idézet:
Ezt írta T3LAL:
bolond gyerek 1 éve bejelentették..mi a f4szt rollseye-zol?
Ha azt se tudod mit beszélsz akkor inkább menj wc-re azt rakd ki ott..ne ide.Bexarás milyen primitiv emberkék vannak erre..[/quote]
bagoly mondja verébnek
hamár az egyszerüségről van szó a facsipesz komplexitásának a szintjét sem ütöd meg :PPP
.: QUAKE IV :.
Elküldve: 2002. 12. 06. 20:35
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2002. 12. 06. 22:18
idézet:
Ezt írta DW-Ingy:
hamár az egyszerüségről van szó a facsipesz komplexitásának a szintjét sem ütöd meg :PPP[/quote]
OFF:Ezt egy haver úgy fogalmazta meg, hogy "A százasszeg hozzá képest integrált áramkör.".
Elküldve: 2002. 12. 06. 22:24
idézet:
Ezt írta Cybernetics Core:
OFF:Ezt egy haver úgy fogalmazta meg, hogy "A százasszeg hozzá képest integrált áramkör.".[/quote]
vagy borg![]()
Elküldve: 2002. 12. 06. 23:38
idézet:
Ezt írta DW-Ingy:
bagoly mondja verébnek
hamár az egyszerüségről van szó a facsipesz komplexitásának a szintjét sem ütöd meg :PPP[/quote]
mmm..ti a nagycirkuszból vagytok mi<???
Nahát érdekes emberek vannak itt mit ne mondjak..a szitu:
1:Látok egy hirt.okés jó nyitok egy topicot ki mit tud róla.
2:Nem vagyok biztos benne ,hogy a hir igaz ezért kérdezek.
Reakció:
-A hir nem volt igaz a valódi projectröl kérdezek hireket hátha van..persze nincs mert nem most fog megjelenni a játék DE erre jönnek az ilyen hasonló primitiv emberkék bunkóval a kezükbe és bele sz@rnak ilyeneket a topciba,a másik nagy iQbátor még meg is védi ,hogy persze nézd már a hülyét kérdezett valamit.SZ4RJUK MÁ LE..meg fikázzuk má egy cseppet..
Következtetés:ha az ember normálisan kérdez valamit akkor mi 6os eröséggü p4raszt rengéssel válaszoljunk már neki..DW ez sztem a TE egyszerüségedet mutatja.Poént most nem nyomokrá mint pár f4sza csákó,mert szerintem ez nem vicces hanem szánalmas.
A minösitésem azért nem is kapcsoltam be mert az ilyen gyökérrágok nem restelnek 'jó' pontokat szétosztani..erre meg igazán nem vagyok kiváncsi.De ha annyira akarod te is megkaphatod tölem az 5csillagost.
ui.: DW nem gondoltam volna ,hogy te irod ezt..azért kicsit értelmesebbnek tartottalak.Na mind1 ez van.
[ 2002. december 06.: T3LAL szerkesztette a hozzászólást ]
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2002. 12. 06. 23:49
idézet:
Ezt írta caratyuska:
(azt már nem minősítem ,mert megteszed te helyettem ,hogy milyen hangnemet ütsz meg ezen a fórumon , nyitsz egy sz@rt sem érő topic-ot ,aztán el is ismered ,aztán meg mindenkit lehordasz ... ,hogy is van ez?
Azt hogy a minősítésed lehetősége le van véve teljességgel megértem)
[/quote]
ühm akkor itt most te vagy a májer ugye?
Gondolom Einstein hozzád képest egy ujszopogató buta kisgyerek volt..na nem akadályozlak meg osszad az észt.
Amugy mit akartál a minösitésemmel?
JA hwireden ki is van hirezve..nem csak fórumot nyitottak róla.
HA lehet irjatok oda a srácnak mekkora sötét ,hogy ilyet kihirezett ja és közöld azért vele ,hogy itt te vagy az isten.
Na ennyi.
Igazándiból nagyon sajnálom ,hogy ilyen meg is történhet..egyáltalán nem ezt akartam elöidézni ezzel a topical.Dehát,látszodik itt a segitökészség.
Elküldve: 2002. 12. 07. 00:32
nem tudom szerinted mi köze az egésznek a segítőkészséghez ,de ami feltünt így hogy visszaolvastam a topic-ot , senki nem kezdett el senkit bunkózni rajtad kívül , mindenki poénra vette a dolgot rajtad kívül ,és a te (tőled megszokott alpári stílusban) hozzászólásaid vitték félre egy kicsit a dolgot ,előre tudom hogy akárhányszor is visszaolvasod nem fogod látni ezt , vagy belátni....
véletlenül sem akartalak megbántani ,de ha így vetted fel ,akkor arról azt hiszem nem én tehetek ....
hogy mit akarok a minősítéseddel? - gondolom tudod....
hogy májernek érzem magam itt a fórumon - nem tudom ,nem hinném hogy úgy állítottam be magam valaha is ....
véletlenül sem akartalak megbántani ,de ha így vetted fel ,akkor arról azt hiszem nem én tehetek ....
hogy mit akarok a minősítéseddel? - gondolom tudod....
hogy májernek érzem magam itt a fórumon - nem tudom ,nem hinném hogy úgy állítottam be magam valaha is ....
