HWSW Informatikai Kerekasztal: GTA 3. + Vice City (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GTA 3. + Vice City (II.)

#801 Felhasználó inaktív   Biz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 05. 19:50

Hi!
Lécci valaki küldjön emilbe képet egy Stretch-ről mert már 1 egész napjanem találok ilyen kocsit :mad:
Gigabyte 965-S3, E2140, Galaxy 7600GS Zalman, 2*512MB DDR800 A-Data, Samsung 250GB SATA, NEC 7173A , FSP 350W

#802 Felhasználó inaktív   Dexter^H 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 20:18

Na vocs, nem fogom végigolvasni a topicot. Szal ki akarom cserélni a sabreturbot shelby mustangra, leszedtem hozzá a IMG tool 1.3 ast, megnyitom az img filet, exportálni tudok belőle, de nem tudom kicserélni azt a 2 filet, amit akarok. Azt mondja, hogy tul nagy hozzá. Törölni se tudom őket, akkor azt mondja hogy használja valami. Irásvédelmet levettem a img fileról.
Wodka trinkt man pur und kalt
Das macht hundert Jahre alt!

#803 Felhasználó inaktív   CorsairS 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 21:23

idézet:
Ezt írta Biz:
Hi!
Lécci valaki küldjön emilbe képet egy Stretch-ről mert már 1 egész napjanem találok ilyen kocsit :mad:
[/quote]

A volt kubai maffiafőnök házánál. Ahogy jösz le a nagy lépcsőről balra. (Amugy ez egy limo :))

#804 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 23:12

idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
ehhe
kerdes
lance kiszabaditasa.
mar majdnem az ajtoig jutok amikor mindig lemeszarolnak. valami jobb taktika? en ugy probaltam, hogy lovok mindenkire aki mozog:S lehet rohanni kene? :confused:
[/quote]

A behatolásra még egy módszer! Szétlövöd a keresztbe állított kocsit. A robbanás megöli a kapubn álló embereket. Utána ua. mint az előző. A tank megszerzése pedig úgy a legjobb, ha elütöd az összes katonát egy gyors kocsival, elhajtasz messzire, megvárod, hogy a teherautók utánad jöjjenek, és szétlövöd őket. Utána a tnkból kikapod a sofőrt. Humánus, emberbaráti, jó megoldás. Az autóval sokmindent megoldhatsz. A motor mégis jobb! Az első kerekes megállásnál van egy kis bug. Néha megindul oldal irányba is a gép. Robogóval is fasza, bár az hamar átfordul. A harley szerűséggel idáig nem sikerült túl sokszor.Vajon miért? Egyébként azt próbáltátok, hogy ugrattok a krossz mocival, és előre, vagy hátra szaltót csinálni? Eddig egyszer majdnem sikerült, de ez a béna faszi mindíg leesik. Vajon miért nem marad a motoron? Legalább ennyit megcsinálhattak volna. Pedig milyen jól nézne ki egy szaltó.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#805 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 00:02

kössz a címet

#806 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 10:54

Mivel úgy látom elég sokan autókra vadásztok, [url="http://"http://www.gta3warehousecoalition.com/vehicles/"]itt[/url] 1 kis segítség. :cool:
(Avagy: Mit, holtalálsz! Képpel 1ütt)
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#807 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 11:05

Nos, most tartok ott, ahol a 'Haiti'-i fickókat kell a Kubaiak segítségével hazatenni! Minden rendben lenne, ha az a szemét sniper nem lenne a tetőn...
Tyraan - Artum Inferniti

#808 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 11:14

idézet:
Ezt írta Jareth:
Nos, most tartok ott, ahol a 'Haiti'-i fickókat kell a Kubaiak segítségével hazatenni! Minden rendben lenne, ha az a szemét sniper nem lenne a tetőn...[/quote]

Miért nem vagy te is sniper? A megfelelő szerszám a helyi ammunation kirendeltségekben korlátozott számban kapható.
ALWAYS COCA COLE

#809 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 11:46

idézet:
Ezt írta cole:
Miért nem vagy te is sniper? A megfelelő szerszám a helyi ammunation kirendeltségekben korlátozott számban kapható.[/quote]

Hűha, erre nem is gondoltam! :D
Tyraan - Artum Inferniti

#810 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 12:28

Nem értem A Sunshine Autószalonban, már a 4.listát gyűjtögetem :cool:. Kell még a CADDY, MR. WHOOPEE meg a PIZZA BOY. Tehát eddig 2 bennt ven. DE most mikor beállok a Pizza boy-jal, egyszerűen nem akar lecsukódni a garázsajtó, és kihúzni a tételről.
Valaki segítsen mi lehet a rákja? :rolleyes:
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#811 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 12:55

idézet:
Ezt írta Samm:

Valaki segítsen mi lehet a rákja?
[/quote]

Nem lehet, hogy még nem telt le a pizza boy küldetés idő, és azért?
ALWAYS COCA COLE

