HWSW Informatikai Kerekasztal: Autó-szimulátorok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Autó-szimulátorok

#841 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 04. 00:33

Nem ertem egy forumban miert lenyeges az hogy ne sullyedjen el es allandoan legyen benne valami uj?
Ha epp nincs az adott forumba tartozo hir akkor nincs es kesz, nem kell mestersegesen eroltetni.
Erdekes hogy ilyenkor hogy osszeverodik a "bandatok" ha valamelyikotoknek nezetelterese tamad valakivel.
Toya te mondtad hogy folosleges valaszolni neked mert ugysem vagy itt.
Erdekes most valahogy megis elokerultel.
Az egesszel az a problema hogy miert itt (ahol nem biztos hogy mindenkit erdekel) van megvitatva egy tema akkor, amikor van erre alkalmasabb hely is.
Tegyuk fel ha valakit x programmal kapcsolatos modok erdekelnek akkor az nyilvan annak a topikjaban fog nezelodi (hacsak nem indit ujat emiatt).
Mi tart vissza titeket attol hogy egy megfelelobb topikban folytassatok az eszmecseretek?
Vagy nyissatok ujat ennek a rakas modnak vagy banom en.

SG-t ne hozzatok fol, nem erdemes ahhoz hasonlitani.
Az egy csevegosebb, "beirom eletem dolgait is" tipusu forum, ez egy komolyabb, hasznos informaciokra epulo topic. (-nak kene lennie).

Szerkesztette: Douglas 2004. 07. 04. 00:36 -kor

#842 Felhasználó inaktív   Toya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 01:00

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 23:33

Nem ertem egy forumban miert lenyeges az hogy ne sullyedjen el es allandoan legyen benne valami uj?
Ha epp nincs az adott forumba tartozo hir akkor nincs es kesz, nem kell mestersegesen eroltetni.
Erdekes hogy ilyenkor hogy osszeverodik a "bandatok" ha valamelyikotoknek nezetelterese tamad valakivel.
Toya te mondtad hogy folosleges valaszolni neked mert ugysem vagy itt.
Erdekes most valahogy megis elokerultel.
Az egesszel az a problema hogy miert itt (ahol nem biztos hogy mindenkit erdekel) van megvitatva egy tema akkor, amikor van erre alkalmasabb hely is.
Tegyuk fel ha valakit x programmal kapcsolatos modok erdekelnek akkor az nyilvan annak a topikjaban fog nezelodi (hacsak nem indit ujat emiatt).
Mi tart vissza titeket attol hogy egy megfelelobb topikban folytassatok az eszmecseretek?
Vagy nyissatok ujat ennek a rakas modnak vagy banom en.

SG-t ne hozzatok fol, nem erdemes ahhoz hasonlitani.
Az egy csevegosebb, "beirom eletem dolgait is" tipusu forum, ez egy komolyabb, hasznos informaciokra epulo topic. (-nak kene lennie).

Alkalomszerűen benézek ide és elszomorít hogy néha napokig egyetlen egy hozzászólás nincs, ha van azt ugye ti rögtön agyonvágjátok.
Hogy miért itt van megvitatva egy téma? Kérlek szépen ezt hívják demokráciának, ha neked nem tetszik szólhatsz érte, de ki ne találd már hogy te alkotod majd meg, hogy melyik fórumba milyen hozzászólások kerüljenek...azt diktatúrának hívják.
Még ha az Half Life-ról beszélgettek volna megérteném a heves felháborodásotokat, de így valahogy az egész sántít.

Egy fórum nem csak a színvonalas hozzászólásoktól lesz sikeres amúgy, hanem az oda benéző emberek egymáshoz való viszonyától is.
Te ezt nevezed 'bandázásnak', ami meglehetősen sértő - bár ebből nekem valahogy megint az jön le, hogy nagyon nem tetszik neked, hogy vannak akik valamennyire egyformán gondolkodnak és a véleményüket is megmerik mondani nektek.