----atyuska----
Elküldve: 2002. 12. 07. 08:49
idézet:
Ezt írta T3LAL:
ui.: DW nem gondoltam volna ,hogy te irod ezt..azért kicsit értelmesebbnek tartottalak.Na mind1 ez van.
[ 2002. december 06.: T3LAL szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
felreertettel, nem azert irtam amit irtam hanem az alpari viselkedesed miatt...ha egy picit elgondolkoznal azon hogy hogy kene viselkedni egybol rajonnel hogy nem bennem van a hiba...mas miert tud velemenyt mondani minden cenzuratol mentes modon?
asszem amd rula irta az egyik topikba : ez nem kocsma
Elküldve: 2002. 12. 07. 12:00
idézet:
Ezt írta DW-Ingy:
...ez nem kocsma[/quote]
Hát nem is! Mert akkor egész nap itt lennénk!![]()
Elküldve: 2002. 12. 07. 12:07
Nah... beszéljünk komolyabb dolgokról...
Pl. Kvék 4.
Szerintetek marad a full multiplayerre kihegyezett játék (q3) vagy (ahogy bejelentették) a single lesz a fő irány?
A Doom III. biztosan nem lesz rossz single player-ben, sőt erre lesz kitalálva - de meg merik kockáztatni az ID-nél, hogy kiadnak egymás után 2db single player-es gémet?
A Quake 3 Arena után ez elég érdekes lenne nem?
Főleg, hogy az UT2003 már kinntvan a polcokon. (nem mintha jobbnak tartanám mint a kvakk 3-at
)
A Quake 4-et végülis az ID jegyzi majd vagy a Raven?
Pl. Kvék 4.
Szerintetek marad a full multiplayerre kihegyezett játék (q3) vagy (ahogy bejelentették) a single lesz a fő irány?
A Doom III. biztosan nem lesz rossz single player-ben, sőt erre lesz kitalálva - de meg merik kockáztatni az ID-nél, hogy kiadnak egymás után 2db single player-es gémet?
A Quake 3 Arena után ez elég érdekes lenne nem?
Főleg, hogy az UT2003 már kinntvan a polcokon. (nem mintha jobbnak tartanám mint a kvakk 3-at
A Quake 4-et végülis az ID jegyzi majd vagy a Raven?
RDaneel_hu
Elküldve: 2002. 12. 07. 12:19
SZVSZ a kvék fanok jóvoltából fejek hullanának, ha nem multira lenne kihegyezve a 4.
Elküldve: 2002. 12. 07. 12:35
idézet:
Ezt írta caratyuska:
hogy májernek érzem magam itt a fórumon - nem tudom ,nem hinném hogy úgy állítottam be magam valaha is ....[/quote]
te majer
T3lal: ha esetleg a lekedbe tapostam volna szorri, de az alpari beszolasoktol mar a herotom van.Szoval szorri hogy a facsipeszes metaforaval reagaltam le a dolgot.De egy dolgot kerek legyszives te is probalj meg kulturalt hangnembe kommunikalni a forumban es akkor nem lesznek ilyen ertelmetlen offtopikok.
Szorri az offtopikert.
On: Ha a Doom3 single player lesz akkor nagy valoszinuseggel a Q4 a multira lesz kihegyezve mint ahogy az elodje bizonyitotta.Bar a mai vilagba barmi megtortenhet![]()
Elküldve: 2002. 12. 07. 21:52
idézet:
Ezt írta Cybernetics Core:
Hát nem is! Mert akkor egész nap itt lennénk![/quote]
![]()
![]()
Az eredeti:
A munkahely nem kocsma, hogy egesz nap ott uljon az ember!
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 12. 07. 21:53
idézet:
Ezt írta DW-Ingy:
On: Ha a Doom3 single player lesz akkor nagy valoszinuseggel a Q4 a multira lesz kihegyezve mint ahogy az elodje bizonyitotta.Bar a mai vilagba barmi megtortenhet[/quote]
Amit ha jol emlekszem, Carmack vhol meg is mondott konkretan.![]()
Elküldve: 2002. 12. 07. 22:01
Egyébként a quake 4 et nem is ID fogja csinálni mert eladták. Ugyhogy szerintem már nem is lesz az az igazi. Mindenesetre én maradok a q2-nél szerintem az a legjobb rész.
"Kérem ne használja ezt a hangot velem szemben. Végtére is ugyanannyi hasznára van a Giovanni családnak elevenen, mint élőholtan."
Elküldve: 2002. 12. 07. 22:09
idézet:
Ezt írta Piftoy:
Egyébként a quake 4 et nem is ID fogja csinálni mert eladták. Ugyhogy szerintem már nem is lesz az az igazi. Mindenesetre én maradok a q2-nél szerintem az a legjobb rész.[/quote]
Én is úgy emlékszek, hogy a Q2 anno sokkal nagyobb durranás volt. Haverokkal behugyozásig nyomtuk.![]()
Elküldve: 2002. 12. 07. 22:51
idézet:
Ezt írta DW-Ingy:
te majer
T3lal: ha esetleg a lekedbe tapostam volna szorri, de az alpari beszolasoktol mar a herotom van.Szoval szorri hogy a facsipeszes metaforaval reagaltam le a dolgot.De egy dolgot kerek legyszives te is probalj meg kulturalt hangnembe kommunikalni a forumban es akkor nem lesznek ilyen ertelmetlen offtopikok.
Szorri az offtopikert.
On: Ha a Doom3 single player lesz akkor nagy valoszinuseggel a Q4 a multira lesz kihegyezve mint ahogy az elodje bizonyitotta.Bar a mai vilagba barmi megtortenhet[/quote]
Jó,mindenkinek más az alpári.De nekem elég aláprió volt ,hogy a srác elkezedtt itt q5özni meg még nyert is..ez nekem elég alpári volt és ahogy te is mondtad ugy nekem is herotom van ezektöl és azért szoltam ,hozzá kicsit indulatosabban.
Jo ha nem teccett elnézést,de nem kellene az embernek esni rögtön ezért.
Amugy az embereknek van általába egy alapvetö tanitható inteligencia szintje a srác esetében ugy látom ez egy kicsit elhanyagolt.Ezért van a csecsemön még pelenka majd idövmulásával ez lekerül ugyi.Nos ezt a fejlödési szintet a srác még ugylátom nem élte meg(természetesen ezt képletesen értem félre értések végett ugye),és ez szomorú.
Erre én berágtam kész.De részemröl ennyi semmi kedvem nincs senkit rajta kivül még szidni vagy akár elküldeni máshova.kész.
On:a Q4 multira lesz kihegyezve igen,és a D]I[ engine-t fogja használni némi butitással.A netcode-ot nem ismerem remélem nem lesz annyira gáz mint a Q3 esetében..bár nagyon le kellene butitani a D3 gfx-ot szerintem ,hogy jobb pingeket kapujunk mint a Q3-ban.
Elküldve: 2002. 12. 07. 23:33
loll..pq-n van egy csomo probálkozás..nem birnak már magukkal az egyének..sztem nem olyan semmit nem érö téma ez..na jó ez csak az én véleményem.
Elküldve: 2002. 12. 07. 23:43
idézet:
Ezt írta Piftoy:
Egyébként a quake 4 et nem is ID fogja csinálni mert eladták. Ugyhogy szerintem már nem is lesz az az igazi. Mindenesetre én maradok a q2-nél szerintem az a legjobb rész.[/quote]
Hulyeseg.
A jatek motorja ettol fuggetlenul ez, a D]|[ lesz. Amugy a Raven csinalja majd a jatekot - siman jokat csinalt eddig is: pl anno Hexen I-II, Heretic I-II, Soldier of Fortune 1-2, Jedi Knight II, Start Trek: Elite Force-sorozat... egy PICIT ertenek az id-fele motorokhoz, elhiheteted... :o ha az id-n kivul vki, akkor ok tudnak jo Q4-et csinalni.
Q2? Nanema'... a III SOKKAL job...![]()
![]()
Addig nesze, shotok a Q4-bol:
[url="http://"http://www.ravengames.com/quake4/leaked_screenshots.php"]http://www.ravengame...screenshots.php[/url]
[ 2002. december 08.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 08. 00:24
[url="http://"http://www.doupe.cz/PChry/Ar.asp?ARI=101866&CAI=2169"]http://www.doupe.cz/...101866&CAI=2169[/url]
Itt egy augusztusi interju a Ravennel...
Itt meg egy regebbi iras a ceg torteneterol: [url="http://"http://www.loonygames.com/content/1.36/feat/"]http://www.loonygame...tent/1.36/feat/[/url]
Itt egy augusztusi interju a Ravennel...
Itt meg egy regebbi iras a ceg torteneterol: [url="http://"http://www.loonygames.com/content/1.36/feat/"]http://www.loonygame...tent/1.36/feat/[/url]
Elküldve: 2002. 12. 08. 02:09
idézet:
Ezt írta T2k:
Amit ha jol emlekszem, Carmack vhol meg is mondott konkretan.[/quote]
Utolso altalam olvasott hireim szerint pontosan emlexem hogy aszontak a Q4-ben vissza ter a single player resz. Attol lehet h frankon ki lesz dolgozva a multi is.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci

Súgó
A téma zárva.