HWSW Informatikai Kerekasztal: Szociális támogatás a felsőoktatásban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szociális támogatás a felsőoktatásban Értékeld a témát: *---- 1 szavazás

#221 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 18. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 10. 18. 09:10

Ez a szerencsetlen valamiert azt gondolja, hogy most nehezebb mint regen volt... pedig dehogy, sot. Ocsem szerint aki most olyan targyakat tanit amit o is hallgatott anno sokkal silanyabb az emberanyag mint regen volt, kibaszni meg nem lehet mindet... igy a kovetelmenyszint csokken. Es nyilvan mar mi is gyengebbek voltunk mint akik elottunk vegeztek.

Samott

Mert mindenki más a semmiért kapta a diplomáját, neki meg több pénz járna, hamár nincs mercije.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#222 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2015. 10. 18. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 18. 10:13

Mert mindenki más a semmiért kapta a diplomáját, neki meg több pénz járna, hamár nincs mercije.

Nem mondtam senkire, hogy a semmiért kapta, csak azért nem ártana gondolkozni is, mielőtt valaki leír valamit. Butaságokat ne állítsunk és ne is javasoljunk.

#223 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 18. 09:20

Azert ne gondold, hogy egyedul vagy. A vilagon sokan nem ertik, hogy hogy lehet a nekik mervado X osszeg felebol elni.
Csakhogy ez az megis X igen sokfele tud lenni. Van aki azt nem erti, hogy havi $4000 felebol hogy lehet elni, es van, aki havi $10 felebol nem tudna kihuzni a honapot. Ettol fuggetlenul mindketto csodalkozik, hogy meg lehet csinalni.
Te epp 60000Ft miatt rinyalsz. Na es?
Itt van egy regi cikk az etkezesre szoritkozva, ami az osszes demagogiajaval egyutt is eleg jo gondolatebreszto. http://time.com/8515...the-world-eats/
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#224 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 18. 10:20

Azert ne gondold, hogy egyedul vagy. A vilagon sokan nem ertik, hogy hogy lehet a nekik mervado X osszeg felebol elni.
Csakhogy ez az megis X igen sokfele tud lenni. Van aki azt nem erti, hogy havi $4000 felebol hogy lehet elni, es van, aki havi $10 felebol nem tudna kihuzni a honapot. Ettol fuggetlenul mindketto csodalkozik, hogy meg lehet csinalni.
Te epp 60000Ft miatt rinyalsz. Na es?
Itt van egy regi cikk az etkezesre szoritkozva, ami az osszes demagogiajaval egyutt is eleg jo gondolatebreszto. http://time.com/8515...the-world-eats/

Ez esetben a kiadásaink egy része úgymond közös, épp innen van rálátásom, hogy mennyire nem lehet kijönni ennyinél kevesebből. Persze, ha valaki leírja, hogyan csinálja mindezt 30.000 Ft-ból, én leszek a legboldogabb!

#225 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 18. 10:23

Persze, ha valaki leírja, hogyan csinálja mindezt 30.000 Ft-ból, én leszek a legboldogabb!

Leírtam, mégsem tűnsz sem boldogabbnak, sem okosabbnak. Csak funkcionális analfabétának többszörösen bizonyítottan.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#226 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 10. 18. 10:32

Leírtam, mégsem tűnsz sem boldogabbnak, sem okosabbnak. Csak funkcionális analfabétának többszörösen bizonyítottan.

Eddig én itt még csak nyivákolást olvastam, mint: bizony bizony sokan élnek nálad kevesebből, bizony dolgozni kell nagyon sokat, bizony van aki félárva, az unokatestvérem pedig azt mondja a mai fiatalság buta, mint a föld.
Bevétel és kiadási oldalt számokkal még nem láttam!

#227 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 18. 11:21

Eddig én itt még csak nyivákolást olvastam, mint: bizony bizony sokan élnek nálad kevesebből, bizony dolgozni kell nagyon sokat, bizony van aki félárva, az unokatestvérem pedig azt mondja a mai fiatalság buta, mint a föld.

Ennyiből már feltűnhetett volna, hogy nem a jó helyen hisztizel :) Talán van valami egyes fiatalok butaságában :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#228 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 10. 18. 10:32

Van egy új Gyulánk :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#229 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 10:43

Igen, azt olvastuk tőled, gyula

#230 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 18. 06:57

Lenne ilyen szabály? Szerintem nincs, iskola válogatja kit vesz fel.

Van. Sajnos.
Ujpesti iskola nem vesz fel keruleten kivuli tanulot.
Baromsag, de igy mukodik.

http://www.mszoe.hu/...alap.php&id=138

Ha marad hely korzeten kivulinek akkor sorsolas alapjan.
Azonban inkabb az fordul elo, hogy a ki rzeten belulinek sem jut hely.
Ismeros gyerekei a sok foti es dunakeszi lakos miatt ( akik bejelentkeztek ujpesti ismerosokhoz, de nem elnek ott) alig tudtak ujpesti altalanos iskolai helyet talalni...

A gyerekek elmondjak ki hol lakik, nem hazudnak ahogy a szulok :)

Szerkesztette: FőDudu 2015. 10. 18. 11:10 -kor

#231 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 11:33

Eddig én itt még csak nyivákolást olvastam

Miért foglalsz el egy helyet a felsőoktatásban olyan elől, aki tud olvasni? A szöveget megérteni, források keresése, információgyűjtés, értelmezés régen elvárás volt a diplomához, aztán az ezredforduló utáni oktatási deformálási lázba ez kicsit beledöglött.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#232 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 10. 18. 12:33

Miért foglalsz el egy helyet a felsőoktatásban olyan elől, aki tud olvasni? A szöveget megérteni, források keresése, információgyűjtés, értelmezés régen elvárás volt a diplomához, aztán az ezredforduló utáni oktatási deformálási lázba ez kicsit beledöglött.

