idézet:
Ezt írta LightBringer:
igazán berakhattak volna egy fps nézetet, legalább járművekbe, ha már oldalra meg hátra lehet nézni, akkor az előrekukkolás nem tudom miért nemmegy...[/quote]
próbáltál már belsőnézetbe kapcsolni?
alap beállítással V betűvel állítod a nézetet
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 05. 15. 10:43
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2003. 05. 15. 11:32
Na kipróbáltam a játékot, nagyon ott van a szeren! Új városok, új autók, motorok , új skinek, fantasztikus! Csak 10 percet játszottam vele, de este behatóbban is letesztelem!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 05. 15. 11:43
idézet:
Ezt írta WiZARD:
próbáltál már belsőnézetbe kapcsolni?
alap beállítással V betűvel állítod a nézetet[/quote]
Nekem nincs belső nézet. Vagyis műszerfal nincsen... olyan, mintha a kocsi orrán lenne a kamera.
Nem lehet valahol manuálisan állítani a részletességeket? Mondjuk nagyon maxra feltolni mindent?
Roter: A térképen csak akkor jelöli, ha már megvetted... rózsaszín kazetta lesz ott. Addig neked kell keresgélni. De mondok egy helyet ahol kell lennie... Menj el a North Point Mall közelében lévő rendőrséghez, és onnan északnyugat felé kell lennie egy medencés háznak egy garázzsal, tetején egy HK-val... Azt meg lehet venni.
Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2003. 05. 15. 13:18
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Nekem nincs belső nézet. Vagyis műszerfal nincsen... olyan, mintha a kocsi orrán lenne a kamera.[/quote]
jah az náálam sincs. de nem is hiányzik mondjuk
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2003. 05. 15. 15:30
idézet:
Ezt írta WiZARD:
jah az náálam sincs. de nem is hiányzik mondjuk[/quote]
Engem azért nem zavarna, hogy ha egy Corvette-ben az oda illő műszerfalat látnám, kormányt tekergetné a faszi, stb. Persze álmodozni jó dolog...
Egykerekezésnél mennyi a max. táv ami nektek sikerült? Nekem 134...A speederrel. Iszonyat lassan kezdtem, és megtettem úgy egy csomó utat, de folyton gyorsulni kellett, hogy ne ejtse le az orrát...
Üdv.

Elküldve: 2003. 05. 15. 17:25
Én azt nem értem, hogy csinálgattam a missziókat, aztán egyszer csak elfogytak. Már csak 1 V betűm van, de nincs kör hozzá. A Haiti-Cuba rész után jutottam ide...közben semmi története a játéknak, csak ilyen sidequestek. Most észrevettem, hogy megvehetem a Malibut, megvettem, de HOL A FŐSZÁL?
És a város bal oldalán hol lehet házat venni, ahol menthetek, mert nem láttam 1et se - pedig biztos vannak.
És a sztriptízbárban miért nincsenek questek és miért nem hoz pénzt?
Annyira nem volt olcsó, különben is a sima GTA3ban milliomos voltam itt meg csak százezres mondjuk 
Tudom "és"-sel nem kezdünk mondatot de azért ha tud valaki válaszolni ne kíméljen, thx.
És a város bal oldalán hol lehet házat venni, ahol menthetek, mert nem láttam 1et se - pedig biztos vannak.
És a sztriptízbárban miért nincsenek questek és miért nem hoz pénzt?

Tudom "és"-sel nem kezdünk mondatot de azért ha tud valaki válaszolni ne kíméljen, thx.
Elküldve: 2003. 05. 15. 18:13
idézet:
Ezt írta Orgi:
Én azt nem értem, hogy csinálgattam a missziókat, aztán egyszer csak elfogytak. Már csak 1 V betűm van, de nincs kör hozzá. A Haiti-Cuba rész után jutottam ide...közben semmi története a játéknak, csak ilyen sidequestek. Most észrevettem, hogy megvehetem a Malibut, megvettem, de HOL A FŐSZÁL?
És a sztriptízbárban miért nincsenek questek és miért nem hoz pénzt?Annyira nem volt olcsó, különben is a sima GTA3ban milliomos voltam itt meg csak százezres mondjuk
Tudom "és"-sel nem kezdünk mondatot de azért ha tud valaki válaszolni ne kíméljen, thx.[/quote]
A sztrptíz bárban el kell költeni egy bizonyos összeget
Amugy minden épületednél tudsz menteni nem csak a lakásoknál
CorsairS
Elküldve: 2003. 05. 15. 18:27
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Egykerekezésnél mennyi a max. táv ami nektek sikerült? Nekem 134...A speederrel. Iszonyat lassan kezdtem, és megtettem úgy egy csomó utat, de folyton gyorsulni kellett, hogy ne ejtse le az orrát...
[/quote]
nekem nem méri![]()
csak azt ha első keréken megyek, azt méri. hátsót sajnos nem5let?
Elküldve: 2003. 05. 15. 18:31
idézet:
Ezt írta WiZARD:
nekem nem méri![]()
csak azt ha első keréken megyek, azt méri. hátsót sajnos nem5let?[/quote]
Mennyit mentél kb. a hátsón? Gondolom ott sokkal többet kér ahhoz, hogy "érdemes" legyen lemérni... Mivel ugye első keréken már pár métert is nagy szám utazni...Jobb ötletem erre nincsen. Én is véletlen vettem észre, hogy méri, amikor kicsit többet mentem a hátsó keréken próbaképp... (a nyugati szigeten a duplasávos útra vezető utcából, a rendőrségtől indulva egészen a festő közeléig) Elötte csak úgy lámpától startnál "jaszkariztam"...
Üdv.
[ 2003. május 15.: LightBringer szerkesztette a hozzászólást ]

Elküldve: 2003. 05. 15. 18:45
A nigger mama ellenfelenel csinalok kuldetest.Valami Voodoo cart vagy mit kell keresni.A nyil a map-n (csak a menuben levon) a golfpalyahoz mutat, de nincs ott semmi, otletek?
ui.: A repulos SOKKAL konnyebb,mint a helis.(elsore sikerult)
ui.: A repulos SOKKAL konnyebb,mint a helis.(elsore sikerult)
Elküldve: 2003. 05. 15. 19:01
Helissel sincs semmi baj, csak szar a default billentyűzet kiosztás... 
Üdv.

Üdv.

Elküldve: 2003. 05. 15. 19:40
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Helissel sincs semmi baj, csak szar a default billentyűzet kiosztás...
Üdv.[/quote]
En alap billel nyomtam, igaz 34549578X-re jott ossze es majdnem ossze sz@rtam magam az idegtol...![]()
Elküldve: 2003. 05. 15. 19:42
idézet:
Ezt írta MajaG:
En alap billel nyomtam, igaz 34549578X-re jott ossze es majdnem ossze sz@rtam magam az idegtol...[/quote]
Én már a 2. próbálkozás után ideggyenge lettem,és inkább átállítottam magamnak a 4-5-6-8-as num. billentyűkre az irányítást, így azért jóval könnyebb...
Üdv.

Elküldve: 2003. 05. 15. 20:27
Ha valaki tudja, hogy létezik-e RIP-elt verziója a játéknak, akkor az kérem priviben jelezze!
MSI GX701
Elküldve: 2003. 05. 15. 21:31
idézet:
Ezt írta Jam.:
Ha valaki tudja, hogy létezik-e RIP-elt verziója a játéknak, akkor az kérem priviben jelezze![/quote]
Letezik, valahol mar lattam.Cimet nem tudok.
Elküldve: 2003. 05. 15. 21:52
Tud valaki tippet a Malibus "Driver" questhez? Mikor le kell győznöm, hogy a bankrablásnál segítsen...Már vagy 100* próbáltam, de képtelenség azzal a szar kocsival legyőzni. Ha kilövöm a csávót akkor failed, ha kocsit váltok útközben ő nyer. Nem lehet leparkolni úgy vhová jó autóval, hogy ne tűnjön el? Más már nem jut eszembe... 
[ 2003. május 15.: Orgi szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2003. május 15.: Orgi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 15. 22:08
Jam:
Privi ment, kozben talaltam ilyenkor is nyitva levo boltot...
Privi ment, kozben talaltam ilyenkor is nyitva levo boltot...
Elküldve: 2003. 05. 15. 22:32
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Én már a 2. próbálkozás után ideggyenge lettem,és inkább átállítottam magamnak a 4-5-6-8-as num. billentyűkre az irányítást, így azért jóval könnyebb...
Üdv.[/quote]
Én joyyal csináltam. Úgy már elég jól irányítható, bár még így is túl idegesnek tűnik a távirányítós heli. A nagy viszont nagyon szépen kezelhetővé válik.
A dodo, meg szvsz ritka fos lett, csúszkál össze vissza.