HWSW Informatikai Kerekasztal: .: QUAKE IV :. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (58 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

.: QUAKE IV :.

#41 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 08. 04:03

idézet:
Ezt írta T2k:
[QB]
..
Addig nesze, shotok a Q4-bol:
[url="http://"http://www.ravengames.com/quake4/leaked_screenshots.php"]http://www.ravengame...screenshots.php[/url]

:D
[/quote]

Igen ezt már én is láttam vagy 1.5 éve.. :D
Elég jól megcsinálták..valószinü már a DFx Napalmon tesztelték :D PS-VS 6.0-val RDLightal..ehh ;)
Elég eredetinek tünik.. :)

[ 2002. december 08.: T3LAL szerkesztette a hozzászólást ]
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#42 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 09:42

idézet:
Ezt írta T2k:

Addig nesze, shotok a Q4-bol:
[url="http://"http://www.ravengames.com/quake4/leaked_screenshots.php"]http://www.ravengame...screenshots.php[/url]

:D

[ 2002. december 08.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

En viszont most lattam eloszor.Hat a grafika az kiraly,es eleg jok a fegyverek is! :p :D :D

#43 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 19:51

idézet:
Ezt írta Vortex07:

Utolso altalam olvasott hireim szerint pontosan emlexem hogy aszontak a Q4-ben vissza ter a single player resz. Attol lehet h frankon ki lesz dolgozva a multi is.
[/quote]Ugy láttam vmelyik hirben ,hogy multira lesz rágyurva..linket nem tok,elég rég volt.. :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#44 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 11:01

Teljesen egyértelmű, hogy a multira kell rágyúrni...
A Single Player a mai Kvékerek 90%-át nem fogja érdekelni.

A Q3-ban is csak azért jó a Single, hogy a neten ne verjenek laposra, ergo gyakorolhass egy kis célzást.
Ha már megvannak a pályák Nightmare fokozaton - akkor (és csakis akkor! :D ) már ki lehet nézelődni a szerverekre.
Addig óriási csalódások fognak érni! :cool:
Bár május óta játszom rendszeresen - még mindig jól elvernek 1v1-ben! :D

Üdv.

[ 2002. december 10.: RDaneel szerkesztette a hozzászólást ]
RDaneel_hu

#45 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 18:29

idézet:
Ezt írta RDaneel:
Teljesen egyértelmű, hogy a multira kell rágyúrni...
A Single Player a mai Kvékerek 90%-át nem fogja érdekelni.

A Q3-ban is csak azért jó a Single, hogy a neten ne verjenek laposra, ergo gyakorolhass egy kis célzást.
[/quote]
Igy van.

idézet:
Ezt írta RDaneel:

Bár május óta játszom rendszeresen - még mindig jól elvernek 1v1-ben! :D
Üdv.
[/quote]

Mik?A BOTok? ;) :D

#46 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 12:36

idézet:
Ezt írta T3LAL:
Mik? A BOTok? ;) :D[/quote]

Azok nem... :cool:
(már nem)
RDaneel_hu

#47 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 22:23

idézet:
Ezt írta RDaneel:

Azok nem... :cool:
(már nem)
[/quote]
Nem tudod honnan lehetne leszedni a Q]I[-hoz a Dragon Ball-os cuccost????ahol probáltam onnan nem jön le..most már nem emléxem pontsan a cimre..de rosszul néz ki :) :)
ball powa :D

#48 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 00:54

idézet:
Ezt írta T3LAL:
Ugy láttam vmelyik hirben ,hogy multira lesz rágyurva..linket nem tok,elég rég volt.. :)[/quote]

mondom: a cikkben amit olvastam kihangsulyztak hogy visszater a story-orientalt single-player resz! Na de majd meglatjuk h mi lesz. Mivel nekem nincs multi lehetosegem (es ha lenne is sztem nagyon eltero elmeny egy multi es egy single menet) en remelem h lesz single resz benne!
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#49 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 14:10

idézet:
Ezt írta Vortex07:
es ha lenne is sztem nagyon eltero elmeny egy multi es egy single menet) en remelem h lesz single resz benne![/quote]

A multi az igazi adrenalin power! :cool:
Jah.. és kifejezetten 1v1-ben...
RDaneel_hu

#50 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 18:58

idézet:
Ezt írta Vortex07:

mondom: a cikkben amit olvastam kihangsulyztak hogy visszater a story-orientalt single-player resz! Na de majd meglatjuk h mi lesz. Mivel nekem nincs multi lehetosegem (es ha lenne is sztem nagyon eltero elmeny egy multi es egy single menet) en remelem h lesz single resz benne!
[/quote]
Sürgösen probálj meg összehozni vmi multi lehetöséget mert a kettö között ég és föld a különbség..én multi után már viccesnek tartom a single részeket,egyszerüen nem tudnak olyan al-t csinálni kész.
Másrészt pedig sokkal élvezetesebb mint egyedül a singleben szaladgálni..

