HWSW Informatikai Kerekasztal: GTA 3. + Vice City (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GTA 3. + Vice City (II.)

#761 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 03. 09:07

idézet:
Ezt írta Papirzacsi:

Szia! akkor gyakorolj még a sturmovikban, mert nekem elsőre ment. :p
[/quote]

Júj de gonosz! :p
Ha érdekel, az első nekifutás után kénytelen voltam belátni, hogy a villanyoszlopok közötti cikázás meghaladja a gépem (/ a pilóta :)) képességeit, ezért másodikra a parkoló autó, mint statikus célpont volt az elsődleges bevetési célobjektum.
ALWAYS COCA COLE

#762 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 09:44

SZiasztok!

Tudom, ez foleg a Vice City forum, de GTA3 kerdesem lenne: van egy olyan kuldetes, amelyben egy fickot szallito taxit kell kovetni. Szepen megcsinalom, a kovetkezo missionben vissza kell menni ahhoz a hajohoz (elotte bombat tenni a kocsiba), ahol a fickot kitette a taxi, es fel kell robbantani a hajot (?) Sehogy sem sikerul! Nem tudom pontosan hol es hogyan kell robbantani. Gondolom le kell rakni valahol a kocsit, ami inditaskor robban. De hol tegyem le es ki fogja beinditani?????

#763 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 10:42

idézet:
Ezt írta Pooh:
SZiasztok!
Sehogy sem sikerul! Nem tudom pontosan hol es hogyan kell robbantani. Gondolom le kell rakni valahol a kocsit, ami inditaskor robban. De hol tegyem le es ki fogja beinditani?????
[/quote]

Igen, én vagy egy hónapig szoptam ezzel! Szóval nem kell semmiféle kocsiba bombát tenni, hanem az 8ball telepen lesz a lila kör, amibe bele kell állni, és már megy is tovább a történet. Bemész, megállsz a garázs előtt és jobbra nézel.
ALWAYS COCA COLE

#764 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 10:46

idézet:
Ezt írta cole:

Igen, én vagy egy hónapig szoptam ezzel! Szóval nem kell semmiféle kocsiba bombát tenni, hanem az 8ball telepen lesz a lila kör, amibe bele kell állni, és már megy is tovább a történet. Bemész, megállsz a garázs előtt és jobbra nézel.
[/quote]

Kosz szepen! KCS ment...

#765 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 11:18

idézet:
Ezt írta Pooh:

KCS ment...
[/quote]

Az ilyesmit illik viszonozni...
ALWAYS COCA COLE

#766 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 11:58

Az lenne a bibi ;) , hogy:
Elmentem a halálfejékhez küldetésért, a rockbandához. (Közvetlenül, miután a motoros küldetéseket kijátszottam)
Az a feladat, hogy limuzinban kell menni, és van vami detonáció. DE nem értem mi a lényege. Olyan lenne az mint a féktelenülbe, hogy nem szabad lelassulni. És meddig kell menni, mert a térképen nem láttem semmilyen célt. Vki segítsen pls. :(
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#767 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 12:10

idézet:
Ezt írta Samm:
És meddig kell menni, mert a térképen nem láttem semmilyen célt.[/quote]

Szerintem menjél még, majd kiderül.
ALWAYS COCA COLE

#768 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 12:31

idézet:
Ezt írta cole:

Szerintem menjél még, majd kiderül.
[/quote]

Köszi. Ez bejött ;)
(Máskor előbb próbálkozok ilyen 1zserű megoldásokkal is) :cool:
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#769 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 12:45

Na végre megoldottam az RC helikopteres részt, most vagyok ott, ahol a motorcsónakkal kell rallyzni 'x' db checkpoint-on keresztül...
Tyraan - Artum Inferniti

#770 Felhasználó inaktív   Pace 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 13:09

idézet:
Ezt írta Jam.:
Én elkezdtem magyarosítani, de nem tudom, hogy lesz-e belőle valami, mert most tartok kb. a tizedénél![/quote]

mivel szeded ki, írod át, és teszed vissza a szöveget? tudsz egy linket mondani ilyenprogira? vagy ennél bonyolultabb, és inkább arra várjak, hogy más fordít? :)

#771 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 14:18

Na, találkoztam egy buggal...

Van egy olyan küldetés amikor mész egy motorcsónakkal, és onnan kell lőni a többi csónakot, helikoptert satöbbit...
Na megcsináltam a mission-t az animációban kiszáll a partra...
De nemám! :D (nekem nem :D)

Hanem a csónak eltűnik és a fazon ott lebeg a víz fölött és nem megy tovább :D Nemtok mit csinálni vele... :D

#772 Felhasználó inaktív   usernev 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 03. 16:32

En is lattam egy bugot.
Amikor az epitkezesen adja a srac a kuldeteseket, akkor a limo rendszeresen nekimegy a keritesnek :)
A masik az volt, hogy nekimentem teljes gazzal a hazfalnak motorral, es a haztomb tuloldalan talaltam magam a jardan, a moci meg ott maradt a fal toveben fustologve.

#773 Felhasználó inaktív   James Sunderland 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 20:35

idézet:
Ezt írta Pace:

mivel szeded ki, írod át, és teszed vissza a szöveget? tudsz egy linket mondani ilyenprogira? vagy ennél bonyolultabb, és inkább arra várjak, hogy más fordít? :)
[/quote]

Elküldtem mailben mert nagyon rendes gyerek vagyok... :)
Csak vigyázz mert lefagyást okozhat a játékban.

#774 Felhasználó inaktív   Jam. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 21:09

Egy német progival, amivel csak be kell tölteni a text fájlt és külöm-külön átírhatsz mindent!
Jól tudsz angolul?
Mert akkor te is elkezdhetnéd fordítani, ez úgy nézne ki, hogy amikor betöltöd a text fájlt akkor kapsz egy hosszú listát amit te alulról kezdenéd el fordítani én meg felülről!
MSI GX701

#775 Felhasználó inaktív   Pace 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 23:55

idézet:
Ezt írta Tony_6:

Elküldtem mailben mert nagyon rendes gyerek vagyok... :)
Csak vigyázz mert lefagyást okozhat a játékban.
[/quote]

köszönöm, fagyást kibírom :)

#776 Felhasználó inaktív   Pace 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 23:55

idézet:
Ezt írta Jam.:
Egy német progival, amivel csak be kell tölteni a text fájlt és külöm-külön átírhatsz mindent!
Jól tudsz angolul?
Mert akkor te is elkezdhetnéd fordítani, ez úgy nézne ki, hogy amikor betöltöd a text fájlt akkor kapsz egy hosszú listát amit te alulról kezdenéd el fordítani én meg felülről!
[/quote]

a jótól messze vagyok sajna :) de nem hiszem, hogy túl bonyolult lenne...én inkább magamnak gondoltam, hogy csinálom. De ha nagyon jól sikerülne, akkor szólok :D

#777 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 07:12

Sziasztok! nekem harom kerdesem van:
1. azt a fickot a golfpalyan hogy a legcelszerubb kinyirni? ha elkezdem uldozni a golf autoval, akkor sosem erem utol, ha gyalog rohanok utana, akkor az a barom gorillaja ut el, ha megvarom a kapunal es ott intezem el az mukodik? mar nem volt turelmem ezt a verziot is kiprobalni! :(
2. azt a not aki valamilyen kovekkel lep meg es ugy kell kinyirni, hogy auto balesetnek latszodjon, milyen kocsival kell (erdemes) lecsapni? ha egy gyors autoval megyek utana, csak kicsit megtorom, de nem gyullad ki, vagy hal meg a csajszi :(
3. amikor a Diazt kell vedeni a drog uzletnel es a vegen jon ket motoros, akik elviszik a zset, akkor mi a kovetendo taktika? mert mire megtalalom a terkepen merre tunt el az a tetu, mar vege is, mert kiirja, hogy meglepett a ficko! :(
Kene egy fekvorendor... egyenruhas? Beton! te ALLAT!

#778 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 08:31

[Sziasztok! nekem harom kerdesem van:
1. En egy rohadek voltam es szetvertem az osszes golf autot majd az utolsonal elkezdtem gyilkolaszni a gorillakat. Ezutan mar a fickot elgazoltam mikozben lelekszakadva rohant haza.

2. En siman egy rendor autoval nyirtam ki
3. En leugrottam a tetorol majd motorral utanuk eredtem es johet a geppisztolyozas vezetes kozben. Azt lattam,h merre fordul be, igy a sikatorban eleje tudtam kanyarodni es mar vartam is ot. :)

[ 2003. június 04.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#779 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 08:36

idézet:
Ezt írta TopGun:
[QB]Sziasztok! nekem harom kerdesem van:
1. azt a fickot a golfpalyan hogy a legcelszerubb kinyirni? ha elkezdem uldozni a golf autoval, akkor sosem erem utolQB][/quote]

én igen.
;)
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"

#780 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 10:48

idézet:
Ezt írta TopGun:
Sziasztok! nekem harom kerdesem van:
1. azt a fickot a golfpalyan hogy a legcelszerubb kinyirni? ha elkezdem uldozni a golf autoval, akkor sosem erem utol, ha gyalog rohanok utana, akkor az a barom gorillaja ut el, ha megvarom a kapunal es ott intezem el az mukodik? mar nem volt turelmem ezt a verziot is kiprobalni! :(
[/quote]

Én golfautóval követtem és amikor a bejáratnál kiszállt, akkor szétvertem a fejét egy golfütővel!

idézet:
Ezt írta TopGun:
2. azt a not aki valamilyen kovekkel lep meg es ugy kell kinyirni, hogy auto balesetnek latszodjon, milyen kocsival kell (erdemes) lecsapni? ha egy gyors autoval megyek utana, csak kicsit megtorom, de nem gyullad ki, vagy hal meg a csajszi :([/quote]

Azt hiszem, hogy az 'Ocean's View' előtt parkoló (állandó) kocsival üldöztem és egy kemény hajsza után végre felrobbant!

idézet:
Ezt írta TopGun:
3. amikor a Diazt kell vedeni a drog uzletnel es a vegen jon ket motoros, akik elviszik a zset, akkor mi a kovetendo taktika? mert mire megtalalom a terkepen merre tunt el az a tetu, mar vege is, mert kiirja, hogy meglepett a ficko! :([/quote]

Pattanj motorra és vedd üldözőbe... Más taktika nincs, egyszerűen ügyesnek kell lenned!
Tyraan - Artum Inferniti

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.