HWSW Informatikai Kerekasztal: Haegemonia - Legions of Iron - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Haegemonia - Legions of Iron

#281 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 07. 21:13

Lehet, hogy már kérdezték többen is, de most arra van a legkevesebb időm, hogy átolvassam az öt oldalt...

Van rá valami mód, hogy a letelepített tüzelésképes katonai bázisok újra felszedelőzködjenek, hogy újra tudjanak mozogni?

Határozottan jó dolog lenne, ugyanis amíg csak egy bolygót kell rommá lőni, addíg jól beválik, hogy csinálok három katonai bázist, meg 4 raj korvettet, ezeknek megadom, hogy közelítsék meg a bolygót, aztán ott lehelyezem a bázisokat, azok meg szép lassan sz*rrálőnek mindent.
Na de amikor két bolygót kell szétkapni egy missionben (vagy többet), akkor jó volna, ha nem kéne őket (szintlépésestűl, TP-stűl) bezúzni, és csinálni helyettük három új bázist, hanem sátratbonts, nyomás a következő bolygóhoz, azt adj neki... tudomásotok szerint ezt meg lehet csinálni valahogy???

Végül egy aranyos momentum a játékból. Íme egy kép, érdemes megnézni a kiválasztott hajó nevét. Jót mosolyogtam rajta. :)
Kép

#282 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 07. 21:21

idézet:
Ezt írta Nevl:
A kereskedőhajókról: sokáig kell várni, mire pénzt hoznak, értékes katonai bázisok helyét foglalják le és nem is érnek annyit!
[/quote]

Egy ellenvélemény. Igaz a bolygóközi kereskedőkkel sosem foglalkoztam, a csillagköziek nekem nagyon bejöttek. Általában össz-vissz két darab csillagközi kereskedőm van, ezeket a küldetések legelején le is gyártom, aztán hadd szédelegjenek valahol a Naprendszerben. Úgy fél óra múlva már 30-40e pénzem van (ekkor még a bolygók gyerekcipőben járnak, alig van valami kifejlesztve, még javában kutatok), és folyamatosan nő. Bányászni sosem szoktam, amíg meg a csillagközi kereskedők nem indulnak be, addíg masszív adók működnek. Utána az adókat olyan 2es, netán 3-as szintre szoktam beállítani, és a pénz folyamatosan nő...

#283 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 07. 22:33

Köszi a SOLON bázis üygben nyújtott segítségeteket.
A probléma megoldódott. ;) :D

#284 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 10. 11:42

Hi all!

Az egyik haverom szeretne kerni egykis help-et... sorry ha mar egyszer felmerult a problema, de nincs idom atnyalazni az egeszet... idezem:

"Az a feladat, hogy semmisitsem meg Morth-ep sereget (nem pont igy van leirva, de valami ilyesmi).

5/2-es mission.

Mivel majdnem minden bolygo az enyem volt a rendszerekben, ezert ez a kuldetes
konnyu volt, nem volt eselyuk, szethanytam a seregeit, a bolygok az enyemek, csak
a Raki kormanynak maradt vagy ketto (o a szovetseges).

Valoszinuleg kemei maradnak, vagy eldugott seregei, de miutan mar nincs bolygojuk,
nem tudok se katonai infora kemkedni, se kemet felfedni.

A szovetsegesek meg koroznek libasorban a vegen, es nem csinalnak semmit.
Meg en sem tudom, mit tegyek.
A legutiolso ertelmes tenykedes az volt, hogy a Raki egyik bolygolyanak kormanyzoja
felajanlja, hogy ha mar igy felmentettem oket, akkor megturbozza azt a bolygot gazdasagilag
(moral 195 euforikus :) full adoval), es nyomjuk le azt a Morthepet.

Es utanna semmi...

csambi"

Koszi elore is a helpet...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#285 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 10. 16:16

Kém felfedése rendszerfüggő és nem bolygófüggő.
A kémnek ki lehet adni saját bolygót is célpontnak "kém felfedezése" céljából.

#286 Felhasználó inaktív   brombadeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 11. 20:24

haegemonia.hq.hu
Csak végszükség esetén használd, különben nem olyan élvezetes!!

#287 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 21. 00:20

"Hm... megsemmisítettétek nyomorult rabszolgáinkat, a Darzokokat! Ám VELÜNK nem bántok el ilyen könnyen... Készülj fel, halandó, hamarosan visszatérünk! Ti lesztek az új RABSZOLGÁINK!"

A történrtnek még nincs vége?
Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#288 Felhasználó inaktív   Péter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 25. 16:35

Valaki mondja meg,hogy hogy lehet a hősöket pakolászni!Az istennek nem tudok rájönni :(
Door2World

Gigabyte K8NF9 Ultra - AMD X2 3800+ - AC Freezer 64 Pro - 1GB Twinmos - Sapphire HD2600XT

#289 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 15:12

Üdv !!

Valaki segítsen pls !! Elakadtam a mars küldetéseknél az elsőnél amikor átugrasz a féreg lyukon és kolonizálni kell egy bolygót na de azt hogyan kell ?! Van három nem harci hajom abbol asszem kettő lakosság szállító meg van egy másik valszeg azzal kell csak azt nem tudom hogy hogyan már a helpeket is végigrágtam de nem tudok rájönni. Segítsetek !

tRebroN

#290 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 15:33

idézet:
Ezt írta tRebroN:
Üdv !!

Valaki segítsen pls !! Elakadtam a mars küldetéseknél az elsőnél amikor átugrasz a féreg lyukon és kolonizálni kell egy bolygót na de azt hogyan kell ?! Van három nem harci hajom abbol asszem kettő lakosság szállító meg van egy másik valszeg azzal kell csak azt nem tudom hogy hogyan már a helpeket is végigrágtam de nem tudok rájönni. Segítsetek !

tRebroN
[/quote]

Feltételezem az egy kolonizálóhajó. Kiválaszod a kédéses hajót, és keresel egy olyan bolygót, amir azt írja ki hogy kolonizálható. Ha találtál ilyet, akkor a kiválaszott hajóval speciális kurzor jelenik meg a bolygón (emberfigura meg egy nyíl a bolygó felé asszem) na ekkor kattintasz és meg el is indul a kolonizálóhajó.

#291 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 23:22

Üdv !!!

Szoval ugyan ezen a pályán (mars 2) elakadtam ugye az a feladat hogy épitsd egy mk1-es bázist (megtörtént) és szabadulj meg a kalózoktól (na ez ami nem ment). Az egyik bázisukat már megtaláltam (galaxis észak -keleti része az aszteroid mező mögött) na az készen van szétlöttem de van még legalább egy mert elég sűrün támadnak és nem találom gondoltam ez is az egy aszteroida mező mögött lesz északon is van egy ha a csillagtérképet nézem de nem átkutattam már ott az egész régioó de semmi jó lenne ha valaki be tudna vágni egy képet és rajta egy ponttal hogy hol a bázis mert és kivéghatom csak sajna 2.25 mb (bmp) képtömörgetőm meg nincs !!

tRebroN

#292 Felhasználó inaktív   A_Ricsi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 02. 07. 13:23

Help!!
MOst sikerült csak megszerezni a game-et, de már az elején el is akadtam! :( Episoda1. Earth 2. küldi: semlegesíteni kellene 2 kereskedő hajót az egyik ok, a másik-ra azt írja ki, hogy nem lehet megtámadni. Ő szépen eléri az uticélját(a Marsot) és kiírja, hogy egy nemtoommi kifogott rajtam, magyarul elcsesztem a küldit. :( :( Mit tegyek??? :eek: :eek:

#293 Felhasználó inaktív   A_Ricsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 02. 07. 21:06

Up, Help!

#294 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 08. 00:33

idézet:
Ezt írta tRebroN:
Üdv !!!

Szoval ugyan ezen a pályán (mars 2) elakadtam ugye az a feladat hogy épitsd egy mk1-es bázist (megtörtént) és szabadulj meg a kalózoktól (na ez ami nem ment). Az egyik bázisukat már megtaláltam (galaxis észak -keleti része az aszteroid mező mögött) na az készen van szétlöttem de van még legalább egy mert elég sűrün támadnak és nem találom gondoltam ez is az egy aszteroida mező mögött lesz északon is van egy ha a csillagtérképet nézem de nem átkutattam már ott az egész régioó de semmi jó lenne ha valaki be tudna vágni egy képet és rajta egy ponttal hogy hol a bázis mert és kivéghatom csak sajna 2.25 mb (bmp) képtömörgetőm meg nincs !!

tRebroN
[/quote]

Ez sokat emlegetett probléma: a Katonai Bázis ki van telepítve? (általában ez szokott a gond lenni, mert nem elég csak "legyártani")
Van egy opciója a katonai bázisoknak. Kitelepítés

#295 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 08. 00:36

idézet:
Ezt írta A_Ricsi:
Help!!
MOst sikerült csak megszerezni a game-et, de már az elején el is akadtam! :( Episoda1. Earth 2. küldi: semlegesíteni kellene 2 kereskedő hajót az egyik ok, a másik-ra azt írja ki, hogy nem lehet megtámadni. Ő szépen eléri az uticélját(a Marsot) és kiírja, hogy egy nemtoommi kifogott rajtam, magyarul elcsesztem a küldit. :( :( Mit tegyek??? :eek: :eek:
[/quote]

Van egy gomb (nem tudom fejből), ami azt a célt szolgálja, hogy olyan objektumot is tudj támadni, amit egyébként nem engedne. Amolyan "Force Attack".
Ha rálősz a kereskedőhajóra, igen hamar rinyálni fognak és megadják magukat. Úgy rémlik ez a megoldás.