#812 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 13:21

idézet:
Ezt írta Samm:
Nem értem A Sunshine Autószalonban, már a 4.listát gyűjtögetem :cool:. Kell még a CADDY, MR. WHOOPEE meg a PIZZA BOY. Tehát eddig 2 bennt ven. DE most mikor beállok a Pizza boy-jal, egyszerűen nem akar lecsukódni a garázsajtó, és kihúzni a tételről.
Valaki segítsen mi lehet a rákja? :rolleyes:
[/quote]

A pizzaboy-on ülve az egyik gombot megnyomva törlöd a pizzaküldetést, és szabadon tiéd a motor, viheted, amerre akarod, nem kell megvárnod az idő leteltét. A fene se emlékszik már, melyik gomb, de gondolom, hogy a numeric+ lesz az.

#813 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 13:22

idézet:
Ezt írta cole:

Nem lehet, hogy még nem telt le a pizza boy küldetés idő, és azért?
[/quote]

Jaj, elfelejtetem írni. A Pizza Boy küldetést már rég megcsináltam. :cool:
Köszi, de vmi más tipp? :)

Ja, és a golf kocsit az hogy lehet a pályáról kihozni?

[ 2003. június 06.: Samm szerkesztette a hozzászólást ]

#814 Felhasználó inaktív   usernev 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 06. 13:35

A Lance kiszabadításához még egy változat.
Én helikopterrel mentem, és sikerült egy zuhanás jellegű leszállással az egyik böhöm munkagép tetején épségben landolni. Kiszálltam egy aknavetővel a kezemben és szétszórtam belőle a töltetett. Lementem egy uzival a lépcsőn és lelődöztem a maradékot.
A gond csak annyi volt, hogy Lance nem tudott feljönni a helikopterhez, így lejjebb kellett vinnem a helikoptert, hogy beszálljon.
Aztán szépen elrepültünk a korházhoz.
Sétagalopp volt. (Bár elsőre nem sikerült épségben leszállni)

#815 Felhasználó inaktív   usernev 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 06. 13:37

[QUOTE]Ezt írta Samm:
[QB]

Jaj, elfelejtetem írni. A Pizza Boy küldetést már rég megcsináltam. :cool:

A golfkocsival úgy lehet kigyönni, hogy a portát jobbról kerülöd és ott ki lehet ugratni a kerítés fölött.

#816 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 13:37

idézet:
Ezt írta Samm:

[/quote]

Előbb vigyél be egy másik kocsit hátha...

GolfCaddy meg van a pályán kívűl is. Én amikor ezért mentem, pont jött velem szembe egy nyanya egy ilyennel, hogy leparkoljon a club elött, de én gyorsabban szedtem ki belőle, mint ahogy megállt volna... :p

Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#817 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 13:48

idézet:
Ezt írta LightBringer:

GolfCaddy meg van a pályán kívűl is.
[/quote]

Igen, nappal ott nyüzsögnek a bejárat előtt 5ösével.
ALWAYS COCA COLE

#818 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 15:03

idézet:
Ezt írta LightBringer:

Előbb vigyél be egy másik kocsit hátha...

GolfCaddy meg van a pályán kívűl is. Én amikor ezért mentem, pont jött velem szembe egy nyanya egy ilyennel, hogy leparkoljon a club elött, de én gyorsabban szedtem ki belőle, mint ahogy megállt volna... :p

Üdv.
[/quote]

Pont most csináltam meg, nekem is pont ez volt. :D
És mostmár elfogadta a Pizza Boyt is. :p

Kérdésem lenne: írtátok, hogy a Malibuba 10 órán át (valós idő: 10perc) kell nézni vmit, és akkor bead 1 plussz missiont.
Ezt fejtse ki vki, pls! :(

[ 2003. június 06.: Samm szerkesztette a hozzászólást ]

#819 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 15:27

idézet:
Ezt írta Samm:

Kérdésem lenne: írtátok, hogy a Malibuba 10 órán át (valós idő: 10perc) kell nézni vmit, és akkor bead 1 plussz missiont.
[/quote]

Az nem a Malibu, hanem a Pole position club. Az ocean view hoteltől nem messze van. Meg kell venned, aztán megtalálod, hol kell nézelődnöd.
ALWAYS COCA COLE

#820 Felhasználó inaktív   Diavolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 15:37

Valaki kuldjon nekem egy save-t legyszi!!! akarhonnan jo csak legyen meg az RC helikopteres es a death row (amikor Lance-t kell kiszabaditani es fogy az eletereje..aztan autos uldozeses marhasag)
Lecci vki kuldje el mert emiatt a 2 mission miatt mar 2 hete nem nyulok a jtekhoz mert mar az egeremet darabokra tortem es a klav sincs mar tul jo allpotban.
elore is koszi

xzit@freemail.hu
MSI KT3 ultra ARU deszka-AMD XP1800+@(1,62Ghz)-512 DDR RAM 333Mhz - Ati Radeon 9700pro - meg egy csíz a csupasz körtefán! - :D
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.