Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 23:31
Egyáltalán nem értek egyet. Ugyanis, idéznék a fórumszabályzatból:
"2. Tilos bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólások, képek elküldése. Az ilyen szöveges/képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása is tiltott.
A fórum jellegéhez kapcsolódóan felhívnánk a figyelmet a warez linkek, CD-kulcsok, szériaszámok és crackek közzétételének, megvitatásának tilalmára!
A HWSW Informatikai Kerekasztalon nemkívánatosnak minősülnek továbbá azok a témák és hozzászólások amelyek bárminemű politikai állásfoglalást tartalmaznak, illetve ilyen célból jöttek létre."
Ha jól tudom én sem warez linket nem szúrtam be, sem cd kulcsot nem tettem közzé, sem szériaszámot nem írtam ide be, sem crack-ről nem tettem említést és nem is linkeltem. A fórumszabályzatra hivatkozva ezekből kifolyólag kérném, hogy független "globális" moderátor vizsgálja ki az esetet, és amennyiben ő se találja jogosnak, kérném a visszavonást!!!
Köszönöm!