idézet:
Ezt írta caratyuska:
hmm jó lassú képek
gondolom ezek valami konzolos szkrínek[/quote]
...vagy nem...mindenesetre megint árkádosnak tűnik, akárcsak az első (attól persze még lehet jó)...
Autó-szimulátorok
Elküldve: 2003. 12. 16. 19:35
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2003. 12. 16. 20:58
"DTM 2002 MOD megjelenési dátum
Sûrû hét elé néznek az F1 Challenge 99-02 játékosai, ugyanis a szombaton (12. 20) megjelenõ 1994 MOD után a GSMF tagjai bejelentették, hogy 8 nap múlva elhozza a Jézuska a DTM 2002 MOD-ot az F1C alá. A megjelenési dátum pontosan tehát december 20, a MOD tõlünk is tölthetõ lesz."
Forrás : HSW
Sûrû hét elé néznek az F1 Challenge 99-02 játékosai, ugyanis a szombaton (12. 20) megjelenõ 1994 MOD után a GSMF tagjai bejelentették, hogy 8 nap múlva elhozza a Jézuska a DTM 2002 MOD-ot az F1C alá. A megjelenési dátum pontosan tehát december 20, a MOD tõlünk is tölthetõ lesz."
Forrás : HSW
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2003. 12. 16. 22:02
idézet:
Ezt írta Mumia:
Már a csapból is modok fojnak, tényleg ekkora igény van ezekre :confused:[/quote]
Ugy 5 perce ugyanez jutott eszembe.
Dehat helye van a topikban, szoval...
Vagy kene egy kulon autoszimulatorok mod topik?![]()
Elküldve: 2003. 12. 16. 22:08
idézet:
Ezt írta Mumia:
Már a csapból is modok fojnak, tényleg ekkora igény van ezekre :confused:[/quote]
Mumia alapvetően mi különbség van egy szar játék és egy jó mod között?
Elküldve: 2003. 12. 16. 22:13
idézet:
Ezt írta Mumia:
Miután szimulátorokkal nem vagyunk elkényeztetve, igen.
Vannak modok amik tultesznek az alapjátékon pl.: GTR.
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2003. 12. 16. 22:16
egyébként ha a race driver 2 hardcore szimulátor lesz soha többet nem írok ide a DTM MOD-okról megígérem...
de nem hiszem, hogy ez a pár német srác elfecsérelt volna másfél évet egy gagyi vacakra, mint ahogy ezt jópárszor megcsinálta pár drága nagy cég
de nem hiszem, hogy ez a pár német srác elfecsérelt volna másfél évet egy gagyi vacakra, mint ahogy ezt jópárszor megcsinálta pár drága nagy cég
Elküldve: 2003. 12. 16. 22:40
idézet:
Ezt írta Misu:
Mumia alapvetően mi különbség van egy szar játék és egy jó mod között?[/quote]
olyan mintha a gizikét hasonlítanád a gőzekéhez. Leginkább annyi, hogy az egyik játék, a másik mod.
Ha azt kérdezted volna, hogy mi különbség van egy jó játék és egy jó mod között annak több értelme lett volna
PS: Nem kell rögtön letámadni, nem azért kérdeztem, mert zavar. Csak kiváncsi vagyok, hogy tényleg játszanak ezekkel? Most nem a nagyon jókra gondolok, hanem azokra amik így már-már hetente jönnek.
Ami azt illeti szvsz inkább 1 új jó játék, mint 3 jó mod.
Elküldve: 2003. 12. 16. 22:45
idézet:
Ezt írta Misu:
egyébként ha a race driver 2 hardcore szimulátor lesz soha többet nem írok ide a DTM MOD-okról megígérem...
[/quote]
Mondom nem kell megsertésedni, tőlem annyi modról írsz amennyiről akarsz.
Ami a race drivert illeti, tán 1-2 hónapja tettem be egy idézetet, ami azt írta, hogy ez most tényleg szimulátor lesz. Ez nem hivatalos komment volt, úgyhogy nem tudom mi értelme lett volna, hogy reklámszöveget nyomjon, bár lehet, hogy csak egy beépített codemasters ügynök volt![]()
Elküldve: 2003. 12. 16. 22:53
lehet, hogy én vagyok MOD túladagolt, de az esetek nagy többségében a készítők tudják, hogy mit akarnak csinálni és így eléggé kellemes dolgok jönnek ki. Persze, van sok tré is, de azt az ember leszedi és törli kész.
