idézet:
Ezt írta net@man:
Valaki nem lelt rá a tank-ra ez amolyan gta hagyomány?!
[/quote]
Egy katonai menetoszlopbol kell ellopni.![]()
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 05. 11. 20:34
Elküldve: 2003. 05. 11. 21:29
Nincs vkinek 1 RC helicopter utáni mentése?
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2003. 05. 11. 21:33
idézet:
WIZARD
nekem beszáll, és viszi is a pénzt (persze utána kiverem belőle) de nem szopik, baszik rendesen, mert nem lesz több hp-m, mint anno GTA3ban, és nem kezd el mozogni a kocsi
(vagy csak nem bújtunk el eléggé)
[/quote]
megkernek mindenkit es nemcsak teged hogy azert kicsit szebben fogalmazni vagy legalabb kicenzurazni....azta a teremburajat!
[ 2003. május 13.: Vortex07 szerkesztette a hozzászólást ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2003. 05. 11. 21:34
idézet:
Ezt írta Mumia:
Van egy olyan érzésem, hogy ez a kérés végig topik oldalak száma*3 szor fog szerepelni[/quote]
hát én csinálok minden mást, és pihentetem az RC helikoffert
majd ha eccer nyugodt leszek, és sok időm lesz
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2003. 05. 11. 21:41
idézet:
Ezt írta WiZARD:
nekem beszáll, és viszi is a pénzt (persze utána kiverem belőle) de nem szopik, baszik rendesen, mert nem lesz több hp-m, mint anno GTA3ban, és nem kezd el mozogni a kocsi
(vagy csak nem bújtunk el eléggé)[/quote]
Nekem mostmár odasem jönnek![]()
:confused:
kedvencek
A7N8X VDD mod
A7N8X VDD mod
Elküldve: 2003. 05. 11. 21:42
idézet:
Ezt írta WiZARD:
hát én csinálok minden mást, és pihentetem az RC helikoffert
majd ha eccer nyugodt leszek, és sok időm lesz[/quote]
jaja, én felidegesítettem magam rendesen![]()
kedvencek
A7N8X VDD mod
A7N8X VDD mod
Elküldve: 2003. 05. 11. 22:27
egy kis gondom akadt.
van amikor a motorosokkal kell verseneyzni, majd egy adott idő alatt káoszt kell csinálni a szitiben.
na ez nem megy. mindig letelik az idő.
azon kívül, hogy a gyalogosokat nagy nehezen elütöm, van más módszer erre?
van amikor a motorosokkal kell verseneyzni, majd egy adott idő alatt káoszt kell csinálni a szitiben.
azon kívül, hogy a gyalogosokat nagy nehezen elütöm, van más módszer erre?
Elküldve: 2003. 05. 11. 22:36
idézet:
Ezt írta WiZARD:
egy kis gondom akadt.
azon kívül, hogy a gyalogosokat nagy nehezen elütöm, van más módszer erre?[/quote]
Kocsikat kell robbangatni. Érdemes a festő fele elindulni, mert a misszió végén nem szállnak le rolad a kopok.
CorsairS
Elküldve: 2003. 05. 11. 22:51
idézet:
Ezt írta CorsairS:
Kocsikat kell robbangatni. Érdemes a festő fele elindulni, mert a misszió végén nem szállnak le rolad a kopok.
CorsairS[/quote]
festőőő?
Elküldve: 2003. 05. 11. 22:55
idézet:
Ezt írta WiZARD:
festőőő?[/quote]
Tudod, ha köröznek és elmész a festőműhelybe, akkor a körözés megáll![]()
1 festékszóró ikon jelzi a helyét
kedvencek
A7N8X VDD mod
A7N8X VDD mod
Elküldve: 2003. 05. 11. 22:56
idézet:
Ezt írta WiZARD:
festőőő?[/quote]
Autófestő ahol átfestik kocsid stb... s nem köröznek tovább a zsaruk.
Elküldve: 2003. 05. 11. 23:08
jah, persze, vágom 
csak nem tudtam hirtelen mi az a festő

csak nem tudtam hirtelen mi az a festő

Elküldve: 2003. 05. 11. 23:10
hello!
én is nagyon szeretném kipróbálni már, de sajnos még nem találtam olyan boltot, ahol viszonylag gyorsan megkaphatnám...DC++ nem jó, mert sajnos az itt nálunk tiltva vagyon...
tudna valaki segíteni?
kösz.: begbie
én is nagyon szeretném kipróbálni már, de sajnos még nem találtam olyan boltot, ahol viszonylag gyorsan megkaphatnám...DC++ nem jó, mert sajnos az itt nálunk tiltva vagyon...
tudna valaki segíteni?
kösz.: begbie
Elküldve: 2003. 05. 11. 23:23
Zenék nagyon frankók, pláne amikor a Nojnundnojncig luffballonra rázom a fejem és gázolom a népet

Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2003. 05. 11. 23:46
idézet:
Ezt írta begbie:
hello!
tudna valaki segíteni?
kösz.: begbie[/quote]
Privat ment.
Elküldve: 2003. 05. 11. 23:55
Frankó az a házikó, amit a feka tesóval meg lehet szerezni...

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2003. 05. 11. 23:55
idézet:
Ezt írta Ingy:
Nojnundnojncig luffballon[/quote]
![]()
![]()
![]()
ALWAYS COCA COLE