beleesett
Hitman - Contracts Hitman 3
Elküldve: 2004. 05. 26. 11:59
thx
beleesett
beleesett
Mint az ügyvéded, azt javaslom bérelj egy szupergyors nyitott kocsit.
Elküldve: 2004. 05. 27. 21:20
Idézet: kicsi en - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 10:32
hi all
nem tudja vki mit kell csinálni mr.red dragon testével? azon a pályán ahol egy étteremben kell lehentelni őt és még vagy 3 embert - ez meg is lenne csak nemtom hova kell elrejtenem a hulláját.
vki segítsen pls mert mennék tovább
thx
nem tudja vki mit kell csinálni mr.red dragon testével? azon a pályán ahol egy étteremben kell lehentelni őt és még vagy 3 embert - ez meg is lenne csak nemtom hova kell elrejtenem a hulláját.
vki segítsen pls mert mennék tovább
hi! Látom már sikerül megcsinálnod, de mégis elmondom én hogy csináltam. Lehet kicsit brutálisnak tűnik majd
Elküldve: 2004. 05. 27. 21:49
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 21:13
mar nem azert, de a patch ellenere kifagy a menu ati 9000 PRO-n pedig a readme szerint kijavitottak a hibat...
van olyan akinek ez segitett???
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)
Elküldve: 2004. 05. 27. 23:39
Idézet: giotto - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 21:49
mar nem azert, de a patch ellenere kifagy a menu ati 9000 PRO-n pedig a readme szerint kijavitottak a hibat...
én végignyomtam mire a patch kijött, de nekem is volt elején gond. korábbi catalyst oldotta meg aszem(talán 4.2?) nem emlékszem pontosan. igaz, más radeonnal.
Szerkesztette: freeone 2004. 05. 27. 23:39 -kor
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 05. 28. 08:02
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 28, péntek - 0:39
én végignyomtam mire a patch kijött, de nekem is volt elején gond. korábbi catalyst oldotta meg aszem(talán 4.2?) nem emlékszem pontosan. igaz, más radeonnal.
na megoldottam, a hibat: nem a readme szerint kellett meg pachelni...
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
Elküldve: 2004. 06. 02. 14:58
Végigtoltam a gamét. Sztem nem nagy eresztés.
Több új pálya is lehetett volna benne, a pályák nagyrésze a Hitman Codename 47-ből való kissé uncsi.
amúgy a grafikai újítások tetszettek.
1000000-szer jobb volt a silent assasin! Volt sztorija egyebek... De ennek szinte semmi annyi hogy szépen lassan megakar halni azt végén "kisseb" népirtás után irány a repülőgép.
Az egyetlen óriási pozitívium volt nálam hogy a budapesti pályán a rendőrök, civilek magyarul beszéltek.
Köszönjük EIDOS!!!
1000000-szer jobb volt a silent assasin! Volt sztorija egyebek... De ennek szinte semmi annyi hogy szépen lassan megakar halni azt végén "kisseb" népirtás után irány a repülőgép.
Köszönjük EIDOS!!!
Elküldve: 2004. 06. 02. 18:48
Idézet: DOOM666 - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 15:58
.....1000000-szer jobb volt a silent assasin! Volt sztorija egyebek... De ennek szinte semmi annyi hogy szépen lassan megakar halni azt végén "kisseb" népirtás után irány a repülőgép.....
Ez szerintem is nagyon nagy kar volt...nagyon hianyzott a jo sztori belole
Elküldve: 2004. 06. 03. 08:56
Idézet: DOOM666 - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 13:58
Végigtoltam a gamét. Sztem nem nagy eresztés.
Több új pálya is lehetett volna benne, a pályák nagyrésze a Hitman Codename 47-ből való kissé uncsi.
amúgy a grafikai újítások tetszettek.
Az egyetlen óriási pozitívium volt nálam hogy a budapesti pályán a rendőrök, civilek magyarul beszéltek.
Köszönjük EIDOS!!!
Köszönjük EIDOS!!!
