idézet:
Ezt írta weihe:
Halihali!
Fenti problémámra nincs ötletetek ?
Nem vagyok egy nagy autószimes, de a túrakocsibajnokság eléggé tetszik (illetve tetszene az ETCC is, ha nem lenne ilyen tré)
Valaki valami tipp ?
(Amúgy egyszer egy haverral nyomtuk 1nsane-t hálóban, tényleg királyság
[ 2004. március 09.: weihe szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
a tipp épp jókór érkezett...
egyébként ha belejössz az ETCC-be, és kezd komolyabbanérdekelni, akkor látogass el ide:
[url="http://"http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43423&start=250"]ph_etcc[/url]
[url="http://"http://www.gerisoft.hu/phetcc/"]etcc bajnokság[/url]
Autó-szimulátorok
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:01
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:11
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nem tudom, mi értelme van a személyeskedésnek, a smiley nem azért van, hogy kinullázza a hozzászólás mondandóját, mielőtt erre hivatkoznál.
Amikor kifogyunk az érvekből, akkor jön az, hogy ha nem tetszik csinálj jobbat.
Ha én is főállású játékfejlesztő lennék és ez lenne a feladatom nem elképzelhetetlen, hogy képes lennék megcsinálni.
És ha korábban ébredtél volna láthattad volna az én programomat, amit 3 hónap alatt csináltam, a csúcsponton is max 8 óra fejlesztéssel 1 héten.[/quote]
igen, tudok róla, azért írtam...csak azt hittem, hogy ennyi fikázó vélemény mögött csendben továbbfejlesztetted esetleg egy LFS szintű programmá...
...és ne sértődj meg itt nekem...szívesen kipróbálnám a progidat, ha megvan, linkeld be légyszíves, ha van rá módod...
...a flat-out videóban látott fizika egyáltalán nem olyan irrális, mint amilyennek te leírtad...ami irreális az az, hogy a kocsik túl gyorsan mennek a terepviszonyokhoz és a típusukhoz mérve...gondolom láttál már nascar autót, nagy sebességnél megborulni, pörög össze vissza...
[ 2004. március 09.: JuanG szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:25
idézet:
Ezt írta JuanG:
a tipp épp jókór érkezett...
egyébként ha belejössz az ETCC-be, és kezd komolyabbanérdekelni, akkor látogass el ide:
[url="http://"http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43423&start=250"]ph_etcc[/url]
[url="http://"http://www.gerisoft.hu/phetcc/"]etcc bajnokság[/url][/quote]
Az a baj, hogy nem jött tipp
Az a bajom vele, hogy az autók texturája össze-vissza villog, eltűnik-megjelenik, nem tudom miért csinálja, de zavaró.
A két linket köszi, megnézem őket, hátha ott írnak ilyesmiről.
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:27
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nem a pörgésről volt szó, hanem a rugalmatlanságról. A programomat meg nem fejlesztettem tovább, 1 ember nem tud maradandót alkotni, hiába, ha tökéletes programot akarnék, akkor egyedül 10 évig csinálhatnám.[/quote]
és ki lehet próbálni így utólag?
...itt a fórumokban nagyjából egyezni szokott a véleményünk (lásd colin 4), bár te egyértelműen pesszimistább vagy, ezt már megszoktuk...csak az a furcsa, hogy még a colin 4-et sem fikáztad ennyire a demo kijövetele után, pedig ez a flatout sokkal jobbnak tűnik még így a videó alapján is...és ki tudja milyen lesz a végleges???
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:30
idézet:
Ezt írta weihe:
Az a baj, hogy nem jött tipp
Az a bajom vele, hogy az autók texturája össze-vissza villog, eltűnik-megjelenik, nem tudom miért csinálja, de zavaró.
A két linket köszi, megnézem őket, hátha ott írnak ilyesmiről.[/quote]
dehogynem, pont azelőtt postoltam mielőtt te visszakérdeztél...előző oldal 2004. március 09. 20:48
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:33
idézet:
Ezt írta JuanG:
dehogynem, pont azelőtt postoltam mielőtt te visszakérdeztél...előző oldal 2004. március 09. 20:48[/quote]
Ó, affene, ennyire vak vagyok ?
Köszi !
KCS ment !
[ 2004. március 09.: weihe szerkesztette a hozzászólást ]
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2004. 03. 10. 00:33
idézet:
Ezt írta weihe:
Ó, affene, ennyire vak vagyok ?
