Etele: Szerintem is rövid.

Viszont a végső videó egy szemét dolog, mert már most várom a következő részt...

Elküldve: 2002. 12. 01. 01:51
Elküldve: 2002. 12. 01. 09:21
Elküldve: 2002. 12. 01. 12:36
idézet:
Ezt írta Etele:
Na végignyomtam.
Teccik.
DE! Sajnos meglehetősen rövid a játékidő (közepes nehézségi szinten legalábbis), bár jól szórakoztam
Viszont a játék végi animáció eléggé erősen azt sugallja hogy lesz folytatás!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Lelőjem a poént?[/quote]
Nehéz fokozaton is rövid a játékidő, én 3 hétvége (kb. 23 óra) alatt nyomtam végig. Túl gyenge az MI. Szerintem a DR-nek picit hanyagolnia kellene az űrstratégiákat (meg úgy globálisan a stratégiákat) egy darabig, mert a végén be fogják skatulyázni őket.
Elküldve: 2002. 12. 01. 13:07
idézet:
Ezt írta StarFist:
Szerintem a DR-nek picit hanyagolnia kellene az űrstratégiákat (meg úgy globálisan a stratégiákat) egy darabig, mert a végén be fogják skatulyázni őket.[/quote]
Csináltak már Ők másfajta játékokat is, csak nem annyira terjedtek el (legalábbis Magyarországon nem)!
[ 2002. december 01.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 01. 14:14
Elküldve: 2002. 12. 02. 18:11
Elküldve: 2002. 12. 02. 18:30
idézet:
Ezt írta Waffen:
Hi! Az a problemam, hogy XP alatt ha betoltom a mentett jatekot, a pause-bol nem tudom folytatni a jatekot, hiaba nyomom a pause gombot.[/quote]
Mert nem azzal kell tovabbengedni.![]()
Elküldve: 2002. 12. 02. 18:43
idézet:
Ezt írta T2k:
Mert nem azzal kell tovabbengedni.[/quote]
Hanem? :confused:
Elküldve: 2002. 12. 02. 18:48
Elküldve: 2002. 12. 02. 21:17
idézet:
Ezt írta T2k:
Mert nem azzal kell tovabbengedni.[/quote]
Ó nagy bobisten szállj le a felhők közül alázatos szolgáidhoz, és hintsd az igét!
Amúgy nekem a PAUSE működik.
Elküldve: 2002. 12. 02. 22:20
Elküldve: 2002. 12. 02. 23:17
idézet:
Ezt írta bearr:
IGEN. Hol elsz? A Holdon?[/quote]
NEM. Számolj utána, hogy mi kell a magyar verzióhoz:
- Magyar szöveget kell írni a gamába, ilyen verziót kell fordítani és debuggolni; ez X ráadás munkaóra.
- Magyar csomagolást és CD-ket és kézikönyvet kell gyártani; ez annyiban plusz ráfordítás, hogy a kisebb mennyiség miatt drágább lesz mint a sok tízezres angol változatnál.
- És a legkomolyabb: magyar szinkronszöveget kell felvenni, magyar színészekkel, akiknek a fizetése szintén pluszköltség.
- Itthonra más kiadót kell találni, valami hazai vállalkozást (pl. az IG-t az Acomp adta ki asszem), akinek a saját költségei szintén hozzáadódnak a fentiekhez.
Mindezeket a plusz ráfordításokat csak és kizárólag a hazai eladásokból lehet visszanyerni, hiszen máshol aligha vesznek magyar verziót. A hazai piacon a rekordeladást a Harry Potter tartja 5000 körüli példányszámmal, a Hege ennél valszleg kevesebb lesz. A kiskereskedők egy komoly százalékot lenyúlnak a bevételből, a maradékból kell összehozni a magyarítást és a gyártást.
A végén tehát a fejlesztő még komoly (2-3000) eladásoknál is éppen hogy nullszaldónál jobbra szokott kijönni...
Szóval inkább ne pampogjon itt senki, aki ezt a magyar verziót lewarezolja, mert elég komoly hülyét csinál magából.
Elküldve: 2002. 12. 02. 23:53
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
NEM. Számolj utána, hogy mi kell a magyar verzióhoz:
- Magyar szöveget kell írni a gamába, ilyen verziót kell fordítani és debuggolni; ez X ráadás munkaóra.
- Magyar csomagolást és CD-ket és kézikönyvet kell gyártani; ez annyiban plusz ráfordítás, hogy a kisebb mennyiség miatt drágább lesz mint a sok tízezres angol változatnál.
- És a legkomolyabb: magyar szinkronszöveget kell felvenni, magyar színészekkel, akiknek a fizetése szintén pluszköltség.
- Itthonra más kiadót kell találni, valami hazai vállalkozást (pl. az IG-t az Acomp adta ki asszem), akinek a saját költségei szintén hozzáadódnak a fentiekhez.
Mindezeket a plusz ráfordításokat csak és kizárólag a hazai eladásokból lehet visszanyerni, hiszen máshol aligha vesznek magyar verziót. A hazai piacon a rekordeladást a Harry Potter tartja 5000 körüli példányszámmal, a Hege ennél valszleg kevesebb lesz. A kiskereskedők egy komoly százalékot lenyúlnak a bevételből, a maradékból kell összehozni a magyarítást és a gyártást.
A végén tehát a fejlesztő még komoly (2-3000) eladásoknál is éppen hogy nullszaldónál jobbra szokott kijönni...
Szóval inkább ne pampogjon itt senki, aki ezt a magyar verziót lewarezolja, mert elég komoly hülyét csinál magából.[/quote]
Ott az igazság. Adok is gyorsan egy jópontot
[ 2002. december 02.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 02. 23:56
Elküldve: 2002. 12. 03. 00:04
Elküldve: 2002. 12. 03. 01:41
idézet:
Ezt írta Waffen:
Hi! Az a problemam, hogy XP alatt ha betoltom a mentett jatekot, a pause-bol nem tudom folytatni a jatekot, hiaba nyomom a pause gombot.[/quote]
Ha letöltöd hozzá az 1.06-os patch-ot, akkor a p betűt tudod erre használni.
Amúgy a probléma szerintem ott lehet, mint nálam volt, hogy van valami külön kis progi, ami pl. a speciális billentyűket kezeli a multimédiás billentyűzeteken. (Nálam legalábbis ez volt a gond.)
Lődd ki a programot és menni fog. Illetve a NumLock-ot nálam be kellett hozzá kapcsolni...
Elküldve: 2002. 12. 03. 04:56
idézet:
Ezt írta Bástya elvtárs:
Ó nagy bobisten szállj le a felhők közül alázatos szolgáidhoz, és hintsd az igét!
Amúgy nekem a PAUSE működik.[/quote]
Logikusan azert nem irtam oda, mert nem emlekztem ra. Akkor meg a mhelyemen voltam, egy ora metroutra innen - innen, ahol a jatek van.
PS: Mi a retek az a bobisten?
[ 2002. december 03.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 03. 11:39
idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
Ha letöltöd hozzá az 1.06-os patch-ot, akkor a p betűt tudod erre használni.
Amúgy a probléma szerintem ott lehet, mint nálam volt, hogy van valami külön kis progi, ami pl. a speciális billentyűket kezeli a multimédiás billentyűzeteken. (Nálam legalábbis ez volt a gond.)
Lődd ki a programot és menni fog. Illetve a NumLock-ot nálam be kellett hozzá kapcsolni...[/quote]
Koszi. Na erre vartam.
Elküldve: 2002. 12. 03. 14:31