Idézet: playback - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 18:54
blood1el csak olyat mint a doom legacy, texturaszurest es szines fenyeket, meg tokeletes egeres iranyitast es full jol menjen win alatt
nekem ez minden almom jelenleg felujitasban
más: teneebree csak nekem bugos erosen? kb minden epizod a 2-3. palyaig mukodik rendesen utana tok mashol kezdek a palyan a falban vagyok mas palyat tolt be kepnek mint ami tenyleg vagyok meg ilyenek
Hát nemtudom. Lehet hogy ezzel csak én vagyok így, de a hányinger kerülget mikor pl: egy játéknak frankón megcsinálnak 1 jó engine-t, újratextúrázzák, és 3D-s modelleket meg nem csinálnak hozzá. Ennek az eredménye hogy szép környezetbe lőhetem le e 2D-s enemyket, az 1 pixelből álló fegyveremmel.

Szuper..
Jelenleg most a Duke nukem 3D esetébe is igyvan ez...
Nameg a wolf3d-nél is. (mondjuk ott legalább a fegyverek meg a tárgyak 3D-sek. Az egy más kérdés hogy milyenek.

)
Ezért is jön be nekem a doom a legjobban. 1xüen megunhatatlan.

Számtalan Single Player módot csinálnak hozzá (ezek közül sztem a legjobb a Vilcore) nem bugos stb... Ráadásul sztem lehidalnának páran

ha látnának 1-2 pályát ebből a Vilcore-ros cucból. (nekem is leesett az állam) Ezt értem a nagyságára, és a grafikai látványára is...
Persze ez az én véleményem.
U.I: A Quake Tenebrae tényleg bugos mint állat.
Arról nem volt tudomásom amit írtál, nálam a víz nagyon gáz..
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 05. 25. 20:56 -kor