Köszi !
KCS ment !
[ 2004. március 09.: weihe szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Véleményem szerint az 1nsane-ben nagyon gagyik az ütközések. Persze, jó a fizikája, egy percig sem tagadom, de az egymással való ütközés olyan, mintha két papírdoboz menne egymásnak. Se hangja, se ereje, se tömege. Na meg lepattannak, elcsúsznak egymáson. Olyan, mintha két ebihal verekedne egy vödör takonyban.Egyébként -> NEM TUDOK JOBBAT! Sajnos.
Yany
ps.: mindig szoktuk tolni, mert tényleg nagy buli, de az ütközések nagyon nem...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64
Logout.hu blog
Logout.hu blog
Elküldve: 2004. 03. 10. 00:40
idézet:
Ezt írta JuanG:
és ki lehet próbálni így utólag?
...itt a fórumokban nagyjából egyezni szokott a véleményünk (lásd colin 4), bár te egyértelműen pesszimistább vagy, ezt már megszoktuk...csak az a furcsa, hogy még a colin 4-et sem fikáztad ennyire a demo kijövetele után, pedig ez a flatout sokkal jobbnak tűnik még így a videó alapján is...és ki tudja milyen lesz a végleges???[/quote]
Természetesen egy Colin4-nél mindenképpen jobbnak igérkezik, de ez mégiscsak a szimulátor topik, nem a colin4
Mit lehet kipróbálni utólag? Ha az én programomra vagy kiváncsi, akkor valahol 2003 május környékén van belinkelve, de ne számíts semmi jóra, 1-2 alapvető dolog van megcsinálva benne, de a dolgok 99%-a félmegoldás, vagy csak vészmegoldás, hogy legalább működő build legyen a program. Köztük a kormányzás kezelése is ilyen.
Elküldve: 2004. 03. 10. 07:51
Cabela's 4x4 Off Road Adventure 3 © Activision Value
nemhiszem hogy szim, de nekem egy új topicot sem ér meg
nemhiszem hogy szim, de nekem egy új topicot sem ér meg
----atyuska----
Elküldve: 2004. 03. 11. 01:19
idézet:
Ezt írta Mumia:
Természetesen egy Colin4-nél mindenképpen jobbnak igérkezik, de ez mégiscsak a szimulátor topik, nem a colin4[/quote]
Ha ez egy szimulátoros topic akkor itt ti maximum múltba mélyedt tekintettel idézgethetitek fel a régi szép időket és egyetlen egy érdemleges hozzászólás nem született volna itt évek óta![]()
Amúgy is hülyeség ezt a topicot szimulátorosnak kinevezni amikor minden autóverseny programot megnéztek ti is, majd szomorúan nyugtázzátok, hogy ez sem az lett amiről a fórum neve szól![]()
Ebbe a FlatOut vitába én nem szivesen folyok bele, mert nekem az alváz csavarodásánál és az autó farönkről való visszacsapódásánál jobban számít majd, hogy milyen szórakozást nyújt a játék.
Ki a fenét érdekel, hogy 200-nál nem úgy törik a kocsi mint az életben? Kit foglalkoztat, hogy a fizikát meghazudtolva repül el a rommátört autóm ha jól mutat a játékban?
Ha valakinek olyan magasak az igényei, hogy ezekre az "extra" dolgokra is igényt tart, akkor valóban álljon neki és fejlessze ki saját játékát.
Nyugodtan rá lehet szánni 10-20 évet, mert olyan játék ami minden ilyen irányú igényt kielégítene (bugmentesen) az elkövetkezendő időkben sem készül majd.
Elküldve: 2004. 03. 11. 01:54
idézet:
Ezt írta Toya:
Amúgy is hülyeség ezt a topicot szimulátorosnak kinevezni amikor minden autóverseny programot megnéztek ti is, ...[/quote]
Ez így ebben a formában nem igaz!
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 11. 07:30
részemről annyiban igaz, hogy majdnem mindet megnézem azért ha időm engedi
----atyuska----
Elküldve: 2004. 03. 11. 11:02
idézet:
Ezt írta Toya:
Ebbe a FlatOut vitába én nem szivesen folyok bele, mert nekem az alváz csavarodásánál és az autó farönkről való visszacsapódásánál jobban számít majd, hogy milyen szórakozást nyújt a játék.
