HWSW Informatikai Kerekasztal: Régi játékok új bőrben :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Régi játékok új bőrben :)

#41 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 14. 18:02

Újabb Doom engine ütötte fel a fejét :D

Ennek már télleg semmi köze a doomhoz :p

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

;)

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 04. 14. 18:04 -kor

#42 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 18:18

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 9:41

Nesze neked Wizard of Wor! :D
Igazi retro játék PC-re. :)
Kép

Hogyénezzel mennyit nyomultam haverokkal a comodore 64-es időkbe.. ;)  :)  :up:  :respect:

#43 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 09:34

GPL - Grand Prix Legends
igaz nem olyan regi, es patcheles utan siman megy software renderrel win2kval is, de van hozza egy d3d verzio is. Azzal megjobb, nagyfelbontas stb.
Es vannak felujitott palyak meg minden, csak most epp nem talalom...

Leisure Suit Larry - Land of the lounge lizzards vagy valalmi ilyesmi volt a cime - 80's.
Sarga hercuels monitoron jatszottam vele egy XT-t, nagyon allat volt :)
A felujitott verzio nem annyira fekszik de van...

#44 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 10:55

Készül a Pirates! Remakeje! Tegnap láttam egy újságban!
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#45 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 14:47

Megjelent az új Doom Legacy. ;)
Akit érdekel az szeggye le. (Az oldalamon fent van. Doom/New engines/Legacy menüpont) :up:

#46 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 22:49

Hello!

Will Rock!
Igen, ez egy elod nelkuli gamma, viszont annyibol uj bo"r a dolog,  hogy a korabbi, primitiv lovoldozos alapot turboztak fel az elenk fantaziaval megaldott fejlesztok. Uj topicot nem er, inkabb ide irom.
Probalta valaki? Az igazi erossege az ellenfelek sokfelesegeben es viselkedeseben rejlik. A gorog mitologia szinte minden kepviselojet kell gyepalni, a diszkoszveto szobroktol a kupidokon keresztul az istenekig. Probaljatok ki!!! ISTENI kikapcsolodast nyujthat...  :D

#47 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 05:17

Idézet: Pooh - Dátum: 2004. április 20, kedd - 21:49

Hello!

Will Rock!
Igen, ez egy elod nelkuli gamma, viszont annyibol uj bo"r a dolog,  hogy a korabbi, primitiv lovoldozos alapot turboztak fel az elenk fantaziaval megaldott fejlesztok. Uj topicot nem er, inkabb ide irom.
Probalta valaki? Az igazi erossege az ellenfelek sokfelesegeben es viselkedeseben rejlik. A gorog mitologia szinte minden kepviselojet kell gyepalni, a diszkoszveto szobroktol a kupidokon keresztul az istenekig. Probaljatok ki!!! ISTENI kikapcsolodast nyujthat...  :D

Nem is kell új topicot nyitni, ugyanis van neki. ;)

#48 Felhasználó inaktív   Refresh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 21. 09:03

Idézet: koro - Dátum: 2004. április 9, péntek - 18:14

Ez viszont már letölthető innen: http://retrospec.sgn.net/games/hoh/ :)

Kép

Nagy vagy  :up: ! Mekkora jó volt ez régen a kis C64-en! Már teljesen el is felejtettem ezt a játékot, így igen csak meglepődtem mikor megláttam! Hogy hívták ezeket? Izometrikus grafikájú játék vagy ilyesmi... :cool: Volt egy másik ilyen kedvencem Zx-re is: "Alien 8" asszem ez volt a címe... :up:

#49 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 08:18

Hat elmondom/ ha ma' igy belemvagtatok az ideget!/ hogy mi a REGI jatek!
Empires,Kings Bounty,Elite,Pirates,Reunion.Deuteros,The Beast,Oil Imperium,Celtic Legend,Supremacy/az ELSO real time jatek!/Turrican,Dune I,Warlord,Sim City,Transworld,1869,Lost Dutchman mine,Lemmings,Creatures,Carrier Command,Millenium 2.2,Oil Wells
És igen! A Wizard of War!Az egesz csalad ezzel nyomult felvaltva! Az volt am a jatek-hetvege!
Most mar szinte semmi uj nincs a jatekokban,akkor meg egyaltalan a szg. is csoda volt!
Nosztalgia rulez... :respect:
Forumlako

#50 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 11:51

Nem értem mi a problémád, mit idegeled magad. Ami 5 éves az is régi, ha tetszik ha nem. Ami 20 éves az még régebbi. Én sem 5 éve kezdtem mégis az 5 éves 10 éves programot is réginek mondom, nem csak 20 évest. Én is játszottam ezekkel River, Hero, Harrier Attack, Choplifter, Jupiter Lander, Le Mans, Wizard of Wor, és még soksok.

