Még nem olvastam végig a cikket, de biztos lessz véleményem és remélem másoknak is!
Egy kis olvasgatás és újra itt vagyok
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 06. 07. 18:18
Elküldve: 2003. 06. 07. 18:34
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:03
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:03
idézet:
Ezt írta WiZARD:
undorító ahogy kékre le vannak fújva a blokkok.
kár hogy blokk belsejéről semmit se tudni.
nem tudom hogy a folyadék vagy a cső ilyen barna, de nem a lexebb látvány.
radiátor első ránézésre tetszik, mert eléggé szellősnek tűnik, talán venti nélkül is jól használható. de kérdés hány ember akarja házon kívül hagyni a radiátort...
jó lett volna, ha beleírják a cikkbe, hogy egy tuningolatlan procit hány fokos vízzel tud 50 fokon tartani. imho annyire nem kevés egy kvázi tuningolatlan 2700+ procinak az 50 fok, és valahogy az is kimaradt, hogy terhelve volt-e, illetve mivel, és meddig.
a teflonszalag mihez kell? cikkből kimaradt.
bilincses rögzítés nekem nem túl szimpi, gyorscsati jobb imho, vagy legalább recés csonk, és nem egy sima rézcső.
hirtelen kb ennyi.
UPDATE, ez kimaradt: nemtudom hogy az a 40K nettó vagy burrtó, ha bruttó se kevés, de nettónak rettentő sok. mailban megkérdeztem, ha válaszolnak megírom ide
[ 2003. június 07.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Egy gyors válasz: a szín nem fontos, olyan lesz, amilyet te szeretnél. A radiátort pedig nem csak kívül, de belül is elhelyezheted, mivel 2 féle méretben kapható. Az ár pedig... nézd meg bármelyik magyarországon kapható hűtési rendszert. Mutass ilyen szinvonalút, olcsóbban. Gyorsan csak ennyit, a többi felvetés tényleg jogos, kicsit majd polírozunk a cikken.
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:04
idézet:
Ezt írta Zollka:
6.A csövek méretezéséről is csak annyit irtak ,hogy 8 centis külső átmérő a belső nincs megemlítve...
[/quote]
8 centis cső durva lenne![]()
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:12
idézet:
Ezt írta roadside:
Egy gyors válasz: a szín nem fontos, olyan lesz, amilyet te szeretnél. A radiátort pedig nem csak kívül, de belül is elhelyezheted, mivel 2 féle méretben kapható. Az ár pedig... nézd meg bármelyik magyarországon kapható hűtési rendszert. Mutass ilyen szinvonalút, olcsóbban. Gyorsan csak ennyit, a többi felvetés tényleg jogos, kicsit majd polírozunk a cikken.[/quote]
ok, szín az tényleg nem lényeges
és házban hogy fér el bármelyik radiátor is?
ocportalos árakkal összehasonlítva: cpu blokk 8K, gpu+northbridge blokk 13750 ft,radiátor 17250 (de lesz másik, olcsóbb radiátor), szivattyú 5500 ft, szilikoncső 600-700 ft/méter > 2K, gyorscsati van >> nem nagyon kell bilincs. hűtőfolyadék, tölcsér, T elágazás, szilikonpaszta >> max 3K-ból megoldható. ez így bruttó 49500 Ft. >>> mutattam hasonló (talán egyszer egy összehasonlítás alkalmával kiderül melyik jobb) szintű rendszert olcsóbban. de ebbe eléggé drága radiátort számoltam, hamarosan lesz olcsóbb.
[ 2003. június 07.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:16
idézet:
Ezt írta WiZARD:
8 centis cső durva lenne[/quote]
Ezzel én is tisztában vagyok mivel tegnap vettem a rendszeremhez szilikon csöveket és a hülye fejemmel 10-es külső és 7-es belső méretűt vettem a belső 8-ashoz képest...De ahol már 8-as a külső átmérő az már rettentesen kicsi belső átmérőjű...De ezt írta a cikk,olvass vissza...Nem én találtam ki :confused:![]()
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:19
idézet:
Ezt írta Zollka:
...[/quote]
nem azért írtam, hanem mert te centit írtál mm helyett![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:28
idézet:
Ezt írta WiZARD:
nem azért írtam, hanem mert te centit írtál mm helyett![]()
![]()
[/quote]
huhh bazzz észre sem vettemSzerk kapcs ford
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:29
idézet:
Ezt írta Zollka:
hogy a hőmérséklet amit mértek ez maghőmérséklet vagy külső szenzor vagy egyáltalán milyen alaplappal mérték ezt mert semmi ilyen nincs leírva[/quote]az egy Chaintech 7NJL1 vagy 7NJS , ami a proci belső szenzorát mutatja ki . nem alatta , nem felette , nem felületi , hanem a core hőmérsékletét , szal jók az értékek .
idézet:
Ezt írta WiZARD:
ok, szín az tényleg nem lényeges
és házban hogy fér el bármelyik radiátor is?
