idézet:
Ezt írta ttc2:
A Hegemoniéba ,hogy sikerült túljutni a 3ik pályán??
Nekem is azt irja ki mikor megölöm a kémet vesztettél mert nem ülsz egyetlen hajoba sem, pedig az adatokat letöltötte és van vagy 4 hajom!!! :confused:[/quote]
Amikor letöltötted, akkor húzódj vissza a kapitányékhoz, akikkel együtt harcolsz elvileg.
Ugyanis két kis vadászcsapattal (7 kishajós izé) jön arrafela a kém bácsi az újra jó hajójával.
Viszont amikor elpusztítod (vagyis majdnem elpusztítottad már), akkor önmegsemmisítéssel királyul felrobbant mindent a környéken. Nekem úgy tűnt, akkor van gáz, ha felrobbant olyan hajód is, amelyikben a hősnőd van.
Haegemonia - Legions of Iron
Elküldve: 2002. 10. 21. 14:51
ingyombingyom
Elküldve: 2002. 10. 21. 14:56
Amúgy nem rossz, de most valahogy nem voltam elájulva tőle, de lehet, hogy csak öregszek 
Nem rossz, de valahogy nekem a sztori hézagos volt, vagy kicsit néha üres. Nekem az ig2 jobban tetszett, meg a homeworld is. Lehet, hogy a szabadság hiánya miatt olyan furcsa nekem, szerintem kicsit lineáris lett.

Nem rossz, de valahogy nekem a sztori hézagos volt, vagy kicsit néha üres. Nekem az ig2 jobban tetszett, meg a homeworld is. Lehet, hogy a szabadság hiánya miatt olyan furcsa nekem, szerintem kicsit lineáris lett.
ingyombingyom
Elküldve: 2002. 10. 22. 21:13
idézet:
Ezt írta Lala:
Amikor letöltötted, akkor húzódj vissza a kapitányékhoz, akikkel együtt harcolsz elvileg.
Ugyanis két kis vadászcsapattal (7 kishajós izé) jön arrafela a kém bácsi az újra jó hajójával.
Viszont amikor elpusztítod (vagyis majdnem elpusztítottad már), akkor önmegsemmisítéssel királyul felrobbant mindent a környéken. Nekem úgy tűnt, akkor van gáz, ha felrobbant olyan hajód is, amelyikben a hősnőd van.[/quote]
A kém azt az egységet fogja üldözni,amelyik letöltötte tőle az adatokat,és annak az elpusztitása eredményezi ezt az üzenetet (az hogy ül-e vagy nem hős a hajóban ebből a szempotból lényegtelen).
Én átrepültem a letöltőbrigáddal Kravis ezredes csapatán,és a nyomomban lihegő kémet semmi perc alatt szétkapták.
Elküldve: 2002. 10. 30. 13:37
Azt tudja vki, miért lép ki a játék (magyar demo) sokszor a Windows-ba?
Ha pl. vége a küldetésnek, a "loading" alatt legtöbbször simán kidob, máris nézhetem a WinXP hátteret...
Ha pl. vége a küldetésnek, a "loading" alatt legtöbbször simán kidob, máris nézhetem a WinXP hátteret...

Papin
Ez így túl hosszú, majd inkább belinkelem...
Elküldve: 2002. 10. 30. 13:53
idézet:
Ezt írta Papin:
Azt tudja vki, miért lép ki a játék (magyar demo) sokszor a Windows-ba?
Ha pl. vége a küldetésnek, a "loading" alatt legtöbbször simán kidob, máris nézhetem a WinXP hátteret...[/quote]
"Játékkal kapcsolatos kérdések észrevételek: haegemonia@digitalreality.hu "
Megj.: driverek, beállítások rendben vannak?
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2002. 10. 30. 14:17
idézet:
Ezt írta Jareth:
"Játékkal kapcsolatos kérdések észrevételek: haegemonia@digitalreality.hu "
Megj.: driverek, beállítások rendben vannak?[/quote]
Köszi a gyors reagálást!
A beállításokkal minden rendben. Ez a probléma viszont három teljesen különböző gépen előjön, nem csak az én konfigomon. Ráadásul más is rákérdezett már (talán a pcdome fórumon).
Ezért gondoltam, hogy talán tudtok erről vmit...
Papin
Elküldve: 2002. 11. 12. 07:08
Huhh! Most töltöm a játékot! Sajnos nincs pénzem megvenni, de majd...ha olcsóbb lesz. Addig is nyomom ezzel. Tök jó lesz! Majd írok!
Konfig: Abit NF7 (nForce 2), 1700+@2100+ Tbred A, Spire FalconRock II, 256Mb Shuttle PC2700 CAS 2, Inno3d Geforce3 Ti200 220/450Mhz 128MB, Creative Sb Live! 5.1, Maxtor 60Gb 7200rpm, Teac 40x12x48, Pioneer 40x16.
Elküldve: 2002. 11. 12. 10:30
idézet:
Ezt írta Papin:
Ráadásul más is rákérdezett már (talán a pcdome fórumon).[/quote]
A PCDOME jó, mert az ottani fórumot olvassák a készítők is, így biztos a segítség!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2002. 11. 12. 18:00
Na a játék időközben megjelent, pl. az 5*6 K**t* üzleteiben is kapható! Az ára 9990 Ft! Nem kevés pénz, de ennyit szerintem megér!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2002. 11. 15. 22:43
In Their 15th Year Of Glory, FairLight Released ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Hegemonia: Legions of Iron © DreamCatcher ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAIRLIGHT : : Release Date: 11/15/2002 :
³ Cracked by: FAIRLIGHT ³ ³ Game Type: Strategy ³
³ Packaged by: FAIRLIGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 1 ³ ³ Protection: SD 2 ³
³ CD1 archives: 52 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-hege.001 -> .052 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: puter ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Hegemonia: Legions of Iron © DreamCatcher ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAIRLIGHT : : Release Date: 11/15/2002 :
³ Cracked by: FAIRLIGHT ³ ³ Game Type: Strategy ³
³ Packaged by: FAIRLIGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 1 ³ ³ Protection: SD 2 ³
³ CD1 archives: 52 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-hege.001 -> .052 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: puter ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Elküldve: 2002. 11. 15. 22:53
idézet:
Ezt írta T2k:
In Their 15th Year Of Glory, FairLight Released ÄÄÄÄ¿
[/quote]
Azért ez kicsit erős volt, nem?
Meg az a hozzászóló is magába nézhetne, akinek muszáj volt itt bejelentenie hogy warez verziót gyűjtött be - úgy értem, okés, valamennyire meg tudom érteni ezt a cselekedetet, de mi a retekért kell rögtön beírni ide?
LY
Elküldve: 2002. 11. 15. 23:38
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Azért ez kicsit erős volt, nem?
Meg az a hozzászóló is magába nézhetne, akinek muszáj volt itt bejelentenie hogy warez verziót gyűjtött be - úgy értem, okés, valamennyire meg tudom érteni ezt a cselekedetet, de mi a retekért kell rögtön beírni ide?[/quote]
Nem gyujtottem be semmit, vmit felreertesz, T. LY, IMHO.
Csak mindossze a tenyt kozoltem, amit sokan elfelejtenek: akarmennyire is magyar, ugyanugy jar ez is, mint a tobbi - feltorik.
Ezt akartam kimondatlanul hangsulyozni, nem tobbet - lehet, hogy ilyenkor ez nem tetszik, de semmi kulonbseg nincs jelen program kalozveriojanak felemlegetese es a tobbiek kozott. Akar magyar, akar nem, az eset uaz.
PS: Megertem ha hirtelen felindulasbol felreertetted, de calm down - en nem szoktam kulcsokat, cimeket terjeszteni. (csak keresd elo a B3D-s msg-t)
Elküldve: 2002. 11. 16. 00:52
idézet:
Ezt írta T2k:
Nem gyujtottem be semmit, vmit felreertesz, T. LY, IMHO.
[/quote]
A hozzászólásom első mondata szólt neked. A második nem.
Ki mit ért félre?)))
LY
Elküldve: 2002. 11. 16. 00:56
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
A hozzászólásom első mondata szólt neked. A második nem.
Ki mit ért félre?)))[/quote]
Heh, az a joember a demorol beszelt IMHO.))
Tehat akkor ki es mit es mennyiren felre?![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 11. 16. 01:21
Én nem mondom azt, hosz szép dolog, de megérhető... 10 rugó nem kevés.. 
Szóval ha valakinek meglenne elméletileg egy cím, ahonnan le lehetne tölteni, akkor (persze szigorúan csak elméletileg
) küldje már el mailben...
Csak a kiváncsiság vezérel, és az is csak elméletben...

Szóval ha valakinek meglenne elméletileg egy cím, ahonnan le lehetne tölteni, akkor (persze szigorúan csak elméletileg

Elküldve: 2002. 11. 16. 18:33
Senki sem vette még meg??

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2002. 11. 17. 09:09
Most kezdték kiszállítani,tapasztalatok nálam csak a jövő héten...
Addig kukk át a SG-fórumra,ott már páran "megvásárolták"...
Addig kukk át a SG-fórumra,ott már páran "megvásárolták"...

"Te sem vagy különb...Csak más."
Elküldve: 2002. 11. 17. 20:17
Haegemonia_Hun-HEWT
kijött a magyar, ha igaz.
kijött a magyar, ha igaz.

MSI KT3 ULTRA ARU; AMD XP 1800+; 512MB DDR RAM (333Mhz); ATI RADEON 9700 PRO (128MB); Sound Blaster Audigy Player; Creative DeskTip Theater 5.1
Elküldve: 2002. 11. 18. 07:58
Hol tartotok a full verzióval srácok? Részemről heavy fokozat, E3M4 (ha jól emlékszem), épp a Kariak őshazát próbálom felhajtani a kémeimmel. Az MI-t kissé gyengusznak érzem (vagy a cirkálóimon vannak nagyon cool cuccok
). Viszont az ATI patch-et hiába installáltam fel, igen komoly bugok vannak még mindig a játékban. Ha űrállomásokat nézek, akkor zoom-olás után azok szinte kifordulnak magukból, belátni a belsejükbe (ez az engine movie-kban is előjön a gépemen).

Elküldve: 2002. 11. 18. 21:57
idézet:
Ezt írta WiZard82:
Termeszetesen megvartam a magyar demot... DE! az elso benyomas: az "intro" (ami 1enlore meg csak a Haegemonia logo) ala nem magyarul volt irva! minden ezutani mar termeszetesen magyar volt... (de naon szurta a szemem a "legions of iron" felirat) Egyebkent IG Rajongo lennek nyolcvan6szor vegigjaccccottam az 1-et, a 2-t.... imadom! es 1enlore ugy tunik hogy ez a lelkesedes maradni is fog (mar amenyit a demobol nyomulni lehet...) Megjegyzem hogy az IG3 szerintem FOS ehhez kepest... NAGYON FOS! (hasonlitsd ossze az ig3 mozgo demot a Haegemonia letoltheto "gameplay" videojahoz es vess nehany pillantast a robbanasok kidolgozottsagara... IG3 FOS!) Azert laccik hogy ahogy a Digital Reality "kiszallt" az imperium galaktikabol (sorry) el is van baszva... es ahogy hozzakezdtek a Haegemoniahoz mar is tanarsag... azert tudnak ok valamit.... elvegre nem veletlen hogy bejon...
Velemenyem szerint a Haegemonia ugy jo ahogy van (bar meg nem tudni mik is lesznek .osan a vegleges verzioban...)
Kivancsian varom[/quote]
Ezzel 1 kicsit vitatkoznék!Szerintema hajók és a harci "efektek" (robbanások,lövések) jobban kivannak dolgozva az IG3-ban (demó alapján),DE az irányítás legalább is a demó alapján nem túl jó,sőt egyenesen mondhatnám,hogy *zar.A bolygók azért szebbek a Haegemonia-ban.Már tűnődök a vásárláson...