Teljesen egyetértek. További negatívum, hogy a Codename 47-es pályákat nem egy-az egyben vették át, hanem átalakították.(az eredetiek sokkal jobbak voltak) Továbbá engem iszonyatosan idegesített,hogy mindegyik pályán monszunszerű esőzés és északa van. Emléxik még valaki a Hitman1 Budapest pályájára? Verőfényes napsütés, kék ég,47 limoval érkezik... ezerszer elegánsabb,mint a Contracts Budapest pályája.Tényleg jó, hogy magyarul beszélnek benne az emberkék, bár nekem a beszélgetések iszonyatosan mesterkéltnek tűnnek,sok olyan magyartalan szófordulattal,amit egy magyar sohasem használna. (Pl:a vörös csaj telefonbeszélgetései)
Egyébként a Silent Assasin ért kapott fegyvereket hol lehet használni? Azt láttam hogy a Training pályán lehet velük lőni,de a valódi küldetésekben nem? Akkor mit ér az egész?
Elküldve: 2004. 06. 03. 09:03
Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 9:56
Egyébként a Silent Assasin ért kapott fegyvereket hol lehet használni? Azt láttam hogy a Training pályán lehet velük lőni,de a valódi küldetésekben nem? Akkor mit ér az egész?
Ahogy én láttam, a játék végigvitele esetén lesz egy "Completed" mentés. Ezt betöltve lehet pályát választani, és a küldetés előtt a régi megszokott módon felszerelést is.
"Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!"
Elküldve: 2004. 06. 03. 09:04
1 perc..
amugy nekem tetszett, hogy a pályák eredeti változatához képest, sok uj megoldást beiktattak, igy érdemes volt ujranyomni azokat is.
Szerkesztette: freeone 2004. 06. 03. 09:06 -kor
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 06. 03. 12:28
Nekem az sem tetszett, hogy defaultban nagyon kevés fegyver van. Hiányoltam pl. a hőérzékelős sniper puskát, ami a Hitman2-ben benne volt (a havas pálya előtti vagy utáni részben, ahol kapuról kapura kellett a nagy templomig behatolni, és egy szemközti dombon kezdesz a mapon a hőérzékelős fegyverrel (és még sok egyéb fegyver is hiányzik). Itt a 3. részben meg többnyire AK-74, a bullet (pisztoly), shotgun, AWP, kés, drót.
Azért mondom a defaultban szerezhető fegyvereket, mert nem csináltam a mapokat silent assassin minősítéssel...
Üdv: Bepe
Azért mondom a defaultban szerezhető fegyvereket, mert nem csináltam a mapokat silent assassin minősítéssel...
Szerkesztette: bepe_79 2004. 06. 03. 12:29 -kor
Elküldve: 2004. 06. 04. 08:36
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 11:28
Nekem az sem tetszett, hogy defaultban nagyon kevés fegyver van. Hiányoltam pl. a hőérzékelős sniper puskát, ami a Hitman2-ben benne volt (a havas pálya előtti vagy utáni részben, ahol kapuról kapura kellett a nagy templomig behatolni, és egy szemközti dombon kezdesz a mapon a hőérzékelős fegyverrel (és még sok egyéb fegyver is hiányzik). Itt a 3. részben meg többnyire AK-74, a bullet (pisztoly), shotgun, AWP, kés, drót.
Hát, a silent assasinnal szerezhető fegyverek elég furák:
Dual Sawn-off (dupla lefűrészerlt csövű shotgun) , hangtompítós M4,AK-74 és MP5 meg dual Glock és dual S220 S. Egyik sem egy nagy szám.
Az igazán jó az első páyán megszerezhető Dual Gold Desert Eagle meg a Minigun.
Elküldve: 2004. 06. 04. 11:09
Na végignyomtam a gamét. A vége nem nagyon teccett, azt hittem lesz valami nagyobb csattanó! Meg nem is olyan nehéz, a szállodában halomra gyilkolásztam vagy 20-25 kommandóst, aztán az egyiknek a ruhájában kimentem, kint meg a barmok le se köptek, csak bámultak fel az ablakokhoz, én meg szépen elsétáltam mellettük!
Aztán a furgonnál kinyírtam az ürgét, akkor is csak bámultak rám a zsaruk, de nem csináltak semmit. Végül egyetlen fegyverropogás nélkül kisétáltam a rendőrök között, és irány Párizs!