Továbbra is azt tudom tanácsolni, ha meglátod Ingy, Misu vagy az én hozzászólásomat kezd el hevesen lefele húzni a scrollbar-t mert sok esetben olyan hozzászólással találkozhatsz ami a ti 'bandátok' szerint nem tartozik a témához.
De ez így is van rendjén. Ha szerinted egy GTR vagy egy Prototype-C mod nem tartozik a témához akkor komolyan ez a topic felesleges.
Persze mit tépem itt a számat amikor a múltkor Mumia zavart ki innen, hogy a Nascar Racing 2003 sem tartozik ide...pedig az azért már szimulátor :o

Erről a topicjába írj szövegről meg annyit, hogy aki ide beesik véletlenül a fórumba az nem a keresőt kezdi el használni hanem meglátja a kiemelt témát és teljesen jogosan oda írja be a gondolatait akár a Starsky & Hutch-ról is.
Ezzel együtt kell élnetek.

#843 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 01:22

Idézet: Toya - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 2:00

Alkalomszerűen benézek ide és elszomorít hogy néha napokig egyetlen egy hozzászólás nincs, ha van azt ugye ti rögtön agyonvágjátok.
Hogy miért itt van megvitatva egy téma? Kérlek szépen ezt hívják demokráciának, ha neked nem tetszik szólhatsz érte, de ki ne találd már hogy te alkotod majd meg, hogy melyik fórumba milyen hozzászólások kerüljenek...azt diktatúrának hívják.
Még ha az Half Life-ról beszélgettek volna megérteném a heves felháborodásotokat, de így valahogy az egész sántít.

Egy fórum nem csak a színvonalas hozzászólásoktól lesz sikeres amúgy, hanem az oda benéző emberek egymáshoz való viszonyától is.
Te ezt nevezed 'bandázásnak', ami meglehetősen sértő - bár ebből nekem valahogy megint az jön le, hogy nagyon nem tetszik neked, hogy vannak akik valamennyire egyformán gondolkodnak és a véleményüket is megmerik mondani nektek.

Továbbra is azt tudom tanácsolni, ha meglátod Ingy, Misu vagy az én hozzászólásomat kezd el hevesen lefele húzni a scrollbar-t mert sok esetben olyan hozzászólással találkozhatsz ami a ti 'bandátok' szerint nem tartozik a témához.
De ez így is van rendjén. Ha szerinted egy GTR vagy egy Prototype-C mod nem tartozik a témához akkor komolyan ez a topic felesleges.
Persze mit tépem itt a számat amikor a múltkor Mumia zavart ki innen, hogy a Nascar Racing 2003 sem tartozik ide...pedig az azért már szimulátor :o

Erről a topicjába írj szövegről meg annyit, hogy aki ide beesik véletlenül a fórumba az nem a keresőt kezdi el használni hanem meglátja a kiemelt témát és teljesen jogosan oda írja be a gondolatait akár a Starsky & Hutch-ról is.
Ezzel együtt kell élnetek.

Hagyjuk, egyszerubb ha visszaolvasol es megfogadod a hazigazda tanacsat, miszerint szerencsesebb lenne a jatek sajat topikjaban folytatni a csevelyt.
Es ennek fenyeben elismered felrelepesed  :]

#844 Felhasználó inaktív   Toya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 02:10

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 0:22

Hagyjuk, egyszerubb ha visszaolvasol es megfogadod a hazigazda tanacsat, miszerint szerencsesebb lenne a jatek sajat topikjaban folytatni a csevelyt.

Ennek a csevegésnek valóban nincs sok értelme és a kardomba sem dőlök majd ha nem írok ide.
Sok sikert az "informatív" fórumhoz a jövőben is és kivánok nektek sok-sok értelmes a topicba és az elképzelésedhez illő hozzászólást  :fuck2:
Részemről ezennel vége a HWSW-nek, a regemet törlöm ha tudom az oldalt meg a kedvencek közül távolítom el (gondolom kettőtök nagy megkönnyebbülésére).

#845 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 05:55

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 2:22

naja ezek mellett 2 meg nem nevezett hazigazdat megkerdezve semmi olyat nem irtunk ami off lett volna
szal 2 embernek nem tetszik hogy a többi ember mirol ir
ahogy emlitettem tanulj meg alkalmazkodni a többséghez
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#846 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 07:19

Idézet: Toya - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 3:10

Ennek a csevegésnek valóban nincs sok értelme és a kardomba sem dőlök majd ha nem írok ide.
Sok sikert az "informatív" fórumhoz a jövőben is és kivánok nektek sok-sok értelmes a topicba és az elképzelésedhez illő hozzászólást  :fuck2:
Részemről ezennel vége a HWSW-nek, a regemet törlöm ha tudom az oldalt meg a kedvencek közül távolítom el (gondolom kettőtök nagy megkönnyebbülésére).

Jaj istenem nehez visszafogni az erzelmeimet, mar pityergek is. az istenit nincs pityergos szmajli

#847 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 07:21

Idézet: Ingy - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 6:55

naja ezek mellett 2 meg nem nevezett hazigazdat megkerdezve semmi olyat nem irtunk ami off lett volna

Nem tudom kihamozni mi akar ez lenni, de ha mar alkalmazkodas, akkor te meg tanulj meg alkalmazkodni a forum szabalyaihoz, illetve a hazigazdakhoz.

#848 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 09:06

Idézet: Ingy - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 20:48

1, nem te mondod meg mirol szol a topik
2, ahogy emlitettem a bkv ellenőr topik mashol van
3, miért kell mindenbe belekötni, kevesen vagyunk szim fanok az ilyen "építő" jellegű hozzászólásokkal csak a morált rombolod
4, ne játszd a megsértődőttet mert nem áll jól neked, nem hatsz meg
5, a nagyon sok emberből 2 nek nem tetszik amit irtunk, tanulj meg alkalmazkodni a többséghez

1: Valami közöm talán csak van hozzá, ha már én indítottam a témát, mert előttem senkinek eszébe sem jutott ilyet indítani.
2: Hangulatkeltés, nem kívánok rá reagálni.
3: Sejtettem, hogy neked a mindened a modok, de engem nem hatnak meg, nekem nem az a minden, és csak abba kötöttem bele. Nem itt kellene  floodolni, az online versenyesmodos hozzászólásokkal.
4: Én nem meghatni akarlak, hanem azt, hogy az idióta modjaitokkal, meg online verseny szervezgetéssel végre kivonuljatok, az amúgy értelmes témákból.
5: Ezek szerint a nagyon sok emberből, kettő nem tojik magasról a rendre, avagy, kettőnek van annyi tartása, hogy hangot is adjon a véleményének. Az offolás sehol nem elfogadott. Az nagyon gyenge kifogás, hogy az F12002 modok témában is off. Örülnék, ha nem nekem kellene megtanítani a fórumozás alapjait. Tudod mit szokás csinálni, ha olyasmiről akarsz társalogni, ami minden meglévő témában off? Igen, nyitni kellene egy újat. Egyébként, egy büdös szavam/szavunk nem lenne, ha az F12002 modok témába beszélgetnétek, nem is lehetne, mert fingom sincs, melyik mod melyik programhoz való, és még mindig több köze lenne ahhoz, mint ehhez a témához, ahol a szimulátor programokról kellene társalogni.

#849 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 09:30

Idézet: Toya - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 0:32

Miért kell a fórumban minden neked nem tetsző hozzászólásnál önkéntes rendőrt játszanod?

Valahogy érdekesnek tartom, hogy TE csak akkor kerülsz elő, amikor valamilyen mondvacsinált indokból alkalom nyílik engem (és azokat akik mellém állnak) pocskondiázni.