Ki a fenét érdekel, hogy 200-nál nem úgy törik a kocsi mint az életben? Kit foglalkoztat, hogy a fizikát meghazudtolva repül el a rommátört autóm ha jól mutat a játékban?
[/quote]
Ja nekem ettől nyújt jó szórakozást, hogy valóságosan történnek a dolgok, nem pedig a fizikát meghazuttolva.
Ettől olyan érzésem van, mint azoknál a szánalmas filmeknél, ahol az autós üldözésnél felgyorsítják a filmet. Meg amikor rommátörik az autót, és a következő jelenetben, vadonat új csillog villog, még le is van mosva
Ezért tartom jobbnak a bugos SLR-t, mint akármelyik csilivili programot, ami mostanában jött ki.
[ 2004. március 11.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 11. 12:26
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ja nekem ettől nyújt jó szórakozást, hogy valóságosan történnek a dolgok, nem pedig a fizikát meghazuttolva.[/quote]
Persze, engem is idegesítenek ezek a dolgok, pl. a TRD-ben csörömpölve szilánkosan kitörő ablak és más dolgok amiknek semmi közük nincs a valósághoz.
Szerintem azonban ezek csak részletkérdések.
A FlatOut például az általad hiányolt dolgoktól függetlenül lehet egy nagyon jó játék élvezetes játékmenettel, jól irányítható autókkal.
Sajnos el kell fogadni, hogy olyan autóverseny program ami a szimulátorosok igényeit maradéktalanul kielégítené nem fog készülni soha sem (én nem bízok a Racing Legendsben), mert ahhoz túlságosan kicsi a piac és anyagilag nem éri meg kifejezetten nekünk fejleszteni.
Elküldve: 2004. 03. 11. 12:36
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ez így ebben a formában nem igaz![/quote]
Nálad talán igaz, azonban az itt megfordulók nagyobbik része bizony azt a kevés autóverseny programot megnézi hátha éppen az aktuális programból lett szimulátor.
Tedd a szívedre a kezed és mond meg nekem az alábbi felsorolásból melyiket nem nézed majd meg: CMR4, Xpand Rally, TRD2, Richard Burns Rally, Driver3, Crashday, FlatOut.
Na ebből mennyi is lesz a tényleges szimulátornak nevezhető program?![]()
Elküldve: 2004. 03. 11. 13:36
idézet:
Ezt írta Toya:
Nálad talán igaz, azonban az itt megfordulók nagyobbik része bizony azt a kevés autóverseny programot megnézi hátha éppen az aktuális programból lett szimulátor.
Tedd a szívedre a kezed és mond meg nekem az alábbi felsorolásból melyiket nem nézed majd meg: CMR4, Xpand Rally, TRD2, Richard Burns Rally, Driver3, Crashday, FlatOut.
[/quote]
cmr4, trd2...(nem lesz megtekintve általam)
Elküldve: 2004. 03. 11. 14:46
idézet:
Ezt írta Toya:
Persze, engem is idegesítenek ezek a dolgok, pl. a TRD-ben csörömpölve szilánkosan kitörő ablak és más dolgok amiknek semmi közük nincs a valósághoz.
Szerintem azonban ezek csak részletkérdések.
A FlatOut például az általad hiányolt dolgoktól függetlenül lehet egy nagyon jó játék élvezetes játékmenettel, jól irányítható autókkal.
Sajnos el kell fogadni, hogy olyan autóverseny program ami a szimulátorosok igényeit maradéktalanul kielégítené nem fog készülni soha sem (én nem bízok a Racing Legendsben), mert ahhoz túlságosan kicsi a piac és anyagilag nem éri meg kifejezetten nekünk fejleszteni.[/quote]
De ezért keresek olyan programot, amiben legalább valami jól van megvalósítva, valami van benne, ami megfog. PL: SLR-ben sérülésmodellezés, LFS-ben a fizika, na meg a gumiszimuláció, aminek amire már jóval az LFS megjelenése előtt vágytam.
A Flatoutban, éppen egy jó sérülésmodellezés tudna megfogni, de a videók alapján éppen ez hiányzik. Pedig ilyen jellegű játékhoz ez kell. PL jó volt a Carma2-ben is.
Elküldve: 2004. 03. 11. 15:14
és ha most akarnám csinálni a konfliktust akkor mondanám, hogy nem kell erre a sok drága szarra (annyit) várni, hanem MOD-okkal nyomulni túladagolásig

Súgó
A téma zárva.