Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 19:11

ajblack062: Az a lényeg, hogy ne akarj meggazdagodni!

Eleinte ne építsél hatalmas erőműveket, mert felesleges, csak akkor éri meg, ha egy nagyobb város mellett kezdesz, akinek szüksége van áramra. Ilyenkor azonnal el tudsz adni 1-2000 MW energiát, ami már nyereségessé teszi az erőművet. Ha nincs szomszéd, akkor mindenképpen szélerőműveket építs. Ezek egyébként is a legtisztábbak.
Vízellátásra is bőven elég a sima víztorony. Mezőgazdaságot nem ajánlom, mert iszonyatosan szennyezi a talajvízet!
A rendőrséget, tűzoltóságot csak 500 és 1000 fő között érdemes lerakni, amikor már reklamálnak. A sulit, kis rendelőt már 100 fő környékén, illetve minél előbb, mert sokat számít, ha hamar egészésges és okos lesz a lakosság! Próbálj meg játszani az iskola és a kórház pénzellátásán minden épületnél szükség szerint külön-külön! (Figyelj oda, hogy a sulinál és a kórháznál két sáv van, az egyik a befogadóképességet, a másik az iskolabusz, illetve a mentők hatótávolságának támogatását változtatja!) Erre folyamatosan oda kell figyelni, ha nem szeretnél sok pénzt veszíteni! Teljesen felesleges egy 80 fős városban az iskolának 300 diákra való pénzt adni, nem is beszélve az iskolabuszról...

Érdemes támogatni az elejétől a játéknak a szerencsejátékot, mert az 100 pénz plusz...
És még írhatnék milliónyi dolgot, de akkor te nem fogsz semmire rájönni magadtól!

Ja és még valami! Ha feltelepítetted a Rush Hour-t, akkor úgy építkezz, hogy előbb-utóbb hatalmas forgalmi nehézségekre számíthatsz egy-egy nagyvárosnál, amit csak akkor fogsz tudni viszonylag olcsón megoldani, ha már előre (a városod első pár lakosának érkezésekor) eltervezed, hova fog kerülni a gyorsvasút, az autópálya, a buszmegállók, stb.
Jó játékot!
Köszi a tippeket.
Tulajdonképpen én mindig mindenből a legdrágábbat vettem, hogy tessen az embereknek, és jöjjenek a városomba... meg oyan mocsok dolgokat próbáltam ki, hogy a körülöttem lévő városokban van 15%-os adó, nálam csak 12%
Szerinted úgy hány főnél érdemes a népet megadóztatni? És akkor is milyen magas adót kérjek tőlük? Olyan 12-13%-ost?
És még1x köszi