HWSW Informatikai Kerekasztal: - = Tuningolás kezdőknek = - - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (102 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

- = Tuningolás kezdőknek = -

#1921 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:44

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 14:28

thnx! :respect:

már az előfordult többször, hogy fsb emelésnél kifagyott a gép, de ezek szerint csak nem adtam neki elég feszt.

úgy tudom, hogy max. 1,7 voltig bírják ezek a p4-esek, de már az is a legfelső határ.

amúgy a hűtőm asszem csak 3.2ghz-ig bírja, legalábbis a hűtő dobozán az állt.

na mindegy, akkor max addig húzom, és kész! :D

A hűtő doboza az csak 1 dolog. A rel. hőmérsékletváltozást nézd. No, meg használd a kezed :) Ha már túl melegek a bordák, akkor már úgyis mind1 :)
Config: Epox 9NPA+Ultra, AMD Opteron 144 [Water cooling: Ordasi blokk, Eheim 1048, passzív radi], 2x512 Infineon DDR (2-3-3-5@1T), Seagate ST360015A + Samsung SP0802N, NEC 2500A, Cinergy 200USB TV Tuner, Creative Audigy2 ZS, Creative Gigaworks S750, Zalman 400A-APF

#1922 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 14:10

Idézet: Viperboy - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 14:44

A hűtő doboza az csak 1 dolog. A rel. hőmérsékletváltozást nézd. No, meg használd a kezed :) Ha már túl melegek a bordák, akkor már úgyis mind1 :)

nah, van 1 kis gond:

a procit 3ghz-re húztam, és a core feszt 1,5875v-ra állítottam.

nos, a következőket tapasztaltam:

-a proci 50%-os terhelés alatt is lazán elérte a 80 fokot
-10 perc folyamatos terhelés után kékhalál

sztem a procihűtés nem bírja, vagy a memóriák.
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1923 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 14:30

Idézet: Viperboy - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 11:05

RAM-melegedést az már tudom :) Az kékhalál, programfagyások, stb. A lap szar feszültségeket ad.

Ok, akkor belövöm a procit és utána eltakarítom az MBMet. Tiltásokat is nyugodtan vegyem ki (hőmérsékletre)?

NB-t nem tudom belekötni a körbe, mert nincs hozzá blokk és azt nem akarok még egyet venni. Meg jó az a passzív zalman is rá. Majd még szerzek egy rendes ventiszabályzót és azt használom 4 ventivel. Úgy már csak jobb lesz.

Szted mennyi a max. fesz, amit a procinak lehetne adni? Meddig lehetne húzni?

Vízzel többet adhatsz a procinak az tény, de hosszú távon az anyagot azért kikészíti a nagyon magas vcore. Valós 1,85V-nál többet szerintem ne adj neki víttel sem.
Vannak elvetemültek, akik 1,9-et adtak a procinak, de azt is inkább teszt erejéig. Az alaplaloknak is meggyűlik vele a gondjuk, meg a nagyobb feszt kevésbé tudják stabilan tartani, egyre nagyobb lesz az ingadozás a terhelt és terheletlen állapot között, márcsak a drasztikusan megnövekedett proci fogyasztás miatt is.
My photos

#1924 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 14:34

Idézet: Viperboy - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 14:09

Hát, ha jól tudom, akkor az szépen szorzólockos, szóval csak az FSB-t tudod emelni. Azt viszont a ramoknak bírniuk kell (no meg a procinak is :) ), vagy lemondasz a szinkron ramok által nyújtott előnyökről.
Próbáld meg az FSB emelést. Amgy módjával. Ha nem akarna elindulni, vagy kifagyna a gép, akkor valszeg kell neki fesz. Hőmérsékletet hozzávetőlegesen nézd (mostanihoz képest mennyit emelkedik).

Én valami hasonlót csinálnék.

Tudomásom szerint, leégetni nem tudod, mert leszabályoz :) Szal csak bátran.

Annyival kötözgödnék, hogy a p4-nél (valamint már a64-nél is) nincs jelentős előnye a szinkron memó járatásnak. Nyugodtan le lehet osztani, mert a többlet proci órajel többet fog számítani, mint a ram szinkronizációs vesztesége.