#296 Felhasználó inaktív   vin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 02. 08. 20:21

idézet:
Ezt írta Taranis:

A Solon Technológiák kutatása nem kerül semmibe (2 db), a kritérium szerint csak nem költhetsz Kutatási Pontot.
Már pedig a főhőssel kell odamenni a Solon bázishoz, miután megvannak a fejlesztések...Én egy 7 fős vadászrajt küldtem oda, 3 maradt, de odaértek, a többit lelőtte a bázis.

De ha nagyon nem megy, akkor küldj egy pálya eleji mentést és megcsinálom, meg elmagyarázom hogy kell...

[ 2003. január 07.: Taranis szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

HELP!!!

Elszállt az elmentett állásom, azon a pályán jártam ami a felderítős(nem kell építkezni, csak fel kell deríteni az ellen kpi bolygóját) rész után jön

LSZ küldj egyet THX vin@freemail.hu

#297 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 08. 21:29

idézet:
Ezt írta vin:

HELP!!!

Elszállt az elmentett állásom, azon a pályán jártam ami a felderítős(nem kell építkezni, csak fel kell deríteni az ellen kpi bolygóját) rész után jön

LSZ küldj egyet THX vin@freemail.hu
[/quote]

Úgy látom tőlem várod, de sajna jelenleg uninstallált állapotban van a játék, úgyhogy valaki más segítsen, ha tud.

#298 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 11. 00:17

Üdv !!

Lenne egy kis problemám szoval játszottam a játékkal aztán egyszer csak lett valami rendszer fájl hiba a winfosban ezt kijavította a win aztán azóta a haegemonia kér cd-kulcsot valaki tudna nekem privibe küldeni egyet !?

Más.:
Ha egyszer egy bányászhajó kitermelte az aszteroidán az ásványi anyagokat akkor mért nem lehet egy másikra átküldeni ? ...és miért nem lehet a kihelyezett katonai bázist ujra mozgatni ?
Támadó technológiákbol kinek mi jött be nekem a proton ! Nektek ?
Hajókbol melyik a jobb löveg vagy az agyús
Cirkálók mikor lesznek elérhetők ? Csatahajók és anyahajók vannak a játékban ?

tRebroN

#299 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 11. 02:15

idézet:
Ezt írta tRebroN:
Üdv !!

Lenne egy kis problemám szoval játszottam a játékkal aztán egyszer csak lett valami rendszer fájl hiba a winfosban ezt kijavította a win aztán azóta a haegemonia kér cd-kulcsot valaki tudna nekem privibe küldeni egyet !?

Más.:
Ha egyszer egy bányászhajó kitermelte az aszteroidán az ásványi anyagokat akkor mért nem lehet egy másikra átküldeni ? ...és miért nem lehet a kihelyezett katonai bázist ujra mozgatni ?
Támadó technológiákbol kinek mi jött be nekem a proton ! Nektek ?
Hajókbol melyik a jobb löveg vagy az agyús
Cirkálók mikor lesznek elérhetők ? Csatahajók és anyahajók vannak a játékban ?

tRebroN
[/quote]

1. Bányát senki se tudja, hogyan kell mozgatni :). Igen nagy az esélye, hogy nem lehet.
2. Katonai Bázist se tudunk mozgatni, így valószínűleg azt se lehet. :)
3. Én kvantumra gyúrtam.
4. Az ágyús azt hiszem jobb bolygólakosság-irtásra.
5. Cirkálók meg akkor lesznek mikor kifejleszted őket. Kb. a 3. vagy 4. Episode tájékán.

#300 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 11. 09:29

idézet:
Ezt írta Péter:
Valaki mondja meg,hogy hogy lehet a hősöket pakolászni!Az istennek nem tudok rájönni :([/quote]

Egységinfó...kiválasztod azt az egységet amelyikhez küldeni akarod a hőst, az egység rajza felett van a hősök listája, a neve alatt az egység nevével ahol éppen van, kiválasztod azt a hőst amit a kiválasztott egységhez akarsz küldeni, majd ráböksz a <-/-> (kb. igy néz ki) ikonra....nem tudom jobban leírni, nincs előttem a játék...megpróbálok keríteni egy képet róla...

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.