#51 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 20:08

idézet:
Ezt írta Vortex07:
mondom: a cikkben amit olvastam kihangsulyztak hogy visszater a story-orientalt single-player resz! Na de majd meglatjuk h mi lesz. Mivel nekem nincs multi lehetosegem (es ha lenne is sztem nagyon eltero elmeny egy multi es egy single menet) en remelem h lesz single resz benne![/quote]

Csatlakozz... :cool:
RDaneel_hu

#52 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 14. 00:23

[url="http://"http://files.ravengames.com/xmas/quake4/q4trailer.zip"]Hivatalos Q4 trailer[/url]

(ha a származási helyet is megnézitek ,még az is lehet hogy ez már eredeti ;)

----atyuska----

#53 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 14. 00:43

idézet:
Ezt írta caratyuska:
[url="http://"http://files.ravengames.com/xmas/quake4/q4trailer.zip"]Hivatalos Q4 trailer[/url]

(ha a származási helyet is megnézitek ,még az is lehet hogy ez már eredeti ;)
[/quote]

közeledünk.. :)
elég szutyok azt mondják..na mindjárt mindenre fény derül :D

Na ez megint egy gigalol alkotás...

[ 2002. december 14.: T3LAL szerkesztette a hozzászólást ]

#54 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 19. 00:16

ugyhallottam lassan készül pár hivatalos in-game shot..majd meglátjuk..ha kész lessz :) :) :)

#55 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 04. 20:12

egy kis cg tanulmány a'la Unay Jeffrey.Sajnálom szegény 24 éves srácot...pfff ..itt a többi :
[url="http://"http://www.3d-station.com/interview/interview.php?id=16&version=ang"]http://www.3d-statio...=16&version=ang[/url]

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

#56 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 15:36

"Maneater kollégánk talált néhány nagyon impresszív Quake 4 modellt és koncepció tervet a net rengetegében. A részletdús modelljeiről elhíresült Quake4 modellező munkáival összehasonlítva ezek már nagyon is eredetinek tűnnek. A képek büntetnek és erősen spoileresek... "

Nos, elég hivatalosnak tüntek a képek..és tényleg fullosak..na én még nem láttam, most töltöm öket..de kiváncsi vagyok rá nagyon :)
Szemfülesebb emberekék lekaparták gyorsan a képeket és feldobták bezuzva egy ftp-re,

[url="http://"ftp://ftp.mportal.hu/egyeb/q4concepts.rar"]link[/url]

Ugyanis, az activision a szivárogtatásért torol..ugyhogy nehezen lehet már linket találni :)
Na, mind1 nézzétek...

link,szerk.

[ 2003. július 21.: t3l4l szerkesztette a hozzászólást ]

#57 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 23. 00:35

látom, erre a kis losz4r játékra senkise kiváncsi :D :D :D
Még topicot se érdemelni ugy láccik.. :)

#58 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 16. 01:34

idézet:

During the QuakeCon 2003 keynote a few minutes ago, Tim Willits of id mentioned that work is being done on vehicles for the upcoming Quake 4. Also, it is likely that Quake 4 will be highlighted at next year's QuakeCon. And Todd Hollenshead mentioned that "Quake 4 and QuakeCon 2K4 sound pretty nice together," although it is not confirmed that it will be a 2004 release.[/quote]

GamesSpy
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#59 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 16. 20:41

A GameSpy meginterjuvolta Rick Johnson foprogramozot,ez az amit eddig tudni lehet:

-elsosorban single-player jatekmodra koncentralnak,de nem fog hianyozni a multi sem
-a valos fejlesztes kb 1 eve kezdodott csak el,annak ellenere hogy mar a QuakeCon 2001-ben bejelentettek a jatekot
-mivel a Doom3 engine meg mindig valtozasokon megy keresztul, igy ez megneheziti a fejlesztest.

ennyi ami lenyeges.Hat sajna nem sok
:rolleyes:
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#60 Felhasználó inaktív   Rx7 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 17. 09:18

Létezik olyan, hogy nincs egy db szerver sem Quake 3-ban?
Internet ALL
GameSpy-on sem volt.
Quake III Team Arena Multiplayer Demo

Akit tud segítsen! :)
New see one up road?

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4