ocportalos árakkal összehasonlítva: cpu blokk 8K, gpu+northbridge blokk 13750 ft,radiátor 17250 (de lesz másik, olcsóbb radiátor), szivattyú 5500 ft, szilikoncső 600-700 ft/méter > 2K, gyorscsati van >> nem nagyon kell bilincs. hűtőfolyadék, tölcsér, T elágazás, szilikonpaszta >> max 3K-ból megoldható. ez így bruttó 49500 Ft. >>> mutattam hasonló (talán egyszer egy összehasonlítás alkalmával kiderül melyik jobb) szintű rendszert olcsóbban. de ebbe eléggé drága radiátort számoltam, hamarosan lesz olcsóbb.[/quote]nem kötözködésből írom , de az oldalatokon a blokkokon kívül semmiről nincs kép , cikk se semmi . én már eléggé rég várok rá , hogy az 1ik csapat felmutasson vmit , Yvorl-ék kb 2 hónapja ígérték , hogy bemutatják az ő szettjüket kb 1 hónap múlva , ezzel szemben Yam-Shee az OCPortal-on még mindig csak ígérget(majd lesz kép , majd lesz ez , majd lesz az) . szal megválogatnám a szavakat a helyedben
szvsz ha felmutattok majd egy működő vízhűtésrendszert , akkor beleköthetsz , addig viszont nincs alapja...![]()
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:35
idézet:
Ezt írta fLeSs:
nem kötözködésből írom , de az oldalatokon a blokkokon kívül semmiről nincs kép , cikk se semmi . én már eléggé rég várok rá , hogy az 1ik csapat felmutasson vmit , Yvorl-ék kb 2 hónapja ígérték , hogy bemutatják az ő szettjüket kb 1 hónap múlva , ezzel szemben Yam-Shee az OCPortal-on még mindig csak ígérget(majd lesz kép , majd lesz ez , majd lesz az) . szal megválogatnám a szavakat a helyedben
szvsz ha felmutattok majd egy működő vízhűtésrendszert , akkor beleköthetsz , addig viszont nincs alapja...[/quote]
végülis csak 3 fajta cpu blokkról, chipset/gpu blokkról, 2 fajta radiátorról van kép, infó. kisebb gyártási fennakadásoktól eltekintve meg is lehet vásárolni ezeket.
van már működő rendszer pár embernél....
szerintem nem attól lesz jó/rosz egy rendszer, hogy leírom egy cikkben, hogy x fokos egy proci vele. (persze az hogy mivel, és milyen körülmények között, az nem fontos)
[ 2003. június 07.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:37
idézet:
Ezt írta fLeSs:
nem kötözködésből írom , de az oldalatokon a blokkokon kívül semmiről nincs kép , cikk se semmi . én már eléggé rég várok rá , hogy az 1ik csapat felmutasson vmit , Yvorl-ék kb 2 hónapja ígérték , hogy bemutatják az ő szettjüket kb 1 hónap múlva , ezzel szemben Yam-Shee az OCPortal-on még mindig csak ígérget(majd lesz kép , majd lesz ez , majd lesz az) . szal megválogatnám a szavakat a helyedben
szvsz ha felmutattok majd egy működő vízhűtésrendszert , akkor beleköthetsz , addig viszont nincs alapja...[/quote]
Rendelésre adtunk el komplett rendszert, aks Sumi.
Én nem vitatkozom , volt egy kibaszott nagy csuszásunk a gyártásnál , ez van nem mentegetődzöm.
A sorozatgyártás nem olcsó mutatság és nem sétagalopp.
A lényeg ha meglesz a shopból tudni fogjátok , ami vállalunk 3 év garancia a termékeinkra, helyszini beszerelés esetén detto.
Postai utánvét, igényes csomagolásban.
üdv mindenkinek
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:40
idézet:
végülis csak 3 fajta cpu blokkról, chipset/gpu blokkról, 2 fajta radiátorról van kép, infó.[/quote]linket pls , én nem találtam meg .
idézet:
van már működő rendszer pár embernél....[/quote]a fórumotokon nem ezt olvastam...![]()
idézet:
szerintem nem attól lesz jó/rosz egy rendszer, hogy leírom egy cikkben, hogy x fokos egy proci vele. (persze az hogy mivel, és milyen körülmények között, az nem fontos)[/quote]ez igaz , de ők már legalább idáig eljutottak![]()
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:43
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:43
idézet:
Ezt írta fLeSs:
linket pls , én nem találtam meg .
[/quote]
[url="http://"http://forum.ocportal.maxeline.com/viewtopic.php?t=22&start=0"]OC-SHOP indulókészlet - Fényképek - Rendelés[/url]
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:44
idézet:
Ezt írta yam-shee:
Rendelésre adtunk el komplett rendszert, aks Sumi.
[/quote]az ő cuccához elismerésem , legalábbis amiket írt róla , az frankó . csak hogy igaz-e(XP-vel 2600MHz állandó)
na jó , csak poén volt
ő 1 ember , másnál még nem láttam , meg a fórumotokon is csak a felháborodás a fő hangvitel , mert mindenki csak vár , de még nincs semmi . na mind1 , nem kötözködök , ez csak a személyes véleményem . én a várakozás miatt mondtam le a vízhűtésről , és vettem helyette egy Thermalright SLK900U bordát .![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:46
idézet:
Ezt írta WiZARD:
[url="http://"http://forum.ocportal.maxeline.com/viewtopic.php?t=22&start=0"]OC-SHOP indulókészlet - Fényképek - Rendelés[/url][/quote]ok , igazad van/volt
azért egy ismertető cikk nem ártana , hogy aki eddig félt a víztől , meggondolja magát , illetve a tapasztaltak is tudjanak róla vmi konkrétumot . komplett rendszerről viszont nincs túl sok szó...
Elküldve: 2003. 06. 07. 19:46
idézet:
Ezt írta fLeSs:
hamarosan meg lessz az is. folyamatosan egészül ki a csapat, változások lesznek az oldalon
ruhe, bitte ruhe!![]()
Elküldve: 2003. 06. 07. 20:01