K7-nél tényleg a szinkron az alfa és az omega teljesítmény szempontból.
My photos

#1925 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 14:38

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 15:10

nah, van 1 kis gond:

a procit 3ghz-re húztam, és a core feszt 1,5875v-ra állítottam.

nos, a következőket tapasztaltam:

-a proci 50%-os terhelés alatt is lazán elérte a 80 fokot
-10 perc folyamatos terhelés után kékhalál

sztem a procihűtés nem bírja, vagy a memóriák.

Memót oszd vissza, akkor már csak a proci jöhet szóba hibaoknak.

Másrészt egy prescottnak jobb ha 1,7V közelébe sem adsz, mert annak a hőmérsékletét nem bírod levegővel kordában tartani. Főleg nem egy 7000alcu-val. Szerintem ezzel a hűtővel addig húzd, amíg 1,5V-al elmegy stabilan.

Csak viszonyítás képpen a 7700-as alcu (12cm-es) alatt is 70C fölött izzik egy 3ghz-nál gyorsabb prescott, ha nem jár a ventije gyorsan és hangosan.
My photos

#1926 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 21:58

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 15:38

Memót oszd vissza, akkor már csak a proci jöhet szóba hibaoknak.

Másrészt egy prescottnak jobb ha 1,7V közelébe sem adsz, mert annak a hőmérsékletét nem bírod levegővel kordában tartani. Főleg nem egy 7000alcu-val. Szerintem ezzel a hűtővel addig húzd, amíg 1,5V-al elmegy stabilan.

Csak viszonyítás képpen a 7700-as alcu (12cm-es) alatt is 70C fölött izzik egy 3ghz-nál gyorsabb prescott, ha nem jár a ventije gyorsan és hangosan.

aha, szal a memóból vissza kellene venni 1 kicsit, de hogyan? :think:

ezek szerint csak vízhűtéssel lehetne normálisan húzni ezt a procit, nem?

és ha egy 7700-as full réz lenne benne, teljes fordulaton? akkor sem menne lejjebb 70 foknál?

mondjuk most nincs rá pénzem, mert 6600gt-re gyűjtök, de ha lenne, akkor se valószínű, hogy megvenném.
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1927 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 07:19

Na a vga-n a Zalman D-s hűtője. Megszenvedtem vele eléggé, mivel az egyik ramborda nem akart fennmaradni. Mindkét póttapaszt felkellett használnom. Kiváncsi vagyok, hogy megmarad-e. Ha nem akkor normál ezüst pasztával ha megkenem, akkor az is megfogja? Vagy vennem kellene rambordákat (mivel egyet nem adnak :rolleyes: ). Épp most tesztelem. Hagyom egy órát járatni a 3dmarkot.

Mégvalami. Az Op-1-hez a csavarjai ugyebár ebben a csomagban vannak. Sok csavar van még, de amit a gyártó oldalán mellékeltek installációt, abból nekem egy-két alkatrész hiányos. Bár pótolható, de megkérdem, akinek van venti is a vga-hűtőjéhez, a ventihez adnak csavart vagy egyebet a ventin kivül?

Ha kell valakinek a ZAlman GPU hűtőbordája - ha az nevezhető bordának :Đ - az szóljon. Megj.: A kisebbiket használtam fel. Szal ha kell a másikról méret, szóljatok, s mondom.

Szerkesztette: Szacsoka 2005. 09. 02. 07:41 -kor

[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#1928 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 07:25

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:58

és ha egy 7700-as full réz lenne benne, teljes fordulaton? akkor sem menne lejjebb 70 foknál?

mondjuk most nincs rá pénzem, mert 6600gt-re gyűjtök, de ha lenne, akkor se valószínű, hogy megvenném.

Bios-ban ha minden igaz az Advanced alatt lehet a memók időzítéseit állítani. Ha az első érték 2, akkor állítsd 2,5-re, ha 2,5, akkor meg eggyel feljebb, ami 3. Vagy ha aszinkron is jó neked, akkor a - ha minden igaz :Đ - a proc beállításainál a mem sebességéből is visszavehetsz. Feltételezem 400 - vagyis 200 - felett vannak az értékek.

