nem adnak hozzá, külön kell megvanni, egy másikban pedig azt, hogy jár hozzá. Sőt, esetleg azt is megírhatnád, hogy hol vetted... Kösz![]()
Chaintech fanok ide, Chaintech alaplap FAQ!!!
Elküldve: 2003. 06. 19. 09:13
Elküldve: 2003. 06. 19. 09:28
idézet:
Ezt írta Levente:
Hello! Én is most készülök pont ilyen alaplapot venni, és az érdekelne, hogy a CBOX-ot alapból adják hozzá? És ha igen, akkor a dobozban van, vagy külön? [/quote]
Termeszetesen jar hozza! Es a rounded kabelek is (3 db). Es a fulhallgato is.
Ha nem adjak hozza akkor nem szabad ott megvenni!
(Egyebkent nem tudom hogy kivehetik-e a csomagbol? Szerintem nem...)
Privatban megy a bolt ahol en vettem. (Term. benne volt minden a csomagban)
Elküldve: 2003. 06. 19. 09:29
idézet:
Ezt írta Levente:
Hello! Én is most készülök pont ilyen alaplapot venni, és az érdekelne, hogy a CBOX-ot alapból adják hozzá? És ha igen, akkor a dobozban van, vagy külön? Mert nekem egy boltban azt mondták, hogy nem adnak hozzá, külön kell megvanni, egy másikban pedig azt, hogy jár hozzá. Sőt, esetleg azt is megírhatnád, hogy hol vetted... Kösz[/quote]
én az E*PERT-nél vettem, és a nagydobozban a kisdoboz van, amiben a CBOXot találod,
na meg atöbbit is
![]()
A8N SLI,3 GB RAM,MSI 6800GS,Maxtor 2x7L250S0, LE32R72B, 420-as Chieftec táp,Audigy 2 ZS,Gigabyte GN-WPKG,WinFast TV2000 Expert, Toshiba L30 volt
Elküldve: 2003. 06. 19. 10:35
idézet:
Ezt írta KennyMcCormick:
...
(Egyebkent nem tudom hogy kivehetik-e a csomagbol? Szerintem nem...)
...
[/quote]
Magyarországon a bolt mindent megtehet. Te viszont semmit. Ez a szomorú valóság![]()
Elküldve: 2003. 06. 19. 19:11
Üzembe helyeztem a 7NJS lapot, és hozzá egy S-ATA Seagetet (120Gb).
hogy a francba kell BIOS-olni, hogy lássa is a Zenith a vinyót? Semmi más IDE egység nincs egyelőre a gépben, de nem látja. Valaki írja le légyszi, hogy kell installálni! Köszi: necol
Elküldve: 2003. 06. 20. 09:44
Ezután újra boot, és beállítom, hogy van 1.44-es FDD-ém, SAVE and EXIT, és úgy fagy le a gép, hogy középen a monitoron 6 szép szines karaker marad. (mindig ugyanazok).
Ha a RAID bootból kiveszem a Seagate-t, akkor lehet floppyt adni a rendszernek.
Szóval nem tudom mit tegyek. A Zenit BIOS-a 2002.11.08-as dátumú. Nem merek frissíteni, mert olyan sok varázslatot írtatok a BIOS frissítésről, hogy ebből nem sikerült a lényeget kiszűrnöm.
üdv
Elküldve: 2003. 06. 20. 11:03
idézet:
Ezt írta necol:
...
Szóval nem tudom mit tegyek. A Zenit BIOS-a 2002.11.08-as dátumú. Nem merek frissíteni, mert olyan sok varázslatot írtatok a BIOS frissítésről, hogy ebből nem sikerült a lényeget kiszűrnöm.
üdv[/quote]
Pedig frissíts csak!!!
Letöltöd a legújabb biost. Felmásolod egy kislemezre a .bin kiterjesztésű file-t. Majd a bootképernyőn (ahl a memóriát is számolja, tudod) nyomsz egy Alt+F2-t. ÉS utána automatikusan beolvasssa a lemezről a .bin file-t, azt hiszem egy OK-t kell neki nyomni de semmi egyéb ördöngősség nincsen ebben. Ugorj neki nyugodtanHátha megjavul a cuccos
![]()
Elküldve: 2003. 06. 22. 23:45
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
A System temp mennyi?[/quote]
Boccs , hogy eddig nem jelentkeztem, de készülök az államvizsgámra!!
Tehát system temp 42 c.fok!!
Elküldve: 2003. 06. 23. 15:55
valami ITE chip van a lapon, felraktam hozzá a w2k driverét de akkor sem jó...
Elküldve: 2003. 06. 23. 15:59
valami ITE chip van a lapon, felraktam hozzá a w2k driverét de akkor sem jó...
Elküldve: 2003. 06. 23. 16:59
idézet:
Ezt írta BlueAthlon:
Hogy lehet azt megoldani, hogy más monitorozóprogit is tudjak használni ne csak a digidoc-ot, mert a MBM vagy a hardware sensor monitor is eléggé érdekes értékeket mutat(random váltogatja, egyszer 16 majd 52 stb)
valami ITE chip van a lapon, felraktam hozzá a w2k driverét de akkor sem jó...[/quote]
Ezt már párszor kitárgyaltuk ám...
Tehát a MBM legújabb verziója már támogatja az nForce2 chipsetet. [url="http://"http://www.savagegamers.hu/etele/MBM5320.EXE"]Innen le is töltheted[/url], mert még régebben felraktam a SG szerverére.
Felinstallálod, és lesz 2 új szenzor a listában.
-CPU: LM90 Remote
-System: LM90 Local
Ennyi.
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:43
Elküldve: 2003. 06. 24. 15:12
idézet:
Ezt írta trucsi:
Nem nagyon ismerem a chaintech lapokat, melyik lehet a jobb választás nforce2 lapból a chaintech vagy az epox?[/quote]
Sajnosaz Epox 8RDA3+ a tuti választás jelen pillanatban nForce2-ben szvsz.
Elküldve: 2003. 06. 24. 15:24
Elküldve: 2003. 06. 24. 15:27
idézet:
Ezt írta trucsi:
oké de én igazándiból az epox 8rda+-ra gondoltam. A chainteken nem az mcp-t chip van?[/quote]
Attól függ melyik típusról van szó.
A felesleges kérdések mellőzése érdekében kérlek először olvasgass [url="http://"http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/"]a Chaintech oldalán[/url] és nézd meg a termékspecifikációkat.
Azért ennyire ne legyünk már lusták... :confused:
[ 2003. június 24.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 24. 15:30
Elküldve: 2003. 06. 24. 15:37
Elküldve: 2003. 06. 24. 16:51
Van új bios 7njl1 és 7njs-hez is június közepe körüi dátummal, 7.0 verzióval.., na meglátjuk mit tud
6 csatornás audió = 5.1

Súgó
A téma zárva.