AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # I.
Elküldve: 2003. 01. 03. 18:47
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 01. 03. 19:31
idézet:
Ezt írta Mumia:
Most biztos sokan megköveznek meg eretneknek nyilvánítanak.
De nekem nem tetszik a Chieftec Dragon előlapjának a design-ja.[/quote]
Ez a ház nem feltétlenül szép, de mindenképpen az egyik legjobb, ha nem a legjobb, az árkategóriájában.
Elküldve: 2003. 01. 03. 19:55
idézet:
Ezt írta TL:
Ez a ház nem feltétlenül szép, de mindenképpen az egyik legjobb, ha nem a legjobb, az árkategóriájában.[/quote]
Már bocs, de 40 ezer forint egy házért pfff. Tudom van, 200 ezerért is ház, nade akkor is. Egy fém váz, amiért én sosem fogok 10 ezernél többet adni![]()
Elküldve: 2003. 01. 03. 20:11
idézet:
Ezt írta Mumia:
Most biztos sokan megköveznek meg eretneknek nyilvánítanak.
De nekem nem tetszik a Chieftec Dragon előlapjának a design-ja.[/quote]
Szerintem is sokkal szebb a scorpio-széria, nekem olyan vanLágyabb vonalai vannak, nem ilyen rácsos. Bár valakinek a scorpio nem tetszik, a dragon viszont igen...
Elküldve: 2003. 01. 03. 20:46
idézet:
Ezt írta arn:
mar parszor leirtam
4500huf volt a kepen lathato kontakt ragaszto + 1.8m x 1m gumis filc. es itt gyorben pl a szonyegvarban kaphato. a pestiek ezzel nemtom mennyire vannak kisegitve... ha eljossz, 2000 hufert odaadom
... [/quote]
Arn:
Bocs, de ezért nem megyek el győrbe. Végül is az számít, mi a neve. Ilyesmit csak kapni itt is...
Etele:
Nekem is jobban bejön a Scorpio!
Mono:
Én is gondoltam erre, de akkor nem veszik el az "örök" garancia? (Elvben, mert a Miklandban semmi ilyet nem mondtak rá...)
Üdv!
Elküldve: 2003. 01. 03. 20:49
idézet:
Ezt írta Charles:
Mono:
Én is gondoltam erre, de akkor nem veszik el az "örök" garancia? (Elvben, mert a Miklandban semmi ilyet nem mondtak rá...)
Üdv![/quote]
De elveszik. Bár ha már megy pár hónapja akkor biztos nem gyári hibás, egy Chieftecben meg csak van annyi anyag, hogy nem dobaj föl a talpát később.
Elküldve: 2003. 01. 03. 20:53
Elküldve: 2003. 01. 03. 21:33
idézet:
Ezt írta Mono:
Így van, tesztelni kell picit, de ha márkás, minőségi példányról van szó, akkor lehet, hogy érdemes "kockáztatni". Én két hét után megcsináltam, pedig egy 300W-os Acorp.[/quote]
Azzal nem sokat kockáztattál, alapból egy ócskavas![]()
![]()
![]()
Persze ez ÍGY nem igaz, de tegnap raktam össze egy gépet, Acorp ház+táp, és a csavarhúzó nehezebb volt mint a 300-as Acorp táp... képzelem mennyi anyag volt benneArról nem is beszélve hogy egy feszt nem adott le pontosan, iszonyatosan elszörnyedtem mikor bekukkantottam a biosba...
De asszem van egy jó széria is a 300-as Acorpból. Ez nem az volt.
[ 2003. január 03.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 03. 21:53
Ennek van súlya, most már főleg, de volt is. Átesett már egy kisebb átalakításon, de ez teljesen más konstrukció, mint a 235-ös és 250-es tápjuk. Ez nem olyan "mindenből kicsit nagyobbat" elvén lett 300W-os. Ilyen konstrukciót nem láttam a kistesókban. Mindenesetre egy 1,4G Atholnt hajt, 2 HDD-t, 2CD-t, Gef2 VGA. Több, mint egy éve megy. Eddig 3-4 havonta szétszedtem valami miatt, de semmi elváltozás nincs benne. (Nem azért szedtem szét, mert valami tönkrement benne és cseréltem, hanem mindenféle kísérleteket hajtottam végre és amiatt kellett).
Elküldve: 2003. 01. 03. 22:17
idézet:
Ezt írta Mono:
Így van, tesztelni kell picit, de ha márkás, minőségi példányról van szó, akkor lehet, hogy érdemes "kockáztatni". Én két hét után megcsináltam, pedig egy 300W-os Acorp.[/quote]
Hát nekem mákom volt, éppen elkezdtem gondolkodni, hogy szétkapom a tápom, már 2 hete ment, erre másnap elfüstöl. Most még nem regenerálódtam a sokkból úgyhogy a csere bár már 2 hónapja megy hibátlanul még nem nyúltam hozzá![]()
Elküldve: 2003. 01. 04. 00:01
hm...
-----
(ui.: bazi nagy volt a kép, inkább leszedtem, és link lett belőle..)
[ 2003. január 04.: szucsati szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 04. 00:44
idézet:
Ezt írta szucsati:
..kép..
hm...[/quote]
hmm, hmm...kicsit poros![]()
Elküldve: 2003. 01. 04. 02:01
Elküldve: 2003. 01. 04. 10:17
Na de viccet felreteve,mire hasznajak ezt a monstrumot?

[ 2003. január 04.: Johnny Mnemonic szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 04. 11:19
idézet:
Ezt írta Mumia:
[QB]De mi a frásznak mindegyikhez floppyQB][/quote]
Úgy látszik az alaplapo hálókártya nem támogatja a network bootot..
Azért elég rend van, nézzétek meg, a kék kábelek mennek alulra, a szürkék felülre. Ez amúgy olyasmi lehet, mint a SZESZ az eltén. Amit nem értek, hogy ezen a gépen Win98 fut, látszik a képen. Az nem kifejezetten ilyen hálózati munkára való. Szóval lehet, hogy csak kamu.
Azé mekkora KCS vagyok, hogy ilyen házam van {8-))
Elküldve: 2003. 01. 04. 11:47
idézet:
Ezt írta Mumia:
Már bocs, de 40 ezer forint egy házért pfff. Tudom van, 200 ezerért is ház, nade akkor is. Egy fém váz, amiért én sosem fogok 10 ezernél többet adni[/quote]
te nem fogsz.
van aki ad. nekem megér ennyit hogy ne vágja el a kezem, könnyen szerelhető legyen, elférjek benne, ne kelljen itt-ott feszegetni, hogy úgy álljon ahogy kell és ilyenek.
Elküldve: 2003. 01. 04. 12:01
idézet:
Ezt írta WiZARD:
te nem fogsz.
van aki ad. nekem megér ennyit hogy ne vágja el a kezem, könnyen szerelhető legyen, elférjek benne, ne kelljen itt-ott feszegetni, hogy úgy álljon ahogy kell és ilyenek.[/quote]
Egyetértünk. Én is ilyen indokokkal vettem meg a házamat. Ráadásul még tetszik is.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 01. 04. 13:08
idézet:
Ezt írta Fym:
Egyetértünk. Én is ilyen indokokkal vettem meg a házamat. Ráadásul még tetszik is.[/quote]
Én már párszor leírtam a sikersztorit a házzal kapcsolatban. Megéri azt a 40 pénzt!

Súgó
A téma zárva.