idézet:
Ezt írta bearr:
Nem, nem en vagyok, nekem mas volt a nevem regebben... Csak elegge hirhedt voltam egy apro affer miatt.[/quote]
![]()
Haegemonia - Legions of Iron
Elküldve: 2002. 11. 25. 22:19
Elküldve: 2002. 11. 25. 23:24
idézet:
Figyelem! Ez a fórum nem a szoftverek illegális beszerzésével kapcsolatos, kérünk mindenkit, hogy letöltési címeket, szériaszámokat, cd-kulcsokat és crack-eket ne tegyen közzé![/quote]
Elküldve: 2002. 11. 26. 10:03
idézet:
Ezt írta bearr:
Nem, nem en vagyok, nekem mas volt a nevem regebben... Csak elegge hirhedt voltam egy apro affer miatt.[/quote]
Scener voltál? Mi volt a neved? Küldd privátban, kíváncsi vagyok...
[ 2002. november 26.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2002. 11. 26. 10:12
Privi el. Tulkepp nem titok, meg nem is olyan egetrengeto dolog, csak mind a mai napig feszengek ha eszembe jut.
Elküldve: 2002. 11. 26. 13:32
Ha telepítek egy bányászállomást, és miután kiürül a bánya nem tudom odébb vinni az állomást egy másik bányához.
Biztos csak én vagyok béna,de erre a problémára kellene egy kis help.
Biztos csak én vagyok béna,de erre a problémára kellene egy kis help.
Elküldve: 2002. 11. 26. 13:56
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy élve megúszom, ha a feleségemnek megemlítem, hogy egy eredeti példányt szeretnék kapni a játékból a mikulásra?
ja, egyébként nem tudja valaki, hogy mi a különbség a sima és a collector`s edition kiadás között? (csak, hogy tudjam melyiket kérjem
)
[ 2003. január 04.: ganxsta szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2003. január 04.: ganxsta szerkesztette a hozzászólást ]
<span style='color:blue'>System halted! Macska reboot!</span>
Elküldve: 2002. 11. 26. 15:55
idézet:
Ezt írta Fireblade:
Ha telepítek egy bányászállomást, és miután kiürül a bánya nem tudom odébb vinni az állomást egy másik bányához.
Biztos csak én vagyok béna,de erre a problémára kellene egy kis help.[/quote]
Ez még nekem se ment. Már megszoktam, hogy bezúzom és csinálok másikat.![]()
Elküldve: 2002. 11. 27. 01:20
idézet:
Ezt írta ganxsta:
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy élve megúszom, ha a feleségemnek megemlítem, hogy egy eredeti példányt szeretnék kapni a játékból a mikulásra?ja, egyébként nem tudja valaki, hogy mi a különbség a sima és a collector`s edition kiadás között? (csak, hogy tudjam melyiket kérjem
)[/quote]
Collector's-hoz jár egy audio cd is, ez biztos.
Elküldve: 2002. 11. 27. 02:08
a sima az dvdtokban van a collectors meg dobozos+audiocd+valamikiskezikonyvamivelszartseersz
Per Aspera Ad Astra
Elküldve: 2002. 11. 27. 08:18
segitseg!
Nem gondoltam volna hogy elakadok,de sikerult.
Amikor a marsot levertem atmentem egy masik galakszisba egy vormholeon keresztul.a masodik palyan epiteni kell egy mk1es bazist.epitettem egy harci bazist,es mivel jott a jolcsinaltad szoveg gondolom ez a mission kesz is.
Na most a masodik az a kalozbazis letiprasa,de azt az istennek sem talalom.
kb egy orat kerestem mikozben sorra vertem a tamado kalozflottat.nincs sehol.
mindenesetre a jatek nagyon jo!
Amikor a marsot levertem atmentem egy masik galakszisba egy vormholeon keresztul.a masodik palyan epiteni kell egy mk1es bazist.epitettem egy harci bazist,es mivel jott a jolcsinaltad szoveg gondolom ez a mission kesz is.
Na most a masodik az a kalozbazis letiprasa,de azt az istennek sem talalom.

mindenesetre a jatek nagyon jo!
Elküldve: 2002. 11. 27. 11:12
Hi!
Nyilvan en vagyok a bena, de a 2. palyan, hogyan kell megmenteni a Del Keresztje urallomas lakoit?Ok, mondja, hogy evakualasra van szukseg, de hogyan?A korvettjeimmel az allomas melle manoverezek es...?
Tia
Nyilvan en vagyok a bena, de a 2. palyan, hogyan kell megmenteni a Del Keresztje urallomas lakoit?Ok, mondja, hogy evakualasra van szukseg, de hogyan?A korvettjeimmel az allomas melle manoverezek es...?
Tia
Whiskey
Elküldve: 2002. 11. 27. 15:51
idézet:
Ezt írta whiskey:
Hi!
Tia[/quote]
Hmmm, nálam kipusztultak szegények, pedig volt ellenanyag fejlesztésem is addigra már, ha jól emlékszem.
Elküldve: 2002. 11. 28. 01:02
idézet:
Ezt írta M:
segitseg!
Na most a masodik az a kalozbazis letiprasa,de azt az istennek sem talalom.kb egy orat kerestem mikozben sorra vertem a tamado kalozflottat.nincs sehol.
![]()
![]()
![]()
![]()
mindenesetre a jatek nagyon jo![/quote]
Ne felejtsd el kitelepíteni a bázist. (Jobb gombos menü->kitelepítés).
És a kalózok bázisa az észak-keleten található ködgomolyag (vagy mifranc) mögött van, még egy picit észak-keletebbre (Talán egy pár centire tőle.)... Meg lehet találni, csak oda kell menni.
![]()
Elküldve: 2002. 11. 28. 01:03
idézet:
Ezt írta whiskey:
Nyilvan en vagyok a bena, de a 2. palyan, hogyan kell megmenteni a Del Keresztje urallomas lakoit?Ok, mondja, hogy evakualasra van szukseg, de hogyan?A korvettjeimmel az allomas melle manoverezek es...?[/quote]
Mint rájöttem nem így kell.
Én is szívtam.
A lényeg az, hogy egy lakosság szállító hajóval másszál oda melléjük.![]()
Elküldve: 2002. 11. 29. 01:44
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Es ad vmi bonuszt?[/quote]
A néni elmegy hozzád hősnek..![]()
Elküldve: 2002. 11. 29. 15:53
Na végignyomtam.
Teccik.
DE! Sajnos meglehetősen rövid a játékidő (közepes nehézségi szinten legalábbis), bár jól szórakoztam
Viszont a játék végi animáció eléggé erősen azt sugallja hogy lesz folytatás!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lelőjem a poént?
Teccik.
DE! Sajnos meglehetősen rövid a játékidő (közepes nehézségi szinten legalábbis), bár jól szórakoztam

Viszont a játék végi animáció eléggé erősen azt sugallja hogy lesz folytatás!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lelőjem a poént?