Haegemonia - Legions of Iron
Elküldve: 2002. 12. 21. 19:29
Hi!
Valaki legyszi segítsen nekem, és mondja meg, hogy a 3. epizód utolsó küldetésében mit kell csinálni. Kiírtottam az ellen-t, és nem ad feladatot, és nem lép.
Valaki legyszi segítsen nekem, és mondja meg, hogy a 3. epizód utolsó küldetésében mit kell csinálni. Kiírtottam az ellen-t, és nem ad feladatot, és nem lép.
Elküldve: 2002. 12. 21. 21:48
Na a 3. epizód 4. küldetésénél járok, (meg kell találni a fő bolygóját a kariak vagy milyen fajnak).
Elég korrekt a játék, jók a cirkálók, bár szeretném már látni a következő szintet.
Ja mikortól számít jónak egy kém? Hanyadik szint. Nekem most van egy 7. szntű, elég gizda, eddig csak a propagandába tört bele a foga, de mind1.
Ja miért nem lehet olyan technológiákat lopni, amelyek neked még listán sincsenek meg neked? Ha meg ellopsz egy technológiát, az meg oda írja a listába a státuszrészhez, hogy proto vagy mi, de a köv. küldetésben már fejlesztheted is ki újra.
Elég korrekt a játék, jók a cirkálók, bár szeretném már látni a következő szintet.
Ja mikortól számít jónak egy kém? Hanyadik szint. Nekem most van egy 7. szntű, elég gizda, eddig csak a propagandába tört bele a foga, de mind1.
Ja miért nem lehet olyan technológiákat lopni, amelyek neked még listán sincsenek meg neked? Ha meg ellopsz egy technológiát, az meg oda írja a listába a státuszrészhez, hogy proto vagy mi, de a köv. küldetésben már fejlesztheted is ki újra.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2002. 12. 21. 21:49
Na a 3. epizód 4. küldetésénél járok, (meg kell találni a fő bolygóját a kariak vagy milyen fajnak).
Elküldve: 2002. 12. 22. 00:02
idézet:
Ezt írta Nevl:
Ja miért nem lehet olyan technológiákat lopni, amelyek neked még listán sincsenek meg neked? Ha meg ellopsz egy technológiát, az meg oda írja a listába a státuszrészhez, hogy proto vagy mi, de a köv. küldetésben már fejlesztheted is ki újra.[/quote]
Kémekről annyit, hogy a kém és a kémhajó képessége is sokat nyom a latban. Kémhajó jobban számít, ugyanis a hajó csillagjaitól függ, hogy mit tud csinálni benne a kém.
Ellopott technológiákat érdemes azonnal kifejleszteni, ha egy kicsit is hasznos, mert ha nem teszed, a köv. pályán újra el kellene lopnod.
Olyan találmányt is lehet lopni asszem, ami amúgy neked még fel sincs sorolva a listában. A Proto=90%-os fejlesztés alatt, amúgy azt gondolom észrevettétek, hogy proto állapotú tech. kifejlesztése sokkal kevesebb KP-ba kerül.
Magyarán, addig lopj, amíg csak azt nem mondja, hogy nincs ellopható technológia
A Mission-öket továbbra se vágom fejből, úgyhogy passz. Még csak 1x játszottam végig. Könnyűn. (Sose játszottam ilyen progikkal, mint IG, IG2, és nem akartam fejest ugrani egy számomra tök ismeretlen stílusba Nehéz fokozaton)
Elküldve: 2002. 12. 22. 11:34
Már megcsináltam a szóban forgó küldetést, de azért köszi.
zért az tetszik a játékban, hogy nehezen lehet megunni, nem adja oda kapásból az összes fejlesztést és technológiát..., nem úgy mint az age of empires sorozatban, ahol a 2. küldetésnél már mindent meg tudtál építeni.
Nagyon tetszenek a kémek, az egyikkel kinyírtam azt az ismeretlen katonai bázist abban a küldetésben, amikor vissza kell foglalnod gammát, meg kell védened bétát, alfát és a naprendszert. Az elég komoly volt. Az egyetlen dolog amit nem tudtam edig megcsinálni az a lázadás szítás, de ami késik nem múlik.
zért az tetszik a játékban, hogy nehezen lehet megunni, nem adja oda kapásból az összes fejlesztést és technológiát..., nem úgy mint az age of empires sorozatban, ahol a 2. küldetésnél már mindent meg tudtál építeni.
Nagyon tetszenek a kémek, az egyikkel kinyírtam azt az ismeretlen katonai bázist abban a küldetésben, amikor vissza kell foglalnod gammát, meg kell védened bétát, alfát és a naprendszert. Az elég komoly volt. Az egyetlen dolog amit nem tudtam edig megcsinálni az a lázadás szítás, de ami késik nem múlik.
Elküldve: 2002. 12. 23. 13:12
Ezt nem vágom, a 4. epizód első küldetésénél járok (kolonizálni kell az Új Világ és az Éden rendszereket, kiírtani a kaózokat és megvizsgálni azt az idegen bázist). A kalózokat meggyaktam még azt a specializált korvettet is elkaptam, az összes bolygó az enyém amit csak kolonizálni lehet, kifejlesztettem azt a két hülye technoloógiát, amelyeket a bázis ellen adtak, de nem tudom megtámadni a bázist, a kémem meg még nagyon tré, így nem tudom felrobbantani sem. Ha közel megyek hozzá, eltéríti az egységeimet, azt szeva. Mit tegyek???
Elküldve: 2002. 12. 23. 14:41
idézet:
Ezt írta Nevl:
Ezt nem vágom, a 4. epizód első küldetésénél járok (kolonizálni kell az Új Világ és az Éden rendszereket, kiírtani a kaózokat és megvizsgálni azt az idegen bázist). A kalózokat meggyaktam még azt a specializált korvettet is elkaptam, az összes bolygó az enyém amit csak kolonizálni lehet, kifejlesztettem azt a két hülye technoloógiát, amelyeket a bázis ellen adtak, de nem tudom megtámadni a bázist, a kémem meg még nagyon tré, így nem tudom felrobbantani sem. Ha közel megyek hozzá, eltéríti az egységeimet, azt szeva. Mit tegyek???[/quote]
Csinálj egy 7 fős vadászrajt és ültesd bele a főhősödet (ez Jack Gardner ha a Földdel kezdtél) és azzal menj oda. Rá fognak lőni, de túléli...
Elküldve: 2002. 12. 23. 15:21
Már rájöttem, de azért kössz.
Most a gond azzal van, hogy azt mondja, hogy nyírjam ki a kalózbirodalmat, de én azt már régen kinyírtam. Mondja, a másik főmufti, hogy az újonnan felfedezett faj átvert minket és támadja édent és rakit, de édent nem is támadja senki + továbblépni sem tudok, mert nem akarja felfogni a progi, hogy a kalózoknak már kaput.
Most a gond azzal van, hogy azt mondja, hogy nyírjam ki a kalózbirodalmat, de én azt már régen kinyírtam. Mondja, a másik főmufti, hogy az újonnan felfedezett faj átvert minket és támadja édent és rakit, de édent nem is támadja senki + továbblépni sem tudok, mert nem akarja felfogni a progi, hogy a kalózoknak már kaput.
Elküldve: 2002. 12. 23. 15:28
idézet:
Ezt írta Nevl:
Már rájöttem, de azért kössz.
Most a gond azzal van, hogy azt mondja, hogy nyírjam ki a kalózbirodalmat, de én azt már régen kinyírtam. Mondja, a másik főmufti, hogy az újonnan felfedezett faj átvert minket és támadja édent és rakit, de édent nem is támadja senki + továbblépni sem tudok, mert nem akarja felfogni a progi, hogy a kalózoknak már kaput.[/quote]
Lehet, hogy keverek két missiont, de úgy rémlik, hogy mikor üzenetet kapsz, hogy megtámadták Édent és átmész a főhőssel az Éden rendszerbe, no akkor kiderül hogy megszivattak. Ugyanis marhára nem Édent támadják, mert az üzenet, amit kaptál az hamis volt. Ne érjen meglepetésként, mikor a hajóid zöme elpusztul.
Elküldve: 2002. 12. 23. 16:22
Nem az a 3. epizódban van, ez már a 4. epizód, a lényeg, hogy kolonizáld édent és az új világot, aztán öld meg a kalózokat.
Elküldve: 2002. 12. 23. 16:25
idézet:
Ezt írta Nevl:
Nem az a 3. epizódban van, ez már a 4. epizód, a lényeg, hogy kolonizáld édent és az új világot, aztán öld meg a kalózokat.[/quote]
Akkor passz...
