idézet:
Ezt írta Mumia:
Szvsz hiperlassú
A Nascar-os sem annyira jó mint vártam[/quote]
Jaja, annyira nem gyors, de poén... érdekes, hogy úgy viselkedik, mint egy nagyobb kocsi. Azé' gyors is...
A NASCAR kocsi lényege pedig az, hogy iszonyatosan tapad. Nem gyorsabb a többi kocsinál szerintem semmivel, viszont nagyon jól gyorsul, és tapad még esőben is...
idézet:
Ezt írta Vortex07:
hogyan allsz fel egy kerekre?[/quote]
Mocival? Mikor indulsz, vagy ha nem mész még max. sebességgel, akkor nyomd meg azt a gombot, amivel a heli orrát felemeli és adj neki egy kis "fröccsöt"...
Ha az orrára akarsz állni, akkor jól gyorsulj fel, majd egy kellemes kombinációval nyomd meg előbb azt, amivel lenyomja a heli orrát is, utána normál fék, majd pici kézifék... (de csak óvatosan!)
Ha nagyon sokáig akarsz hátsó keréken menni, ülj fel egy speederre, ragaszd rá az egyik ujjad az orremelős gombra, és adj egy finom gázt, hogy jól megemelje az orrát, de a segge még ne érjen le... aztán minél lassabban haladj, mert a végén úgyis begyorsul és leejti az orrát.
Üdv.
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 05. 16. 23:11
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2003. 05. 16. 23:21
koszi

-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 05. 16. 23:28
idézet:
Ezt írta Vortex07:
koszi[/quote]
np...Ez a strandlabdás fejelgetés viszont nagyon nem megy...
5-nél tovább nem tudok menni, mert félrefutok...
Üdv.

Elküldve: 2003. 05. 17. 00:59
hi - már egy két küldetésen tul vagyok de egem a játékban az előre legendássá vált ujitások érdekeltek igazán, főleg a motor illetve a repülés.
motort találtam
visoznt se repülöt se kelikoptert. igaz én naiv csak a repülötéren kerestem igazán de ott ami van azzal nem lehet felszáli tehát a kérdés a következő:
1. máshol kell keresni repülőalkalmatosságokat (mármint használhatóakat)
2. vagy netán csak bizonyos küldetés után válnak általánosan elérhetővé ezen eszközök. (mert remélem az összes repülhető eszközök sora nem merült ki a távirányítható kis szarságokban)
???
motort találtam

visoznt se repülöt se kelikoptert. igaz én naiv csak a repülötéren kerestem igazán de ott ami van azzal nem lehet felszáli tehát a kérdés a következő:
1. máshol kell keresni repülőalkalmatosságokat (mármint használhatóakat)
2. vagy netán csak bizonyos küldetés után válnak általánosan elérhetővé ezen eszközök. (mert remélem az összes repülhető eszközök sora nem merült ki a távirányítható kis szarságokban)
???
- Saimonsais -
"You just can't teach an old GOD new tricks"
"You just can't teach an old GOD new tricks"
Elküldve: 2003. 05. 17. 01:21
idézet:
Ezt írta Saimonsais:
...igaz én naiv csak a repülötéren kerestem...[/quote]
Na az az a hely, ahol én még csak egy fél repülhető eszközt se találtam...
Helcsiket találsz sokfelé. Főleg a nyugati szigeten... Az elsődeleges helcsilelőhelyek:
- [url="http://"http://etnies.free.eplanet.hu/pic/gtavc/images/gtavc_heli3_gif.jpg"]szúnyog a keleti szigeten[/url]
- a hepciás alacsony dagi lövöldözős hülye házának a tetején (amit idővel ugye át is veszel)
- a nyugati nagysziget rendőr-tűzoltó állomásának közelében a rendőrház tetején van egy zsarukopter, illetve a közelben van egy megvásárolható toronyház, annak a tetején is van helcsi
A többit találd meg..!
Dodót pedig csak akkor tudsz vezetni, ha megveszed a filmstúdiót, és végigcsinálod az összes küldetését. Ha megvagy vele, a mólónál mindíg megtalálod a repcsit.
Üdv.

Elküldve: 2003. 05. 17. 02:44
[url="http://"http://hoodoo.isten.hu/vc/file_letoltes_do.php?lid=99"]1.1 peccs[/url]
idézet:
Csak ATi Catalyst hibát javít ki....
[/quote]
[url="http://"http://hoodoo.isten.hu/vc/file_letoltes_do.php?lid=100"] Eredeti exe[/url]
idézet:
Eredeti gta vc exe patch installálásához. 1,4MB[/quote]
[ 2003. május 17.: Roter ^.^ szerkesztette a hozzászólást ]
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2003. 05. 17. 11:36
Hi!
Tud valaki olyan térképet amin rajta van az összes csomag, rampage és ugrató helye?
A rendőrös, taxis, tűzoltós küldetések most hogy vannak?
Tud valaki olyan térképet amin rajta van az összes csomag, rampage és ugrató helye?
A rendőrös, taxis, tűzoltós küldetések most hogy vannak?
Elküldve: 2003. 05. 17. 12:09
idézet:
Ezt írta Mumia:
Valaki mondja már meg hol az end credits mert én nem láttam az biztos.[/quote]
A játék végén találod meg...![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 05. 17. 14:20
idézet:
Ezt írta Jareth:
A játék végén találod meg...[/quote]
Na ez sok segítség volt, az az igazság, hogy már nincs több küldetés mindent megcsináltam, csak a rampage-kat nem. Már taxiztam mentőztem rendőröztem igaz mentővel csak 2. küldetésig de akkor is:confused:
Elküldve: 2003. 05. 17. 14:36
idézet:
Ezt írta Mumia:
Olyan is van :confused: Mikor hol?[/quote]
Azután a küldetés után, miután kinyírtad az áruló Lance-t, és a követelődző Farelli bácsit![]()
Elküldve: 2003. 05. 17. 19:50
idézet:
Ezt írta Mumia:
És az hol van? nem emlékszem :confused:[/quote]
Hát én úgy jutottam oda, hogy előtte már minden missziót megcsináltam, és a cégeim beindítottam (filmstúdió, taxis cég, malibu, autószalon, nyomda, kikötő), beültem a Pole position nevű színvonalas lebujomba, ott ücsörögtem kicsit, mikor kijöttem kiírta hogy már ez is tejelni fog, és akkor jött a telefon a nyomdától, hogy van egy kis gond...a "kedves" északon hagyott barátaim adóztatták a cégeim, na azokat kinyírtam, és jött a telefon hogy menjek vissza a V-vel jelölt villámba, mert gubanc van és onnan már pörögtek az események...megjött a Farelli, követelőzött, kiderült hogy Lance áruló, így kénytelen voltam kinyírni mindkettőt, mikor ez megvolt jött a videó és a credits.![]()
Elküldve: 2003. 05. 17. 21:26
idézet:
Ezt írta Mumia:
Na igen én is beindítottam malibu nyomda taxi filmstudió autószalon, de a kikötőben nekem nincs küldetés ott mit kell beindítani :confused: Meg a jégkrémesnél sincs küldetés.[/quote]
Ülj be az egyik motorcsónakodba a kikötőnél és akkor kezdődik a küldetés, valami pakkokat kell összeszedni, ha az megvan asszem max "napi" 2000 dolcsit hoz.
A fagyisnál nem tom mi van, eladtam egy-két adag fagyit a fagyiskocsival, de azt nem díjazta különösebben, csak a fagyi árával...![]()