HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman - Contracts - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman - Contracts Hitman 3

#321 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 27. 21:44

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 16:02

Ha csak a rendőrfőmök körül álló kommandósokkal van probláma.arra van egy nagyon egyszerű megoldás,már írták itt valahol korábban: A rendőrfőnök furgonja melletti kisutcába/sikátorba menj be,és ha már senkisem lát,adj le egy lövést a modjuk a Glockból,majd dugd el a fegyvert. A lövés hangjára odacsődülnek a kommandósok,végtelenül hagyva a rendőrfőnököt. Ekkor nyugodtan tarkón lehet lőni hangtompítós Silverbarrellel,még így is SA lesz,hiába adtál le két lövést.

Thx. megpróbálom. :)

#322 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 29. 19:35

Hali!

Olyan problemam van,ami lassan az oruletbe kerget! Nem jon be meg csak a fomenu sem... :(
Nem tom,h miert,pedig mindenki masnak muxik a kornyezetemben....R9200m van,es egyfolytaban a VPU recoveres uzenettel szakad meg a fomenu "betoltese". Ilyet meg nem lattam! Probaltam WinXp,es 2k alatt is,de a helyzet valtozatlan.Jelenleg 4.5-os Catalysttal nyomatom a temat...De,ha jol remlik,akkor mar a 4.4 eseten is ez volt a helyzet. Nem ertem,miert!?!?  :mad:
Vki tna erre magyarazatot adni?

kosz.
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#323 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 15:53

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2004. jún. 29., kedd - 20:35

Hali!

Olyan problemam van,ami lassan az oruletbe kerget! Nem jon be meg csak a fomenu sem... :(
Nem tom,h miert,pedig mindenki masnak muxik a kornyezetemben....R9200m van,es egyfolytaban a VPU recoveres uzenettel szakad meg a fomenu "betoltese". Ilyet meg nem lattam! Probaltam WinXp,es 2k alatt is,de a helyzet valtozatlan.Jelenleg 4.5-os Catalysttal nyomatom a temat...De,ha jol remlik,akkor mar a 4.4 eseten is ez volt a helyzet. Nem ertem,miert!?!?  :mad:
Vki tna erre magyarazatot adni?

kosz.

Rakd fel a 4.6-os drivert, egyik ismerősnek ugyan ez volt a problémája, csak 4.2-vel. Nekem egyébként 3.9-el is gyönyörűen futott.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#324 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 21:40

Kosz a tippet-megprobalom. Remelem segiteni fog... :rolleyes:
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#325 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 13:04

Nah, most viszem végig másodjára, így 2005-ben várva a Hitman 4-re, újra előszedtem a Contractsot. Valaki meg tudná mondani, hogy az elején mi a történet? Miért vagyok az elmegyógyintézetben, és miért fekszenek a hasonmásaim mindenhol vérbe fagyva a földön? Mivel tudom, hogy mikor mi fog következni, mivel már végigvittem egyszer, pls help me: mit csináljak, hogy ne legyen vérontás, amikor a kommandósok benyomulnak az épületbe? Elmegyógyintézeti ruha legyen rajtam, vagy egyéb, vagy rendőr ruha / kommandós ruha? Lehet nálam fegyver elrejtve (nem kézben), vagy dobjam el mindet? Most kivételesen kevesebb véráldozat nélkül akarom másodjára végigvinni, mint előszörre. Bár már most az elején nem bírtam megállni: az egyik rohadék egy késsel cafatolta a hasonmásom holttestét egy kis teremben az elmegyógyintézet legalsó emeletén. Bementem, és a .45-ösből hangtompítóval a csövön kapott egyet a fejébe... majd a túlvilágon szeletelje saját magát... !!!  :mad:  :reklamacio:

Üdv: Bepe

#326 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 14:32

Hát nem sikerült valami fényesre.
Az volt a baj, hogy akármi volt rajtam, valami miatt gyanús lettem, kiszúrtak, és tüzet nyitottak rám. Én meg viszonoztam, aztán eldúrvult a dolog.  :(

#327 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 16:06

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 12:04

Miért vagyok az elmegyógyintézetben, és miért fekszenek a hasonmásaim mindenhol vérbe fagyva a földön?

Visszaemlékezés az első rész utolsó (v. utolsó előtti ?) pályájára (Meet your clones). Te ölted le a klónjaidat hogy bejuss a dokihoz. Arra már nem emlékszem hogy a kijutás is benne volt-e abban a részben vagy csak a dokiig kellet eljutni.

#328 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 16:09

Idézet: atis52 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 16:06

Visszaemlékezés az első rész utolsó (v. utolsó előtti ?) pályájára (Meet your clones). Te ölted le a klónjaidat hogy bejuss a dokihoz. Arra már nem emlékszem hogy a kijutás is benne volt-e abban a részben vagy csak a dokiig kellet eljutni.

Ó, thx!  :) Akkor azért nem emlékszem rá, mert én csak a második részt, a Silent Assassin-t és a harmadikat, a Contractsot játszottam végig.  :) Szerintem a 2. rész nagyon-nagyon jó volt, a 3. (Contracts) már picit laposabb, és ettől a 4-től (Blood Money) már nem is várok túl sokat. Bár elviekben új graph engine fog üzemelni alatta, ezért is vagyok rá kíváncsi.

Üdv: Bepe

#329 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 16:36

Az első rész utolsó pályáján kellett minigunnal leölni a klónjaidat,majd bejutni a professzorhoz,akinek 47 egy animáció keretében kitörte a nyakát. Ezt láthatjuk a visszaemlékezésben,majd a feladat kijutni az elmegyógyintézetből.

Bepe:
Egyszerű a megoldás:Az elején felveszed a professzor hullájától a kocsikulcsát,majd miután az alagsorból felmész a liftel,menj rögtön a második emeletre. Amint kilépsz a lifajtón,balra lessz egy kommandós hullája,az ő ruhájában ha jól emléxem,kijuthatsz. Halott ápoltak is vannak valahol arrafelé,az ő ruhájuk szintén tökéletes álca,persze fegyverek nélkül.

#330 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 12:41

Ejnye-bejnye...  :(

http://web.axelero.h...epehitman34.jpg

#331 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 19:23

Újra előszedtem kedvenc játékom 3. részét, amíg a 4., a Blood Money meg nem érkezik most május végén. Pár kérdés: nVidia GeForce6 6600-as kártya esetében is kell a patch, hogy a sniper puskában lehessen látni valamit a zoom közben?
2. kérdés: miért a diliházban kezdődik, és mért özönlik be az a sok swat-os? A történeti részben vannak nálam fehér foltok, pls homályosítsatok fel!

#332 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 05. 09. 19:42

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 19:23

Újra előszedtem kedvenc játékom 3. részét, amíg a 4., a Blood Money meg nem érkezik most május végén. Pár kérdés: nVidia GeForce6 6600-as kártya esetében is kell a patch, hogy a sniper puskában lehessen látni valamit a zoom közben?
2. kérdés: miért a diliházban kezdődik, és mért özönlik be az a sok swat-os? A történeti részben vannak nálam fehér foltok, pls homályosítsatok fel!

1, fingomnícse :D

2, Azért kezdődik ott, mert a contracts az első és a második közti időt dolgozza fel. Legalábbis szerintem :D
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#333 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 19:44

It's me:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:cool:

#334 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 13:11

Üdv!
Most egy kis segítségre szorulok. Hong Kongban vagyok, ahol meg kell ölnöm a Red Dragon emberét. Nagyon nem találom a gyenge pontot. Próbálkoztam közvetlen támadással: WA2000-essel leszedtem a dombról, de a mesterlövészek leszedtek.
Egy 3-as csoportból félrevonul egy őr - talán könnyíteni magán - de amikor elkapom a grabancát, lebuktatnak. Igaz, hogy eddig csak a hangtompított pisztollyal próbáltam.
Minden építő ötletet szívesen fogadok. :)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#335 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 13:47

Sikeresen végigvittem. Az utolsó küldetés meglehetősen érdekes volt. Eslőször azt sem tudtam, hogy jussak ki élve a szobámból. :Đ

#336 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 14:26

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 14:47

Sikeresen végigvittem. Az utolsó küldetés meglehetősen érdekes volt. Eslőször azt sem tudtam, hogy jussak ki élve a szobámból. :Đ

Ablak.  ;) Vagy ha nem, akkor le kell kapcsolni a villanyt, hogy a kommandósok ne vegyenek észre az épületben.

#337 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 17:10

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 20:23

1: Nekem 6600GT vel ment minden bugmentesen, de a legutolsó patch fent volt közben.
2:Azért, a diliházban kezdődik, mert az első rész ott ért véget. (hogy 47 bement a szanatórium alagsorába, és kitörte a doki nyakát, aki létrehozta, miután lemészárolta az összes többi "példányt" saját magából)
Az összes pálya 47 régi emlékeiben jelenik meg, amiket akkor él át újra amíg a lőtt sebbel sebesülten fekszik. Kivéve az utolsó pályát, amikor felépülten elhagyja a helyet.

#338 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 17:32

Idézet: bgabor - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 18:10

1: Nekem 6600GT vel ment minden bugmentesen, de a legutolsó patch fent volt közben.
2:Azért, a diliházban kezdődik, mert az első rész ott ért véget. (hogy 47 bement a szanatórium alagsorába, és kitörte a doki nyakát, aki létrehozta, miután lemészárolta az összes többi "példányt" saját magából)
Az összes pálya 47 régi emlékeiben jelenik meg, amiket akkor él át újra amíg a lőtt sebbel sebesülten fekszik. Kivéve az utolsó pályát, amikor felépülten elhagyja a helyet.

:respect:

#339 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 17:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 15:26

Ablak.  ;) Vagy ha nem, akkor le kell kapcsolni a villanyt, hogy a kommandósok ne vegyenek észre az épületben.

Köszi, de már meg tudtam csinálni. ;) Egyébként ti hány pályát tudtatok megcsinálni Silent Assassin besorolással? Mert nekem egy sem jött össze. :D A legjobb a professional és a ninja extraodrinare lett.

#340 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 18:50

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 18:44

Köszi, de már meg tudtam csinálni. ;) Egyébként ti hány pályát tudtatok megcsinálni Silent Assassin besorolással? Mert nekem egy sem jött össze. :D A legjobb a professional és a ninja extraodrinare lett.

Egyet se. A 2. pályát, a hentesest is olyanra akartam csinálni, aztán: az elején szólt, hogy a hentesek nem viselnek pisztolyt. Mondom jó, eldobáltam az összes pisztolyt, felvettem a hentes ruhűjűt, kézbe a húskampót, stb, és elindultam befelé. Erre az őr az ajtónál mondta, hogy átvizsgál, meg megmotoz. És így is kiszúrt, vagy a fiber vire-t, vagy az injekciós tűt, vagy nem tom mit.  :( És onnantól jött a massacre, mass murderer minősítéssel ért véget a pálya.  :rolleyes:

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó