.: QUAKE IV :.
Elküldve: 2005. 11. 10. 17:49
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."
Elküldve: 2005. 11. 10. 21:56
Idézet: laragirl83 - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 21:06
az a opció még most is van, nem tom mi abban bonyolult hogy megtaláld :confused:
u.i.: jagodeknek szólt
u.i.: jagodeknek szólt
az hogy sajna semmi hatása sincs nálam
Elküldve: 2005. 11. 12. 17:19
Szóval... megint elakadtam
hetente kb. egyszer van időm játszani, akkor is ez van...
Map: Strogg Medical Facility
.jpg)
Itt leledzem a pályán, van 3 ajtó, asszem a középsőn jöttem be, ahol most állok, tőlem balra lévő ajtón ha bemegyek van egy lift, ott le, aztán balra-jobbra visz folyosó mindkét oldalon lezárt ajtóval. Hova-hogyan-merre tovább? thx.
Map: Strogg Medical Facility
Itt leledzem a pályán, van 3 ajtó, asszem a középsőn jöttem be, ahol most állok, tőlem balra lévő ajtón ha bemegyek van egy lift, ott le, aztán balra-jobbra visz folyosó mindkét oldalon lezárt ajtóval. Hova-hogyan-merre tovább? thx.
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5 Kobe Makes History
Elküldve: 2005. 11. 12. 21:19
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5 Kobe Makes History
Elküldve: 2005. 11. 13. 18:29
Nem tudom volt-e már, de engem iszonyat tud zavarni az alapfegyver hangja (multiban), állandóan ez a csörömpölő idióta magas hang. Nem lehet vhogy megváltoztatni vagy kikapcsolni?
Ez:
Ez:
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620
"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "
Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.
Elküldve: 2005. 11. 13. 22:06
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 11. 14. 08:36
Idézet: NZIM - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 19:29
Nem tudom volt-e már, de engem iszonyat tud zavarni az alapfegyver hangja (multiban), állandóan ez a csörömpölő idióta magas hang. Nem lehet vhogy megváltoztatni vagy kikapcsolni?
Ez nem nagyon fog változni amíg meg nem jelenik az első CPMA mód.
Addig még sok víz lefolyik a Dunán.
Az is zavaró, hogy a Shaft sebzésén kívül sok mindent nem hallani, ergo fogalmad sincs mennyire lehet lesebezve az ellen.
Valószinüleg ezt is javítani fogják majd... mint ahogy a fegyverek felismerhetetlenségét is.
RDaneel_hu
Elküldve: 2005. 11. 14. 09:30
Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 8:36
Ez nem nagyon fog változni amíg meg nem jelenik az első CPMA mód.
Az is zavaró, hogy a Shaft sebzésén kívül sok mindent nem hallani, ergo fogalmad sincs mennyire lehet lesebezve az ellen.
Valószinüleg ezt is javítani fogják majd... mint ahogy a fegyverek felismerhetetlenségét is.
mit értesz a fegyverek felimserhetetlensége mellett? nekem az a mennydörgős hang hiányzik csak a shaftnél, sztem el vannak találva a dolgok, még a géppuskarötyi hangja is elfogadható, tök mind1 hogy visít.
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 11. 14. 10:31
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 10:30
mit értesz a fegyverek felimserhetetlensége mellett? nekem az a mennydörgős hang hiányzik csak a shaftnél, sztem el vannak találva a dolgok, még a géppuskarötyi hangja is elfogadható, tök mind1 hogy visít. 
Azt értem rajta, hogy az utolsó pillatatban látod csak, hogy épp mi a francot veszel fel.
Az még nem gond ha a fegyverek respawn pontjánál veszel fel valamit, mert akkor legalább tudod, hogy mit szedtél fel - feltéve ha ismered a mapot.
De ha netalántán valakin tolsz egy frag-et pl. egy 2on2 vagy 4on4 TDM-en, akiből ugye kisesik az utolsó használt fegyver (kivéve MG), akkor csak találgathatsz, hogy épp mi a szart vettél fel.
Ugyanis a QUAKE multi annyira gyors (az összes), hogy Neked már fegyverfelvétel előtt tudatosulnia kell az agyadban, hogy mi az amit fel fogsz szedni...
És ez a 4-esben eléggé meg van nehezítve azáltal, hogy a felismerhetetlenségig azonosnak néznek ki a fegyverek a mapokon.
Szerkesztette: RDaneel_hu 2005. 11. 14. 10:32 -kor
RDaneel_hu
Elküldve: 2005. 11. 14. 10:33
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 9:30
Kinek ez, kinek az. Q3 -ról próbálok átszokni a Q4- re, de egyenlőre az ilyen apróbb hibák miatt nem nagyon nyeri meg az izlésem. Nem igazán tudom megfogalamzni a dolgot, de valahogy túl, ötlethiányos a Q4 Multi része (szerintem), minden csilimpel, zörög, nem tudom magam beleélni, mert egy oda nem illő hang kizökkent a pörgésből. Q3 -ban ehhez képest számomra, sokkal "hallhatóbbak" voltak a többiek, tudtam ki mikor merre jár, jobban illettek a hangok bizonyos szituációkhoz. Grafikailag meg nem nagyon izgat a dolog, mert multiban úgyis low-on játszok. Egy kicsit még reszelnek a multi részén a játékosok és akkor buli lesz az is. Single része meg nagyon fasza, ehhez egy rosz szava nincs.
Szerkesztette: NZIM 2005. 11. 14. 10:37 -kor
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620
Elküldve: 2005. 11. 14. 10:47
Idézet: NZIM - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 11:33
Kinek ez, kinek az. Q3 -ról próbálok átszokni a Q4- re, de egyenlőre az ilyen apróbb hibák miatt nem nagyon nyeri meg az izlésem. Nem igazán tudom megfogalamzni a dolgot, de valahogy túl, ötlethiányos a Q4 Multi része (szerintem), minden csilimpel, zörög, nem tudom magam beleélni, mert egy oda nem illő hang kizökkent a pörgésből. Q3 -ban ehhez képest számomra, sokkal "hallhatóbbak" voltak a többiek, tudtam ki mikor merre jár, jobban illettek a hangok bizonyos szituációkhoz.
Szerintem ez egy nagyon jó multi lesz ha kijön az első komolyabb mod hozzá. Pl. a CPMA.
Ott szerintem ezeket az apróbb hibákat javítani fogják, talán még a fizikába is belenyúlnak.
Ötlethiányosnak nem nevezném, mert azért vannak dolgok amik impozánsak (ugrópadokon továbbítható gránátok vagy a rocket és a gránát teleportálása
Vagy nagyon tetszik az is amikor bekapsz egy railt és egy pillanatra elhomályosul a kép.
Nekem a legnagyobb hiányosság a szar mapok és a felismerhetetlen fegyverek.
De ezeket szerintem javítják.
Egyébiránt baromi nehéz dolguk volt a multi résszel, nagyon magas szintet állított fel a Quake 3 Arena.
Szinte negatívumként csak az FPS-től függő fizikát említhetném meg és a szar netkódot.
RDaneel_hu
Elküldve: 2005. 11. 14. 10:56
Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 10:47
Szerintem ez egy nagyon jó multi lesz ha kijön az első komolyabb mod hozzá. Pl. a CPMA.
Ott szerintem ezeket az apróbb hibákat javítani fogják, talán még a fizikába is belenyúlnak.
Ötlethiányosnak nem nevezném, mert azért vannak dolgok amik impozánsak (ugrópadokon továbbítható gránátok vagy a rocket és a gránát teleportálása
)
Vagy nagyon tetszik az is amikor bekapsz egy railt és egy pillanatra elhomályosul a kép.
Egyébiránt baromi nehéz dolguk volt a multi résszel, nagyon magas szintet állított fel a Quake 3 Arena.
Szinte negatívumként csak az FPS-től függő fizikát említhetném meg és a szar netkódot.
Mindegy, a lényeg az, hogy még finomítani kell, és akkor méltó utóda lesz a Q3-nak.
Elküldve: 2005. 11. 14. 18:06
Idézet: NZIM - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 11:56
Mindegy, a lényeg az, hogy még finomítani kell, és akkor méltó utóda lesz a Q3-nak. 
No... pár óra LAN 1v1 után is ugyanaz a véleményem:
- fegyverek felismerhetetlenek
- rosszak a mapok, többnyire csak kempeléssel lehet fordítani a kontrollon.
- fizika rendben van, egy régi quaker hozzászokik hamar
- nincs force enemy model, és ezért baromi nehéz a célzás
Szerkesztette: RDaneel_hu 2005. 11. 14. 19:01 -kor
RDaneel_hu
Elküldve: 2005. 11. 14. 18:44
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 9:08
Érdekes..azért kiváncsi lennék mi történt (ha már mindenki ennyire titkolodzik..).. mindenesetre full :-respect-:
Szerkesztette: t3l4l 2005. 11. 14. 18:45 -kor
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2005. 11. 14. 18:49
Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 18:06
No... pár óra LAN 1v1 után is ugyanaz a véleményem:
- rosszak a mapok, többnyire csak kempeléssel lehet fordítani a konrollon.
- rosszak a mapok, többnyire csak kempeléssel lehet fordítani a konrollon.
én q2-ztem regen naon sokat cs elött, és az hogy a q2dm1 az majdnem 1 az 1ben a q4dm1 is, az nagyon faszás
celzas tenleg kurva nehez a masikra
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 11. 14. 19:13
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 19:49
én q2-ztem regen naon sokat cs elött, és az hogy a q2dm1 az majdnem 1 az 1ben a q4dm1 is, az nagyon faszás
csak kár hogy nem a vizbe van a rail hanem fent, viz sincs, ugy jobb volt sztem 
Szerintem a 125 fps és a 60 között van ekkora különbség.
Sokkal durvábbnak tünik a mozgás emiatt.
Remélem van annyi a motorban, hogyha majd 1 év múlva a vasak nagy része elbírja a gammát, akkor lesz peccs a 120 fps-re. Mert ugye most le van szabályozva 60-ra, pedig lennének VGA-k amelyek ki tudnák sajtolni a dupláját is.
Nameg a mouse accel letiltása is durva húzás, mert kénytelen vagy kompromisszumot kötni.
Fel kell tolnod a sensit nagyra hogy normálisan tudjál 180 fokokat reflexből fordulni.
Ha pedig nagy a sensi akkor nehéz célozni.
Nekem most 3,8-ra van állítva, medium windows-os accel mellett... de még így is nehéznek tűnik a célzás.
RDaneel_hu
Elküldve: 2005. 11. 14. 20:57
Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 19:13
Szerintem a 125 fps és a 60 között van ekkora különbség.
Remélem van annyi a motorban, hogyha majd 1 év múlva a vasak nagy része elbírja a gammát, akkor lesz peccs a 120 fps-re. Mert ugye most le van szabályozva 60-ra, pedig lennének VGA-k amelyek ki tudnák sajtolni a dupláját is.
Nameg a mouse accel letiltása is durva húzás, mert kénytelen vagy kompromisszumot kötni.
Fel kell tolnod a sensit nagyra hogy normálisan tudjál 180 fokokat reflexből fordulni.
Nekem most 3,8-ra van állítva, medium windows-os accel mellett... de még így is nehéznek tűnik a célzás.
Milyen egérrel tolod?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Súgó
A téma zárva.