És a Prescott sajna nagyon forrófejű. Húzni nem nagyon érdemes. Ha teheted cseréld le Northwood magos procira és azt hűzhatod. Az 512k cache hiányát úgyse fogod észlelni, hacsak nem 3dStudioMax, vagy Maya vagy esetleg CAD/CAM használsz.

U.i:Most jutott az eszembe, hogy még a memóknak adhatsz egy kis plusz feszt, hátha segít. De feszültségemeléssel csak óvatosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sokat ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És csak lépésekben, ha már tuningolsz. Mindne lépés után nyomj valami combos tesztet egy-két órán át. Bár 10% plusszért szerintem nem éri meg szenvedni. Inkább legyen gyors a memó. Példa én vagyok. 2500+ -on a memók 2-3-3-5. 3200+ -on már sajnos 2,5-4-4-7. Inkább legyen gyors a memóriám, mivel ÉN úgysem használom ki azt a többletet.

Szerkesztette: Szacsoka 2005. 09. 02. 07:27 -kor

[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#1929 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 08:27

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 22:58

Ahol a memória órajelét tudod állítani. Állítsd 333mhz-re, vagy ha arány van, akkor 6:5 - fsb:ram arányban oszd le.

Prescott hűtésénél ne gondolkozz zalmanban. Ezek a rózsák már kevesek hozzá akár melyik. Ha prescottot akarsz hűteni ezektől erősebb hűtő kell, ezek jellemzően a heat-pipe-os rendszerek. Pl.: ami nekem van coolink bat jelentősen lerősebb mint a 7700-as, de van sok más jó heatpipe-os hűtő is, akár thermalright, akár a artic cooler freezer-ek stb...
My photos

#1930 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 14:42

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:27

Ahol a memória órajelét tudod állítani. Állítsd 333mhz-re, vagy ha arány van, akkor 6:5 - fsb:ram arányban oszd le.

Prescott hűtésénél ne gondolkozz zalmanban. Ezek a rózsák már kevesek hozzá akár melyik. Ha prescottot akarsz hűteni ezektől erősebb hűtő kell, ezek jellemzően a heat-pipe-os rendszerek. Pl.: ami nekem van coolink bat jelentősen lerősebb mint a 7700-as, de van sok más jó heatpipe-os hűtő is, akár thermalright, akár a artic cooler freezer-ek stb...

aha, szal hogyha kemény procituningot akarok csinálni, akkor kellene egy ilyen Coolink Bat heatpipe-os hűtő, hm?

egyébként árban nem sokban különbözik a zalmantól.

de egyébként ez is tetszik:

http://prohardver.hu...p?mod=20&id=810

#1931 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 10:35

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 15:42

aha, szal hogyha kemény procituningot akarok csinálni, akkor kellene egy ilyen Coolink Bat heatpipe-os hűtő, hm?

egyébként árban nem sokban különbözik a zalmantól.

de egyébként ez is tetszik:

http://prohardver.hu...p?mod=20&id=810

Ja nem sokkal olcsóbb a zalmantól!  :D

Nem akarlak én feltétlen a denevérre rábeszélni, mert direkt írtam, hogy vannak más jó hűtők is, csak példának hoztam fel, hogy én e mellett döntöttem, ahbár nem p4-em van. Ha már prohardvert nézel ott van egy nagy hűtő teszt, amiben szerepel együtt a bat, a zalmanok és még jó néhány.

Nálam a végső lökés az volt ehhez a hűtőhöz, hogy nincs külön talpazata így tetszőleges irányba felszerelhető a procira, nem az alaplap procifoglalata határozza meg merre fújja a levegőt. Így nekem nem kell a tápba fújnom a prociról a levegőt, hanem közvetlenül a ház hátulja felé fújja, ahol rögtön 2 8cm-es venti ki is húzza a meleget. Így a tapom ventije halkabban jár mert kevésbé melegszik a táp.

Szerk: De ez nálam a csendmániám miatt szempont így. A házamban egy venti sem pörög 1600rpm fölött.

Szerkesztette: sebgutkopf 2005. 09. 03. 10:36 -kor

My photos

#1932 Felhasználó inaktív   wandendorf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 10:08

Hali!

