Autó-szimulátorok
Elküldve: 2004. 04. 15. 20:25
akkor megpróbálom úgy mondani, hogy megértsd, te sem beszélsz az én véleményemben, én sem a tiédben, ezért írtam, hogy ÉN ezekkel játszom
de azt sem tudom hol olvastad, hogy azt állítottam, hogy csak ez a kettő létezik és semmi más
nemtudom miért játszod a hülyét, komolyan mondom én ezt nem értem
de azt sem tudom hol olvastad, hogy azt állítottam, hogy csak ez a kettő létezik és semmi más
----atyuska----
Elküldve: 2004. 04. 15. 20:37
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 19:30
Te atyus, most akkor a nascar már nem is szim?
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2004. 04. 15. 20:49
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 17:00
nálam ha kategória nemszámít, két igazi szimulátor van : Screamer 4x4, és az F1 2002 GTR modja
Screamer nekem is megvan, de a Logitech ForceFormula GP kormányomat nem szereti. Nem veszi a pedáloktól az adást... pedig tényleg nagyon jó játék.
Elküldve: 2004. 04. 15. 20:50
nem, ezentúl nem, konkretizáltam a fentebb említett kijelentéssel a szim-ek fogalmát és csakis kizárólag ez a két játék van benne, semmi más
----atyuska----
Elküldve: 2004. 04. 15. 20:50
Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:54
Screamer nekem is megvan, de a Logitech ForceFormula GP kormányomat nem szereti. Nem veszi a pedáloktól az adást... pedig tényleg nagyon jó játék.
patch-el sem?
----atyuska----
Elküldve: 2004. 04. 15. 21:12
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:30
akkor megpróbálom úgy mondani, hogy megértsd, te sem beszélsz az én véleményemben, én sem a tiédben, ezért írtam, hogy ÉN ezekkel játszom
Mivan savanyú szőlőt ettél?
Pedig nekem úgy rémlik, néhány hozzászólással korábban írtad, hogy neked csak ez a két szimulátor létezik. Sőt azóta még1x leírtad, akkor nem értem ki játsza a hülyét.
Mind1, csak csodálkozom a dolgon, mintha azt mondanám, hogy az fps-ek közül amivel nem játszom az nem is fps ezentúl.
Elküldve: 2004. 04. 15. 21:14
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:55
patch-el sem?
Hát látod, azt nem is próbáltam. Milyen hülye vagyok... Ugyanis azt gondoltam, hogy ilyen régi játékhoz nem fogok találni semmilyen javítást.
Elküldve: 2004. 04. 15. 21:14
Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:54
Érdekes, nekem patchel és patch nélkül is működik vele. De állítsd seperated-re a pedálokat különben tényleg nem megy vele patch nélkül.
Ja és a hack-et mindig szoktam használni, amivel látszólag is sérülnek a kocsik. Mert ez benne van az engineben, csak el kellett dönteni, mi legyen inkább sérülés vagy eredeti licenszek, és utóbbi mellett döntöttek. De előbbi is elérhető, csak sajnos nincs teljesen befejezve, de így is egészen jó.
Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 15. 21:17 -kor
Elküldve: 2004. 04. 15. 21:57
Valaki tudna mondani olyan autos versenyjatekokat aminek van linuxos szerver verzioja?
letezik ilyen egyaltalan?
előre is köszi
előre is köszi
Elküldve: 2004. 04. 16. 07:38
F1 2002-höz a különböző modokat hogyan lehet beizzítani? A BMW-n kívűl nem sikerült egyett sem! 
A FIA GT fellelhető még valahol?
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!
Elküldve: 2004. 04. 16. 09:06
Idézet: Nec - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 23:02
Valaki tudna mondani olyan autos versenyjatekokat aminek van linuxos szerver verzioja?
előre is köszi
előre is köszi
én nem ismerek ilyen játékot
----atyuska----
Elküldve: 2004. 04. 16. 09:07
Idézet: Scytam - Dátum: 2004. április 16, péntek - 8:43
F1 2002-höz a különböző modokat hogyan lehet beizzítani? A BMW-n kívűl nem sikerült egyett sem! 
hsw.hu fórumrészében érdemes szétnézned, sok modnak van topicja és általában mindegyikben felvetődött ilyen kérdés, és a válasz sem maradt el emlékeim szerint
----atyuska----
Elküldve: 2004. 04. 16. 11:04
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 16, péntek - 8:12
hsw.hu fórumrészében érdemes szétnézned, sok modnak van topicja és általában mindegyikben felvetődött ilyen kérdés, és a válasz sem maradt el emlékeim szerint
hivatalosan úgy tudom, hogy már nem letölthető, mert jön a FIA GTR a készítőktől...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 04. 16. 11:06
akit érdekel: a www.bhmotorsports.com -on vannak új cikkek és videók a Richard Burns Rally-ról ...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 04. 16. 11:09
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:19
Érdekes, nekem patchel és patch nélkül is működik vele. De állítsd seperated-re a pedálokat különben tényleg nem megy vele patch nélkül.
Ja és a hack-et mindig szoktam használni, amivel látszólag is sérülnek a kocsik. Mert ez benne van az engineben, csak el kellett dönteni, mi legyen inkább sérülés vagy eredeti licenszek, és utóbbi mellett döntöttek. De előbbi is elérhető, csak sajnos nincs teljesen befejezve, de így is egészen jó.
Én MS FF-el próbáltam, de nekem is ugyanez a gond jelentkezik. Próbáltam a separeted módot is, de nem jó. Emiatt száműztem a 4x4-et. Az 1nsane amúgy is jobban tetszik
Elküldve: 2004. 04. 16. 11:11
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 14:17
Rally Championship, Rally Trophy, ez a két legjobb, más nincs. Rally Masters-t szokták még ajánlani, én azt nem láttam.
Csatlakozom. Mindkettő nagyon jó és "életszagú" (igaz eddig csak utasként ültem igaziban akkor is csak egy fél órára, úgyhogy lehet, hogy tévedek
Elküldve: 2004. 04. 16. 11:56
Idézet: Gsnake - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:09
Én MS FF-el próbáltam, de nekem is ugyanez a gond jelentkezik. Próbáltam a separeted módot is, de nem jó. Emiatt száműztem a 4x4-et. Az 1nsane amúgy is jobban tetszik
Halálom a 4x4 pályaszéleknél az "erőtér"...
Érdekes, nekem még az ősi gameportos genius kormánnyal is ment, gond nélkül. Milyen verzióról van szó, mert nekem USA verzió van, lehet, hogy a Magyar kiadás hibás?
Elküldve: 2004. 04. 16. 12:04
Idézet: JuanG - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:06
akit érdekel: a www.bhmotorsports.com -on vannak új cikkek és videók a Richard Burns Rally-ról ...
Aki egy szimulátort chase nézetben, autómata váltóval játszik, az más aljasságokra is képes.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ideje lenne már belső nézetből látni a dolgokat. Ez a külső nézeti szerencsétlenkedés nagyon gyenge, olyan érzésem volt, mintha lenne az autó, külön lenne a pálya, de a kettőnek semmi köze egymáshoz
Elküldve: 2004. 04. 16. 12:13
Idézet: Gsnake - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:11
Csatlakozom. Mindkettő nagyon jó és "életszagú" (igaz eddig csak utasként ültem igaziban akkor is csak egy fél órára, úgyhogy lehet, hogy tévedek
). a Rally Trophynál szokni kell, hogy azok az autók bizony nem a mai korszerű kocsik, ennek megfelelően viselkednek.
Ez így ebben a formában nem igaz! Anno én is lelkesedtem érte, de aztán rájöttem, hogy az autók viselkedésének nem sok köze va na valósághoz; ha kormánnyal játszod, ha nem.
Ha egy rally-autó így viselkedett volna anno, akkor az a fogalom -rallyverseny- nem is létezne, mert embernek nem lett volna türelme egy versenyt végigvinni.
Szóval NAGYON túlzásba vitték az autók táncolását a programban. Nem kellett volna.
Szóval módosítom: jelenleg egyetlen rally szimuláció létezik! A Rally Championship 2000 aka. MOBIL1 Rally. (engem a Rally Masters sem győzött meg, bár a Rally Trophy-nál kétségtelenül jobb)
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Súgó
A téma zárva.