idézet:
Ezt írta WiZARD:
te nem fogsz.
van aki ad. nekem megér ennyit hogy ne vágja el a kezem, könnyen szerelhető legyen, elférjek benne, ne kelljen itt-ott feszegetni, hogy úgy álljon ahogy kell és ilyenek.[/quote]
Az enyém sem vágja el a kezem és még szerelhető is. Asszem 12 volt táppal, igaz 98-ban. Feszegetnem meg azért kellett mert egyszer amikor ideges voltam földhöz vágtam a hátlapjátNem a ház miatt voltam ideges. De most már tényleg eléggé érdekesen áll a hátulja
![]()
AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # I.
Elküldve: 2003. 01. 04. 13:58
Elküldve: 2003. 01. 04. 14:23
idézet:
Ezt írta Mumia:
Feszegetnem meg azért kellett mert egyszer amikor ideges voltam földhöz vágtam a hátlapját[/quote]
Na.. Csiftekkel ezt sajnos nem lehet.. beszakadna a padló {8-)
Elküldve: 2003. 01. 04. 15:16
Az összes problémám a lan party-s pakoláskol kezdődik. A gép már egy súlyba van a monitorral.
De akkor is megérte a 40 eFt-t...
Elküldve: 2003. 01. 04. 15:19
idézet:
Ezt írta szucsati:
Na.. Csiftekkel ezt sajnos nem lehet.. beszakadna a padló {8-)[/quote]
Nem az egész, házat vágtam földhözHanem tudod fiókos alaplapi tartó van és a hátsó rész külön le volt csavarozva, amihez a kártyákat rögzíted, csak azt dobtam el.
Elküldve: 2003. 01. 04. 15:32
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nem az egész, házat vágtam földhözHanem tudod fiókos alaplapi tartó van és a hátsó rész külön le volt csavarozva, amihez a kártyákat rögzíted, csak azt dobtam el.[/quote]
Én is arról beszéltem![]()
Elküldve: 2003. 01. 04. 15:58
idézet:
Ezt írta Mumia:
Már bocs, de 40 ezer forint egy házért pfff. Tudom van, 200 ezerért is ház, nade akkor is. Egy fém váz, amiért én sosem fogok 10 ezernél többet adni[/quote]
Na! Csak hogy kötekedjek. Aki 40-ért vesz Chieftec tornyot, azt azért rendesen átverték! Én Miskolcon kiskerben bruttó 45-ért kaptam meg egy C360-as táppal. Ha a táp árát (17?) levesszük, akkor marad kb 28, szerintem ennyit megér egy ház, ami feltehetőleg kiszolgál egy jópár konfigot, és nekem ez jobban tetszik mint a Scorpio. Előtte az Acorp csodákat mindíg cserélnem kellett, mert hol a lap nem fért bele, hol a táp volt a proci felett stb.
Ezenkívül pedig a fehér dragon tornyot a táp ára nélkül már kb br20-ért is meg lehet venni. Szerintem ez már nem is olyan sok egy ilyen házért, ha azt is figyelembe vesszük hogy más lomokra (alaplap, proc, VGA) mennyit költünk...
Én mostanába egyre inkább úgy vagyok vele, hogy inkább minőségi kiegészítőket (ház, táp, bill, egér, monitor) veszek és inkább kihagyok egy-egy lomot.
ui: Szándékosan írtam lomot, hiszen gondolj(atok) bele mit ér ma egy 2 éve 50-ért vett Abit KT7A-R és mit fog érni 2 év mulva egy Chieftec ház, egy komolyabb monitor stb? Ja és a házat szerintem nem is fogom eladni.
Elküldve: 2003. 01. 04. 16:21
idézet:
Ezt írta TL:
Én mostanába egyre inkább úgy vagyok vele, hogy inkább minőségi kiegészítőket (ház, táp, bill, egér, monitor) veszek és inkább kihagyok egy-egy lomot.
[/quote]
nem vagy egyedül![]()
hangfal, monitor, kormány, táp már megvan. most egy thermaltake ház tervbe véve, ami, ha jól megy jan közepére meg lesz![]()
ha itt van, szerzek egy fényképezőt, és nyomok be képeket![]()
a mostaniról inkább nem, mert elhánynátok magatokat![]()
de az a baj, hogy lassan a 'lomokat' is kell cserélni, mert kezdenek karcsúak lenni![]()
még visszatérek a képekkel![]()
Elküldve: 2003. 01. 04. 16:30
idézet:
Ezt írta TL:
... Ja és a házat szerintem nem is fogom eladni.[/quote]
Ne is add, én sem teszem![]()
Amúgy pont ez benne a lényeg, h csak 1szer kell megvenni, mert időtálló a táp, és a ház is. Mondjuk megvesszük 40-ért a házat + a tápot 1szer. Tehát költöttünk rá 40 e. HUF-ot. A többi cuccot meg 3-4 événként legrosszabb esetben is cseréljük. Ez akár 10 év alatt horribilisan nagy össszeg ahoz képest, amit annó a házra költöttünk.
Gondolom senki sem akar AT-s házba P3-at, sem Midi toronyba (3 nagy helyes) P4-et építeni! Pláne, ha a rack kilóg a házból, és megint újat kell venni![]()
![]()
Elküldve: 2003. 01. 04. 16:32
idézet:
Ezt írta Grausz:
Gondolom senki sem akar AT-s házba P3-at, sem Midi toronyba (3 nagy helyes) P4-et építeni! Pláne, ha a rack kilóg a házból, és megint újat kell venni![]()
[/quote]
Én még időben gondolkoztam, anno 1 db cd-rom árválkodott a nagytoronyban, de most már épphogy elég az 5x5.25 Én legközelebb akkor cserélek házat, ha megmilliomosodok és nem lesz hova dugni a pénzt![]()
Elküldve: 2003. 01. 04. 16:33
idézet:
Ezt írta Mumia:
Jó lehet, hogy ha nem lenne annyira szűk az anyagi keretem mint amilyen akkor másképp látnám a dolgokat. De egyelőre inkább veszek egy lomot, mert hiába van jó házam, ha a programok nem mennek a gépen rendesen[/quote]
Mért szerinted én meddig spóroltam????
Augusztusban akartam bővíteni, de inkább akor megvettem a házat és csak most vágok bele a bővítésbe. Pedig nem 1,8 Ghz-ről bővítek, hanem egy CEL400-ast. Szóval nem mondhatni, hogy ráér a bővítés!
Elküldve: 2003. 01. 04. 16:51
idézet:
Ezt írta Grausz:
...
[/quote]
Számítógépvásárlók egyik fajtája a Viccrovat topikból áthozva:
idézet:
A régiházas
A régiházas minden újdonságot megvesz azonnal a megjelenést követő másnap. A gépe a lehető legkorszerűbb; száll, mint a szél. A régiházas gépével tízszer annyi a munka, mint a rendes gépekkel. A régoházas házát át kell alakítani ATX-re, bármennyibe is kerül. A régiházas fizetéskor a cipőjéből, a hajából, valamint néhánytestnyílásából szedi össze a pénzt. A régiházasnak csak egy feltétele van: a háznak meg kell maradnia, bármi is lesz belül. Nem, nem azért, mintha annyira szeretné, dehogyis. A háznak azért kell maradnia, hogy az asszony észre ne vegye a változást...
[/quote]
![]()
Elküldve: 2003. 01. 04. 17:05
Most is ennyiért adják, csak kiskerben. De akkor ugye nem volt elterjedt, mint mondtam.
Nekem akkoris a dragon tetszik. Ez a legszimplább.
Ezek a Thermaltake házak iszonyat csúnyák szerintem. Én a kockaházakat szeretem. AT feeling rulez, ahogy a magyar mondja {8-)
Elküldve: 2003. 01. 04. 17:08
ez volt anno PCGuruban is, a vásárlók típusait mutatta be asszem Mr. OldMan bácsi. Igaz? Pffffffff. Sértő és egyáltalán nem vicces jellemzések is voltak benne, de hát ugye nomen est omen
[ 2003. január 04.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 04. 19:50
Elküldve: 2003. 01. 04. 19:55
Félre ne érts, én is röhögtem egy-kettőn, de a többség bántó volt és nem vicces, az biztos. Ha egy kicsit rólam is szólt, én is nevettem; de én nem is magamra nézve éreztem bántónak...
Elküldve: 2003. 01. 04. 20:08
Lopta ezt is, mint mindent, amit ír...
Elküldve: 2003. 01. 04. 20:24
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 01. 05. 00:53
idézet:
Ezt írta cuzi:
...ez eredetileg nem is OldMan-től származott!
Lopta ezt is, mint mindent, amit ír...[/quote]
És ha tudnátok, hogy még mi mindent lopott!!!
Ismerek, egy-két volt kollegáját + 4 éve ajánlották, és majdnem vettem tőle egy gépet - azóta inkább én építek magamnak! Thx 4 OldMan![]()
Elküldve: 2003. 01. 05. 01:34
Az érdekelne hogy VapoChill Mk2 Premium Edition honnan lehetne beszerválni??És kb mennyiért?
BY Haver The Prof

Súgó
A téma zárva.