HWSW Informatikai Kerekasztal: Autó-szimulátorok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Autó-szimulátorok

#561 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:14

És, ettől még szim, én sem játszom egyikkel sem, mégsem mondom, hogy nem az. Komolyan nem értem  :think:

#562 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:25

akkor megpróbálom úgy mondani, hogy megértsd, te sem beszélsz az én véleményemben, én sem a tiédben, ezért írtam, hogy ÉN ezekkel játszom

de azt sem tudom hol olvastad, hogy azt állítottam, hogy csak ez a kettő létezik és semmi más

nemtudom miért játszod a hülyét, komolyan mondom én ezt nem értem

----atyuska----

#563 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:37

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 19:30

Te atyus, most akkor a nascar már nem is szim?  ;)
ALWAYS COCA COLE

#564 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:49

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 17:00

nálam ha kategória nemszámít, két igazi szimulátor van : Screamer 4x4, és az F1 2002 GTR modja

Screamer nekem is megvan, de a Logitech ForceFormula GP kormányomat nem szereti. Nem veszi a pedáloktól az adást... pedig tényleg nagyon jó játék.

#565 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:50

nem, ezentúl nem, konkretizáltam a fentebb említett kijelentéssel a szim-ek fogalmát és csakis kizárólag ez a két játék van benne, semmi más

----atyuska----

#566 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:50

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:54

Screamer nekem is megvan, de a Logitech ForceFormula GP kormányomat nem szereti. Nem veszi a pedáloktól az adást... pedig tényleg nagyon jó játék.

patch-el sem?

----atyuska----

#567 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 21:12

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:30

akkor megpróbálom úgy mondani, hogy megértsd, te sem beszélsz az én véleményemben, én sem a tiédben, ezért írtam, hogy ÉN ezekkel játszom

de azt sem tudom hol olvastad, hogy azt állítottam, hogy csak ez a kettő létezik és semmi más

Mivan savanyú szőlőt ettél? :eek:  :D

Pedig nekem úgy rémlik, néhány hozzászólással korábban írtad, hogy neked csak ez a két szimulátor létezik. Sőt azóta még1x leírtad, akkor nem értem ki játsza a hülyét.

Mind1, csak csodálkozom a dolgon,  mintha azt mondanám, hogy az fps-ek közül amivel nem játszom az nem is fps ezentúl.  :think: De részemről lezárva, nem flémelni akarok.

#568 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 21:14

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:55

patch-el sem?

Hát látod, azt nem is próbáltam. Milyen hülye vagyok... Ugyanis azt gondoltam, hogy ilyen régi játékhoz nem fogok találni semmilyen javítást.

#569 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 21:14

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:54

Érdekes, nekem patchel és patch nélkül is működik vele. De állítsd  seperated-re a pedálokat különben tényleg nem megy vele patch nélkül.

Ja és a hack-et mindig szoktam használni, amivel látszólag is sérülnek a kocsik. Mert ez benne van az engineben, csak el kellett dönteni, mi legyen inkább sérülés vagy eredeti licenszek, és utóbbi mellett döntöttek. De előbbi is elérhető, csak sajnos nincs teljesen befejezve, de így is egészen jó.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 15. 21:17 -kor

#570 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 21:57

Valaki tudna mondani olyan autos versenyjatekokat aminek van linuxos szerver verzioja?
letezik ilyen egyaltalan?  :think:

előre is köszi  :)

#571 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 07:38

F1 2002-höz a különböző modokat hogyan lehet beizzítani? A BMW-n kívűl nem sikerült egyett sem! :(
A FIA GT fellelhető még valahol?
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!

#572 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 09:06

Idézet: Nec - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 23:02

Valaki tudna mondani olyan autos versenyjatekokat aminek van linuxos szerver verzioja?
letezik ilyen egyaltalan?  :think:

előre is köszi  :)

én nem ismerek ilyen játékot :(

----atyuska----

#573 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 09:07

Idézet: Scytam - Dátum: 2004. április 16, péntek - 8:43

F1 2002-höz a különböző modokat hogyan lehet beizzítani? A BMW-n kívűl nem sikerült egyett sem! :(
A FIA GT fellelhető még valahol?

hsw.hu fórumrészében érdemes szétnézned, sok modnak van topicja és általában mindegyikben felvetődött ilyen kérdés, és a válasz sem maradt el emlékeim szerint

----atyuska----

#574 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 11:04

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 16, péntek - 8:12

hsw.hu fórumrészében érdemes szétnézned, sok modnak van topicja és általában mindegyikben felvetődött ilyen kérdés, és a válasz sem maradt el emlékeim szerint

hivatalosan úgy tudom, hogy már nem letölthető, mert jön a FIA GTR a készítőktől...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#575 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 11:06

akit érdekel: a www.bhmotorsports.com -on vannak új cikkek és videók a Richard Burns Rally-ról ...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#576 Felhasználó inaktív   Gsnake 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 11:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:19

Érdekes, nekem patchel és patch nélkül is működik vele. De állítsd  seperated-re a pedálokat különben tényleg nem megy vele patch nélkül.

Ja és a hack-et mindig szoktam használni, amivel látszólag is sérülnek a kocsik. Mert ez benne van az engineben, csak el kellett dönteni, mi legyen inkább sérülés vagy eredeti licenszek, és utóbbi mellett döntöttek. De előbbi is elérhető, csak sajnos nincs teljesen befejezve, de így is egészen jó.

Én MS FF-el próbáltam, de nekem is ugyanez a gond jelentkezik. Próbáltam a separeted módot is, de nem jó. Emiatt száműztem a 4x4-et. Az 1nsane amúgy is jobban tetszik :) Halálom a 4x4 pályaszéleknél az "erőtér"...

#577 Felhasználó inaktív   Gsnake 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 11:11

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 14:17

Rally Championship, Rally Trophy, ez a két legjobb, más nincs. Rally Masters-t szokták még ajánlani, én azt nem láttam.

Csatlakozom. Mindkettő nagyon jó és "életszagú" (igaz eddig csak utasként ültem igaziban akkor is csak egy fél órára, úgyhogy lehet, hogy tévedek :) ). a Rally Trophynál szokni kell, hogy azok az autók bizony nem a mai korszerű kocsik, ennek megfelelően viselkednek. Repültem is szépeket a MiniMorrissal :D

#578 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 11:56

Idézet: Gsnake - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:09

Én MS FF-el próbáltam, de nekem is ugyanez a gond jelentkezik. Próbáltam a separeted módot is, de nem jó. Emiatt száműztem a 4x4-et. Az 1nsane amúgy is jobban tetszik :) Halálom a 4x4 pályaszéleknél az "erőtér"...

Érdekes, nekem még az ősi gameportos genius kormánnyal is ment, gond nélkül. Milyen verzióról van szó, mert nekem USA verzió van, lehet, hogy a Magyar kiadás hibás?

#579 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 12:04

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:06

akit érdekel: a www.bhmotorsports.com -on vannak új cikkek és videók a Richard Burns Rally-ról ...

Aki egy szimulátort chase nézetben, autómata váltóval játszik, az más aljasságokra is képes.

Ezzel azt akarom mondani, hogy ideje lenne már belső nézetből látni a dolgokat. Ez a külső nézeti szerencsétlenkedés nagyon gyenge, olyan érzésem volt, mintha lenne az autó, külön lenne a pálya, de a kettőnek semmi köze egymáshoz :p Külső nézetben a Rally Championship is hasonló, úgyhogy akár még jó is lehet.

#580 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 16. 12:13

Idézet: Gsnake - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:11

Csatlakozom. Mindkettő nagyon jó és "életszagú" (igaz eddig csak utasként ültem igaziban akkor is csak egy fél órára, úgyhogy lehet, hogy tévedek :) ). a Rally Trophynál szokni kell, hogy azok az autók bizony nem a mai korszerű kocsik, ennek megfelelően viselkednek.

Ez így ebben a formában nem igaz! Anno én is lelkesedtem érte, de aztán rájöttem, hogy az autók viselkedésének nem sok köze va na valósághoz; ha kormánnyal játszod, ha nem.

Ha egy rally-autó így viselkedett volna anno, akkor az a fogalom -rallyverseny- nem is létezne, mert embernek nem lett volna türelme egy versenyt végigvinni.

Szóval NAGYON túlzásba vitték az autók táncolását a programban. Nem kellett volna.

Szóval módosítom: jelenleg egyetlen rally szimuláció létezik! A Rally Championship 2000 aka. MOBIL1 Rally. (engem a Rally Masters sem győzött meg, bár a Rally Trophy-nál kétségtelenül jobb)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »