HWSW Informatikai Kerekasztal: Autó-szimulátorok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Autó-szimulátorok

#721 Felhasználó inaktív   Csecse13 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 30. 15:06

Idézet: zimzum - Dátum: 2004. máj. 30, vasárnap - 11:18

hy all!
f1gp4-hez keresek 2003-as, vagy 2004-es letölthető car-seteket, grafikai módosításokat.
Köszönöm.

Szerintem a www.hsw.hu nézelődj.

#722 Felhasználó inaktív   zimzum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 30. 15:28

Köszi.
".....minden, aminek kezdete van, véget is ér, Neo..."

#723 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 30. 17:24

Idézet: Ghilette - Dátum: 2004. máj. 29, szombat - 10:33

Egy újabb rakat GranTurismo4 kép, csak hogy fájjon a szívünk...

:eek: Vazz, fanatikus konzolos vagyok, de ezt még én is alig tudom elhinni :eek:
EGyébként érdemes összehasonlítani az alatta lévő X-Boxos képekkel LOL :D Ugyebár az X-BOx CPUjűának órajele kb. 3x nagyobb, ram is kissé több van benne :rolleyes:
(hardver adatok: X-Box; Ps2)
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#724 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 15:01

aligha újdonság bárkinek is, h gyakran sajnos a gyengébb hardverhez igazodnak, és hiába a sokkal jobb képességű vas, ha a fejlesztők nem használják ki... :(
amennyire ilyen előzetes (és pl még csak nem is azonos felbontású) képekből kiderül, most is ez a helyzet: egyik, másik

#725 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 01:01

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 16:01

aligha újdonság bárkinek is, h gyakran sajnos a gyengébb hardverhez igazodnak, és hiába a sokkal jobb képességű vas, ha a fejlesztők nem használják ki... :(
amennyire ilyen előzetes (és pl még csak nem is azonos felbontású) képekből kiderül, most is ez a helyzet: egyik, másik

Félreértettél az X-Boxos képek természetesen nem GT4-es (mivel az Ps2 only), hanem egy kifejezetten X-Boxra fejlesztett játék képei.
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#726 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 12:46

Fel :offtopic:

http://www.performancetrends.com/

Sok erdekes program.
Pl:
The Drag Racing Analyzer Pro is software for your personal computer to simulate a full power, standing start acceleration of most any vehicle you can design. Like its "little brother" the standard Drag Racing Analyzer, it let's you play "what if" with engine power, weather, gear ratios, tire size, driving style, etc. and see the effect on ET, MPH, 60 ft times, tire spin, and much more. "Its like having a drag strip, dyno and chassis shop right in your computer."

#727 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 21:48

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 23., vasárnap - 14:38

Húha, azt hiszem egy ideig el leszek havazva, most akadtam össze a VirtualGP-vel. ez valami nagyon durva! És ami tetszik, hogy teljesen alap grafikája van, de a fizika nagyon eltalált. Mondjuk nagy töréseffekteket nem lehet látni benne, de az autó seperc alatt használhatatlanná válik.

nagyon vicces vagy kisfiam :mad: ... ha a virtualgp2-ről beszélsz, akkor inkább tartsd meg magadnak a véleményedet, és ne irogass faszságokat, mert ebben a programban a grafikánál csak a fizika szarabb, nem is mondok mást: mindenki nagyívben kerülje el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha meg nem erről a progiról írtál (amit azért kétlek), akkor az előző bekezdésem nem rád vonatkozik, hanem a program készítőire...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#728 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 13:57

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 21:48

nagyon vicces vagy kisfiam :mad: ... ha a virtualgp2-ről beszélsz, akkor inkább tartsd meg magadnak a véleményedet, és ne irogass faszságokat, mert ebben a programban a grafikánál csak a fizika szarabb, nem is mondok mást: mindenki nagyívben kerülje el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha meg nem erről a progiról írtál (amit azért kétlek), akkor az előző bekezdésem nem rád vonatkozik, hanem a program készítőire...

Idézet

FÓRUMSZABÁLYZAT:

1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni.

ha f3000 pilóták tesztelték, és ottaniak a telemetria adatok is, és te nem boldogulsz vele, akkor te vagy  :lama: vagy csak elfelejtetted átállítani simulationre? :D
persze, szokvány pc-s autósjááátéééhó képest alapvetően más. nem gyerekeknek való.

Szerkesztette: freeone 2004. 06. 07. 14:03 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#729 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 14:05

:think:

ha most ezt abbahagyjátok akkor nem törölgetek (mondjuk ezzel csak magamat kímélem meg :D )

----atyuska----

#730 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 14:08

abbahagytam. bocsesz.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#731 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 15:36

ok, ne személyeskedjünk...

szóval, megnéztem a VirtualGP2 programot, mert jókat hallottam róla, arra gondoltam ez alapján hasonlóan igényes mondjuk, mint az LFS, a grafikát leszámítva...de nem, ennek a programnak semmi fizikája, a Microprose-os F1GP(1) százszor élethűbb volt mint ez...
természetesen szim módban próbáltam ki kedvenc pályámon Imolában...az hogy edzésen kb 1 perc alatt tettem meg egy kört, azt hiszem ez mindent elmond...ez pont gyerekeknek való, a szomszéd kisrác vígan elvezeti, megpördülni se tudtam, még a füvön se...

és milyen egy szokványos PC-s játék?? Mint az F1challenge? Meg a GPLegends? Meg a Nascar 2003? Mert akkor én csak szokványos játékokat akarok...

#732 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 09. 16:54

Invictustól új játék:

Cross Racing Championship

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

nem vmi szép, de az 1sane sem a grafikája miatt volt király/ bár a maga korában az nagyon is szép volt!/

forrás: hardwired
. . . a n y t h i n g

#733 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 09. 17:26

Viszont az insane óta már megjelent két "kevésbé tökéletes" alkotásuk, úgyhogy szerintem már nincs értelme azzal dicsérni őket.

#734 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 10. 18:22

most állítólag nagyot alkotnak. reméljük!

#735 Felhasználó inaktív   Rasmus2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 11. 15:26

Jön ki mostanában jó játék?

#736 Felhasználó inaktív   Lescatan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 22:34

Nemtom, hogy ide tartozik e, de nem tud valaki egy működő címet, ahonnan letölthetném az F1 2002 játékhoz a 2004-es egykörös kvalifikáció mod (asszem OkusPokus szerzemény)? Előre is köszi!
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

#737 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 15:14

akit érdekel: megjelent a legújabb ETCC mod/patch (evolution) az F1CH-hez, a www.hsw.hu oldalon megtaláljátok a linket...

#738 Felhasználó inaktív   Rajjmen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 08:47

Idézet: Rasmus2 - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 16:26

Jön ki mostanában jó játék?

Ez jó kérdés... én is kiváncsi lennék rá...

Magam részéről én a Richrd Burns Rally-t várom...
EVGA X58 4-Way SLI Classified; Intel Core i7 920 D0; G.skill Perfect Storm DDR3-2133 PC3-17066 6GB; Sapphire HD5870 Gamer Edition; Corsair HX850W; OCZ Vertex 2 50GB; full water cooling; stb...

#739 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 11:28

Idézet: Rajjmen - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 7:47

Ez jó kérdés... én is kiváncsi lennék rá...

Magam részéről én a Richrd Burns Rally-t várom...

igen-igen, a legutóbbi videó már nagyon fasza volt :D...már a demó kéne, de nagyon...

#740 Felhasználó inaktív   Rajjmen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 15:24

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 12:28

igen-igen, a legutóbbi videó már nagyon fasza volt :D...már a demó kéne, de nagyon...

Úgy látom ebben abszolút egyet értünk, bár nem demó, hanem már a komplett játék kellene... :D
EVGA X58 4-Way SLI Classified; Intel Core i7 920 D0; G.skill Perfect Storm DDR3-2133 PC3-17066 6GB; Sapphire HD5870 Gamer Edition; Corsair HX850W; OCZ Vertex 2 50GB; full water cooling; stb...

Téma megosztása:

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.