HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman - Contracts - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman - Contracts Hitman 3

#141 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 07. 09:30

Idézet: Ádámbátyó - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 3:47

élő szelleme

élő?  :nevet2:  :spirit:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#142 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 15:02

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 8:30

élő?  :nevet2:  :spirit:

Basszus elfelejtettem idézőjelbe tenni az "élő" szót.  :D

#143 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 07. 21:48

Idézet: Nec - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 20:36

A palyan, ahol az orosz fegyverkereskedot kell a hajon kinyirni, pontosan mi a kulcs  :think:

- szerzek a sztriptizbarban melosruhat de avval max a rendorseg melletti kapuig jutok
- szerzek rendorruhat, akkor a hajo mellett szurnak ki
- az utolso kommandos nyakat elkapva, mielott kirohannak a raktarbol, szerzek kommandosruhat
kinyirom az oroszt, lepucolom a hajot, jonnek le es a mesterlovesz kiszur - vege  :(

A rendorsegben vedd fel a ruhat, a kozepso raktarepuletben csereld le orosz ruhara, siess fel a hajora majd fel a kapitany szobajahoz ha bement elkapod es kijossz mielott a kommando bemenne.

En csalodtam ebben a reszben nincs tortenet, regi palyak ha igy akarjak folytatni inkabb hagyjak abba.  :mad:
Close the world, Open the nExt.

#144 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 22:00

Én a 3. pályát, a tengeralattjárósat / kifutópályásat 147 killel csináltam meg, és Mass Murderer minősítéssel.  :( Szerintem senki nem élte túl a ténykedésem...  :(

#145 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 22:10

Azt kezdtem legtobbszor ujra, mikor felrobbantottam a tengeralattjarot neha eszrevettek a holttestet mielott kiertem volna, aztan rajottem hogy ha csak akkor robbantok mikor az alagutban vagyok es kirohanak akkor meg nem veszik oket eszre igy megvan a silent assasin.

#146 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 22:15

Idézet: Klikodesh - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 22:10

Azt kezdtem legtobbszor ujra, mikor felrobbantottam a tengeralattjarot neha eszrevettek a holttestet mielott kiertem volna, aztan rajottem hogy ha csak akkor robbantok mikor az alagutban vagyok es kirohanak akkor meg nem veszik oket eszre igy megvan a silent assasin.

De mire kell a silent assassin? Kapsz érte bónusz fegyvert? A mass murdererrel ugyanúgy kész van a pálya, a lényeg az, hogy továbbjutsz.

#147 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 22:23

Kapsz bonusz fegyvert de nem is azert kell, en ezert jatszom ezt a jatekot mert itt lehet lopakodva csenben tobbfelekppen megcsinalni egy palyat, ha meszarolni szeretnek postaloznek.

#148 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 22:38

Idézet: Klikodesh - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 22:23

Kapsz bonusz fegyvert de nem is azert kell, en ezert jatszom ezt a jatekot mert itt lehet lopakodva csenben tobbfelekppen megcsinalni egy palyat, ha meszarolni szeretnek postaloznek.

Vasárnap meglesz a NW procim. Utána még pár hét, mire összerakom a gépem, de kíváncsi leszek, hány fps-t produkál majd a Hitman3. Mert most csak olyan 20-25-30-at megy. Majd a 2.53/533-as NW-vel lemérem, aztán mondok eredményeket (vidi. kártyát nem cserélem le).  ;)

Üdv: Bepe

Szerkesztette: bepe_79 2004. 05. 07. 22:39 -kor

#149 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 23:03

Az Fpst hogy lehet vele kiiratni ?

#150 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 23:48

fraps nevű progival. amúgy én is silent assasinra csináltam meg, és büszke vagyok rá hogy a (később) elolvasott leírásokban, illetve a hitman fórumban sem tudtak rámverni néhány pályán- pl. a slaying a dragont 2(!) perc alatt csináltam meg, SA-ra, egy golyóval, öltözés nélkül, egyéb kill nélkül....

Szerk.: amúgy a bónusz fegyver tényleg elég felesleges, szinte az egész játékot hurokkal, meg szurival nyomtam végig. Nekem így tetszik ez a játék.>>>

Idézet

Amúgy elfelejtettem írni,a teljes játék statisztikája alapján 3 golyót lőttem ki összesen, 0 enemyt, 0 innocentet bántottam

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 07. 23:53 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#151 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 23:49

Idézet: Klikodesh - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 23:03

Az Fpst hogy lehet vele kiiratni ?

Én a Fraps nevű progival írattam ki. Föltelepíted (Fraps v2.0.0), és ha elindítod, leül a jobb alsó sarokba a tálcára ikonként, és 3D alkalmazást (pl. játékot) indítva kiírja az FPS-t. És még azt is megszabhatod, hogy a képernyő melyik sarkába írja a számot.

#152 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 09:12

Koszonom ez nagyon jo, tobb programnal nem tudtam bekapcsolni mert consolbol lehet csak kiiratni, de majd ezzel. :cool:

#153 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 11:23

Idézet: Klikodesh - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 9:12

Koszonom ez nagyon jo, tobb programnal nem tudtam bekapcsolni mert consolbol lehet csak kiiratni, de majd ezzel. :cool:

http://www.fraps.com/download.htm

http://www2.fraps.com/FRAPS210DEMO.EXE

#154 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 12:10

Az alábbi screenshotot a 2. pályán csináltam, mikor kicsit begurultam. Ugyanis össze-vissza rohangált a sok nép ott a buliban (diszkóba-be-diszkóból ki, etc, etc.), én meg koslattam utánuk az ópiumpipával a target személyt keresve. Aztán mikor már fél órája nem tudtam kiszúrni közülük, akkor kicsit "ritkítani" kellett:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: bepe_79 2004. 05. 08. 12:11 -kor

#155 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 12:12

P.S.: a Hitman2-ben is gyakran kaptam a map végén pszichopata minősítést. A silent assassintól még elég messze vagyok...

#156 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 12:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 13:12

P.S.: a Hitman2-ben is gyakran kaptam a map végén pszichopata minősítést. A silent assassintól még elég messze vagyok...

Én is néha bekattanok. Vadászos pályán van az egyik istállóban tetőn egy sniper az tökmindegy hogy mentem oda mindíg elkezdett lőni én meg próbáltam szépen sunnyogva megoldani a pályát, de egyszerűen nem lett meg sehogy. Végén hangtompis pisztollyal fejbe kellett kérni párszor hogy, abbahagyja a kötözködést, szerencsére akkor csöndben maradt, és egész minimális agressionnal meglett a küldetés :)

#157 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 13:48

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 12:55

Én is néha bekattanok. Vadászos pályán van az egyik istállóban tetőn egy sniper az tökmindegy hogy mentem oda mindíg elkezdett lőni én meg próbáltam szépen sunnyogva megoldani a pályát, de egyszerűen nem lett meg sehogy. Végén hangtompis pisztollyal fejbe kellett kérni párszor hogy, abbahagyja a kötözködést, szerencsére akkor csöndben maradt, és egész minimális agressionnal meglett a küldetés :)

Igen, tudom hol van. Az istállónál, ahol a lovásztól el kell venni a keycardot, és kiszabadítani a csávót. Ott valóban van fönt a szalmabáláknál egy nagyon szemtelen sniper.

#158 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 13:52

Azt én figyeltem mapon, hogy mikor merre néz, és amikor háttal állt, akkor mentem be. kifelé ugyanez.

bepe_79: nem csak te szoktál bekattanni, a köv. képet a hitmanfórumon találtam:)
Kép

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 08. 13:54 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#159 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 13:57

És igen, a silent assasin értékelésért áldozatokat kell hozni!

Idézet

"The Hitman realised that the best way to get close to Boris was to.... "get close" to Boris."

Kép

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 08. 13:58 -kor

#160 Felhasználó inaktív   morgo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 15:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 11:12

nekem meg nem sikerult. csak mass murderer voltam azon a vadaszos palyan is, pedig mindenkit megoltem...
az a sniper meg nemtudom miert zavar titeket. engem egyszer sem bantott, de azert megoltem ot is, hogy tiszta legyen a map:)

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.