HWSW Informatikai Kerekasztal: Autó-szimulátorok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Autó-szimulátorok

#681 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 17. 09:38

Idézet: Xero - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 23:16

Gecc most nézem meg...
:eek:  :OOO  És biza az állam keresem.. azok a formák azok a fények az az ugrás! És mikor a cobrában a vezetőt mutatják.. könyörgöm ps 1/10-e a pc-k teljesítményének!! Miért nincs nekünk ilyen szép game? :grrr:  :banghead:  :bolond:

Üdv :(

nekünk is van ilyen szép: Toca Race Driver 2 :D :D :D...egy-két idióta szerint legalábbis...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#682 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 17. 09:45

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 10:30

sok oka lehet, de a legfőbb míg konzolokra a játékok felét talán megveszik hivatalosan, addig ez a szám pc esetében szerintem a tizedét nem éri el, ergo anyagi megfontolások

Szvsz ennek semmi köze a játék kidolgozásának minőségéhez.
Az ellenben tény, hogy mi PC-sek azért nem kapunk GT4-et, mert az a PSX reklámjátéka a kezdetek óta. Állítom, hogy nem adna el egy darabbal kevesebb konzolt sem a SONY, ha kiadnák PC-re is, de hát ők ezt nem így látják sajnos!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#683 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 09:54

a minőségéhez valóban semmi, ahhoz van, hogy egyszerűen nincs :D

ha eső lesz, nem lesz
ha nem lesz, lesz

:cool:

----atyuska----

#684 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 10:42

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 10:45

Szvsz ennek semmi köze a játék kidolgozásának minőségéhez.
Az ellenben tény, hogy mi PC-sek azért nem kapunk GT4-et, mert az a PSX reklámjátéka a kezdetek óta. Állítom, hogy nem adna el egy darabbal kevesebb konzolt sem a SONY, ha kiadnák PC-re is, de hát ők ezt nem így látják sajnos!

Fejből felsorolok neked 2 embert, aki csak a GT3 miatt vett Ps2-t. (neveket azért nem írok, mert úgysem ismered őket :)) És akkor ez csak Magyarország, csak az én szűk környezetem.
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#685 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 10:53

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 11:42

Fejből felsorolok neked 2 embert, aki csak a GT3 miatt vett Ps2-t. (neveket azért nem írok, mert úgysem ismered őket :)) És akkor ez csak Magyarország, csak az én szűk környezetem.

Viszont ha már megvette lehet, hogy más programot is kipróbál. Úgyhogy ez igencsak jó üzlet a sonynak. Nem véletlenül nem enged.

Korábban volt róla szó, hogy csinál a polyphony egy driver's education szerű programot pc-re, abból sem lett semmi, legalábbis azóta sem hallottam róla.

#686 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 05. 17. 11:51

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 11:53

Viszont ha már megvette lehet, hogy más programot is kipróbál. Úgyhogy ez igencsak jó üzlet a sonynak. Nem véletlenül nem enged.

Korábban volt róla szó, hogy csinál a polyphony egy driver's education szerű programot pc-re, abból sem lett semmi, legalábbis azóta sem hallottam róla.

Nekem van otthon egy Driver's Educationom otthon. Majd megnézem, ki csinálta.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#687 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 11:53

Idézet: Studi - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 12:51

Nekem van otthon egy Driver's Educationom otthon. Majd megnézem, ki csinálta.

Az egy sierras program. ezer éves. 1-2 éve volt róla szó, hogy állítólag a VW-vel együttműködve csinálnak valamit.

#688 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 13:03

:offtopic: Csak nyugi. 2-3 évet adok max., hogy az usa embargót vezessen be japán cuccokra, mert az ő gazdaságuknak sem jó. utána talán jön az eu, és akkor a ps eltűnik végre.
és ne hurrogjatok le az előrejelzésem miatt - az afgán/iraki lerohanást 3 éve megmondtam előre, csak annyi nem jött be a tippjeimből, hogy libia kinyirása és izrael kezére játszása még nem történt meg.

ON

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 17. 13:07 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#689 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 13:07

Az mar nem artana ha eltunne... allandoan hatranyban vagyunk miatta  :D es nem az autoszimulatorok teren... megigerhetem, hogy en soha nem veszek  :D  :cool:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#690 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 14:42

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 14:03

:offtopic: Csak nyugi. 2-3 évet adok max., hogy az usa embargót vezessen be japán cuccokra, mert az ő gazdaságuknak sem jó. utána talán jön az eu, és akkor a ps eltűnik végre.
és ne hurrogjatok le az előrejelzésem miatt - az afgán/iraki lerohanást 3 éve megmondtam előre, csak annyi nem jött be a tippjeimből, hogy libia kinyirása és izrael kezére játszása még nem történt meg.

ON

akkor szedem a sátorfámat és kiköltözök Japánba :D
maradok a japcsi autóknál  :sandor:
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#691 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 15:55

te lütyő, tudom hogy a japó csajok miatt mész ki nem a kocsik miatt  :drummer2:

----atyuska----

#692 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:20

Idézet: Ingy - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 13:42

akkor szedem a sátorfámat és kiköltözök Japánba :D
maradok a japcsi autóknál 

Pfúúúúúúúúúj ! ;)
Nem a manga miatt ?  :cool:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#693 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:54

nemindegy melyik a 3 ok közül?  :rolleyes:  :D
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#694 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 17:28

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 14:03

ON

A PC-s társadalom akkor sem lesz előrébb: akkor ugyanis az X-Boxra fog kijönni minden GT szintű program :D (mint ahogy már most is elkezdődött ez a folyamat...bár még sok mindent kiadnak PC-re is az X-es játékok közül, de szerintem csak azért, mert az MS nem mer túl hirtelen keresztbetenni minden PC-s játéknak)
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#695 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 17:39

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 18:28

A PC-s társadalom akkor sem lesz előrébb: akkor ugyanis az X-Boxra fog kijönni minden GT szintű program :D (mint ahogy már most is elkezdődött ez a folyamat...bár még sok mindent kiadnak PC-re is az X-es játékok közül, de szerintem csak azért, mert az MS nem mer túl hirtelen keresztbetenni minden PC-s játéknak)

Ez nem igaz, épp az MS saját programjai azok, amikből nagyon kevés jön ki PC-re.

#696 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 18:47

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 18:39

Ez nem igaz, épp az MS saját programjai azok, amikből nagyon kevés jön ki PC-re.

Miért, én mit mondtam?

freeone:
EGyébként nem értem, miért örülsz annak, ha a Ps eltűnik Eu-ból? Attól még nem lesz GT PC-re, sőt még az a minimális esély is megszűnik, ami eddig volt. Ráadásul ha valamelyik konzolt mégis ennyire akarod utálni, akkor inkább ajánlanám az X-Box-ot. Ugyanis ez utóbbi az amelyik "elveszi" a PC-től a játékokat (ugyebár Halo, Stalker, stb. amik bár kijöttek PC-re, na de mikor és hogyan :rolleyes: )

#697 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 19:18

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 19:47

Miért, én mit mondtam?

Éppen azt, hogy az MS nem akar keresztbetenni a PC-nek, dehogyisnem ő akar leginkább keresztbetenni, és nem adja ki a játékokat PC-re. Gotham racing, Midtown Madness Igaz, a PS2-nek és a Gamecubenak méginkább keresztbe akar tenni, de onnan nem tud "elszívni" címeket. Így jobb híján a PC-sekkel tol ki.

Szerkesztette: Mumia 2004. 05. 17. 19:18 -kor

#698 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 19:31

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 20:18

Éppen azt, hogy az MS nem akar keresztbetenni a PC-nek, dehogyisnem ő akar leginkább keresztbetenni, és nem adja ki a játékokat PC-re. Gotham racing, Midtown Madness Igaz, a PS2-nek és a Gamecubenak méginkább keresztbe akar tenni, de onnan nem tud "elszívni" címeket. Így jobb híján a PC-sekkel tol ki.

Ja, értelek már. Én úgy értettem, hogy egyelőre nem tesz 100%-ban keresztbe, csak 70-80%-ban. Hisz engedte, hogy pl. a Halo végül kijöjjön PC-re is...később már nem fogja hagyni.

#699 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 00:12

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 18:47

Miért, én mit mondtam?

freeone:
EGyébként nem értem, miért örülsz annak, ha a Ps eltűnik Eu-ból? Attól még nem lesz GT PC-re, sőt még az a minimális esély is megszűnik, ami eddig volt. Ráadásul ha valamelyik konzolt mégis ennyire akarod utálni, akkor inkább ajánlanám az X-Box-ot. Ugyanis ez utóbbi az amelyik "elveszi" a PC-től a játékokat (ugyebár Halo, Stalker, stb. amik bár kijöttek PC-re, na de mikor és hogyan :rolleyes: )

Stalker? nana!  :D
Amúgy az X-Box azért a kissebbik rossz, mert bár MS játékok nem jönnek ki miatta PC-re, viszont minden más kiadó könnyebben/gyorsabban portolhatja át a játékot PC-re a hasonló architektúra miatt. Ha valaminek meg kell előznie a pc-t a konzolok közül, mert üzletileg jobb, akkor már inkább a box.
Ráadásul, mivel a konzoloknál már most szempont kezd lenni a bővíthetőség, az xbox egyre közelebb fog kerülni a pc-khez.

Igazándiból minden konzolnak meg csak az tudna betenni, ha a HW fejlődés hirtelen nagyot ugrana(elég csak a vid.kártyák egy nagy ugrása), és akkor a konzolok elavulnának hamarabb mint tervezték, és mivel ezek fejlesztése lassú, elveszne az érdeklődés irántuk mire szintre hozzák a köv. generációt.

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 18. 00:19 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#700 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 01:35

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 1:12

Stalker? nana!  :D
Amúgy az X-Box azért a kissebbik rossz, mert bár MS játékok nem jönnek ki miatta PC-re, viszont minden más kiadó könnyebben/gyorsabban portolhatja át a játékot PC-re a hasonló architektúra miatt. Ha valaminek meg kell előznie a pc-t a konzolok közül, mert üzletileg jobb, akkor már inkább a box.
Ráadásul, mivel a konzoloknál már most szempont kezd lenni a bővíthetőség, az xbox egyre közelebb fog kerülni a pc-khez.

Igazándiból minden konzolnak meg csak az tudna betenni, ha a HW fejlődés hirtelen nagyot ugrana(elég csak a vid.kártyák egy nagy ugrása), és akkor a konzolok elavulnának hamarabb mint tervezték, és mivel ezek fejlesztése lassú, elveszne az érdeklődés irántuk mire szintre hozzák a köv. generációt.

Ja, viszont a tendencia pont az ellenkezőt mutatja: lassul a fejlődés.
Ráadásul, ha az ember jobban belegondol a nagyon gyors fejlődés nem feltétlenül a PC-nek fog kedvezni: ugyanis ez esetben egy-egy termék újonnan ugyanúgy nagyon drága (ha nem drágább) lesz, mint most. Viszont az amortizáció hatalmas mértékű lesz, s ez könnyen frusztálhatja az embereket, akik inkább úgy döntenek, hogy vesznek egy olyan hardvert, amire nem kell negyedévente költeni ahhoz, hogy egy játék normálisan fusson. Nem is beszélve arról, hogy hiába jönnek nagyon gyorsan ki az új hardverek, ha a játékfejlesztők nem használják ki, akkor nincs senkisem előrébb.

De úgy érzem kezdünk nagyon :offtopic: lennei, szóval én ezzel a hsz-el abba is hagynám a témát :)

Téma megosztása:

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.