De a Budapesti pálya nagyon bejött, hatalmas szövegek vannak benne!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2004. 06. 04. 21:21
Idézet: bega - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 10:09
Na végignyomtam a gamét. A vége nem nagyon teccett, azt hittem lesz valami nagyobb csattanó! Meg nem is olyan nehéz, a szállodában halomra gyilkolásztam vagy 20-25 kommandóst, aztán az egyiknek a ruhájában kimentem, kint meg a barmok le se köptek, csak bámultak fel az ablakokhoz, én meg szépen elsétáltam mellettük!
Aztán a furgonnál kinyírtam az ürgét, akkor is csak bámultak rám a zsaruk, de nem csináltak semmit. Végül egyetlen fegyverropogás nélkül kisétáltam a rendőrök között, és irány Párizs!
Hát az utolsó pályán nem feltétlenül kell öldökölni.
A kezdésnél kimész, átugrasz a következő erkélyre, át a szemberlévő lakásba,ugrás az erkélyről a háztetőre, majd megint átugrás a balra lévő épület egyik szobájába. Ez annak a háromszintes épületnek a harmadik emelete, amelyik előtt a kommandósok dekkolnak. A harmadik szinten ahol vagy,lekapcsolod a lámpát (ilyenkor nem látnak a kommandósok),ellopózol mellettük,le a harmadik emeletre,ahol van egy civil halott egy szobában,egy rendőrrel az ajtaja előtt.(rendőrrel és nem kommandóssal:a különbség annyi,hogy kommandósruhában nem mehetsz a házon ki,mert lelőnek,viszont rendőrruhában arra grasszálsz,amerre akarsz). A rendőrnek kábítóinjekciót a nyakába, behúzni a szobába a hulla mellé, elvenni a ruháját és a Glockját és már ki is sétálhatsz. A rendőrfőnököt príma módon meg lehet fojtani fojtóhurokkal, mivel pont a az egyik furgon hátuljánál áll,a hátsó ajtók eltakarják a többi rendőr szeme elől. Mögéje lopódzol és megfojtod. Ezután lelépsz. A célponton kívül senki sem halt meg.
Elküldve: 2004. 06. 04. 21:46
Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 21:21
Hát az utolsó pályán nem feltétlenül kell öldökölni.
A kezdésnél kimész, átugrasz a következő erkélyre, át a szemberlévő lakásba,ugrás az erkélyről a háztetőre, majd megint átugrás a balra lévő épület egyik szobájába. Ez annak a háromszintes épületnek a harmadik emelete, amelyik előtt a kommandósok dekkolnak. A harmadik szinten ahol vagy,lekapcsolod a lámpát (ilyenkor nem látnak a kommandósok),ellopózol mellettük,le a harmadik emeletre,ahol van egy civil halott egy szobában,egy rendőrrel az ajtaja előtt.(rendőrrel és nem kommandóssal:a különbség annyi,hogy kommandósruhában nem mehetsz a házon ki,mert lelőnek,viszont rendőrruhában arra grasszálsz,amerre akarsz). A rendőrnek kábítóinjekciót a nyakába, behúzni a szobába a hulla mellé, elvenni a ruháját és a Glockját és már ki is sétálhatsz. A rendőrfőnököt príma módon meg lehet fojtani fojtóhurokkal, mivel pont a az egyik furgon hátuljánál áll,a hátsó ajtók eltakarják a többi rendőr szeme elől. Mögéje lopódzol és megfojtod. Ezután lelépsz. A célponton kívül senki sem halt meg.
Az kábítóinjekció? Nem cián van benne? Mert akkor te sem csináltad meg 0 gyilokkal.
Elküldve: 2004. 06. 04. 23:21
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 20:46
Az kábítóinjekció? Nem cián van benne? Üdv: Bepe
Nem,nem cián van benne.
Kábítóinjekció.
De egyébként benne van a leírásában is. Nem figyelted meg,hogyha beadod valakinek,akkor a földön fekxik és hörög és nyög?
Egyébként tök olyan,mint a Kloroform volt a második részben. Csak azt nem tudom,mennyi időre üti ki az ellent. A leírásában az áll,hogy a célpont testtömegétől és szervezetétől függ,meddig hat a szer. Dehát ezzel mi nem sokra megyünk. :confused:
Viszont ésszel kell alkalmazni,mert ha felébred a páciens,mielőtt kiérsz a pályáról,akkor alarm van.
