idézet:
Ezt írta Tibisz:
Tudod jobban örültem volna egy gyors válasznak, ugyanis nem minden fórumot akarok ahhoz végigolvasni, hogy egy egyszerű választ megkajak! Hidd el nem szoktam, így belekérdezni, de most gyorsan kellett volna a válasz. Na mindegy.[/quote]
Ezesetben tessék :
[url="http://"http://gcw.newcastleone.net/games/files/grugtavccd.rar"]Nyo cédé krekk [/url]
[ 2003. május 12.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 05. 12. 16:32
Elküldve: 2003. 05. 12. 16:33
.... és minden minden fórumon minden topik ua legyen: 2 oldal és ez legyen loop-olva...

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2003. 05. 12. 16:43
idézet:
Ezt írta Diablo vazze':
.... és minden minden fórumon minden topik ua legyen: 2 oldal és ez legyen loop-olva...![]()
[/quote]
Most meg mi a bajod? :confused:
Tudod nem mindenki ul egesz nap(+ejjel) szamitogep elott.
Vannak olyan emberek akiknek mas dolguk is van, es egy hosszu topocot vegigolvasni nincs idejuk. Amint latom ez mar raadasul 2 reszes is.De mindegy.Mas vette a faradsagot es szajhuzas nelkul valaszolt.
Elküldve: 2003. 05. 12. 16:46
WIZARD,Sanyo
Koszi a segitseget
A kisrepulos kuldetest ugye muszaly megcsinalni?
Nekem sehogy sem sikerul.
Olyan szinten nem hogy mikor atrepulok a korlaton,mar a vizben talalom a repcsit.
[ 2003. május 12.: CitroM szerkesztette a hozzászólást ]
Koszi a segitseget
A kisrepulos kuldetest ugye muszaly megcsinalni?
Nekem sehogy sem sikerul.
Olyan szinten nem hogy mikor atrepulok a korlaton,mar a vizben talalom a repcsit.
Elküldve: 2003. 05. 12. 16:51
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
Ezesetben tessék :
[url="http://"http://gcw.newcastleone.net/games/files/grugtavccd.rar"]Nyo cédé krekk [/url]
[ 2003. május 12.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Köszi, közben utána néztem!
Ahogy látom valami Veled hasonló nevű csávó kérdezte ugyanezt!![]()
![]()
![]()
Köszi a segedelmet!![]()
Elküldve: 2003. 05. 12. 17:25
idézet:
Ezt írta CitroM:
Olyan szinten nem hogy mikor atrepulok a korlaton,mar a vizben talalom a repcsit.[/quote]
Folyamatosan nyomni kell az elore (kurzor fel, vagy W) gombot, igy egyfolytaban porog a motor. Meg szerencse hogy nem kell ujabb bombaert leszallni, mert ledobtam vagy 2 tucatot mire felrobbant minden.A kuldetes masodszorra sikerult, mert az elso probalkozasnal elfogytak a repcsik.
A jo celzas lenyege: a mar mozgasban levo hajot hatulrol erdemes tamadni, a hossztengelyeben. Az RC repcsi orra mindig egy kicsit a hajo orra ele mutasson. Amint atrepulsz a hajo felett, bombat oldani es felhuzni a kis masinat nehogy elkapja a detonacio.
Elküldve: 2003. 05. 12. 17:46
idézet:
Ezt írta Tibisz:
..Ahogy látom valami Veled hasonló nevű csávó kérdezte ugyanezt!![]()
![]()
.....
[/quote]
:confused:
Elküldve: 2003. 05. 12. 17:59
Hogyan kell megcsinálni azt a küldetést amikor a háztetőn üldözöm a fickót, utána leugrik és elhajt kocsival, nekem meg robogóval kell követnem. ha lelövöm failed, ha nem lövöm le akkor pedig ő lő le vagy a motoromnak kilövi a kerekét.
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2003. 05. 12. 18:09
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
:confused:[/quote]
Nem te kérdezted meg ugyanezt a 3 oldalon???![]()
Erre adott egy linket caratyuska.
Most már érted?![]()
Elküldve: 2003. 05. 12. 18:10
idézet:
Ezt írta Tibisz:
Nem te kérdezted meg ugyanezt a 3 oldalon???![]()
Erre adott egy linket caratyuska.
Most már érted?[/quote]
Télleg most hogy mondod, vki télleg az én nevembe írt. Hogy mik meg nem történnek.![]()
Nézd el nekem, kissé fáradt vagyok oszt kicsit nehezebb a felfogásom a mint 1ébként (mongyuk 1ébként is nehéz![]()
![]()
![]()
)
[ 2003. május 12.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 12. 18:20
idézet:
Ezt írta Sanyo:
Folyamatosan nyomni kell az elore (kurzor fel, vagy W) gombot, igy egyfolytaban porog a motor. Meg szerencse hogy nem kell ujabb bombaert leszallni, mert ledobtam vagy 2 tucatot mire felrobbant minden.A kuldetes masodszorra sikerult, mert az elso probalkozasnal elfogytak a repcsik.
A jo celzas lenyege: a mar mozgasban levo hajot hatulrol erdemes tamadni, a hossztengelyeben. Az RC repcsi orra mindig egy kicsit a hajo orra ele mutasson. Amint atrepulsz a hajo felett, bombat oldani es felhuzni a kis masinat nehogy elkapja a detonacio.[/quote]
Koszi Sanyo.
Idokozben sikerult rajonnom.
Viszont akadt egy masik problema.
Megcsianltam az osszes kuldetest amit latok,csak a hazamnal van egy nagy (V?)betu.De a tobbivel ellenben ez csak akkor latszik,ha odamegyek.Kuldetest jelento lila "kort" viszont sehol sem latok.
Most megnyertem a jatekot?
Ha igen akkor eleg gyenge storyja van.
Hat remelem azert kapok egy telefont,es lesz valami uj.
Elküldve: 2003. 05. 12. 18:42
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
Hogyan kell megcsinálni azt a küldetést amikor a háztetőn üldözöm a fickót, utána leugrik és elhajt kocsival, nekem meg robogóval kell követnem. ha lelövöm failed, ha nem lövöm le akkor pedig ő lő le vagy a motoromnak kilövi a kerekét.[/quote]
vki?![]()
kedvencek
A7N8X VDD mod
A7N8X VDD mod
Elküldve: 2003. 05. 12. 18:48
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
vki?[/quote]
tavolrol kell kovetni.
Ha akarsz keszits egy nagyobb motort a robogo melle.
ug yegy picit konnyebb.
Elküldve: 2003. 05. 12. 18:57
idézet:
Ezt írta CitroM:
tavolrol kell kovetni.
Ha akarsz keszits egy nagyobb motort a robogo melle.
ug yegy picit konnyebb.[/quote]
Értem már, thx!
Készítettem oda nagyobb motort, de eltünik :confused:
kedvencek
A7N8X VDD mod
A7N8X VDD mod
Elküldve: 2003. 05. 12. 19:24
Hali
Vki megvette már a malibu disco-t?
Az ott lévő első küldetést hogy kell megcsinálni? Egy rendőrösre kell bemenni és kiszabasitani vkit. CSakhogy nem találom meg sehol az emberkét.
CorsairS
Vki megvette már a malibu disco-t?
Az ott lévő első küldetést hogy kell megcsinálni? Egy rendőrösre kell bemenni és kiszabasitani vkit. CSakhogy nem találom meg sehol az emberkét.
CorsairS
Elküldve: 2003. 05. 12. 19:51
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
Értem már, thx!
Készítettem oda nagyobb motort, de eltünik :confused:[/quote]
oda tettem egy Lambo-t es az ott maradt, szal nem vágom
chaosmeteres palyanal tart valaki? mert az sehogysem sikerul
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2003. 05. 12. 22:14
idézet:
Ezt írta Ingy:
chaosmeteres palyanal tart valaki? mert az sehogysem sikerul[/quote]
Olvass vissza egy oldalt !![]()
Elküldve: 2003. 05. 12. 22:19
En [url="http://"http://www.hoodoo.isten.hu/vc/images/news/2003.5/40.jpg"]ezt[/url] a helikoptert keresem.
A katonaknal nincs, hol lenne mashol?

Elküldve: 2003. 05. 12. 22:42
idézet:
Ezt írta Ingy:
chaosmeteres palyanal tart valaki? mert az sehogysem sikerul[/quote]
Nem mindegy hogy hova rakod.
Ha olyan helyen van ami a kovetkezo jelenethez kell akkor eltunteti a program.
Azt javaslom rakd valahova a fal melle abba az iranyba,amerre elszaguldozik a ficko.
A chaosmaternel pedig robbantgass kocsikat.Jo sokat,aztan huzas a legkozelebbi "autoszerviz".