Idézet

Persze mit tépem itt a számat amikor a múltkor Mumia zavart ki innen, hogy a Nascar Racing 2003 sem tartozik ide...pedig az azért már szimulátor

Ha zavar, hogy nincs hozzászólás a topikban, írj, de ne olyan témáról, amiről külön topik szól, avagy teljes mértékben off.

Idézet

Persze mit tépem itt a számat amikor a múltkor Mumia zavart ki innen, hogy a Nascar Racing 2003 sem tartozik ide...pedig az azért már szimulátor 

Igen szimulátor, aminek van saját témája  :omg: Elképzelem, hogy bemész a fogászatra, és gyomormosást kérsz, aztán felháborodsz, ha elzavarnak, és azt kiabálod mé maga is orvos  :D 

Idézet

Komolyan mondom csodálkozom, hogy még azok átjárnak ide akik az SG-t is használják.
Ott valahogy sokkal toleránsabbak és nyitottabbak az emberek, ja és nem köt beléd senki ha az ETCC-ről írsz mondjuk a Nascar topicban.

Érdekesnek találom, hogy pont ti/te beszéltek a toleranciáról, akik engem úgy lebasztatok mint a pengős malacot, amikor pár nagyobb képet mertem linkelni a fórumotokra, és kimoderáltátok a hozzászólásomat, egy olyan témában ami velem együtt összesen három embert érdekelt.
Ráadásul semmi arra vonatkozó szabály nem volt, hogy tilos nagyobb képet linkelni. Egyedül valami eldugott félreeső témában egy hozzászólásban volt leírva.

Szerkesztette: Mumia 2004. 07. 04. 09:31 -kor

#850 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 09:56

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 10:06

1: Valami közöm talán csak van hozzá, ha már én indítottam a témát, mert előttem senkinek eszébe sem jutott ilyet indítani.
2: Hangulatkeltés, nem kívánok rá reagálni.
3: Sejtettem, hogy neked a mindened a modok, de engem nem hatnak meg, nekem nem az a minden, és csak abba kötöttem bele. Nem itt kellene  floodolni, az online versenyesmodos hozzászólásokkal.
4: Én nem meghatni akarlak, hanem azt, hogy az idióta modjaitokkal, meg online verseny szervezgetéssel végre kivonuljatok, az amúgy értelmes témákból.
5: Ezek szerint a nagyon sok emberből, kettő nem tojik magasról a rendre, avagy, kettőnek van annyi tartása, hogy hangot is adjon a véleményének. Az offolás sehol nem elfogadott. Az nagyon gyenge kifogás, hogy az F12002 modok témában is off. Örülnék, ha nem nekem kellene megtanítani a fórumozás alapjait. Tudod mit szokás csinálni, ha olyasmiről akarsz társalogni, ami minden meglévő témában off? Igen, nyitni kellene egy újat. Egyébként, egy büdös szavam/szavunk nem lenne, ha az F12002 modok témába beszélgetnétek, nem is lehetne, mert fingom sincs, melyik mod melyik programhoz való, és még mindig több köze lenne ahhoz, mint ehhez a témához, ahol a szimulátor programokról kellene társalogni.

nem mindenem a modok, csak nem nagyon van eppkezlab autoszim mostansag :p

egyébként ha annyira fontosnak érzed magad menj el szemafornak a MÁVhoz

#851 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 10:03

Idézet: Ingy - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 10:56

nem mindenem a modok, csak nem nagyon van eppkezlab autoszim mostansag :p

Nincs, tény, és? Ha nem jelenik meg a HL2, akkor kezdjünk el, HL1 modokról meg online bajnokságszervezésről beszélni a témájában?

#852 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 10:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 11:03

Nincs, tény, és? Ha nem jelenik meg a HL2, akkor kezdjünk el, HL1 modokról meg online bajnokságszervezésről beszélni a témájában?

miért ne :D

#853 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 04. 10:18

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 16:07

... vagy csinálok újat, mielőtt kiszúrja a szemeteket ez a sok szemét duma amit itt folytatunk...

Igazság szerint ez lenne a helyes megoldás: "F1 Challenge modjai" című topic! Aztán oda mehet az összes ilyen csevely.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#854 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 04. 10:34

Idézet: Ingy - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 6:55

Ja, hát ilyet én is tudok: A fórum 10 meg nem nevezett házigazdája Mumiának adott igazat miután kikértem a véleményüket.

Idézet

Ez pedig olyan dolog, hogy nem a "többség dönt" elve érvényesül egy fórumon. Vannak szabályok. Azokhoz pedig annak kell alkalmazodnia, aki azoktól eltérőt cselekedne. Hogy most az 167 ember, vagy csak 5 az nem számít.

Nem tudom, miért sértődtetek meg Douglas és Mumia jogos kérésén. Azt semmi nem tiltja, hogy nyissatok témát az online modversenynek, vagy az F1 Challenge modjainak. Akkor mi gátol meg benne bárkit is? Persze könnyebb azt mondani, hogy Douglas és Mumia "élete a flém", és nem képes alkalmazkodni, igaz?

Komolyan nem értelek benneteket.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#855 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 11:29

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 11:34

Ja, hát ilyet én is tudok: A fórum 10 meg nem nevezett házigazdája Mumiának adott igazat miután kikértem a véleményüket.

Ez pedig olyan dolog, hogy nem a "többség dönt" elve érvényesül egy fórumon. Vannak szabályok. Azokhoz pedig annak kell alkalmazodnia, aki azoktól eltérőt cselekedne. Hogy most az 167 ember, vagy csak 5 az nem számít.

Nem tudom, miért sértődtetek meg Douglas és Mumia jogos kérésén. Azt semmi nem tiltja, hogy nyissatok témát az online modversenynek, vagy az F1 Challenge modjainak. Akkor mi gátol meg benne bárkit is? Persze könnyebb azt mondani, hogy Douglas és Mumia "élete a flém", és nem képes alkalmazkodni, igaz?

Komolyan nem értelek benneteket.

...

#856 Felhasználó inaktív   Ciccio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 12:32

Nos, akkor összegezném, hogy miről is nem lehet itt beszélgetni:
- F1 Challenge összes modja
- NR 2003
- NR 2003 modjai

Igen érdekes autó-szimulátorok topic ez..... :think:

#857 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 13:52

csakazértis idelinkelem :D
összecsaptam egy kis trélert a követketö drunken driving videobol divx 5.1.1 14 mega

Drunk2 intro

#858 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 14:51

Idézet: Ingy - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 12:52

csakazértis idelinkelem :D
összecsaptam egy kis trélert a követketö drunken driving videobol divx 5.1.1 14 mega

Drunk2 intro

ez zsír lesz! :D
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#859 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 14:55

Idézet: Ciccio - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 13:32

Nos, akkor összegezném, hogy miről is nem lehet itt beszélgetni:
- F1 Challenge összes modja
- NR 2003
- NR 2003 modjai

Igen érdekes autó-szimulátorok topic ez..... :think:

És semmi egyébről sem kéne, aminek van saját témája, avagy nem egy különálló autószim program, hanem egy régebbi program modja, vagy kiegészítője. Sőt az ilyen önsajnáló sértődött, hozzászólásokat is lehet mellőzni.

#860 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 15:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 13:55

És semmi egyébről sem kéne, aminek van saját témája, avagy nem egy különálló autószim program, hanem egy régebbi program modja, vagy kiegészítője. Sőt az ilyen önsajnáló sértődött, hozzászólásokat is lehet mellőzni.

droid vagy...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

Téma megosztása:

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »