Lécci valaki küldjön emilbe képet egy Stretch-ről mert már 1 egész napjanem találok ilyen kocsit

Elküldve: 2003. 06. 05. 19:50
Elküldve: 2003. 06. 05. 20:18
Elküldve: 2003. 06. 05. 21:23
idézet:
Ezt írta Biz:
Hi!
Lécci valaki küldjön emilbe képet egy Stretch-ről mert már 1 egész napjanem találok ilyen kocsit[/quote]
A volt kubai maffiafőnök házánál. Ahogy jösz le a nagy lépcsőről balra. (Amugy ez egy limo)
Elküldve: 2003. 06. 05. 23:12
idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
ehhe
kerdes
lance kiszabaditasa.
mar majdnem az ajtoig jutok amikor mindig lemeszarolnak. valami jobb taktika? en ugy probaltam, hogy lovok mindenkire aki mozog:S lehet rohanni kene? :confused:[/quote]
A behatolásra még egy módszer! Szétlövöd a keresztbe állított kocsit. A robbanás megöli a kapubn álló embereket. Utána ua. mint az előző. A tank megszerzése pedig úgy a legjobb, ha elütöd az összes katonát egy gyors kocsival, elhajtasz messzire, megvárod, hogy a teherautók utánad jöjjenek, és szétlövöd őket. Utána a tnkból kikapod a sofőrt. Humánus, emberbaráti, jó megoldás. Az autóval sokmindent megoldhatsz. A motor mégis jobb! Az első kerekes megállásnál van egy kis bug. Néha megindul oldal irányba is a gép. Robogóval is fasza, bár az hamar átfordul. A harley szerűséggel idáig nem sikerült túl sokszor.Vajon miért? Egyébként azt próbáltátok, hogy ugrattok a krossz mocival, és előre, vagy hátra szaltót csinálni? Eddig egyszer majdnem sikerült, de ez a béna faszi mindíg leesik. Vajon miért nem marad a motoron? Legalább ennyit megcsinálhattak volna. Pedig milyen jól nézne ki egy szaltó.
Elküldve: 2003. 06. 06. 10:54
Elküldve: 2003. 06. 06. 11:05
Elküldve: 2003. 06. 06. 11:14
idézet:
Ezt írta Jareth:
Nos, most tartok ott, ahol a 'Haiti'-i fickókat kell a Kubaiak segítségével hazatenni! Minden rendben lenne, ha az a szemét sniper nem lenne a tetőn...[/quote]
Miért nem vagy te is sniper? A megfelelő szerszám a helyi ammunation kirendeltségekben korlátozott számban kapható.
Elküldve: 2003. 06. 06. 11:46
idézet:
Ezt írta cole:
Miért nem vagy te is sniper? A megfelelő szerszám a helyi ammunation kirendeltségekben korlátozott számban kapható.[/quote]
Hűha, erre nem is gondoltam!![]()
Elküldve: 2003. 06. 06. 12:28
Elküldve: 2003. 06. 06. 12:55
idézet:
Ezt írta Samm:
Valaki segítsen mi lehet a rákja?[/quote]
Nem lehet, hogy még nem telt le a pizza boy küldetés idő, és azért?
Elküldve: 2003. 06. 06. 13:21
idézet:
Ezt írta Samm:
Nem értem A Sunshine Autószalonban, már a 4.listát gyűjtögetem. Kell még a CADDY, MR. WHOOPEE meg a PIZZA BOY. Tehát eddig 2 bennt ven. DE most mikor beállok a Pizza boy-jal, egyszerűen nem akar lecsukódni a garázsajtó, és kihúzni a tételről.
Valaki segítsen mi lehet a rákja?[/quote]
A pizzaboy-on ülve az egyik gombot megnyomva törlöd a pizzaküldetést, és szabadon tiéd a motor, viheted, amerre akarod, nem kell megvárnod az idő leteltét. A fene se emlékszik már, melyik gomb, de gondolom, hogy a numeric+ lesz az.
Elküldve: 2003. 06. 06. 13:22
idézet:
Ezt írta cole:
Nem lehet, hogy még nem telt le a pizza boy küldetés idő, és azért?[/quote]
Jaj, elfelejtetem írni. A Pizza Boy küldetést már rég megcsináltam.![]()
Köszi, de vmi más tipp?
Ja, és a golf kocsit az hogy lehet a pályáról kihozni?
[ 2003. június 06.: Samm szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 06. 13:35
Elküldve: 2003. 06. 06. 13:37
Elküldve: 2003. 06. 06. 13:37
idézet:
Ezt írta Samm:
Köszi, de vmi más tipp?
Ja, és a golf kocsit az hogy lehet a pályáról kihozni?[/quote]
Előbb vigyél be egy másik kocsit hátha...
GolfCaddy meg van a pályán kívűl is. Én amikor ezért mentem, pont jött velem szembe egy nyanya egy ilyennel, hogy leparkoljon a club elött, de én gyorsabban szedtem ki belőle, mint ahogy megállt volna...
Üdv.
Elküldve: 2003. 06. 06. 13:48
idézet:
Ezt írta LightBringer:
GolfCaddy meg van a pályán kívűl is.[/quote]
Igen, nappal ott nyüzsögnek a bejárat előtt 5ösével.
Elküldve: 2003. 06. 06. 15:03
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Előbb vigyél be egy másik kocsit hátha...
GolfCaddy meg van a pályán kívűl is. Én amikor ezért mentem, pont jött velem szembe egy nyanya egy ilyennel, hogy leparkoljon a club elött, de én gyorsabban szedtem ki belőle, mint ahogy megállt volna...
Üdv.[/quote]
Pont most csináltam meg, nekem is pont ez volt.![]()
És mostmár elfogadta a Pizza Boyt is.
Kérdésem lenne: írtátok, hogy a Malibuba 10 órán át (valós idő: 10perc) kell nézni vmit, és akkor bead 1 plussz missiont.
Ezt fejtse ki vki, pls!
[ 2003. június 06.: Samm szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 06. 15:27
idézet:
Ezt írta Samm:
Kérdésem lenne: írtátok, hogy a Malibuba 10 órán át (valós idő: 10perc) kell nézni vmit, és akkor bead 1 plussz missiont.
[/quote]
Az nem a Malibu, hanem a Pole position club. Az ocean view hoteltől nem messze van. Meg kell venned, aztán megtalálod, hol kell nézelődnöd.
Elküldve: 2003. 06. 06. 15:37