idézet:
Ezt írta cole:
Ezt kifejtenéd bővebben?[/quote]
Szóval megcsináltam taxival, hogy elvittem 100 csávót. És így, az összes taxiba vmi hydraulikus sz*r lett. Mostmár duda helyett feldobja a kocsit vagy 2-3m magasra.
Szóval ha mondjuk repesztesz egy motoros után, és időben ugrajtasz, pont a fején landolsz.![]()
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 06. 09. 14:53
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2003. 06. 09. 15:01
idézet:
Ezt írta rogilos:
Sziasztok! A rádióállomások zenéi az Audio alkönytárban (állomásnév).ADF kierjesztéssel figyelnek a többi kis MP3 és WAV-ok között. Hogy tudnám kiírni audió CD-re ezeket a zenéket? Milyen formátum lehet ez? Van valakinek 5lete? Előre is köszi a segítséget! :confused:[/quote]
Már volt róla szó, de tessék![]()
[url="http://"http://w3.enternet.hu/samm/vicesimus-alter.zip"]Innen[/url] letöltheted a file-t, kb 20k-s progi.
(THX Leventének a progiért)![]()
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2003. 06. 09. 15:48
Sziasztok!
Hogy lehet audió CD-re kimenteni a rádióadások zenéit?
Az Audió könyvtárban vannak ADF kiterjesztésben de ezt a formátumot nem ismerem. Van valakinek 5lete?
Hogy lehet audió CD-re kimenteni a rádióadások zenéit?
Az Audió könyvtárban vannak ADF kiterjesztésben de ezt a formátumot nem ismerem. Van valakinek 5lete?
Elküldve: 2003. 06. 09. 20:59
Sziasztok
hogy lehet boltot kirabolni?Nekem sehogy sem sikerul.hiaba nyomkodok mindent az aru,illetve a kassza kozeleben,semmi sem tortenik.
hogy lehet boltot kirabolni?Nekem sehogy sem sikerul.hiaba nyomkodok mindent az aru,illetve a kassza kozeleben,semmi sem tortenik.
Elküldve: 2003. 06. 09. 21:10
idézet:
Ezt írta CitroM:
Sziasztok
hogy lehet boltot kirabolni?Nekem sehogy sem sikerul.hiaba nyomkodok mindent az aru,illetve a kassza kozeleben,semmi sem tortenik.[/quote]
azoknal a boltoknal amelyikek kirabolhatoak van egy szokasos "kek kor" amibe bele kell allni.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 06. 09. 22:29
idézet:
Ezt írta CitroM:
Sziasztok
hogy lehet boltot kirabolni?Nekem sehogy sem sikerul.hiaba nyomkodok mindent az aru,illetve a kassza kozeleben,semmi sem tortenik.[/quote]
Én úgy szoktam, hogy amelyik boltba be lehet menni, oda bemész. Előveszel vmilyen fegyvert (pl: pisztoly,shotgun) kiadja a pultra a pénzt, és kapsz két szép kis csillagocskát is mellé.
Tipp: Irány a legközelebbi pay&spray![]()
Elküldve: 2003. 06. 09. 23:28
Hát nekem semmilyen kék kör nem volt a boltokban. 
Viszont a fegyver célkeresztjét rákell állítani a boltosra aztán akko adja a pénzt.

Viszont a fegyver célkeresztjét rákell állítani a boltosra aztán akko adja a pénzt.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2003. 06. 10. 13:57
idézet:
Ezt írta FlowM@N - Unregistered:
Hát nekem semmilyen kék kör nem volt a boltokban.
Viszont a fegyver célkeresztjét rákell állítani a boltosra aztán akko adja a pénzt.[/quote]
Én se szoktam, kivéve a pizzásnál meg ilyenek, de az evésre való(=felmegy az élet).
De nem akartam beszólni.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 10. 14:00
"TITITA TITUTU TIIIPATITITUUU,
TUTUTU TUTUTU TUTUTU
TUTUTUUU TUTUTITITUUU"
[ 2003. június 12.: kutya szerkesztette a hozzászólást ]
TUTUTU TUTUTU TUTUTU
TUTUTUUU TUTUTITITUUU"
[ 2003. június 12.: kutya szerkesztette a hozzászólást ]
"És együtt alszik majd a bárány és a farkas, de a bárány nem alszik majd jól."
Elküldve: 2003. 06. 10. 14:13
idézet:
Ezt írta kutya:
Valaki, aki már megunta ezt a játékot, nem adja el nekem az övét?[/quote]
Minek neked az övem?![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 06. 10. 14:23
idézet:
Ezt írta Jareth:
Minek neked az övem?[/quote]
Sokmindenre jó. Összekötözhetlek vele, vagy egyszerüen csak a füled közé csörditek vele...![]()
"És együtt alszik majd a bárány és a farkas, de a bárány nem alszik majd jól."
Elküldve: 2003. 06. 10. 14:33
idézet:
Ezt írta kutya:
Sokmindenre jó. Összekötözhetlek vele, vagy egyszerüen csak a füled közé csörditek vele...[/quote]
Király!![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 06. 10. 21:46
Hi,
Téma a pénzkeresés
Szóval a Sunshine Autos-on kívül ki tud még jó (azaz NAGYON JÓ) pénzszerzési tippet adni? Apache helikopterem még nincs
THX!
Curtis
Téma a pénzkeresés

Curtis
"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver
Teamspeak szerver
Elküldve: 2003. 06. 10. 22:02
idézet:
Ezt írta Curtis:
jó (azaz NAGYON JÓ) pénzszerzési tippet[/quote]
Tank + vigilante mission.
Fél óra alatt fél millió, és exponenciálisan nő. Tankszerzés a rendőröktől történik, ők hozzák, ha elég agresszív vagy.
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2003. 06. 10. 23:54
Valaki meg tudja mondani hogy mennyi "fagyit" kell eladni?
163-nál meguntam kissé....

163-nál meguntam kissé....

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2003. 06. 11. 00:18
idézet:
Ezt írta Valdy:
Valaki meg tudja mondani hogy mennyi "fagyit" kell eladni?![]()
163-nál meguntam kissé....[/quote]
50-et...
Viszont pizzából mennyi kell ? Írtátok, hogy 55...kivittem 55-t, számoltam, de Mission failed lett... :confused:
Elküldve: 2003. 06. 11. 00:43
idézet:
Ezt írta cole:
Tank + vigilante mission.
Fél óra alatt fél millió, és exponenciálisan nő. Tankszerzés a rendőröktől történik, ők hozzák, ha elég agresszív vagy.[/quote]
Hi,
Kösz a tippet!!! 600 ezret simán meg lehet csinálni (kb 35-40 menet) Thx mégegyszer!
Curtis
"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver
Teamspeak szerver
Elküldve: 2003. 06. 11. 06:22
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Viszont pizzából mennyi kell ? Írtátok, hogy 55...kivittem 55-t, számoltam, de Mission failed lett... :confused:[/quote]
55öt, de azt viszont tilos abbahagyni, addig kell csinálni, amíg ki nem írja, hogy mission complete. Azt hiszem, ugyanazt a hibát vétetted, amit én: az utolsó pizza kihordása után még utoljára vissza kell menni a pizzériába ...
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2003. 06. 11. 06:26
idézet:
Ezt írta Curtis:
Kösz a tippet!!! 600 ezret simán meg lehet csinálni (kb 35-40 menet) Thx mégegyszer!
[/quote]
Nincs mit.
Én is 200 ezerrel indultam:
![]()
ALWAYS COCA COLE