Szal én nem különböztetek meg egy jó modot és egy jó játékot, mert az eredménye ugyanaz:
tetszik, jól érzed magad és realizmusra törekszik, sőt a modok annyira képesek elütni egymástól, hogy egyik után rá sem ismersz a másikra
Szal én nem különböztetek meg egy jó modot és egy jó játékot, mert az eredménye ugyanaz:
tetszik, jól érzed magad és realizmusra törekszik, sőt a modok annyira képesek elütni egymástól, hogy egyik után rá sem ismersz a másikra
Elküldve: 2003. 12. 16. 23:02
Nekem a modokrol a ganyolas jut eszembe.
Ez a gond vele, az a gond, itt kell atirni ezt, ott azt, hogy menjen.
Diohejban es rohadt almosan
Legalabbis az az 1-2 amit probaltam ilyen volt.
El is vette a kedvem a tobbitol
Ez a gond vele, az a gond, itt kell atirni ezt, ott azt, hogy menjen.
Diohejban es rohadt almosan

Legalabbis az az 1-2 amit probaltam ilyen volt.
El is vette a kedvem a tobbitol
Elküldve: 2003. 12. 16. 23:10
nem próbáltad a gtr modot
állítom egyik legjobb autószim a világon
állítom egyik legjobb autószim a világon
----atyuska----
Elküldve: 2003. 12. 16. 23:29
Ha általánosan modokról beszélünk akkor pedig OFP FDF 
Sajnos sok a gányolt mod tényleg, de van pár olyan minőségi cucc, hogy azon csodálkozol, hogy a nagy és hatalmas cégek mit bénáznak, mikor ilyen lehetőségek vannak párfős csapatok kezében.

Sajnos sok a gányolt mod tényleg, de van pár olyan minőségi cucc, hogy azon csodálkozol, hogy a nagy és hatalmas cégek mit bénáznak, mikor ilyen lehetőségek vannak párfős csapatok kezében.
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2003. 12. 16. 23:30
idézet:
Ezt írta 42nd_Butcher:
Ha általánosan modokról beszélünk akkor pedig OFP FDF
Sajnos sok a gányolt mod tényleg, de van pár olyan minőségi cucc, hogy azon csodálkozol, hogy a nagy és hatalmas cégek mit bénáznak, mikor ilyen lehetőségek vannak párfős csapatok kezében.[/quote]
te mit offolsz már itt![]()
----atyuska----
Elküldve: 2003. 12. 17. 01:01
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én próbáltam, nem indult elPedig mindent megtettem, de mégse
[/quote]
Hozd el hozzám a géped, majd én elindítom neked![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 01:02
idézet:
Ezt írta caratyuska:
te mit offolsz már itt[/quote]
![]()
Ne!
[url="http://"http://image.com.com/gamespot/images/2003/news/10/31/rbrallyxbox/rbrallyxbox_screen008.jpg"]http://image.com.com...x_screen008.jpg[/url]
[ 2003. december 18.: caratyuska szerkesztette a hozzászólást ]
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2003. 12. 17. 01:06
idézet:
Ezt írta 42nd_Butcher:
[qb]
![]()
Ne!
[/quote]
jeee, Richard Burns Rally...várjuk,várjuk...
[ 2003. december 17.: JuanG szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 17. 01:14
idézet:
Ezt írta JuanG:
jeee, Richard Burns Rally...várjuk,várjuk...[/quote]
kód:
[01:03] <caraway> na elmondom mire számíts
[01:03] <caraway> nagy a kép
[01:03] <caraway> már volt
[01:03] <caraway> csúnya
[01:03] <caraway> szar
[01:04] <Bucshair> széles az út
[01:04] <caraway> és 6 m szélesek az utak
[01:04] <Bucshair> pontosan
[01:04] <caraway> nem reális fizika
[01:04] <Bucshair> lol
[01:04] <Bucshair> :DDD
[01:04] <caraway> stbstb
[/code]
![]()
![]()
Én várom, de nem igazán pozitív válaszra számítottunk![]()
ALWAYS COCA COLE