en 2-t alig birok megcsinalni, mer leamortizalodik a kocsim az elsonel: :confused:
valamit rosszul csinalok?

Elküldve: 2003. 06. 16. 07:09
Elküldve: 2003. 06. 16. 08:12
idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
valamit rosszul csinalok?[/quote]
Igen, azt, hogy ezt az egy nyomorult oldalt nem vagy képes végigolvasni.
Elküldve: 2003. 06. 16. 12:03
idézet:
Ezt írta cole:
Igen, azt, hogy ezt az egy nyomorult oldalt nem vagy képes végigolvasni.[/quote]
BISSSZTOS:d
Elküldve: 2003. 06. 16. 13:10
idézet:
Ezt írta pascal:
UFF! Szabad-e szaggatnia a játéknak athlon1600+ al 256 ddr266al és (inno)geforce3ti200al??? Mármint hogy kicsit értelmesebb legyek, nekem szaggat.. GTA3 nem szaggatott ez szaggat, hát gondolom az AA meg az Anisotropde nem 640 ben is mindenféle élsimítás nélkül látszólagosan random helyeken pár FPSre degradál ami ugye már csak azért is idegesít mert az mp3 szám is beszaggat
ja kb amikor sok ember van vagy sok ember/t lő/lövök akkor általában ha sok poligon repdes szanaszéjjel (ütközés, mnekimegyek vmi dönthető oszlopnak) de van hogy csak úgy beszaggat...
GTA3 elő és amin az állam leesett hogy az is szaggatEddig ugye nem csinálta...
Amire gondolok a detonator nemjoneki (vmejik 4x.xx van fenn nemtom pontosan nemrég vmjik gámához rakosgattam őket) vagy a DX9 zavarja őket ami nemrég óta (Freelancer óta
) van fenn. Tapasztalt-e vki javulást detonator cserétől vagy hasonló szoftveres dologtól amit el lehet végezni winreinstall nélkül (tudtommal a DX9et az isten se teszi vissza 8.1nek
)
Ja és akinek hasonló konfigon (főleg ilyen kártyán) jól fut, azzal szívesen konzultálnék a beállításairól.[/quote]
Próbáld Nocd exe fájlal indítani, vagy demonnal használd. Valszeg a cd Mchajtód szarakszik! Ha mégsem, akkor meória bővítést ajánlok. Nálam 1280*1024@32 geforce2ti, 1800+ xp, 512mb ddr pc2100, Abit kg7 mellett nem szaggat.Nagyon cool, pedig először zavart, hogy régi kocsik vanak benne! Most már Mcszoktam.
Elküldve: 2003. 06. 16. 14:18
Elküldve: 2003. 06. 16. 14:26
idézet:
Ezt írta onkelz:
Nem birom megcsinalni es kezd az agyamra menni mar...[/quote]
Csináld csak meg! Nem szeretjük a cheatereket!![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 16:09
idézet:
Ezt írta onkelz:
En sem, de mar nagyon kivagyok[/quote]
Úgy érzem, hogy kötelességem segíteni, mivel érzem a bűnbánatot a hangodban. Ha dobsz egy címet kapsz egy mentést...![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 16:42
Elküldve: 2003. 06. 16. 17:01
Elküldve: 2003. 06. 16. 17:20
idézet:
Ezt írta onkelz:
Igen-igen!Szanom banom, de muszaly![]()
Lenne meg egy aprocska kerdesem (ha volt mar rola szo nyugodtan verjetek meg), van 75000 dolcsim, mikor tudok vsarolni olyasmit, ami hozza is a penzt.Mittomen, fagyzio, bar meg ilyenek?[/quote]
Akkor jó játékot, mail-od érkezett.
Vásárolni pedig azután tudsz, miután a középső szigeten kinyírtad Diaz apánkat, megszerezted a villáját és az utána lévő küldetésben az első sziget északi felében lévő bevásárló központban bevertél néhány kirakatot...
[ 2003. június 16.: Jar papa szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 16. 17:31
idézet:
Ezt írta Csiresz:
Srácok!
Elakadtam,plz help!
Szóval az a misszió címe, hogy "cop ...".Nem tom pontosam, de így kezdődik.A "V" betűs helynél adja, és aszongya, hogy tornázzam fel a körözési szintemet, azt bugázzak vmi zsarukocsit.Ez eddig megvolt, de ezután mit kell csinálni?
Ja, és mégvalami!
Kövezzetek meg, de nem tudom hol van a fagyizó!Egy helyszínleírást már láttam róla, de az alapján dunsztom sincs hol lehet.
Köszi a segítséget![/quote]
A küldetés címe "Cop Land"
Feladat:A megadott helyen legalább 2 fakabát felbosszantása majd ruhájuk elvétele után az épület mellet parkoló URH-s ladával irány a "TESCO" és a kávézóban kérni 2 adag extra coffein mentes cappuchino-t ami 5min -en belül meghajt de úgy,hogy csak na![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 17:46
idézet:
Ezt írta [VS]Thomas:
majd ruhájuk elvétele[/quote]
Ami egy helyi, garázsnak látszó kivégzőhelyen történik.
Elküldve: 2003. 06. 16. 17:50
idézet:
Ezt írta Csiresz:
Srácok!
Elakadtam,plz help!
Szóval az a misszió címe, hogy "cop ...".Nem tom pontosam, de így kezdődik.A "V" betűs helynél adja, és aszongya, hogy tornázzam fel a körözési szintemet, azt bugázzak vmi zsarukocsit.Ez eddig megvolt, de ezután mit kell csinálni?
Ja, és mégvalami!
Kövezzetek meg, de nem tudom hol van a fagyizó!Egy helyszínleírást már láttam róla, de az alapján dunsztom sincs hol lehet.
Köszi a segítséget![/quote]
Ebből látszik, hogy nem érti szegénya V betűs hely az a saját nevünk
na de akkor Tmához, fogod szerzel körözési szintet mind1 mekkora nekem jól bevált, hogy a radaron jelzett pötty közelében lelövök egy zsernyákot erre ugye ha minden igaz két kis feketpontot kapsz
beugrasz egy kocsiba (Lancre meg vigyázz mert se**hülye és szereti kocsi alá betni magát) 2es szinten elég jól a nyomodba erednek ekkor vágódj be a radaron jelölt garászba, a lényeg hogy minimum 2db rendőr legyen a garázsban veletek együtt és ne állja semmi az ajtó útját. Ekkor átötlözés következik és a garázs jobb oldlánál lévő policecarral húzhatsz is a Mallba. DE itt ajánlanám a garázstól egy utcányira lévő rendőrörsöt ahol egy Enforcer parkol, na azt vedd fel (eleve 100pajzs+a kocsi is elég strapabíró). Be a Mallba besétálni a megjelölt helyre BUMMM kisétálni a Mallból ja 5ös körözési szint mellett haza kell menni, ez nem lenne gáz egyedül de a hülye Lance miatt ha kocsit akarsz cserélni általában lelöveti vagy elütteti magát.. esetleg te ütöd el, szóval egy kocsival ki kéne bírni az ujdonsült kastélyodig. Erre jó ugye az enforcer. Én úgy vittem haza, hogy mind a 4 kerekét kilőtték a mocsokok
De amúgy nem egy sétalgalopp
Saját problémám a winnel volta gépen van ugye WinMe +WinXP az xpn nincsenek jatékok szóval ilyen téren szűz win
nah démontúlzzal felzúztam a stuffot (tökjó legálisan lehet használni crack nélkül ha bekattyoloda SafeDisc emulációt
) Szóval xpn tökéletesen megy nem szagatt élek simák sőt az eddig tapasztalt fura textúrahibák sincsenek. Eléggé érdekes...
A Kastély meg tökjó cuccos!! Heli a háztetőn, Health,Armor,Shoti,Uzi a spájzban+Sniper a labirintusban+Katana a szomszéd garászban+Limo és Infernus a ház előtt. Mi kell még?
[ 2003. június 16.: pascal szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 16. 21:27
idézet:
Ezt írta Jar papa:
Akkor jó játékot, mail-od érkezett.
Vásárolni pedig azután tudsz, miután a középső szigeten kinyírtad Diaz apánkat, megszerezted a villáját és az utána lévő küldetésben az első sziget északi felében lévő bevásárló központban bevertél néhány kirakatot...
[ 2003. június 16.: Jar papa szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Orok hala
![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 22:08
Elküldve: 2003. 06. 16. 22:11
idézet:
Ezt írta pascal:
Saját problémám a winnel volta gépen van ugye WinMe +WinXP az xpn nincsenek jatékok szóval ilyen téren szűz win
nah démontúlzzal felzúztam a stuffot (tökjó legálisan lehet használni crack nélkül ha bekattyoloda SafeDisc emulációt
) Szóval xpn tökéletesen megy nem szagatt élek simák sőt az eddig tapasztalt fura textúrahibák sincsenek. Eléggé érdekes...
[ 2003. június 16.: pascal szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Éppen ezt mondtam neked pár hozzászólással feljebb!!! Zseni vagyok!![]()
![]()
![]()
........................................................
Elküldve: 2003. 06. 17. 11:22
idézet:
Ezt írta pascal:
**[/quote]
En azt az utodott szines boru havert otthagytam valahol. A zsaruk ugyis ramszalltak es engem lottek, elporogtem kilott kerekekkel a Pay-n-Spary-ba a kozelben majd a festes utan szep nyugisan felvettem Lance-t. Ugyanigy csinaltam a Rendor orson is amikor azt a harcsabajuszut kellett kihozni. Persze en brute force hivo vagyok igy granattal kozlekedtem az orson![]()
Amig ezek a karakterekre vartam,h bemasszanak a kocsiba siman szetlottek a kocsit, vagy kirangattak a zsarukCsak pupok voltak a hatamon.
[ 2003. június 17.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 17. 16:08
Elküldve: 2003. 06. 17. 17:16
idézet:
Ezt írta Ladis:
Éppen ezt mondtam neked pár hozzászólással feljebb!!! Zseni vagyok!![]()
![]()
![]()
........................................................[/quote]
KCS ment
Télleg, nemtudjátok mitől indul be úgy igazán a káoszmütyürke?? Vagy az időm fogy el vagy lelőnek a swatosok... ja és hol nagyot ugrik, hol kicsit a vonalka, hol a logikája?? ahogy észreveszem a lelőtt emberek nemsokat érnek neki, a felrobbanrtott kocsik viszik feljebb, jól látom?