Elküldve: 2002. 12. 24. 10:38
hol lehet megnezni egy hajo tipus tulajdonsagait (sebesseg, eletero, mik szerelhetok ra s
tb.) gyartas elott. persze akkor ha meg nincs a flottankban.
tb.) gyartas elott. persze akkor ha meg nincs a flottankban.
Elküldve: 2002. 12. 24. 11:25
Kattints rá a hajóra, és nyomj rá a jobb felső sarokban található státuszablakra, ott mindent kiír. De nem tudod variálni a fegyverzetet és a felszerelést mint az IG II-ben.
Elküldve: 2002. 12. 24. 11:28
idézet:
Ezt írta Red:
hol lehet megnezni egy hajo tipus tulajdonsagait (sebesseg, eletero, mik szerelhetok ra s
tb.) gyartas elott. persze akkor ha meg nincs a flottankban.[/quote]
Nevl megoldás vagy F4. Itt lehet léptetni is, igaz nincs kiemelve, de a két ablak feletti kis iv léptet az egységek között.
Én meg parancsmegtagadásért újrakezdem a mittoménhanyas küldetést
[ 2002. december 24.: [LI]*.Siga szerkesztette a hozzászólást ]
Siga
Elküldve: 2002. 12. 24. 11:32
ohhh..koszi sracok!
ejjeli orakban mar kicsit nehezebb felfedezni a dolgokat. de csak akkor jut ido a jatekra!
ejjeli orakban mar kicsit nehezebb felfedezni a dolgokat. de csak akkor jut ido a jatekra!

Elküldve: 2002. 12. 24. 15:52
Boldog karácsonyt mindenkinek! 
[ 2002. december 25.: Nevl szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2002. december 25.: Nevl szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 26. 01:10
idézet:
Ezt írta Nevl:
Boldog karácsonyt mindenkinek!
[/quote]
Na, meghozta a Jézuska a játékot karácsonyra, sikerült is telepíteni, ki is fagyasztotta a gépet, igaz, csak egyszer, de utána már nem, és ez piszok nagy előrelépés az IG2-höz képest. Egyelőre tetszik, de még csak egy pár óra volt vele, 1 epizód végén járok. Azért nekem az IG3 mikromenedzsmentje nagyon tetszett, az hiányzik egy kicsit. De összességében szuper, megérte az árát. Ez nagy szó...
Üdv.: KI
Elküldve: 2002. 12. 26. 01:26
idézet:
Ezt írta KI:
Na, meghozta a Jézuska a játékot karácsonyra, sikerült is telepíteni, ki is fagyasztotta a gépet, igaz, csak egyszer, de utána már nem, és ez piszok nagy előrelépés az IG2-höz képest. Egyelőre tetszik, de még csak egy pár óra volt vele, 1 epizód végén járok. Azért nekem az IG3 mikromenedzsmentje nagyon tetszett, az hiányzik egy kicsit. De összességében szuper, megérte az árát. Ez nagy szó...
Üdv.: KI[/quote]
Az első magyar akivel tudok játszani neten?![]()
![]()
Siga
Elküldve: 2002. 12. 26. 09:16
a 4-5M-os lakosu bolygokat kicsit unalmas kiirtani proton fegyverel (agyus hajoval). nagyon lassu meg 4x-es sebessegen is.
gondolom, hogy a raketa jobb,meg Siga is emlitette, de mennyivel hatekonyabb? mert ha nem jelentos akkor inkabb nem pazarlok ra KP-t! kell az masra!
gondolom, hogy a raketa jobb,meg Siga is emlitette, de mennyivel hatekonyabb? mert ha nem jelentos akkor inkabb nem pazarlok ra KP-t! kell az masra!

Elküldve: 2002. 12. 26. 10:21
idézet:
Ezt írta Red:
a 4-5M-os lakosu bolygokat kicsit unalmas kiirtani proton fegyverel (agyus hajoval). nagyon lassu meg 4x-es sebessegen is.
gondolom, hogy a raketa jobb,meg Siga is emlitette, de mennyivel hatekonyabb? mert ha nem jelentos akkor inkabb nem pazarlok ra KP-t! kell az masra![/quote]
Én ezt úgy szoktam begoldani, hogy csinálok 1 rakéta bázist és odaküldöm. Sokat dob, és a hajókat (amik a bolgyó készítene) is kinyirja egyből.
Siga