Hi Sebgutkopf!

Nem tudom emléxel-e még arra hogy 1 héttel ezelőtt rágódtam a gépem tuningolásán és most haverom kért meg h tuningoljam meg 1 kicsit a gépét..A 433 Mhz-es gépet..Nos mondtam neki oké és felvittem neki 550-re és most naon jól fut neki..Fsb emelés fesz emelés..Bár felvittem neki 600-ra is csak akkor már a proci hűtője forró volt és maradtunk 550-nél..De..!!!!!

Én sem nyugodtam le és a Biosban taléáltam 1 oan opciót h Dram Clock:Itt az van h host clock és hostclk+33m!!Nos ezt látva gondoltam ha 133 Mhz-es a mem sebessége és a hostclk+33Mhz az alapértelmezett akkor a host clock lehet a 100 Mhz-es működés..Kipróbáltam de semmi..Ugyanúgy nem bírja a gépem..Nos van még vmi tanácsod?

A konfiguráció csakhogy ne kelljen visszaolvasnod..

CPU: INTEL CELERON 600 MHZ
VGA: ATI RADEON 7000 (A HALOTT....:D)
RAM: 64 MB SDRAM ÉS 256 MB SDRAM
HDD: SAMSUNG 40 GB

nOS újból köszi előre a segítséget...
:respect:  :respect:  :respect:  :respect:

#1933 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 14:13

Idézet: Xero - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 17:16

Nekem eddig egy b-s nw volt 2.533@2.8 most cseréltem egy 2.66-ra C1-es. Ez megy akár 2.5-ig is igaz itt csak butul DE nem akar alap órajelen stabilan menni 3GHz-en. Felemeltem 1.5-re így már egész éjjel jól ment a prime 95. Áruld már el hogy megy neked alap frekin ennyire? :) A hőfok most 29-30 fokos szoba mellett 42 44 alapon és 52-55 terhelve. Jó lene valahogy alap frekin hajtani vagy valamit kitörpölni hogy menjen feljebb is stabilan :) Nah bocs a sok rizsáért csak kissé frusztrált hogy a2.4-es még magasabb fsb-re is fölmászik :)

Üdv

A 2,4-esekből volt egy nagyon brutális tuning széria. :)  Az enyém azok közül való. :cool:

#1934 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:39

Idézet: wandendorf - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 11:08

Hali!

Hi Sebgutkopf!

Nem tudom emléxel-e még arra hogy 1 héttel ezelőtt rágódtam a gépem tuningolásán és most haverom kért meg h tuningoljam meg 1 kicsit a gépét..A 433 Mhz-es gépet..Nos mondtam neki oké és felvittem neki 550-re és most naon jól fut neki..Fsb emelés fesz emelés..Bár felvittem neki 600-ra is csak akkor már a proci hűtője forró volt és maradtunk 550-nél..De..!!!!!

Én sem nyugodtam le és a Biosban taléáltam 1 oan opciót h Dram Clock:Itt az van h host clock és hostclk+33m!!Nos ezt látva gondoltam ha 133 Mhz-es a mem sebessége és a hostclk+33Mhz az alapértelmezett akkor a host clock lehet a 100 Mhz-es működés..Kipróbáltam de semmi..Ugyanúgy nem bírja a gépem..Nos van még vmi tanácsod?

A konfiguráció csakhogy ne kelljen visszaolvasnod..

CPU: INTEL CELERON 600 MHZ
VGA: ATI RADEON 7000 (A HALOTT....:D)
RAM: 64 MB SDRAM ÉS 256 MB SDRAM
HDD: SAMSUNG 40 GB

nOS újból köszi előre a segítséget...
:respect:  :respect:  :respect:  :respect:

ÍÍÍ tényleg régen volt ilyen elnevezés a ram órajel állítására. Szóval igen azt tajáltad meg. abit lapomban volt régen ilyen, hogy ram órajel: hclk, vagy hclk + pci (na ez lett volna a 100 + 33). Kicsit bonyi látszik régen nem túlságosan kedveztek a tuningosoknak.

Megmondom őszintén így távlatból most már más ötletem nem igazán van. Ha a ram rendben van már és a pIII-as beállítások vonatkzonak a lapra, akkor most más nem nagyon jut eszembe.

Még utoljára annyi, hogy a procinak mennyi a default vcore és ezen emeltél-e már a tuning kedvéért.
Amikor meghúzod a procit 900-ra akkor mi a hibajelenség?
My photos

#1935 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:40

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 15:13

A 2,4-esekből volt egy nagyon brutális tuning széria. :)  Az enyém azok közül való. :cool:

ááá csak a vga-d jó!  :D
My photos

#1936 Felhasználó inaktív   wandendorf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 16:40

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 16:39

ÍÍÍ tényleg régen volt ilyen elnevezés a ram órajel állítására. Szóval igen azt tajáltad meg. abit lapomban volt régen ilyen, hogy ram órajel: hclk, vagy hclk + pci (na ez lett volna a 100 + 33). Kicsit bonyi látszik régen nem túlságosan kedveztek a tuningosoknak.

Megmondom őszintén így távlatból most már más ötletem nem igazán van. Ha a ram rendben van már és a pIII-as beállítások vonatkzonak a lapra, akkor most más nem nagyon jut eszembe.

Még utoljára annyi, hogy a procinak mennyi a default vcore és ezen emeltél-e már a tuning kedvéért.
Amikor meghúzod a procit 900-ra akkor mi a hibajelenség?

Nah szóval...

A magfeszültség 1.70 volt...És a biosban van 1 ilyen opció h Vcore emelés és csak a 0.25-ot engedi..Van 0.5-ös is de azt nem tom miért nem engedi....Szal azt is megpróbáltam..

A hibajelenség az hogy lefagy 1 bizonyos idő után vagy be sem kapcsol..És az alaplapról nem lehet a Vcorer-t emelni...

Szal köszi mindent...Valamennyire csak tágítottad a fejem..Jah még valami haverom gépén a cpu:pci leosztás mikor jó?Ha 2/3-on 2/4-en v mennyin van?Ez mikor van jól belőve?

Köszi még 100000000x.... :respect:  :respect:  :respect:  :respect:

Remélem hamarosan lesz vmi jobb gépem..Jah gondoltam rá h veszek 1 ócska alaplapot és azt próbálom felhúzni...De ez 1 ilyen elvetett ötlet...

Bye!! :up:  :evil2:  :evil2:

#1937 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 09:59

Idézet: wandendorf - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 17:40

Jah még valami haverom gépén a cpu:pci leosztás mikor jó?Ha 2/3-on 2/4-en v mennyin van?Ez mikor van jól belőve?

Ez az fsb-től függ. A pci-nak ugyanis 33-nak kell lennie. Tehát az arányt neked kell meghatároznod az fsb ismeretében.
Milyen antik lapja van a haverodnak, ahol 45-ös illetve 66-os fsb lehet (2/3 és 2/4-es arány) ez valami 486-os vagy pentiumI? :think:
My photos

#1938 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 20:17

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 16:40

ááá csak a vga-d jó!  :D

Az IS. :)

#1939 Felhasználó inaktív   Kubbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 09:58

Nem akartam ezért topikot nyitni, ezért felteszem itt, hátha nem  :box2: szanaszét :)
Ezt az everest irongálta ki nekem:

Physical Address Extension (PAE)
Operációs rendszer támogatás Igen
Processzor támogatás Igen
Aktív Nem

Hogy tegyem aktiviáváá

Kérem aki tudja legyen olyan rendes,.... :respect:

#1940 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 17:28

Idézet: Kubbi - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 10:58

Nem akartam ezért topikot nyitni, ezért felteszem itt, hátha nem  :box2: szanaszét :)
Ezt az everest irongálta ki nekem:

Physical Address Extension (PAE)    
Operációs rendszer támogatás    Igen
Processzor támogatás    Igen
Aktív    Nem

Hogy tegyem aktiviáváá

Kérem aki tudja legyen olyan rendes,.... :respect:

Ez merre van egyáltalán az everestben?  :think:
My photos

Téma megosztása:

• (102 Oldal)
  • +