Nem értem a topic miértjét, nem értem a topicnyitó arroganciáját, nem értem a kitartó értetlenségét, úh. ez megint csak egy szociológus kamunick-je lehet, aki a "zárt közösségek reakciója, az életükben nem releváns történésekre adott válaszaik alapján" c. diplomamunkájához keres anyagot. :-)

#233 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 18. 09:00

Sajnálom, hogy nem értitek meg, hogy a világ némileg megváltozott az egyetemeken. Nem irigy vagyok, de amíg nem bizonyítja valaki az igazát addig az számomra nem is létezik tényként. Manapság pedig már nem úgy megy, hogy dolgozunk éjjelente, tanulás semmi, mert félév közben is folyamatos a számonkérés és a bevezetett szűrőszinteknek hála január elején azon kaphatja magát az ember, hogy már munkanélküli, mert kirúgták az egyetemről. A hallgatók 90 %-a pedig állítólag ~20.000 Ft-ból él meg havonta, ami a kolllégiumi díjra alig elég.

Ki mondta, hogy tanulás semmi? Miből gondolod, hogy korábban nem volt év közbeni számonkérés?

Amikor én tanultam nagyon is rendszeres számonkérés volt. Tárgytól függően rendszeres vagy akár óránkénti (minden alkalommal) zárthelyi dolgozat. Volt sok laborgyakorlat, sok beadandó feladat és rajzoltunk is A1-es és A0-s méretben. Kézzel, tussal kihúzva pauszra. Aztán volt a vizsgaidőszak, amire esélyed nem volt úgy odamenni, hogy előtte nem tanultál folyamatosan a félév alatt. Egyes tárgyakat franciául hallgattam, másokat magyarul.

Picit el vagy tájolódva, némileg kalibrálni kellene a referenciáidat.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#234 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 13:03

Javasoltam, hogy csinálj egy listát. Még ötleteket is adtam. Ha ennyi energiát nem teszel bele, akkor csodálom hogy van pofád számonkérni mindenki mást :laugh:

#235 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 10. 18. 14:03

Javasoltam, hogy csinálj egy listát. Még ötleteket is adtam. Ha ennyi energiát nem teszel bele, akkor csodálom hogy van pofád számonkérni mindenki mást :laugh:

Van "pofám" hozzá, igen. Addig, amíg állítólag nagyon magas végzettségű emberek féltengelyekről, funkcionális analfabétákról, a szabolcsi nyomorgókról és az unokatestvérük nagynénjéről tudnak beszélni egy teljesen más témájú fórumban, addig úgy gondolom joggal van "pofám" hozzá. Egy állításotok nem lett alátámasztva. Egy sem! Bizonyítsa az, hogy meg lehet élni 30.000 Ft-ból, aki állítólag annyiból él! Bizonyítsa be és majd elhiszem. Állítólag én éjjel nappal dőzsölök, akkor meg minek írjak ide bármit is?!

#236 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 18. 14:52

Van "pofám" hozzá, igen. Addig, amíg állítólag nagyon magas végzettségű emberek féltengelyekről, funkcionális analfabétákról, a szabolcsi nyomorgókról és az unokatestvérük nagynénjéről tudnak beszélni egy teljesen más témájú fórumban, addig úgy gondolom joggal van "pofám" hozzá. Egy állításotok nem lett alátámasztva. Egy sem! Bizonyítsa az, hogy meg lehet élni 30.000 Ft-ból, aki állítólag annyiból él! Bizonyítsa be és majd elhiszem. Állítólag én éjjel nappal dőzsölök, akkor meg minek írjak ide bármit is?!

Te valószínűleg egy gyakorló hülye lehetsz! :-)

Az eddigiekből kiderülhetett volna, hogy itt senki nem akar neked bebizonyítani semmit és ha ez téged frusztrál akkor ne írj ide!

Aztán amikor eltakarodtál az erőszakos anyádba, akkor majd aki tud, elmorzsol egy könnycsepet a szeme sarkában, de erre azért ne vegyél mérget! :-D

#237 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 14:18

Nagyon jól nyomod ;)

A probléma az, hogy gyakorlatilag felállítottad magadnak az akciótervet. Neked bizonyíték kell, neked számok kellenek. Amit itt javasoltak vagy meséltek az smafu. Tehát kár is többet kérdezned, mivel elhessegetsz mindent egy mozdulattal.

Idézet

Bizonyítsa az, hogy meg lehet élni 30.000 Ft-ból, aki állítólag annyiból él! Bizonyítsa be és majd elhiszem.

El kell menned oknyomozni, aztán ha találsz olyat aki 60k HUF-ból vagy 30k HUF-ból él akkor kemény hangon vond felelősségre és követeld, hogy bizonyítsa be jól. Szerintem majd toppantsál is a lábaddal :up:

Sok sikert kívánok, remélem nagyon nem verik be a pofádat amikor követeled a bizonyítékot :laugh:

#238 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 18. 15:12

minek írjak ide bármit is?

Ennyi.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#239 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 15:30

Bizonyítsa az, hogy meg lehet élni 30.000 Ft-ból, aki állítólag annyiból él!

De itt ilyen nincs, rossz helyen keresgelsz.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#240 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 16:02

Pina

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10