Csak egy adag van belőle. Arra jó hogy gyilkolás nélkül ki tudj ütni egy ellenfelet a pályán. Mondjuk ruháért, vagy mert kulcsfontosságú helyen áll. (pl: a Budapest pályán a medence mellett ácsorgó rendőr.)
Nekem a teljes játék során csak egyetlenegyszer fordult elő,hogy idő előtt ébredt fel a páciens.
Elküldve: 2004. 06. 04. 23:41
Azt tudjátok,hogy a legelső pályán van elrejtve a Minigun és a Dual Desert Eagle?
Csak akkor lehet hozzájukjutni,ha már egyszer végigtoltad a játékot.
Az utolsóelőtti pályán Lee Hong irodájában van egy keycard, bizonyos Orthmeyers Keycard.
Ezt kell felvenni. Ezután végigtolni a játékot. Ezután amikor már választhatsz pályát,menj azt első pályára ( Asylum Aftermath). A keykardot vidd magaddal.(a fegyverválasztó képernyőn tudod kijelölni)
Ez a keykard nyitni fogja az első pálya összes mágneszáras ajtaját. Többek között rögtön az elsőt,a pálya elején jobbra,ami mögött egy beteg mászkál 47 régi minigunjával,amivel még a Hitman 1 végén lövöldözött. Kinyírod a beteget,és elveheted tőle a Minigunt. Eszméletlen cucc, én a Budapesti pályán lövöldöztem vele... nagyon hatásos. Iszonyú feelinges,amikor a hat csöve felpörög,mielőtt százszámra ontaná magából a golyókat.
Ugyanezen a pályán (Asylum Aftermath) van egy lezárt terem,ahol a lefagyasztott pácienseket tárolják,ezt az ajtót is ki lehet nyitni a Orthmeyers Keycard -al. Az ajtó mögött ott van a padlón a Dual Desert Eagle. Ez is iszonyú fegyver, a megszokott brutális tűzerővel.
Csak akkor lehet hozzájukjutni,ha már egyszer végigtoltad a játékot.
Az utolsóelőtti pályán Lee Hong irodájában van egy keycard, bizonyos Orthmeyers Keycard.
Ezt kell felvenni. Ezután végigtolni a játékot. Ezután amikor már választhatsz pályát,menj azt első pályára ( Asylum Aftermath). A keykardot vidd magaddal.(a fegyverválasztó képernyőn tudod kijelölni)
Ez a keykard nyitni fogja az első pálya összes mágneszáras ajtaját. Többek között rögtön az elsőt,a pálya elején jobbra,ami mögött egy beteg mászkál 47 régi minigunjával,amivel még a Hitman 1 végén lövöldözött. Kinyírod a beteget,és elveheted tőle a Minigunt. Eszméletlen cucc, én a Budapesti pályán lövöldöztem vele... nagyon hatásos. Iszonyú feelinges,amikor a hat csöve felpörög,mielőtt százszámra ontaná magából a golyókat.
Ugyanezen a pályán (Asylum Aftermath) van egy lezárt terem,ahol a lefagyasztott pácienseket tárolják,ezt az ajtót is ki lehet nyitni a Orthmeyers Keycard -al. Az ajtó mögött ott van a padlón a Dual Desert Eagle. Ez is iszonyú fegyver, a megszokott brutális tűzerővel.
Elküldve: 2004. 06. 05. 11:01
áááá, ezt jó tudni. a keycardot megtaláltam anno, csak nem tudtam mit kezdjek vele
Elküldve: 2004. 06. 05. 20:16
Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 22:41
Helyesbítek,a keycard tényleg Lee Hong irodájában van,csak nem az utolsóelőtti pályán,hanem a
Wang Fou Incident pályán. A két pálya egyébként teljesen ugyanaz,csak a Wang fou incident pályán csak a pálya egy bizonyos részén kell akcióznunk,míg a Lee Hong Assasinationon az egész pályán. De ettől még a pálya bejátható. úgyhogy a keycard a Wang Fou Incident pályán szedhető föl,a mansionban, Lee Hong irodájában. Még szerencse,hogy ekkor Mr.Hong és a testőrsége nincs otthon,tök üres az egész ház.

Súgó
A téma zárva.