#51 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:54

Ugyan ugyan. És a Boulder Dash? Meg a Manic Miner? Meg a Who Dares Win? No meg az ős-rpgk, a Galdregons Domani, meg a Heroes of the Lance? És a Defender of the Crown? Ezek? Teljesség igénye nélkül of korsz. Amugy, nekem speciel bejön ez a uj bőr a játékokra, na persze 3d models nélkül, mert az a pálcikakéz a doomban meg azok az 1 pixel fejü zombiman-ek...brr, akkor már az eredeti, feljavotott textúrákkal. Főleg hogy 320*200 igen hülyén fest 19 colon, nameg recseg a hang, mert ugye DOS prg XP alól....azért nem semmi fanatikus egy állatok lehetnek, pár száz textúrát megnagyobbitani, korrigálni Photoshopppal, zenéjét feltuningoln...baromira ráérnek.

#52 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 22. 10:38

Srácok!

Elkészült a LucasFan Games második játéka! A Maniac Mansion (biztosan nem sokan ismerik ezt a címet :) :p ) nevű kalandjátékot adták ki feljavított grafikával. Sajnos az eredeti zenét is átgyúrták, de azért szerintem érdemes vetni rá egy pillantást a rajongóknak!

Kép

Az oldalukról letölthető a másik játékuk is: "The New Adventures of Zak MacKracken".

Kép

---> A letöltéshez ide kattints!!! <---

Üdv: Piftuka  ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#53 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 14:59

Zsír. C64en a legnagyobb game volt. PCre is megvan embedded emuval, csak sajnos az origiről van, és kellene hozzá az eredeti gépkönyve, mert kódokat kér. Na majd ez...

#54 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 17:14

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 22, szombat - 13:59

Zsír. C64en a legnagyobb game volt. PCre is megvan embedded emuval, csak sajnos az origiről van, és kellene hozzá az eredeti gépkönyve, mert kódokat kér. Na majd ez...

Maniac Mansion?
Be volt építve egy játszható változat a Day of the Tentacle c. PC-s játékba. De soha nem bírtam végignyomni. :(
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#55 Felhasználó inaktív   Iron 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 22. 17:58

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. máj. 22, szombat - 18:14

Maniac Mansion?
Be volt építve egy játszható változat a Day of the Tentacle c. PC-s játékba. De soha nem bírtam végignyomni. :(

Pedig érdemes, van legalább 3 féle befejezés (vagy több, én ennyire emléxem), szóval akkoriban még az újrajátszhatóságra is gondoltak. Ráadásul egy kalandjátékban. Azóta se láttam ilyet. :think:

#56 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 09:27

amugy jo a siteod max
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#57 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 12:27

Jó biza. Amugy, a Zaknak is volt többféle lehetőség a befejezésre, hiddeb részek, egyszóval, nagykirály game volt.
Jah, reloaded, hosszú évek után ujra végigtoltam a Hexen a Doomsday engine-el, hát mit mondjak, nagyobb élmény volt mint sok más mai hulladék FPS együtt. volt pálya ahol 1,5 órát tévelyegtem.

#58 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 15:32

Idézet: playback - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 8:27

amugy jo a siteod max

köszi szépen. ;)
Amugy ha valakit érdekel, ma vagy holnap, megy fel a Duke Nukem 3D-hez a High res textures pack. :D

#59 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 17:54

Na az zsír. Lassan váltok a Hexen - Deathkings of the dark citadelről ezek szerint. Remélem egyszer majd a Blood1hez meg a Redneck Rampage-hez is jön valami:D

#60 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 18:30

a blood1ben tenyleg hangulatosak voltak a palyak
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3 felhasználó olvassa ezt a témát.