Idézet: Douglas - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 23:33
Nem ertem egy forumban miert lenyeges az hogy ne sullyedjen el es allandoan legyen benne valami uj?
Ha epp nincs az adott forumba tartozo hir akkor nincs es kesz, nem kell mestersegesen eroltetni.
Erdekes hogy ilyenkor hogy osszeverodik a "bandatok" ha valamelyikotoknek nezetelterese tamad valakivel.
Toya te mondtad hogy folosleges valaszolni neked mert ugysem vagy itt.
Erdekes most valahogy megis elokerultel.
Az egesszel az a problema hogy miert itt (ahol nem biztos hogy mindenkit erdekel) van megvitatva egy tema akkor, amikor van erre alkalmasabb hely is.
Tegyuk fel ha valakit x programmal kapcsolatos modok erdekelnek akkor az nyilvan annak a topikjaban fog nezelodi (hacsak nem indit ujat emiatt).
Mi tart vissza titeket attol hogy egy megfelelobb topikban folytassatok az eszmecseretek?
Vagy nyissatok ujat ennek a rakas modnak vagy banom en.
SG-t ne hozzatok fol, nem erdemes ahhoz hasonlitani.
Az egy csevegosebb, "beirom eletem dolgait is" tipusu forum, ez egy komolyabb, hasznos informaciokra epulo topic. (-nak kene lennie).
Alkalomszerűen benézek ide és elszomorít hogy néha napokig egyetlen egy hozzászólás nincs, ha van azt ugye ti rögtön agyonvágjátok.
Hogy miért itt van megvitatva egy téma? Kérlek szépen ezt hívják demokráciának, ha neked nem tetszik szólhatsz érte, de ki ne találd már hogy te alkotod majd meg, hogy melyik fórumba milyen hozzászólások kerüljenek...azt diktatúrának hívják.
Még ha az Half Life-ról beszélgettek volna megérteném a heves felháborodásotokat, de így valahogy az egész sántít.
Egy fórum nem csak a színvonalas hozzászólásoktól lesz sikeres amúgy, hanem az oda benéző emberek egymáshoz való viszonyától is.
Te ezt nevezed 'bandázásnak', ami meglehetősen sértő - bár ebből nekem valahogy megint az jön le, hogy nagyon nem tetszik neked, hogy vannak akik valamennyire egyformán gondolkodnak és a véleményüket is megmerik mondani nektek.
Továbbra is azt tudom tanácsolni, ha meglátod Ingy, Misu vagy az én hozzászólásomat kezd el hevesen lefele húzni a scrollbar-t mert sok esetben olyan hozzászólással találkozhatsz ami a ti 'bandátok' szerint nem tartozik a témához.
De ez így is van rendjén. Ha szerinted egy GTR vagy egy Prototype-C mod nem tartozik a témához akkor komolyan ez a topic felesleges.
Persze mit tépem itt a számat amikor a múltkor Mumia zavart ki innen, hogy a Nascar Racing 2003 sem tartozik ide...pedig az azért már szimulátor :o
Erről a topicjába írj szövegről meg annyit, hogy aki ide beesik véletlenül a fórumba az nem a keresőt kezdi el használni hanem meglátja a kiemelt témát és teljesen jogosan oda írja be a gondolatait akár a Starsky & Hutch-ról is.
Ezzel együtt kell élnetek.